-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizzo
aktív tag
Holnaptól arénában új fajta pack-et ad? Amiben csak újfajta lapok lehetnek? Vagy lesz "vegyes" pack?
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
DaveNo1
veterán
Trump most rakott ki egy 15/7-es Bolvart, warrior kénytelen volt fegyverrel leütni
Eltelik vagy 2-3 hónap mire egy két mechet nerfelnek, király lesz megint ladder
LoL: Trumpnak meccs végére még maradt Muster + Dupla Quater Master...
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
salaam
senior tag
Forsent most verte agyon egy zoo az ötödik körre. Van egy olyan gyanúm, hogy visszasírjuk mi még az undertakert, ez a micro machines valami hihetetlen módon broken lap.
-
DaveNo1
veterán
Trump palával játszik, első meccsen összejött neki a dreamkombó 5. körre, fel is adta az ellenfél 4*3/3 dude + 2/5ös
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
Tudjátok, hogy amúgy mi kellene? Plusz deck slotok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
Amaznak meg Reynadnak már most befagyott a vásárlás.
Meanwhile in the Blizzard HQ
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
G V G B O Y S
-
whitezo88
nagyúr
addigis érdemes olvasgatni clarificationoket a lapokkal kapcsolatban. [link]
-
DjDanee87
addikt
Ilyennel sem találkoztam korábban. Mage OTKzott le: [link]
Loptam tőle csomó freeze spellt - sokra mentem vele mikor egy mad scientistet játszott ki összesen mielőtt megölt -
whitezo88
nagyúr
senki se tud, Forsent meg percenként szívatják vele
mod: jött a kék hogy kitolták még egy órát.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
USA-ban már állítólag kint van, de egyelőre senki sem tud belépni, szokásos Blizzard bénázás megy mindenki lerohanja a szervereket stb.
You are not prepared.
-
adrian360
őstag
válasz DaveNo1 #23870 üzenetére
szerintem nem ment át, mert már az elején is az volt. igazából azért jó nézni Amazt és Forsent, mert látod hogy mi a különbség ha az ember mákol, és mi az amikor lemákolják. Amaz olyan szinten EV felett van, hogy néha nézni is szörnyű. Forsen meg pont ellentéte, rendszerint lemákolják. mondjuk forsen közönsége 50%-ban nem a játékról beszélget, ez valakinek tetszik valakinek nem
-
NyxNyxNyx
addikt
Amaz-t több mint 50 ezren nézik és folyamatosan jönnek a sub.-ok. Megy neki a szekér rendesen.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
adrian360
őstag
Jellemző hogy most szórakozásból nekiálltam amerikai szerveren is játszani, 5 pakli nyitásból már van egy Harrison Jones, meg egy Big Game Hunter, amik az eu-s accounton kb 100 pakli nyitás után is hiányoznak.
-
fogtunder
nagyúr
én nem tudom ez milyen állat, de a normál bossokkal nem szoptam ennyit, lehet azért, mert ott legalább a paklit lehet változtatni. ennek nekimentem már vagy 70-szer, mindegyik bukta volt. néha rámjön, hogy meg kellene csinálni, de két próbálkozás után szívem szerint beleállítanám a billentyűzetet a monitorba és inkább megyek rankedre, mert ennél tényleg minden más jobb.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
válasz salaam #23852 üzenetére
hát jó kérdés mert Bolvar fatty viszont mivel lassú a játék eléggé megnő ha korán behúzod. Ysera meg lapgyáros és nagy dög, jó kérdés... én kivenném. YOLO.
én anno a HC Grobbuluson szenvedtem nagyon sokat. mögötte szorosan Sapp majd Noth. Vagy fordítva inkább.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Ti kivennétek Bolvart arénában, vagy inkább legyen Ysera? Nagyon nem szimpatikus nekem ez a Bolvar kolléga, viszont Ysera meg lassú, nem nagyon tudok dönteni, hogy miben van több value ?!
szerk.: giorgio: Tinkmaster, szóval az felejtős
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #23848 üzenetére
próbálkoztam nerf után is, esküszöm több élvezetet nyújt lenyomni 10 meccset hunter ellen, amikor undertaker-coin-leper gnome kezdéssel nyit.
a lapjárásom egyszer volt olyan, hogy azt hittem, már meglesz, de akkor is szétverte az arcom valami baromsággal, vagy talán twisting nethert tolt.
-
DaveNo1
veterán
USA-ban amúgy nem sokára karbantartás lesz, Kripp ki is írta mikor bont paklikat (12.30 PST), az nálunk késő este, szóvak akkor várható, hogy kijön. EU szerintem éjfél után, vagy hajnalban mikor kevesen vannak fent.
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #23844 üzenetére
tudom, ezért ironizáltam. nekem szerencsére azonnal ment a dolog (bár alapvetően azokkal volt a baj, akik goldért akarták kinyitni, én meg fizettem), szóval reménykedek, de az biztos, hogy óvatos leszek a vásárlással az elején, mert szép dolog a kárpótlás, amit kapnak, de hónapokig tartott, mire megszerezhették a Naxx lapokat, amiből kapásból a blecher és loatheb majd minden deckben van. az is igaz mondjuk, hogy ülhetnek az aranyamon pár hónapig, ha utána a többszörösét kapom vissza.
hozzáteszem a paladin challenge még azóta sincs meg, remélem nem lesz paladin meta, mert minden egyes percet bánok, amit erre a szarra vesztegettem el eddig is az életemből
[ Szerkesztve ]
-
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #23841 üzenetére
Nagy csönd van mindenfelé. Szerintem én induláskor nem próbálkozok csak casuallal a napik miatt, most van egy megkezdett arénám (még az ingyenes), majd csak az élesedés után fogom befejezni, de csak akkor, ha stabilak a szerverek, mert 2-0-val állok, és van esély 4+ winre vele (bár 0 Truesilverem van).
Szerintem az élesedés után 1 órán belül várható a shop closed, egy rakás disconnect, és 1-2 hétig intenzív anyázás a beragadt vásárlások miatt.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
ki mit tippel, mennyi ideig lesznek lehalva a szerverek és mennyi ideig nem lehet majd paklit vásárolni a boltban?
-
whitezo88
nagyúr
News rovat: a Team Archonhoz (Amaz csapata) csatlakozott Backspace is. Mondjuk nem szokott nagyon versenyekre járni meg kevésbé ismert figura, de jó játékos, a Backspace rugót anno róla nevezték el, imádja az agró deckeket.
GvG-ről meg kb 3 féle infó van hogy mikor lesz éles...
-
F-ECT$
titán
GvG előtti utolsó(?) iDraft. 95 pontom lett, eléggé egyértelmű volt minden.
Dive ever, work never.
-
salaam
senior tag
válasz #75376384 #23836 üzenetére
De ha mindenki megcsinálja az összes nyomorúságos herot lvl10-re (ami még AI ellen is max. 4 óra alatt megvan), meg bontott már négy paklit a quest rewardokból, akkor hol találjon még egy embert neked, aki szintén nem csinált semmit, még az alap kártyái sincsenek meg, sőt, még nálad is gyengébben játszik, hogy neked is legyen sikerélményed?
És egyébként nem igaz, hogy nem egyenlőekkel rak össze, a kártyák továbbra sem jelentenek semmit, ha olyan bénán játszanak, hogy csak na. Teljesen kezdő játékos is simán lemegy rank 20-ra. Tegnap US-n toltam a rankedet, 24-től 20-ra, és aki ott volt, annak hiába volt ragnaros a deckjében, nyílván akkor rakta ki, amikor 4 totem volt kint, meg egy loot hoarder, aztán csodálkozott, hogy nem facere lő Rag koma. Amiután toltam 3 darab casualt is, mert 2 manás vagy annál kisebb questet kaptam. Ott is három olyan játékossal rakott össze, akik goldshire footmant játszodtak. Ki a fene játszik goldshire footmant?!Kicsit olyan ez, mint a 6.1-es wow patch miatti sírás, hogy nem lehet repülni Draenoron, rohadjon meg mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #23816 üzenetére
Látom nem ment át az írásom lényege. Megpróbálom újra.
Számomra fura, hogy ranked esetében még a teljesen kezdők esetében se veszi figyelembe, hogy kinek milyen kártyája van. Persze lehet jönni azzal, hogy aki béna az mindegy milyen paklit rak össze amúgy is béna marad. Ez viszont úgy ahogy van hülyeség.
Ja és nehogy azt hidd, hogy azonnal rengeteg győzelmet várok, de konstans nyeretlenség se a legjobb. -
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #23833 üzenetére
Forsen outplayed: elnyomta az executet egy 1/4-es tauntra, hogy következő körben 4 attackos fegyverrel nyerjen (közben magyarázza, hogy nem rakja ki a fegyvert, nehogy az ellenfél pánik tapeljen egy tauntért), erre ellenfél Mal'Ganist rakott ki.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
tessék, első meccsen Neptulon value [link]
-
fogtunder
nagyúr
mai value thoughtsteal: 1*thoughtsteel+ragnaros, 1*thoughtsteel+sylvanas, 1*auchenai+circle, 1*ragnaros+sw death.
-
whitezo88
nagyúr
Reynar arénát kezd, Neptulont is draftolt [link]
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy Priest az előbb nyomott egy auchenai circle combot drake-kel, majd nyomott mégegy circle-t A 4/1-es(4/6-ból)Drakemre. Aztán lesser healelte a hero-mat.
-
DaveNo1
veterán
-
whitezo88
nagyúr
Kis érdekesség: a Bouncing Blade megöl magában egy lényt, ha az egyedül van a boardon. Jó tudni ezt is. 3 manáért így hard removal.
[ Szerkesztve ]
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok,ezt lehet ismerőssel direkt 1v1 ben nyomni?
" (#23822) " - Príma, köszi a választ.[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
pachito
őstag
Throwback Sunday
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz #75376384 #23807 üzenetére
Csináld meg a hősöket a gép ellen. Mire kész leszel nem lesz annyira hó eleje és a ladder is könnyebb lesz. Egyébként meg ha egyszerűen akarsz nyerni, akkor Zoo-val nem kell hozzá nagy tudás. De ha ezt teszed akkor máris utállak
-
whitezo88
nagyúr
Máris sikerült megcsinálni arénában a sudoku kombót! [link] legalábbis az egyiket, a Tree of Life még várat magára.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Király, mondjuk Mal'Ganis csak akkor él meg egy kört ha már az ellenfél minden removeból kifogyott + silence sincs. De Voiddal kombózva eléggé OP, ha sikerül 4. körben ledobatni.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
na ezt neveztem Value RNG-nek [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz #75376384 #23807 üzenetére
Meg lehet szerezni practice-al is szerintem.
De csatlakozom az előttem szólóhoz..már rég voltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #23806 üzenetére
igen ezt sejtettem, hogy azzal vannak a legtöbben, csak egy szimpla észrevétel volt.
most próbálom megszerezni a hősöket, illetve a napi quest-eket teljesíteni a magam módján, de elég nehéz. gondolom más módja nincs az új karakterek beszerzésének csak a "play" opció. -
Sirandrish
legenda
válasz #75376384 #23805 üzenetére
Azért sorsolja be azt legtöbbször mert azzal mennek a legtöbben.
Alap dolgok kész vannak? Expert AI-kat elverted? Minden hero Lv 10?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #23804 üzenetére
értem köszi.
tény, hogy elég kevés a tapasztalatom, mert nem sokat játszottam, de egyszerűen vicc, hogy ilyen könnyen elvernek az "én szintemen" (gép írta). egyébként úgy tűnik, hogy függ attól miről játszom. fater tábláján még nem tudtam nyerni, míg gépen azért párszor már sikerült. úgy összességében mindenki ellen szenvedek, de a hunter kiemelten nagy arányban képes leverni és miért is ne alapon a legtöbb esetben azt sorsolja be. -
Sirandrish
legenda
válasz #75376384 #23803 üzenetére
Szerintem jobban jársz rankeden alacsony (vagy magas, attól függ honnan nézed) rangon. Ott hiába vannak jó lapjaik, általában gyengébb képességű játékosok vannak (azon a szinten) ami a casualnál nem feltétlenül mondható el. Én legalábbis azt tapasztaltam hogy ranked úgy rank 15ig de főleg 20 és felette sokkal de sokkal könnyebb mint a casual.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Melyik módot érdemes inkább játszani teljesen kezdőként?
Az utóbbi napokban nyomtam pár ranked-et (olyan zöld fejű izé vagyok 24. szinten(?)). Az ellenfélnek olyan kártyái voltak szinte minden meccsen átgyalogolnak rajtam. Itt is olyan remek a skill-es rangsor, mint sc2ben? Esetleg casual móddal jobban járnék? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #23800 üzenetére
Engem egyébként érdekelne a lore. Van valami képregény, vagy csak sima szöveg angolul, esetleg magyarul? Most nem csak erről a komáról, hanem az egész WoW(?) világról. Igazából akármi érdekelne amihez nem kell a wow grafikáját elviselnem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN