-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz F-ECT$ #82441 üzenetére
Hát az volt a fejemben, hogy abbahagyni már számtalanszor abbahgytam, hs-ben is volt egy majd másfél éves szünetem, pedig eléggé benne voltam, szóval az viszonylag erőlködés nélkül ment volna most is.
Viszont az évek folyamán nagyon sok olyan döntésük volt, ami nekem nem volt szimpatikus (a legtöbb az a WoW alakulása, meg a kiegek, főleg amióta Bracket odahozták), ez most inkább ezért ütött be ennyire, mert azt éreztem, hogy nem csak hogy évek óta nem hallgatnak sok-sok rajongóra és a képükbe röhögnek, a blitzchungos esetnél még csak arra sem voltak képesek, hogy legalább normálisan megindokolják, amit amúgy kis rant után mindenki elfogadott volna, hanem helyette kiosztották a pofonokat aztán szaladtak a tencenthez bocsánatot kérni, hogy ez előfordulhatott.
Szóval ezért szerettem volna kifejezetten azt, hogy nyoma maradjon annak, hogy nem vagyok elégedett. Tudom, hogy nem ezen az 1 accounton áll vagy bukik a q4 sikerük, de én a kis fejemben azt gondolom, hogy az az egyel (hárommal) kevesebb aktív account is jelenthet valamit.szerk.: Kripp ezt tweetelte utána [link]
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz whitezo88 #82417 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett Kibler írása, meg amit Admirable csinált (plusz Kripp meg Amnesiac), nyilván Admirable meg Amnesiac vállalt ezzel igazán nagy kockázatot, a többiek súlytalanok a sztoriban (meg a sok ex pro is, mint Xzirez és társai, akik valamilyen módon mind reagáltak a történtekre).
Én a magam részéről egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy ToS-ban benne van, nem kell ebből ekkora fotelforradalmat csinálni ezért, viszont van azért még néhány olyan dolog ott, amiről kevés szó esik, de elég súlyos ügyek és leginkább azért, ahogy az egész ügyet kezelték én a magam részéről úgy döntöttem, hogy nem szeretnék a továbbiakban pénzt adni a Blizzardnak, úgyhogy a héten mindhárom accountom törlését kértem. Kicsit szomorú, hogy pont ilyenkor kellett ezt a marhaságot kitalálni, amikor végre újra élveztem a WoWot a classic miatt és már csak 25 győzelemre voltam a 15k ranked győzelemtől hsben, de ilyen az élet.
Nyilván nem ez fogja megrengetni a Blizzardot (bár kiszámoltam és valahol 600k és 800k közötti összeget toltam bele az elmúlt 13 évben az accountjaimba, szóval legalább a bevételük csökkeni fog 0.0000001%-al) , meg azzal is tisztában vagyok, hogy egy olyan cégről beszélünk, aminek az a célja, hogy profitot termeljen, ezért mindig azt fogják választani, ami a nagyobb bevételt hozza (lásd az összes játék lebutítása odáig, hogy a casualok szívesen tolják),szóval nyilván irreális elvárni, hogy azt mondják majd, hogy igazatok van, mindent vissza és kiadunk egy közleményt, hogy viva la revolution, de szerintem fontos, hogy az ember életében legyenek olyan értékek, amiket fontosnak tart és amik kedvéért hajlandó áldozatokat hozni és ez most valami ilyen volt nekem.
Szerettem ezt a topicot, de valószínűleg így még kevesebb keresnivalóm lesz itt, mint eddig volt, szóval hajrá mindenkinek a végtelen legend rank eléréséhez ^^ -
salaam
senior tag
Elég jó lett a standard zoo, meg a miracle is tetszik, bár tuti megunom egy hét után, de egyelőre nem tűnik rossznak ez a kieg.
-
salaam
senior tag
Gondoltam, hogy megyek egy legend runt, amíg izgalmas a meta, ha már nem toltam standardot fél éve. Félidőnél Keleseth/Spiteful middruid dupla mindbreakerrel r25-r10 között 82%wr (54-12). Fene se gondolta, hogy a mindbreaker egyszer még jó lap lesz.
Nyilván a jó playerek már rég legendek, szóval nem valami nagy wasistdas, ellenben legalább olyan, mintha kicsit jó lenne ez a játék.[ Szerkesztve ]
-
-
salaam
senior tag
válasz Cathfaern #77829 üzenetére
Úgy értettem (és ezt nyilván te is nagyon jól tudod, elég régóta vagy már a topicban én meg elég sokszor leírtam már, hogy mi a baj a játékkal), hogy én soha nem bántam, hogy drágul a játék. Amikor megnövelték a pack árat akkor is úgy voltam vele, hogy ingyen van a játék, aki akarja megveszi, aki nem akarja, az nem. Viszont ha drágulás van, akkor jogosan várom el, hogy legyen minőség is. Ez pedig egyre kevesebb van.
Azzal, hogy a high skillcap paklikat szép sorban megölték, azok, hogy rákényszerítik az emberekre a highroll tempo metát szerintem örülhetnének, hogy játszik még valaki a játékkal.**Nyilván tudom, hogy ugyanaz a sztori, mint az összes többi Blizzard játéknál, hogy az emberek 99%-a azt akarja, hogy tapsikolhasson, ha a spiteful Deathwinget idéz és ez jó nekik, a HC emberek meg kevesen vannak és tesznek rájuk, de ettől nekem még nem lesz jobb.
-
salaam
senior tag
válasz fogtunder #77769 üzenetére
Utolsó mondatra nagy +1.
Tök jó, hogy megint kapnak az emberek ingyen cuccot, de valószínűleg vannak még páran rajtam kívűl, akik inkább annak örülnének, ha nem 10 éves gyerekeknek csinálnák ezt a játékot. A folyamatos lebutítás és a drágulás nem igazán vonzó szerintem. -
salaam
senior tag
Letolnék egy mage questet, residentsleeper magel. 6 meccs, ebből négy mirror. Matchmaking still rigged.
szerk.:Mit ad isten, a hetedik is mirror. Miért játszana bárki rank tíznél ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Kicsit NA-n toltam az este, meg ma reggel. Most volt egy 26 perces meccsem egy csodapriest ellen. Amikor azt mondtam, hogy most jobbnak érzem a wildot, akkor nagyjából erre gondoltam, csupa meglepetés kártya, gondolkodós meccs, utána bejelölt, megköszönte a meccset. Szóval
régenmindenjobbvoltkicsit olyan, mint amikor elkezdtem hsezni és minden r20 meccs egy élmény volt. Nyilván ez a fatigue druid, amivel játszok bedarálja a controlt, szóval eléggé biztos volt, hogy én nyerek, de attól az élmény még nagyon jó volt.
Srác level15000 control priest volt, questtel, benedictussal, amarával, zolával, szerintem h3lios maga alá csinált volna a gyönyörűségtől.
Megosztom a replayt, a maga 26 csoda percével, hátha esetleg másnak is megjön a kedve a wilhoz[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz KaraDani #76659 üzenetére
Toltam kis standardot is a napokban, hát nem tudom, hogy a not fun and interactive nerfeknek mi értelme volt, ha mindenféle ilyen big spell ostobaságok, meg kingsbane rugó meg hasonlók jönnek. Standardhoz képest wildon legalább tényleg élvezetes meccseket játszok, de ami most ebben a játékban megy az tényleg egyre szomorúbb. És nem, nem a kikaptam, cancer no skill deck duma ez, hanem a gratula blizz, ismét sikerült megölnötök minden mid-high skillcap decket és maradtak az ostoba tempo deckek.
-
salaam
senior tag
-
salaam
senior tag
Csináltam ma egy ilyen szép kerek számot. Az elmúlt két hónapban újra játszogatok néha, főleg wildon, felhúztam a priestet is 1k win fölé, mert azzal álltam a leggyengébben. Mondjuk minden tele van control lockkal, amit meg sosem csíptem túlzottan, szóval nerf után gondolom majd szépen megint elmegy a kedvem a játéktól, de addig még megy a móka ^^
-
salaam
senior tag
De, h3lios minden egyes negyedévben előszedi a témát. Egy hsz-el utánad pl.: "Itt arról van szó, hogy 1 profi, aki ennek szentelte az életét, aki 1 évben ennyit Grindol bizonyítja, hogy el tud jutni a negyed - nyolcad döntőbe (éveken keresztül) hagy élvezzen már elsőbbséget a macskajancsikkal szemben, akik szabadidejükben játszogatnak, meg Tawern hero-ként kijutnak."
Ott vannak az invitational versenyek, ott ugyanazok az arcok vannak. Nem mondom, én is jobban szerettem, amikor olyan figurák voltak a top8-ban, mint Strifecro, Kolento, Lifecoach, Amaz és a többi. Ezzel nincs is semmi gond, de hagyjuk már ezt az állandó lefitymálását a nem híres játékosoknak, hogy macskajancsi meg egyebek.
Aki volt már egyáltalán legend valaha, az pontosan tudja, hogy azzal mennyi munka van. Ezek a figurák azért vannak ott a prelimen, mert összeszedték a pontokat, amiből az openek szörnyen keveset adnak, nagy verseny pedig alig van már, szóval a többi pont igenis kőkemény grindból jön össze.
Nyilván mindenkinek a privát nyomorúsága, hogy tetszik-e a mostani játékosbázis, vagy sem. Amennyiben nem, semmi gond, írja le szépen, hogy nekem sokkal jobban tetszett az, amikor Kolento nyert, meg a nagyon híres playerek meccseltek; de kicsit komolyan vehetetlen, amikor olyan fórumozók macskajancsizzák ezeket a játékosokat, akik még a rank5-t sem képesek megütniszerk.: Nyilván ez csak részben neked, részben általánosan szól a népeknek.
szerk2.: Tavern Hero meg egy szép lehetőség és aki képes megnyerni egy 256-os versenyt, az nagy valószínűséggel meg is érdemelte.[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz KISDUCK #72845 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy azért, mert valaki nem hallott róluk, ezek még jó játékosok (én kb. ötöt nem ismerek egyáltalán, de a többiek azért elég konzisztens t50 playerek minden hónapban, ráadásul a béta óta kb.) Volt már erről szó, nincs azzal gond, hogy ha valaki a streamereket nézi, de ne csináljunk már úgy, mintha rajtuk kívűl mindenki amatőr lenne és semmi keresnivalójuk nem volna ilyen helyeken.
szerk.: hsz második fele nyilván h3liosnak szólt, de erről szerintem minden egyes prelim után szó van, szóval lassan le is szakadhatnánk a témáról.
-
salaam
senior tag
válasz F-ECT$ #72443 üzenetére
Minden szerveren összejött kb. egy deck a dustból/elfekvő goldból (soha nem vettem goldból kieget, nem szoktam spórolni rájuk, szóval nem sok paklit nyitottam), midhunter/pirate warrior/viszonylag közepes highlander priest és ezeknek valamilyen variációi álltak rendelkezésre + amit láttam az ellenfelektől, szóval ez alapján ítélem meg a kft-t. Lehet, hogy ha kezdenek valamit a druidokkal jobb lesz, de egyelőre számomra ugyanaz a történet, mint a secret pala metában, hogy szinte mindeni ugyanazzal a classal tolja és tízből egyszer jön valami más. Tudom, hogy más feeling azoknak, akik ebédszünetben nyomnak 3 meccset és más mondjuk nekem, aki ha bejön a meta havi 600 meccset tolok, de még mindig reménykedek benne, hogy egyszer majd lesz egy váltás és nem csak a casualok kapnak valamit, hanem azok is, akik komolyabban gondolnák, mert számomra sajnos ez nagyon unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Mások miért írják be, hogy szar a meta? Vagy hogy Ben Brode megint hülyeséget rappelt? Mert úgy gondolják, hogy az majd jó lesz valakinek. Én pl. berakom a statokat, mert szerintem fontos, hogy ne a tempostormos marhaságok alapján tájékozódjanak az emberek.
És mert jól esik leírni, hogy nem jó irányba tart a játék és ha esetleg eszembe jutna, hogy játszak vele és visszaolvasok, megtalálom ezeket a postjaimat és azonnal elmegy a kedvem tőleszerk.: Statok alapján és a topic alapján egyébként bármilyen druid könnyebb és casualabb, mint a pirate warrior, meg sajnos csak erre volt dustom, szóval tetszett/nem tetszett, ezzel kellett menni. Illetve, a négy délutános legend run az pont egy olyan kihívás, amit én szeretek, szóval ez pont illik hozzám
szerk. +1: Azt meg előre is kérném, hogy hagyjuk az aggro paklikkal nem kell gondolkodni, bezzeg a control az milyen übernehézblabla dumát, lefutottuk már párszor.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Három hónap szünet után játszodtam most négy napot, mentem egy gyors legend runt NA-n. Egy délután volt a 25-14, egy délután a 14-5, majd két délutáni az 5-legend. A deck nyilván kalózharcos, patches az egyedüli legend, greenskin helyett forge of souls van.
Sajnos a játék továbbra sem változott semmit,
továbbra is olyan szinten casualbarát izé az égész, hogy felesleges időt pazarolni rá, szóval szerintem erre a kiegre elég is volt nekem. Talán a következőt is megnézemMár nem tudom, hogy mikor kapcsoltam be a trackert, de ilyen volt a komolyabb része:
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz micafighter #70554 üzenetére
Ez most megint elég volt pár hónapig. Sajnos az új lapok sem tetszenek, a Blizzardra is haragszom, ez már így marad
Legalább több idő jut a gwentre ^^ -
salaam
senior tag
Jó sok ideje nem hseztem, gondoltam letolom az ingyen arénát. NA-n összejött a 11-0, de sajnos szétszedtek a priestek, szóval nem sikerült elérni a 12-t.
Volt még egy Fire Fly, egy Amani Berserker, egy Flame Geyser és egy Frostbolt.
Reward meg némi pénz, egy UG pakli és egy arany Blood Knight volt.[ Szerkesztve ]
-
-
salaam
senior tag
Ebben a hónapban f2pkedek az ázsiai szerveren egy klasszikus facehunterrel. Tegnapelőtt kezdtem, most tartok r14-nél, majd szólok, ha elértem a legendet.
Hidd el, nem a lapjaid hiánya a legnagyobb akadálya annak, hogy jó eredményt érj el, hanem, hogy mennyire tudsz játszani, szóval azon kell dolgozni elsősorban[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz fogtunder #69830 üzenetére
Mert ugyanaz a [béna casual] community, akik a wowot tették tönkre. Az ilyeneknek, ha a kisujját nyújtja a Blizz, mindjárt az egész karja kell. Wowwal nyilván más formában, de ugyanez történt, aki végigkövette annak a leegyszerűsödését az itt is látja a hasonló lépéseket és az összefüggéseket.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz NyxNyxNyx #69613 üzenetére
Seatstoryn Ostkaka is elmondta, hogy nagyon nehéz jól játszani vele, rohadt sokat kell gondolkodni, ellene viszont nagyon szar (ez nyilván magas szinten ugyanígy igaz volt a régi miraclere és a patronra is).
Én tényleg nem értem a sírást miatta, ha valaki r20 player, az úgyis azzal játszik ami fun, aki meg haladni akar és komolyan veszi a játékot, az nem úgy indul neki, hogy fúj én nem játszok aggroval, hanem szépen előveszi a három deckket ami 90-10 szétveri a q rugót és viszlát.*
Ez semmi más mint egy újabb merénylet elkövetése azok ellen, akik tényleg komolyan vették ezt a játékot.* Mint (egykoron) komolyan játszó ember, kapásból tudnék 10 olyan lapot mondani, ami sokkal inkább tönkrevágta a HS-t, mint ezt a szerencsétlen quest lapot, de nyilván amikor a világítós marhaságot kellett kitenni curveön és akármelyik Vér István legend lett, akkor nem volt sírás, de most hirtelen megint előkerült a régi nóta, hogy a kombó deckek nem funok és nem interaktívok.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Egyetértek.
Szépen beáll mostmár oda, ahova mindig is tartoznia kellett volna (vagyis nem mert többre volt hivatott, de a blizzard nem élt a lehetőségeivel) egyszerű casualoknak való játék lesz, ebédszünetre, esténként 2-3 meccsre. A profik nyilván maradnak még amíg tudnak, meg amíg pénz van még benne (pláne, ha szerződések kötik őket), de sokat elárul szerintem hogy többen kezdtek az utóbbi időben gwentezni. LC/JJ-t ne is emlegessük, ShtanUdachi, a görögökből fenon kívűl kb. mindenki, meg még ki tudja, hogy hányan, akiket nem követek/ismerek.
Nyilván maradni fognak sokan, de szerintem a csúcsnak vége, innentől szépen lassan jön a leszállóág.szerk.:Ahogy F-ECT$ kolléga mondja, mint a WoW.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz ThySoul #69242 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért írjátok, hogy golden warrior, meg legend hátlap. Már a múltkor is olvastam valami ilyet, akartam is írni, csak újabban néha beakad az oldal és restartot kell nyomnom, mert nem enged posztolni.
Attól, hogy nyert ötszázat egy hőssel, még simán lehet egy ostoba játékos, aki csak kidobálja a lapokat, aztán vagy nyer, vagy nem. A priestet és rugót leszámítva kb. minden hőshöz volt egy olyan pakli a hs története során, amivel 1 max. 2 hónap alatt 500win összeszedhető volt (kombó druid* és a yoggos csoda, secret paladin, pirate warrior, tempo mage, face hunter, zoo, aggro és midsámán amikor sámánstone volt). Aki elég régóta játszik / egy adott hónapban játszott eleget, 0 fáradtsággal összeszedhetett egy golden hőst.
Higyjétek el nekem, attól, hogy valaki volt már legend és van golden hőse, még nem fog és nem is kell tudnia jól játszani. Ez egy ilyen játék sajnos.*tudom, hogy a kombó druidnál még gondolkodni is kellett, de attól még egy rohadt erős pakli volt és sokszor már csak ezért is nyert az ember.
[ Szerkesztve ]
-
-
salaam
senior tag
Végre valami hasznosat is csinált a blizzard és az új patch óta látni lehet a golden heroknál is a winek számát, szóval gyorsan kiírogattam egy táblázatba. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire sok warrior meccset toltam. A kevés priesten nem csodálkozok, az mindig szörnyen unalmas volt, viszont a druid is, fura, hogy azzal meg többet toltam a priestnél.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz grizlisandor #68823 üzenetére
Hatalmas gratula, nekem is ő volt az első, 500 win control warriorral
már csak 8 és kész is vagy ^^
-
salaam
senior tag
-
salaam
senior tag
válasz Kanczy #68705 üzenetére
Azoké az embereké érdekel, akik a közösség része. Akik segítenek az újoncoknak, akik leírják, hogy mivel játszanak, stb. ez mindig így volt. Viszont a múltkori nagy skill - nemskill vitánál előkerült hirtelen két-három random arc, akik astechnek írogatták a hülyeségeiket. Na az ő véleményük például abszolút hidegen hagy, csak nem akartam ezt így beleírni, rájönnek maguktól is, hogy nekik szól
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Az elmúlt pár hétben csak néhány arénát, meg hc brawlt mentem, szóval gondoltam ránézek a ladderre. Mentem egy gyors 36-12t r15-r5 között combo priesttel.
Reméltem, hogy így egy hónappal a kieg. után jobb lesz a helyzet, de úgy látom semmi nem változott. Igaz, hogy van két-három nehezebb, számomra élvezhető pakli (mid/control paladin és a combo priest - van laphúzás, van heal, számolni kell), de ez sajnos nem segít azon, hogy az összes többi archetípus továbbra is faék és nyilván a többség azokkal játszik, ez meg teljesen elrontja az én játékélményem, szóval meh.
Lassan itt az ideje abbahagyni.Szeretnék megkérni minden kedves r15 Jóskapistát, akik ilyenkor ugrálni szoktak a "Kolento két szerveren egyszerre lett #1 taunt warriorral, akkor hogy lenne noskill deck", meg "mutass akkor te t100 helyezést" dumájukkal, hogy ne fáradjanak feleslegesen, sajnos egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolnak arról, amit írtam.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz Hallazeal #68526 üzenetére
Én mentem egy 7 wines runt kombó priesttel. Sajnos alig van wild lapom, mert betörtem őket a priest lapok kivételével (az új elemental nagyon jó, egészen játszhatónak tűnik az aggro priest), szóval nem igazán volt optimális a deck. Rengeteg a paladin és a sámán, mindhárom vereségnél ültem a kombó lapokon, mert nem húztam miniont. Nem volt rossz egyébként, határozottan élvezetesebb volt, mint a ladder.
-
salaam
senior tag
válasz h3lios #68054 üzenetére
"hogy taunttal ne üss bele az ellenfél minionjaiba stb... Emellett elégé oncurve a dolog, szóval nem is megy át az agysebészet kategóriába."
Azt ugye tudod, hogy ennél a pirate warrior is nehezebb volt? Amióta játsszák ezt a paklit, gondoltam, hogy előbb, vagy utóbb ti ketten egymásra találtok, örülök, hogy boldogok vagytok
-
salaam
senior tag
válasz thesound #68045 üzenetére
Ahhoz képest, hogy ez egy játék, ami szórakoztat, mindannyian itt sírunk mindenért. Én itt sírok, ha missplayelnek és nyernek, hogy milyen playeket csinálok, mások, hogy milyen a meta, hogy nem nyitottak legendet, stb. Szerintem egyikünk sem az, de ez szigorúan a saját véleményem ezért szidtam le inkább magunkat.
-
salaam
senior tag
válasz Mister_X #68025 üzenetére
No offense (tényleg 0!), te vagy az egyetlen normális ember ebben az egész topicban, mert te tényleg azzal játszol, ami számodra szimpatikus, nem is láttam még életemben szerintem, hogy egy rossz szót szoltál volna a topdeckelő ellenfeledre, vagy a metára, vagy így bármire, szóval mondom, az egyetlen normális ember vagy itt.
De azért ugye tudod, hogy a fun r17 deck és a #4 deck ritkán kerül átfedésbe, tehát amikor kompetens játékosok (most pl. Mage aki az elmúlt ~talán~ nyolc hónapban háromszor volt #1) beleteszik a patchest, akkor azt el lehet hinni nekik, mert ha nem jó egy deck, akkor azzal top 1-2 ezerbe is nehéz elveredni magad, nemhogy a top100-ba. Nyilván te más szempontok alapján értékeled, mint mondjuk én, mert más a célunk a játékban, de azért sajnálom, de egy ilyen mellett nehéz szó nélkül elmennem
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz salaam #67745 üzenetére
Előszedtem a régi NA accountomat, 0 kieg. 0 pénzköltés, betörtem minden lapot, ennyiből meglett egy Patches és Swash nélküli q rogue, most r14nél járok, kiváncsi vagyok, hogy mennyi idő kell a legendhez így. Igazából a meta nem olyan rossz, szerintem csak a kihívás fogyott el, ez most pl. tetszik, egyszer sem égtem ki ma, még ha taunt warrior jött szembe akkor sem.
Nyilván dumpster, de 28-9 eddig. Nem olyan rossz tekintve, hogy kb. csak aggro druid és hunter jön szembe.
Ugyanitt NA szerveren eladó 80g, nem kell trade sem, rdg#21961[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz ThySoul #67740 üzenetére
Én a magam részéről befejeztem a következő körig. Semmit nem kaptam abból, amit vártam. Egy pakli van, aminek magasabb a skillcapje, de az meg kikap az összes cheesy paklitól. Miracle jó, de az is faék lesz lassan, freeze mage egy vicc egy heal nélküli metában, lassan kb. a t2 frostbolt face is legit lesz, ha ilyen marad a játék. A priest tetszik, viszont kevés paklit nyitottam, így sajnos a spelles priest kimarad.
Taunt warriort meg meghagyom annak, akinek való, mert ilyen unalmas pakli még nem létezett, amióta játszok.Napikat majd szépen letologatom, meg néha arénázok egyet (ami viszont meglepően jó, lehet, hogy át kellene képeznem magam aréna playerré) és jöhet a gwent.
szerk.: Azért ment a válasz erre, mert az első meta snapshotig adtam időt ennek a kiegnek, hátha sikerül meglepnie, de ez csak egy újabb csalódás volt így. A t1 meg nagyjából engem igazol, hiába változatos a meta, nekem már unalmas a curvestone így több ezer óra után, hiányzik a kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz BrukoMisike #67164 üzenetére
Holnap ránézek majd, meg talán lesz még más is olyan kedves és kitaláljuk
Amúgy meg a pirate warriorról csak ennyit. Jó ez a rugó deck, bár kicsit túl erős lett, de egyelőre fun még. Bár lehet, hogy két-három nap múlva már unalmas lesz. A Casie féle deckkel eddig 18-2 vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz BrukoMisike #67156 üzenetére
Mert nem jók a deckek, a fél paklidnak nincs köze a másikhoz. Töltsd fel a lapjaidat a feltöltős izémizébe aztán linkeld be és segítünk.
-
salaam
senior tag
Eddig nálam a kieg. nagy mvpje a glacial shard. Előbb-utóbb ha már jól állok a lapokkal, tuti, hogy lecraftolom goldenben. <3
-
salaam
senior tag
válasz fausto #67085 üzenetére
Érdemes úgy játszani, hogy 10-12 1 drop és a többi meg jó midhunter lapok. Lehet az új rákot játszani a piratek ellen 2dropnak, grandmother stb. Szerintem két highmane kell legyen a legnagyobb és akkor eldöntheted, hogy két rinó, vagy két cult master. Én az utóbbival játszom és eddig elég jól működik.
-
salaam
senior tag
válasz szupermacs #67060 üzenetére
Be tudsz lépni és új karaktert is tudsz indítani teljesen ingyen, lvl20-ig.
szerk.: Ja hogy meg sem nézted, úgy valóban nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Ázsiai szerveren is letoltam a tíz nyitásom, összeraktam egy murloc sámán paklit. Hihetetlenül erős és nagyon fun, szerintem ez a továbbiakban is jó lesz, csak a listán kell majd finomítani. Nagyon tetszik
-
salaam
senior tag
25 pakkból Umbra, meg néhány jobbacska epic. Venni úgy sem fogok, lecraftoltam a hunteres dolgokat, szóval quest midhunter (és/vagy aggro questhunter) - zoo - murloc paladin - pirate warrior és a dirty rates jade sámán, amivel ebben a hónapban laddereztem lesz néhány hétig, amíg kiarénázom a lapokat
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz h3lios #66776 üzenetére
Én már jó sokszor leírtam a topicban, hogy mi bajom a játékkal (röviden az, amiről Lifecoach évek óta beszél - kiegészítve a saját dolgaimmal): a miracle nerf, a patron nerf, most a freeze mage megölése, a Reno deckek létezése és az, hogy ugyanazt csinálják, amit a WoWban a Cataclysm kiegtől errefele, mindenki lehet király, lehet legend, nem kell tudni játszani, elég, ha vesz 50 paklit, abból összerak egy deckket és addig játszik, amíg jó eredménye lesz. Ezt is leírtam már párszor, hogy aki nem öl időt a játékba az üljön rank20-on, semmi keresnivalója sincs 10 alatt, nemhogy legenden, ahogy más játékokban is így van.
Tudom, hogy mindig lesz fikázó és könnyebb a 13,5 millió casual playernek fejleszteni, mint 500k komolyabban játszónak, ezzel nincs is semmi gond.De attól még a team5 összes tagjának az édesanyja a Kamaraerdei út mentén dolgozik éjszaka.Én csak leírtam, hogy nem tetszik ami megy és úgy gondolom, hogy nem érdemelnek pénzt azért, amit az utóbbi időben csinálnak.szerk.: zsuha: Emulatorról csináltam, a coinoshoz lett volna kedvem, pláne így, hogy vissza is jött volna, nem az 1500 forint miatt, szóval az androidost hagytam is.De végül már eldöntöttem, jobb lesz ez így.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Az amazonos kliens még mindig nem frissült, így nem sikerült megoldanom az előrendelést coinból (bár technikailag még él éjfélig az akció, de) ezt égi jelnek veszem és nem költök pénzt az új kiegre. Nem tetszett az utóbbi időben a Blizz pár húzása és az, hogy fokozatosan tönkre akarják tenni ezt az amúgy jó játékot az inkompetenciájukkal és ostobaságukkal, sem az amatörizmus, ahogy ezt a játékot csinálják, miközben nem egy akármilyen cégről van szó. Tudom, hogy az én 50 euróm nélkül is tök jól meglesznek és valójában semmit nem érek el ezzel, de morálisan talán mégis az enyém a győzelem. Így lesz tizenpár pakkom, de sebaj, majd arénázgatok kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
-
salaam
senior tag
Hihetetlen amúgy, hogy az emberek még mindig nem unják ezt a sok idióta reno decket. Kieg előtt a legjobb játszani, mindenki változtat kicsit a deckeken, most is ott van a pirate druid, csomó féle paladin, dirty rates sámánok, de azért mindig van egy-egy szerencsétlen aki még nem unja ezt az ostoba archetípust. Wotog előtt is a legélvezetesebb az utolsó 3-4 nap volt, Karazhannál detto, de most rosszabb a meta, mint az stb nerf előtt.
Mondjuk két nap és eltakarodik végre az a lap örökre, de akkor is csecsemődüh.[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz 0karmacoma0 #66656 üzenetére
Lehet sprinteset is játszani, yagut múlt szezonban azzal ladderezett Na-n. Squire earlyben, teacherek és sprint. Midgamebe meg kell bele valami jó 4-5 drop, ha más nem, akkor yeti és kész. De amúgy a burgly tök jó benne, ázsiai játékosok már 2-3 hónapja játszanak benne ladderen is. Amíg vannak greedy deckek, amiket büntetni lehet, addig miracle is mindig! lesz.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Neirea, mint netdecker
Már könyvjelzőztem az összes pirate warrior megy a szemétbe, miracle rogue mégis mivel postot, alig várom az első hozzászólást, amikor jön majd a "no brain aggro, hiába volt 17 8+drop a paklimban, mégis kikaptam, mert valami idióta nem tudja, hogy a pirate warrior halott". <3[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz 0karmacoma0 #66575 üzenetére
Azért nem fog összejönni és azért nem lesz sosem vége az aggro metának, mert a Blizz kiegészítők óta képtelen a legalapvetőbb lapok kiadására. Jönnek itt az újabb és újabb mechanikákkal és úgy csinálnak, mint egy most induló amatőr csapat, akik most látnak előszőr kártyajátékot. Addig, amíg a játékban nincs jó heal, nincs laphúzás és nincs taunt, sosem lesz egyensúly. Hosszú idő óta előszőr most végre sikerült a probléma harmadát eltalálni és nyomni pár taunt lapot, de heal és laphúzás nélkül továbbra is az aggro deckek lesznek előnyben.
Miért erős a sámán? Van early game, van laphúzás, van heal és ha kell van taunt.
Miért lesz továbbra is erős? Mert lesz early game, lesz laphúzás és lesz heal.
Miért gyenge a priest? Nincs early game, nincs laphúzás (hiába van taunt). És így tovább.[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz whitemetal33 #66562 üzenetére
Mivel a tauntoknak az a képességük, hogy tauntosak, ezért gyengébbek, mint az azonos manába kerülő lapok. Egyetlen értelme van annak, hogy taunt warriort játszon valaki, a warrior quest, ami miatt kapsz egy 2 mana 8 dam hero powert. A questet control ellen muszáj megcsinálnod, aggro ellen nem, viszont kell az early game minion, amiből kevesebb van. Nyilván mindenki egy szörnyen egysíkú, vagy aggro, vagy control metát vizionál. De ha nem jó a hunter quest, akkor viszont egészséges és meta lesz. Akkor pedig hiába játszik az ember taunt warriort, mert az csak aggro és control ellen jó, de ahogy a CW általában ki fog kapni az összes midrange decktől.
Kicsit olyan ez a taunt warrior, mint az új ooze, meg a piratet evő rák. Hogy így nagyon vagány, fú nem lesz pirate warrior, mert 4 ilyen lapot játszol és de jó. Aztán meg kikapsz minden más meccset miatta. Én nem vagyok meggyőződve róla, hogy a sulfuras megéri azt, hogy gyenge minőségű lapokkal pakolj tele egy paklit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell OptiPlex 5040 SFF i5-6500 / 8-16 GB RAM / 256 GB SSD / DVD-RW / 1 év Garancia + Számla!
- Intel Core i5-7640X processzor eladó! Csere, beszámítás szóba jöhet!
- Komplett számítógép I5 10400F, RTX2060, 16GB DDR4, 500GB SSD
- HP t740 Thin Client AMD Ryzen Embedded V1756B CPU Radeon E9173 16GB RAM 128GB SSD HP GAR 2027-ig
- Xbox kontrolfreek