-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Én is most kaptam..
És 11 hónapot hagytam ki...11 hónapja 150pakkot kaptam...kinyitottam, majd kiléptem. Most 80al csalnak visszaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Malfroy #86202 üzenetére
A franc se tudja...a bnet dobta fel hogy "gyerevissza hülyegyerek...kapsz alamizsnát"...mondom jövööök
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #60932 üzenetére
Nah hát akkor innen is köszönöm a Blizznek hogy én lehettem a legrosszabb eset
Remélem a nyakukba szakad egy mázsa sz*rEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #60927 üzenetére
63 packból 1 legend az megmagyarázható? Mivel? Nekem 74ből esett egy...
Nah nem mintha a 63/1 annyival jobb lenneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor itt és most be is fejezem a HS-t.
74 packból kaptam egy telibevert Legendet? Azis Pala legend amival soha a büdös életben nem játszok?
A 74 packból legalább 50 a 40dustos kategória? Mi ez gyerekek?Igaza van a Blizzardnak..inkább nyalja meg még 2szer az amcsi köcsögök cerkáját...
Nem tudnám felajánlani a nyitásomat valamelyiknek?Gondoltam hogy sz*r lesz, de ez kritikán aluli
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #60848 üzenetére
Nah vagy 80packot én is nyitok ha haza érek...ajánlom hogy 5 legend legyen legalább... igen öt
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Bocsi, biztos volt róla szó, de mostanság nem követtem az eseményeket.
Lesznek új küldik amikért packok vagy gold jár?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
40-50packból 2 legend? Az nem valami sok
Nekem 70 paklira lesz elég goldom, meg vagy 6 legennyi dustom, remélem abból kijön az új kieg "java"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Még mindig cserélnék 80g-t, 80g-re
-
Sirandrish
legenda
80g csere valaki?
-
Sirandrish
legenda
Jogos..40 dustot semmiztem le nah
Aztán a hang olyan lenne mint a Legendnél
"ohohohoooo (megfordul) NOTHING"[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #59410 üzenetére
Nekem is. Mint minden W&L vagy Brawl pack. Esküszöm még egyikben sem volt soha semmi
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #59124 üzenetére
+1
Szerintem is jó...és sokkal változatosabbá teszi a játékotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz asuspc96 #59102 üzenetére
Ezzel a paklival szerintem rank 10ig le lehet menni. A java elég fasza lap...hiába basic.
Gyakorolj..van még tartalék abban a deckbenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #58905 üzenetére
Kár hogy kész a Rouges küldim..most mentem volna és csináltam volna olyat
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #58901 üzenetére
Az nem feltétlenül missplay...lehet rouge class cardos napit csinált..
-
Sirandrish
legenda
válasz KaraDani #58779 üzenetére
A használható lapokra gondoltam. Ha a minden a cél akkor sanszos hogy kevés
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #58776 üzenetére
Jaja..olvastam már kemény összegeket
Hát 100+pack meg 20K dust szerintem mindenre elég lesz. Sőt..szerintem a fele is elég lenne.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #58773 üzenetére
Ha nulláról indulsz akkor 150 packhoz még néhány napit be kell tolni
-
Sirandrish
legenda
Én nagyon örülök az új questeknek. Kaptam olyat hogy játsszak ki 10combo kártyát meg 30 murlocot.
A Rouget mindig kerültem..valahogy sose tetszett, de most mégis összeraktam egy tök poén decket és 2 meccsből meg is lett, ráadásul mindkettőt lehoztamA Murloc meg..valahogy az sem fogott meg..sosem játszottam, de most összeraktam egy Warlockot és az első meccset be is húztam vele, pedig gyakorlatilag egy nagy nulla ez a deck is
A lényeg a lényeg..végre változatos a játék. Jómagam csak a napi questeket nyomom le mert se időm, se kedvem többet játszani, de most legalább azokon nem alszom el
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz NyxNyxNyx #58636 üzenetére
Én is így vagyok vele, viszont itt legtöbb alkalommal nem is kell nyerni, csak dobalni kifele a minionokat.
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
És hol lehet tippelni?szerk: csak a szememet nem verte ki...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #58533 üzenetére
Elkelt.
-
Sirandrish
legenda
Ismét lenne egy 80goldos questem cserére.
Jelezze akinek van és "cserélné"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AsakuraDave #58378 üzenetére
Nem...itt te vagy a pro aki alig kezdett el játszani de már megmondod hogy mi hogy merre, aztán mégsem boldogulsz.
Az hogy más T1es deckel megy az téged miért zavar? Probléma a "nobrain" , de más által megalkotott deck kell? Hát miért nem gondolkodsz, és találsz ki jobbat? Hisz ezt a játékot kikapcsolt aggyal is lehet játszani...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AsakuraDave #58376 üzenetére
Hát csinálj egy saját decket. Tier 1-2es netdeckel akarsz bizonyítani? Ejnye..
-
Sirandrish
legenda
válasz AsakuraDave #58367 üzenetére
Többen és többször bebizonyították már hogy basic lapokkal és/vagy nagyon olcsó deckekkel is el lehet jutni legend rankig. Szóval hajrá...ha akkora pro vagy akkor most is be tudod bizonyítani..
-
Sirandrish
legenda
válasz Jumbozorz #58356 üzenetére
Hát a lapok miatt a Karazhant érdemes megvenni, mert a többi hamarabb kiforog a standardból.
-
Sirandrish
legenda
válasz Jumbozorz #58353 üzenetére
LV10ig huzzál fel minden hőst, akkor megkapod a basic lapjaikat.
Ha egyik Tier 1-2es deck sem tetszik, és mindenképp saját paklival akarsz játszani, akkor játssz saját palival. Lehet nem jutsz olyan messzire mint 1-1 netdeckel, de nincs is annál nagyobb buli mint amikor saját paklival alázod a Tier1es paklikat.
Hogy átlásd jobban a játékot, játssz sokat, vagy ha időd engedi akkor nézhetsz streameket is.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AsakuraDave #58345 üzenetére
És jönne a többi "nobrainer" amire neked nem lenne dustod, és majd azokra panaszkodhatsz naphosszat.
Azt hiszem mindenki nevében mondhatom....alig várjuk...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz fogtunder #58335 üzenetére
Ráadásul egy jó csapattal még azt is hiheted hogy jó vagy miközben csak random nyomkodod az egeret
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #58328 üzenetére
elkelt..
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #58322 üzenetére
Még az enyém is megvan...
Andrish#2666[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
80goldos küldit adok egy 80 goldos küldiért cserébe
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz DopeBob #58216 üzenetére
Én ezekből a brawl-s deckekből soha nem nyitottam még 40dustnál többet
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz mhmpista #58196 üzenetére
Az addig oké hogy törlik a cuccot..
De ezt hányszor lehet eljátszani? Mert akkor addig veszem amíg olyat nem ad ami kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AsakuraDave #58110 üzenetére
Imádom az ilyet...aki jobb nálam az nolife-er
Nem, nem az csak időben kezdte.
Én 1-2 különleges akción kívül nem költöttem a játékra, csak és kizárólag a napi questeket toltam be már jó ideje, és most is csak annyit csinálok. Több mint egy évet ki is hagytam, és mégsem érzem magam hátrányba..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Free04 #58006 üzenetére
Miért ne lenne Ragnaros? Most nyitottál egyet, csak még más a neve
-
Sirandrish
legenda
válasz K1nG HuNp #57985 üzenetére
Az első 2-t én is odaadtam annak aki épp online volt. Viszont én csak úgy sose kaptam...plusz láttam hogy mások is "cserélik", és ahogy látom mára már mindenki így csinálja
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #57960 üzenetére
Ha 60M dollárom lenne, szerinted érdekelne hogy mennyi veszít az értékéből?
Ha kifogyna a benya otthagynám az út szélén és rendelném a következőtEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz EmptyParadox #57954 üzenetére
Persze hogy adok ki pénzt olyanra...de attól az még nem jó üzlet
60 gurigáért meg inkább egy Aston Martint vennék, a maradék 59,9999-et meg benzinre költenémsaen Nem bántottam én senkit
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #57950 üzenetére
& Szalontai
Pont ezt mondom én is. Neki lehet hogy pont ez kell 10 dollárért, meg lehet neki ez jó biznisz volt, de egyébként nem az.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #57917 üzenetére
A cigi se túl jó befektetés, de most gyakorlatilag adtál 10 dollárt a semmiért.
Elhiszem hogy neked ez megéri mert tetszik meg ilyenek, de igenis nagy pénz egyszeri 10 dollár ezért.[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz thesound #57837 üzenetére
Mármint a boardon lévő elhelyezkedésére gondolsz gondolom.
-
Sirandrish
legenda
Valaki magyarázza már el hogy ez a sakk hogy működik mert a fejemet már a falba verem.
Két ugyanolyan board egymással szemben..az ő figurái 2-t ütnek míg az enyém egyet. Hiába helyezem akárhova, le se sz*rja...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz EmptyParadox #57559 üzenetére
Azaz..köszi.
Valamiért Hunter rémlett.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Volt egy olyan Class Challenge hogy minden 1 manába került és csak 1 manád volt minden körben.
Nem emlékeztek véletlenül melyik volt az?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz K1nG HuNp #57535 üzenetére
Ha van olyan akkor ki az a hülye aki nem azzal megy? Ha meg mindenki azzal megy, akkor hogy jön ki a 75%?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
80G-s biznisz valaki?
Elkelt
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah igen. A Frostbolt ugyan annyiért még fagyaszt is, és ráadásul nem kell hozzá minion vagy hero aki "elnyeli" a sebzést. És ha már a combóknál tartunk akkor az meg Ice Lance-el 3 manáért 7 sebzés...az meg milyen már
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #57373 üzenetére
Teljesen mindegy hogy konkrét lapra gondoltál-e.
Még a magyar kártyában is van RNG, nemhogy ebben.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #57370 üzenetére
"csináljanak egy RNG nélküli játékmódot."
Tisztában vagy vele hogy ez egy kártyajáték?
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #57341 üzenetére
Azt értem de mi van akkor ha craft után megkapja? Semmi! 400k duston ül...ha annyira golden lapokkal akar játszani, azt megteheti.
Ha meg csak a gyűjtemény a lényeg akkor még ahogy már írtak előttem, ezzel a taktikával csak egyre jobban lemarad.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Cathfaern #57332 üzenetére
Vagy csak azokat kraftolja le amiket használ, és akkor már rég csak golden lapokkal játszana. Az meg kit érdekel hogy egy utolsó utáni használhatatlan epic golden-e vagy sem?
Ha ő akarja akkor majd lekraftolja ha lesz rá, de addig is játszhatna golden lapokkal..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Balathruin #57315 üzenetére
Nem ettől az tuti. Aki kihívja a másikat, annak a küldetése lesz "aktív".
-
Sirandrish
legenda
válasz tomazin #57142 üzenetére
Igazatok van
Az is lehet hogy majd addg forgatok kuldiket amíg 100asat,80asat vagy w&l-t kapokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Szerintem én megint parkoló pályára teszem na HS-t. Most hogy lett új gepem , van mit bepotolni és már az utóbbi napokban a napikat is nehezemre esett letolni. Úgy hiszem jobban járok így mintha kényszerből ülnék le játszani. Épp ezért viszont délután elnyitom a 4k goldomat, szóval tessék szurkolni
Ha nyitok egy yoggot azért öt kipróbálom
-
Sirandrish
legenda
válasz kchryss #57119 üzenetére
Mivel gyakorlatilag nincs spelled, így én tuti hogy a középsőt vettem volna ki.
-
Sirandrish
legenda
válasz föccer #56998 üzenetére
Gondolom arcra ment és közben reménykedett hogy ragna valamelyik 1-2/2-3as miniont lövi ki, és akkor gyakorlatilag nyer egy kört, de aztán nem úgy jött össze..
-
Sirandrish
legenda
válasz Vasinger! #56905 üzenetére
Hát jó..lehet egy BGH-val még félrenyomott volna, így meg az autoaim megoldotta
-
Sirandrish
legenda
válasz Vasinger! #56900 üzenetére
King Krush? Call of the Wild? Gladiator's Longbow? Leeroy? Faceless? BGH? Reckless Rocketeer? Vagy egy shieldes taunt...
Meg még biztos van pár mákertopdeck lehetőségEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz mhmpista #56842 üzenetére
Igen, mivel lényegében ő lesz a hősöd onnantól.
Lényegében nem felhealel 15-re, csak lecseréled a herodat rá.Reno mindenképp utána jöjjön, hisz ha Lordot 30 HP-ra rakod le, akkor is 15 HP-ja lesz..
Fordított esetben Reno előbb mert úgy "hasznosabb" sokkal..Szerk: mármint hasznosabb tud lenni..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz feri1014 #56835 üzenetére
Érdekes...én 6ból behúztam vele az 5 wint
Mire az ellen kirak egy értelmes boardot (mondjuk a 4. körre) addigra nincs lapjaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz balisz #56826 üzenetére
Mert nem volt mit craftolni. A classic legok közül gyakorlatilag minden fontosabb megvan, a Nax után meg pihenőpályára került a játék.
Viszont így abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy a kövi kieget tizenpárezer dustal nyitom, szóval amit nem nyitok ki a remélhetőleg 50-60 (annyi goldot remélem összeszedek addig) pakliból, azt lecraftolom majd aztán isten áldjaSzerk: Még Alexből és Onix-ból is van 1-1 "felesleges" egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz balisz #56823 üzenetére
Egy Cho-m és egy Millhouse-m van még golden legend...szerinted mikor épül majd rájuk a Meta?
Yogg nem nekem való. Van ebben a játékban így is épp elég random faktor
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz balisz #56821 üzenetére
Az új kiegnél majd én is betöröm minden golden legendemet.
Addig viszont elférnek. Van 1-2 amit poén szinten kipróbálnék, pl Yogg, de azért nem adok 1600dustot hogy 2-3 alkalommal jót nevessekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Pont annyit ér mint a sima verzió Legalábbis pakliba....viszont betörve habzsidőzsi
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #56816 üzenetére
Nekem a legtöbbet játszó hősömmel sincs meg még a 200win se
Mentségemre legyen hogy kihagytam vagy 2 évet, és nagyon sokat casualoztam
De a lényeg hogy nem lettél utolsóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #56814 üzenetére
Köszi
-
Sirandrish
legenda
5 Classic legend hiányzott, nyilván olyat kaptam ami már megvolt. Antonidas..
Annyi "szerencsém" van hogy eddig goldenbe volt meg, szóval azt most betörhetem.
A 10pakliba nem volt semmi..2 epic oszt kalap kabát..Más: Van valami brawlban jól működő Druid deck? Druidos és Brawlos küldim is van
(#56811) DaveNo1 Milyen deck? Mi van benne?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ez a welcome bundle mikor lesz?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz NyxNyxNyx #56659 üzenetére
Ez miért igazság? Pont ugyan olyan màker topdeck huszár vagy mint amilyenek az ellenfeleid szoktak lenni, csak most annak a bizonyos f*sznak a jó oldalán voltál
-
Sirandrish
legenda
Alakir lenne jó nekem is
Persze ha olyat kapnék ami még nincs meg, már annak is örülnékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz EmptyParadox #56609 üzenetére
És ezt hol tudom megvenni?
-
Sirandrish
legenda
válasz EmptyParadox #56609 üzenetére
Oh...nekem 5 class legend hiányzik... igaz, egyik sem kell dr ennyiért még a gyűjtő szenvedélyem is előtérbe kerül
-
Sirandrish
legenda
válasz fendre #56569 üzenetére
Én meg megcsinálom a napikat, ügyelve hogy kerüljem a Rouge, Pala és Priestes küldiket, meg a class challengekkel szórakozom.
Nekem aztán tökmindegy hogy 10ből hány Zoo jön, meg hogy a Magenek mit ad az RNG...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
Kötözködés? Távol álljon tőlem...
De most őszintén? Nem ez van mindig? Nem csak tőled....kb bárkitől.
Amitől kikap az OP. Mert a Warrinak fegyvere van, mert a Lock lapot húz, mert a Mage Portalozik, etc etc etc.
Minden népszerű deck le van oltva.Ez önmagában nem baj, de legalább had örüljek már 1-1 kirohanásnak..nem ártok én azzal senkinek
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #56559 üzenetére
Hát éppen ezaz
-
Sirandrish
legenda
Milyen meglepő...bejött egy deck ami "unfair", "Nobrain" és társai
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla