- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Fölösleges Naxx, amíg nincsenek meg a classic lapjai.
@HPAA:
Pénz nélküli mód:
-Mind a 9 hőst lvl 10-re fejleszteni (normál és expert ai-kat végigverve kb meg is van).
-Minden hőshöz megcsinálni a basic decket.
-Rohadt sokat játszani play-en, akár ranked, akár casual.
-Megcsinálni az összes elérhető (rejtett) questet.
-Ha van idő, akkor stream nézés (főleg aréna: kártyaválasztás, alap trükkök megismerése).
-Napi questek folyamatos teljesítése.
-Ha már megvan az alap ismeret, akkor napi max 1-2 aréna, addig míg nem megy önfenntartóan.
-És persze majd idővel Naxx, a sima bossokat és a class challenge-eket érdemes megcsinálni a lapokért.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
törölt tag
válasz kexksz #25082 üzenetére
igen ezt írták a leírásban is, hogy Antonidas pont azok miatt nagyon hatékony.
a maradék 2 hellyel most nem foglalkozok, így is rengeteg kártyát be kellett zúznom, hogy meg tudjak építeni mindent, ami kell. addig pedig jó lesz a nagypók/bárány kombó.eddig egyébként egyszer kaptam csak ki (persze saját szintemen játszom casual-ban).
priest az ellenfél. ő kezdett és ebben a sorrendben pakolta le a dolgokat (elképesztő mázlival):
-northshire cleric
-pw: shield
-divine spirit
-divine spirit
-inner fireegyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni.
-
HPAA
őstag
kezdő szaktanácsot kérnék merre induljak
minden hőt 10-es szintig játszva , küldetésekből ,meg pár meccsből 600 aranyig "szedtem magam"
mire költsem ? /pénzt nem igazán szeretnék költeni a játékra/ , önerőből tudom nehéz lesz , de időm az van
szóval mi lenne ilyen szempontból hatékony döntés kezdőként?
köszönöm************* censored
-
saelin
veterán
Bakker kelthuzad-ot berakták két deathlord mögé... Végül a mage spellekkel leszedett.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
F-ECT$
titán
-
DaveNo1
veterán
Gnimsh előbb egy sniper ellen játszott. Iszonyat szánalmas volt az ellenfele, végén még tolta ezerrel is a BM-et. (ha nem les twitch-ről kikapott volna)
You are not prepared.
-
salaam
senior tag
Eltüntek a facehunterek rankedről. Helyette mi van? cancer nr.2 nyilván shadowflame nincs nálam és a következő körben dupla savage roart tol.gg
-
saelin
veterán
Wtf. Létezik olyan, hogy 0-s win rate-m van play modeban? 6 meccsből hatot elvesztettem. Egy csomó mech priestet dob, mech maget meg minden számomra verhetetlen deckeseket... Még a sámánnal sem tudtam nyerni. Most vagy én lettem bénább tegnap óta vagy meghülyült az rng. Tolok még párat, de ez így nagyon frusztráló.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
NyalokAA
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
belefutottam ma egy ilyenbe. a végén már fetrengtem a röhögéstől.
az egyik mech ledobott neki egy pandát, majd lemásolta vmi epic lappal. mivel senkinek se volt minion-ja, ezért azzal szívatott, hogy dobálta be a hülye spare parts-okat, így a másolás miatt megtelt a "kezem" és rendszeresen égettem el a kártyákat (bár ezt fordítva is eljátszottam vele).. a végén nyitott 1 portált, amiből lett három és azokat megkaptam én is, így tudtam szerezni pár random katonát. ezután adta fel...
egyébként legyártottam ezt a paklit a két lila lap kivételével. meglepően hatékony.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Valamelyik funny összefoglalóban Amaz nyomott egy Implosion-t egy divine shieldes minionra, és 0 dmg-vel 0 impet idézett. Ha ől 2 hp-s minionra nyomod, akkor tuti, hogy 2-t fog sebezni és 2 impet kapsz, vagy kaphatsz 3-at, 4-et is?
Dive ever, work never.
-
saelin
veterán
válasz whitezo88 #25064 üzenetére
Jogos, akkor ha azt nézzük egész korrekt a bliz. Senki nem jut előnyhöz egy event miatt. Másrészről kezdőként kicsit nehéz is így, hogy nincs kezdőlökés vagy egy trambulin - egy akció személyében -, amin fentebb tudnám magam dobni.
A megoldás tényleg csak a real money vagy a seggelés, ahogy itt írtátok már. Egy hétig most goldot fogok farmolni és belecsapok az arénába. Hátha mégtöbb goldot csinálok belőle. Jövő hónapban meg jön egy kis boost, pack vagy naxx személyében. 1-2 hónap és csak haladok majd valamerre. Addig talán beérik, hogy melyik kaszt fekszik tényleg nekem. Mert most lehet, hogy a sámán bejön, mert vannak hozzá lapjaim, de ha nem tud többféle játékstílust biztosítani, akkor lehet csak másodlagos-harmadlagos hős lesz. A többihez is kellene kártya, hogy lássam milyen vele a játék (a basic deck elég felemás és ennél sokkal többet kilehet hozni belőlük, elég csak pár videót megnéznem). Talán az aréna majd segít ebben. Ott olyan lapokhoz is hozzájuthatok, amit elég nehéz packból nyitni.
-
tretyak
aktív tag
Hova lettek a mage-ek arénából? Paladin/priest felváltva...valaki tapasztalt hasonlót?
-
saelin
veterán
Szoktak packot akciózni? Ebben a hónapban nem láttam semmi ilyet...
-
törölt tag
válasz adrian360 #25060 üzenetére
értem köszi. akkor kukázom a srácot, szép kis summát ad.
őszintén szólva engem a mechmage vonal érdekel a leginkább, így arra szívesen költenék pár pontot. amit vettem magamnak karácsonyra hetes pakkot abba semmi se volt (sima, nem gvg). ezt pedig még a legelső bontások egyikével adta a játék. -
törölt tag
találtam egy arany ilyet a kártyáim között. illetve van egy lord jaraxxus-om is. tudom játékstílusa válogatja, de mennyire használhatók?
az előbbi, azon felül, hogy arany a kerete és ez hatalmas epenis-t jelent, jár valami kiváltsággal? 1600 löttyöt kóstálna, ha bezúznám. őszintén szólva se a warlock, se a rogue nem tartozik a kedvenceim közé, így szívesen elkölteném az árukat. -
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #25056 üzenetére
régebben 1 nap alatt lett legend miraclevel.
közben 1 winnél Deathwingeztek le arénán, persze poly az egész deckben sincs... azt hittem Poly miatt nem teszi ki kb 20 kör alatt se, csak miután kidobtam a kezem, azt hittem nála meg MCT van... a bomblobberektől meg hülyét kapok, ebben a meccsben 2x tolták el, aztán egy hunter is azzal kezd az 5. körben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a mage ennyire nem megy ezen a szintjén a játéknak?
viszont minden meccsen van legalább egy warlock vagy hunter. azt olvastam liquid-en, hogy ez a xixo srác lett minden szerveren az első, de nem dicsérték agyon, hogy milyen paklival érte ezt el.
-
DaveNo1
veterán
LoL, Xixonak összes Imp-loison eddig 4-et sebzett versenyen. RNG powa
Aztán zsinorban két Doomguard top deck...this game is so..
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
saelin
veterán
válasz fogtunder #25047 üzenetére
Azt hiszem most találkoztam a hs legbénább warlockjával. Tele volt jó lapokkal, még át is transzformálódott a 15 hp-s démonná, de még így is eltudtam verni sámánnal. Az előtt meg valami mech pala fenekelt el csúnyán. Mintha egyre jobb ellenfeleket adna.
Hopp, nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #25043 üzenetére
Én azon tanultam játszani, szerintem elég egyszerű, de lehet én vagyok speciális. A warriorral nem értek egyet, ott nagyon tudni kell, mikor milyen removalt használj, a druidnál kb egyedül azon kell gondolkodni, hogy a kombót beáldozd-e ilyen célra és mikor. A többivel egyetértek, de azok cserébe nem is túl szórakoztatóak, talán a mage, de a rush abból sem.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
verseny: [link]
előbb láthattunk egy 6 körös UT + chow + hoarder + leper + clockwork playt. 1 mana Pitlord...Undertaker is fine - Blizzard 2014
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz saelin #25033 üzenetére
a sámán mostanság nem túl kompetitív, se versenyeken, se a játékban nem túl gyakori, én olyan sok pénzt (dustot, goldot, akármit) nem fektetnék bele. a warlock talán a leginkább változatos class, ott lehet aggrot és controllt is játszani, a druid szerintem még mindig elég jó kezdőknek, de az nagyon dust igényes, csak akkor éri meg, ha sok ancient of lore-t és force of nature-t nyitsz, illetve deathrattle priestből egész használhatót lehet összerakni szinte csak naxx lapokból, amit később ki lehet egészíteni control priestre a megfelelő tech lapokkal.
a pénzköltést meg nem kell elmondani én irl kártyajátékokhoz hasonlítom, olyan viszonylatban nem drága, a classic lapokból vettem kezdésnek 40-et, még párszor 15-öt, mikor elborult az agyam, a naxxot, arénázgattam, aztán mire kijött a gvg már annyi dustom volt felhalmozva, hogy nem is nagyon kellett pénzért nyitni, mert ami legend és epic nagyon kellett, azt lecraftoltam, a többit meg kinyitottam goldból. az elején érdemes szerintem áldozni rá, hogy az értelmetlen gindot kiküszöböld, utána ahogy gyűlnek a lapok, egyre kevésbé szükséges rendes pénzt beletolni.
-
GabN73
addikt
Utálok control priest ellen játszani
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #25030 üzenetére
Jah a legtöbb GvG csak arenaban használatos. Mech deckeket leszámítva a régi deckek futnak többnyire néhány új lappal kiegészítve (pl. neutralból Dr. Boom, vagy a Healbot + 1-2 jobb class új class lap).
saelin: legegyszerűbb ha kitalálod melyik classal akarsz játszani hosszútávon, és ahhoz gyűjtesz + craftolsz
Kb. a dust mennyiségeket így tudom belőni:
Druid: 5000-11000 dust
Warrior: 5000-13000 dust
Priest: 5000-8000 dust
Hunter: 1000-3000 dust (van control hunter is 10 ezer dustért, de az iszonyat ritka)
Warlock: 1000-6000 dust
Paladin: 6000-11000 dust
Mage: 4000-10000 dust
Rogue: 2000-10000 dust
Shaman: 4000-7000 dustEbben nincs benne Naxx, amit szerintem is érdemes megvásárolni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
saelin
veterán
Fuh, akkor egy 20-ast költsek a játékra? Addig élnék, amíg barátnőm meg nem tudná...
Talán úgy lehetne megoldani, hogy először csak az egyiket venném meg és a következő hónapban a másikat. Már csak az a kérdés, hogy melyik éri meg először: a card pack vagy a naxx? Az lenne szempont, hogy play mode alatt több esélyem legyen durvább deckkek ellen. Úgy kevesebb játékkal tudnék több goldot farmolni."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
fogtunder
nagyúr
válasz saelin #25027 üzenetére
ezért nem is írjuk már kezdőknek az arénát, mert a gvg lapoknak nem sok értelme van, ha nincs meg az alap készlet.
Naxxban nagyon sok jó lap van, haunted creeper, zombie chow, undertaker, sludge belcher, loatheb, de a class lapok többsége is elég jó lett, ma már nem lehet igazán hatékony paklit építeni naxx lapok nélkül.
-
saelin
veterán
válasz fogtunder #25026 üzenetére
Classic packet egyszer lehet megengedhetek magamnak igazi pénzért, de azt csak jövő hónapban a fizetés után... Az még messze van.
Arénát a gold miatt csinálnám szívesen, de ha csak 1-2 win jön össze, akkor elég rosszul járok. 1 pack 150 goldért (ráadásul gvg) nem nagyon éri meg nekem. Maximum tapasztalatszerzésnek jó.Naxx-t meg ráérek goldból nyitogatni. Mondjuk nem tudom, hogy van e ott valami nélkülözhetetlen lap.
-
fogtunder
nagyúr
válasz saelin #25021 üzenetére
nem attól lesz jó egy lap, hogy legend, a classic gyűjteményben sok minden van, ami a mai napig szerves része a játéknak és bizonyos paklik alapkövét adják, ezért érdemes legalább a jobb rare lapokat kigyűjteni a classic setből mielőtt rááll GvG-re az ember. illetve arányaiban a legendek közül is többet használnak, mint a GvG-s cuccokból, onnan egyelőre Dr. Boom az, ami általánosan használható és használják is, a többi helyettesíthető Naxxos, vagy alap kártyákkal. szóval először alap paklik, aztán előbb-utóbb, ha már jobban állsz, ki kell nyitni a Naxx szárnyakat és utána a GvG.
ez F2P üzemben több hónapnyi grind, mivel a heti szinten reálisan összeszedhető gold mennyiség kb. 5-700 a questektől függően, ki lehet számolni, hogy mennyi idő alatt nyitod ki a kb. 250-300 classic csomagot, ami ahhoz kell, hogy az alap lapok nagy része meglegyen. fizetés nélkül nagyon nehéz behozni a több, mint 1 évnyi hátrányt.
-
saelin
veterán
válasz NyxNyxNyx #25023 üzenetére
Há' de nincs annyi gold, amit szabadon költhetnék. Most is csak 80 goldom van.
Jövőhét hétvégéjéig talán összejön 4-500 gold. Az legalább 2 aréna és 2 classic.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
-
saelin
veterán
válasz whitezo88 #25015 üzenetére
Főként a zöld gyémántost szoktam látni és a sárgát, amit te is említesz.
Lehet elkellene kezdeni az arénára gyűjteni és gyakorolni a többi kaszttal is, mert a play mode kezd monotonná válni. Következő hétvégén arénázni fogok. Célnak megfelel egyelőre.
-
saelin
veterán
válasz DaveNo1 #25012 üzenetére
Jelenleg ezzel tolom. Az én szintemen elég jól működik, még a speckó hátlaposok ellen is néha jó. Volt amit én gyártottam hozzá, mert nem volt meg: azure és a farkasok, 1 unbound. Valamit meg lecseréltem egy vagy kettő fan creeperre (6 hp-s tauntos izé ).
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz DaveNo1 #25009 üzenetére
Nem tudom vannak e hozzá lapjaim, de megnézem milyen az említett deck.
Szerk: Fuh, ez a build még odébb van nekem...
F-ECT$:
Az kb megvan, mert 6 menetből 2-3-at nyerek, de van, hogy többet.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Ez a play mode hogy működik? Mármint az ellenfél kisorsolása. Hogy gondolja azt, hogy egy ragnaros-al (és egyébb durvább lapokkal) rendelkezőt le tudok verni? Direkt beteszi, hogy ne mindig csak nyerjek?
-
saelin
veterán
A knife juggler aktiválódik a shaman totem idézésére? Még nincs ilyen lapom, de elkezdet furdalni a kíváncsiság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Dark Souls sorozat
- Nyomtató topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500