- Hogwarts Legacy teszt
- Dark Souls sorozat
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #24394 üzenetére
Elég jó volt a pap eddig is control ellen, a miracle és hand verte csak, no meg az agro paklik: hunter és zoo, ha nem jött a board clear. Most úgy tűnik, hogy kiesett a zoo, és a pap tovább erősödött a control ellen, szóval összességében most eléggé feljött.
DaveNo1: ezt a 3 mage decked linkelnéd? (Sajnos nincs Antonidas-om, de ha marad a mage a metában, akkor lecraftolom.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #24393 üzenetére
A pap mindig is ütötte a warriort, úgyhogy nincs min meglepődni. Örülj, hogy nem control mage ellen mentél, akkor még idegesebb lennél. Mage szonyat erős lett, mind a control, mind a midrange, mind az agro változata. Tegnap control warrior 6. körben concedelt a mech midrange magem ellen
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #24395 üzenetére
Szerintem egy olyan játékban ahol 9 (vagy több) kaszt , sose lesz tökéletes balance.
És még ha lenne is..akkor is lenne mindig 1-1 amelyik sokkal népszerűbb a többinél..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #24394 üzenetére
hát elég idegesítő...
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #24393 üzenetére
Nah akkor lassan jön a sok "sírás" hogy nerfeljék a papot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
warrior napi, 4ből 2 pap, mind2 szarrá vert. előtte más paklival még távolról se láttam papot, biztos véletlen rank11 amúgy... mikor geddont meg executeot stealel, és ezeket a lapokat halálomig nem látom, az megfizethetetlen. mod: jé, még egy pap... ja persze papok ellen kötelezően behúzom a Harrisont is.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Egyébként Fects szerintem lassan lehetne frissíteni a Legendary lapok leírását stb. mert elég sok változás van most. Szerintem Thalnos már rég kiesett a metából, és Cairne is megy a levesbe, egyszerűen nem fér be egyik control pakliba se, ráadásul ott a hasonló epic választás ami még mech is tehát van szinergiája.
Ellenben most Harrison Jones gyakorlatilag minden deckben ott van a Warriorok, Hunterek, Palák miatt.
Új kipróbált lapokról is lehet írni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
Malorne Feign death combo Kripp ellen.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #24385 üzenetére
Közben kezdődnek az elődöntők
3-kor lesz majd Amaz vs. Strifecro, remélem nem banolják egymás paláját/priestjét
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Kripp ismét nem arénázik, Flame Leviathanos, Secret+Nozdormus fun magel nyomul ladderen. Sokkal nem rosszabb a winrateje mint tegnap Trumpnak volt érdekes módon [link]
Az az elmélete, hogy a secret lag miatt a Noz nagyon sokat ér. Ez eddig nem jött be Van benne Mogor is, bár az sem aktiválódott mikor meg kellett volna mentenie a hőst...
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
sziasztok, van most 4k dust-om, druid, hunter, warlock, shaman közül melyikkel érdemes mostanság foglalkozni? illetve, melyikkel lehet könnyebben elérni a legendet?
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Legújabb Funny and Lucky, nagyon beteg
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #24379 üzenetére
Temp0:9 storm? szerintem ők eléggé szét vannak esve, azt se tudom kik vannak benne jelenleg, Reynad is most költözött el, össze vissza streamel stb. Tides se véletlen hogy elment, C9 ilyen szinten talán jobb, Ek0p szokta mondtani hogy sokat gyakorolnak, bár ott is van aki kb csak dísznek van, mert kb semmit se csinál (Hafu, de Gnimsh is max cast versenyen meg most újra elkezdett streamelni), viszont a többiek - Kolento, Strife, Ek0p, Tides - azért szoktak felmutatni jó eredméyneket.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #24373 üzenetére
Ja már az hiba volt mikor 2. cabalt dobta ki belcher helyett.
Troggzor jó, de elég könnyű counterelni, mivel csak 6/6, ha kevesebb attack powerje és több hp-ja lenne, szerintem jobb lenne. 6/6-ot nem nehéz minionnal/fegyerrel letradelni, ráadásul sylvanasnak is jó target.
Ps Vita: nem Forsen vezet, ő dobta el második meccset is (előtte lévő meccsen azért csúnyább volt az eldobás).
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
és a 2. meccset is eldobta... 0 KC-t látott, mit gondolt, mi mást tartogat??
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
Jézusom forsen hogy eldobta ezta meccset, troggzort kirakni MC előtt, aztán meg arra játszani hátha nincs aoe papnál...egyáltalán minek troggzor egy handlockba..
Mondjuk előtte kínai srác is hatalmasat bombázott a dr. boomos körben, le is járt az ideje.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz salaam #24366 üzenetére
az a vicc hogy végig jobb helyzetben volt, végére tartogatta a fontos leszedéseket, aztán már Waifu nem tudott már mivel nyerni. Durva meccs volt.
meg hogy végig azt mondogatta Frodan hogy mikor jön a Brawl, de megnézhette volna a listát: egyáltalán nem futtat (tudtommal a casterek megkapják őket)
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
átkapcsoltam a másikra, érdekes hogy a kínai srác Brawlt játssza körbe de nem tudja hogy nincs Forsen deckjében egyáltalán
és amint lejön Jaraxxus ami a 30. lap onnantól lesz vicces
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #24362 üzenetére
Nekem van mindkettő de csak 1, nem tudom mennyi van a deckjében, de két coghammert láttam, abból meg csak 1 van, bár ahelyett más is akár.
Tegyük hozzá, hogy abban igaza van a streamereknek hogy senki se készült ilyen deck ellen, egy WW + robbanó sheep leszedné az egész pala boardot.
You are not prepared.
-
thesound
addikt
válasz salaam #24358 üzenetére
+1 a Pala most nekem is nagyon bejön. Igaz visszapofoztak rank16-ra, de fun játszani vele. Még egy valami jó kalózos rúzs deck kellene, bár nem tudom mennyire életképes. Warrior is tetszene, de iszonyat költséges a jó pakli. (valahogy a warlock, shaman druid trió nem tetszik,
nem megy vele a játék)Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
whitezo88
nagyúr
úristen ez a pala deck nagyon beteg. elég jó early és midgameje van. aztán endgameben meg eleve erős a pala szóval szépen össze lett rakva ez is.
egyelőre maradok mondjuk a korábban linkeltnél, mert se BK se Mechanom sincs talán 1. Egy éve játszom a HS-t, kibontottam vagy 300 classic packot vagy mégtöbbet szerintem, és 0 BK esett. Ez az egyetlen amit nem nyitottam epicet. 800 dustot ezért most nem adok ki.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz salaam #24356 üzenetére
Elvileg csak Neirea vitt Handlockot, mindenki más Zoo-t. Zoo ellen kell a jó kezdő kéz egy control paklinak, különben REKT (Warriornak fegyverek + olcsó lapok, Palának aoe, shielded minibot stb, Druidnak innervate + keeper). Handlock verhető BGH nélkül is Warriorral, szóval kevésbé necces, mint Zoo, ha nincs első 2-3 körben válaszod.
Ez a strifecro paladin nagyon beteg eddig 4-ből 4 win, és szerintem ezt is nyerni fogja Druid ellen
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz DaveNo1 #24350 üzenetére
Nem csak az. Drakék helyett ott az ogre brute, meg az ancient. Ezzel zoo ellen is véded magad.
Meg ugye ott vannak feugenék. Szóval ennyi nagy dögöt nem nagyon szed le semmi.
Persze ha sok a zoo mehet sea is.
Drake sokszor kap silentet. Meg amig vakarózol vele tele a board és egy rakat sebzést kaptál.Amd - Radeon - Ryzen
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #24353 üzenetére
Inkább verseny lap szerintem, metában jobb egy Sylvanas, TBK, vagy a tuti 5 mana drop Loatheb helyette. SWD sincs Amaz deckben, ami azért elég para lehet, ha nem jön fel minden kombó elem.
Amúgy sokat mondó, hogy szinte mindenki a lockot banolja, rühellnek az emberek Zoo ellen játszani
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
-
Klemice
senior tag
első legend: hemet -.-
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #24348 üzenetére
Agro ellen talán valamivel gyengébb ez az Amaz féle priest, mert nincs benne pyro, igaz van recomb, amit le lehet rakni + velen choisen is amivel szép fel lehet buffolni egy early miniont.
Mondjuk Handlock ellen tovább sincs esélye 4. körös twilight drakere nincs válasz, és a 4 giant + Jaraxxus túl sok a papnak.
Ez amúgy az Amaz priest most.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Úristen: shrinkmeister + shadowmadness + recomb = OP Goodbye Sylvanas, és kapott Amaz cserébe egy Cairnet, ami ugye nem kerül már vissza.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Trump Leviathanos control maget próbál ladderen, van benne több Deathrattle minion, érdekes.
-
DaveNo1
veterán
Valaki tudja miért kell utolsó meccset újraindítani? Épp nem figyeltem, csak annyit hallottam valami nem volt jó az inspector móddal.
You are not prepared.
-
netpeti98
addikt
Kinyitottam az első GvG legendemet, de sajnos csak egy Mekginner Thermaplugg.
Esetleg zooba jó lehet? Bár ott meg előbb vége van a játéknak, minthogy kirakjam. -
DaveNo1
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Sirandrish #24325 üzenetére
Az ilyen 4/6-ok nagyin felidegesítenek eddig 1-1
-
Sirandrish
legenda
-
NyxNyxNyx
addikt
draftoltam 7 flamestrike-ot. Tippem: 1-3
-
salaam
senior tag
Ez a spare partsos, Antonidasos mage hihetetlenül mókás. Kb. a legélvezetesebb deck, amit valaha volt alkalmam kipróbálni
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
Sturdiridge
tag
aréna kör6 ysera, adlak tesó, persze hogy nem húztam fel a poly-t. GG
-
Klemice
senior tag
A silence leveszi a fajtát is? (beast, mech, stb)
-
DaveNo1
veterán
-
DaveNo1
veterán
Value portal: Hunter ellen Ancient of War, 4 mana 5/10 taunt --> enrage concede
LoL: következő meccs, 5 mana Grommash + 3 manáért egy Cabal, ami pont jól is jött
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
na talán ez a control pally működhet, Koyuki csinálta, 7-0 eddig Gnimshnek, rank4 most. [link]
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogwarts Legacy teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500