-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz DaveNo1 #26798 üzenetére
Na jóóó, ha nem Amaz a világ legmákosabb játékosa, akkor senki. Egyetlen egy esély volt a győzelemre, különben kikap: Sneed's old Shredder + FD kombóból egy chargos legendaryt kapjon ami legalább 3-at sebez. Hát nem Leeroyt dobta a random faktor..
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
LOL, Amaznak Sneed's old Shredder Sneed's old Shreddert adott + előtte már feign deathhel egy tiriont kapott tőle, így 1 legendből végén lesz 4. Value.
You are not prepared.
-
.OM.
aktív tag
Csináltam egy shadowstep-pandás-visszahúzós rugó paklit, sok battlecry-jal.
Van ennek hivatalos neve, mint a kontrol, oil, stb?Esetleg példák arra, hogy akik értenek hozzá mit hoznak ki ebből a képességből?
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #26787 üzenetére
4-3 lett végül, earlyben dőlt el minden. Betrayal csak egy meccs alatt jött fel, AHB kétszer, Spitefult is csak egyszer tudtam kihasználni. A papírforma az volt, hogyha nem alakít ki board controlt 6. körig, akkor enyém a menet.
Kicsit beszartam, amikor sámi berakta Belcher mögé Sneed's Old Shredderét, de topdeckeltem egy Assassin's-t és olajjal meglett a lethal. Még meg is nézhettem volna, hogy mi van a shredderben, de ha Tiriont dob, az nagyon csúnya lett volna
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fi:zi'k
nagyúr
Kicsit beparáztam, amikor a warrior már a 3. legendary-t játszotta ki, de szerencsére olyan jó ütemben jöttek a 6-8 manás nagy lapok, hogy végül sima liba volt.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #26788 üzenetére
Szerintem is kivehető mechwarper, jó eséllyel elvisz egy leszedést is, mert félnek tőle.
Lethal puzzle, érdemes csak az első képet nézni, mert a másik 2-n ott van rögtön a megoldás. (Nekem nem esett le 1.5 perc alatt, több meg nincs egy körre ugye.)
Dive ever, work never.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz fogtunder #26781 üzenetére
ahhoz képest itt is aláznak, persze mert nem jön a D vagy valami leszedés a Merc ellen ami szépen agyonvert. vagy mert 3x lőtt a Blastmage egy lényembe a másik 2 mellett. 2-2 eddig... lassú. lassú deckben pedig lehet akármilyen jó ha te 1 lényt tudsz kijátszani ő meg 1 lényt meg egy value leszedést. illetve mindegyik palánál volt eddig legalább 2-2 truesilver meg consec. legalább. meg Kings. a 2-2 utáni pala 3 consecet tolt el 8 kör alatt, a 3. EQ-s volt...
MisterX ez nagyon lassú deck. tele van 5-6 dropokkal, amik csak porosodni fognak...
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Ledraftoltam az első rogue arénámat, 25 common, 5 rare, lehetett volna bőkezűbb Ki mit jósol neki, jó draft? Ha valaki kijelenti, hogy ezzel megcsinálja a 12-t, küldöm is a logint
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
US aréna draft [link] + Rag. EU-n nem tudok így draftolni valamiért
-
DaveNo1
veterán
Pali napi Q: 5-ből 5 győzelem, utolsó meccsen legendary oil rogue-t is vertem. Elég erős a control pala még mindig.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
kommentár nélkül (topdeck) [link] előző körben yolo módra ment arcra wolfriderrel, de korábban is eszetlenül nyomta face-be. Skill.
2-3. Igaz, a deck ismét trágya volt. 1 taunt, 0 heal, spellnek volt 1 sprint, 1 assa meg 1 evis, meg 1 fok amit sose láttam.
-
Mister_X
nagyúr
válasz salaam #26773 üzenetére
A mostani pala deckem 10:3 arányban érvényesül mage ellen, a három vereségből csak egy volt mechmage. Mechshaman mondjuk keményebb dió az olcsó board clear és a potya tauntok miatt, mechlock még nem jött velem szembe.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26771 üzenetére
hát én se nagyon szeretem őket, hunterrel a mai napig nem vagyok hajlandó egyáltalán játszani, de daily quest miatt gyakran át kell állni a sötét oldalra meg az agyrák ellen is sokat segít pár easy win a sok szenvedés után.
(#26773) salaam: nagyon jól leírod a problémát, gondolkodsz. legalább egy 1 és 2 dropra kell mulliganelni agresszíven, spelleket lekeverni a fenébe, aztán pakolni kifelé és csak trade-elni, ha nagy a fenyegetés, vagy muszáj. plusz vigyázni, hogy egyszerre max 3 minion legyen lent MC tech miatt, és go face. ha lerak valami nagyot, akkor fireball bele és ismét go face. ha kapsz cloak fieldet, be lehet tartani antonidas-ra, de nagyon ritkán van rá szükség.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
salaam
senior tag
válasz fogtunder #26769 üzenetére
Én komolyan mondom nem értem, hogy hogy tudnak emberek mechmagel játszani. Mármint nem a nobrain, op szar, nerfelni kell értelemben, hanem egész egyszerűen nem értem azt a paklit. Rank 3-4-5 között mászkálok 4 napja, minden nap kipróbálom, amikor olvasom, hogy tier 1 pakli meg minden, aztán rájövök, hogy vagy hülye vagyok, vagy nem érzem azt a paklit. Pedig rengeteget játszodtam csodarugóval, control warriorom is 440+ ranked wines, szeretem a fatigue maget és a mistresses warlockot ahol annyit gondolkodok egy playen, mint lifecoach, de a mechmage valahogy kifog rajtam és 15-ből kb. 1 meccset tudok megnyerni. Lehet, hogy túlgondolkodom. Facehunter se nagyon ment
nem is értem
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #26757 üzenetére
Összejött már olyan is, de itt most azt fundáltam ki kötélig, hogy 1) behúzok a doktornak, 2) lerakom a kis tüzest, 3) megkínálom consecrationnel és akkor board clear. A gond az, hogy nem vettem figyelembe a kijátszási sorrendet, a bombák DR-je előbb aktiválódott, mint a pyro abilityje és az egyik telibe kapta Igazából úgy kellett volna, hogy pyro+consecration és ha el tudja lőni az 1 damage-et a pyro, akkor megyek neki arccal a Dr. Balance-nak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26768 üzenetére
nem jó paklit játszol, zoo kell, vagy mechmage
nekem nincs nagy bajom a mulligannel, inkább az szokott szopóágra tenni, ha zsinórban 5-6 meccsen keresztül első vagyok druiddal. azzal és palával is ebből lehet a legnagyobb szenvedés, kevés lap kézben és lassan tudod pótolni őket. a legjobb az szokott lenni, mikor ki tudom rakni végre a lore-t, de már inkább gyógyítás kell és nem tudom elhúzni.
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #26765 üzenetére
Talán Forsen volt az aki zsinorban 3 vagy 4 meccsen 6 implosionból 6* kapott 2 impet. Végén már ő is csak röhögött
Amúgy én druiddal azt számolom mostanában, hogy hányszor kapok optimálishoz közeli kezdő kezet (legyen legalább 1 innervate de inkább wild growth), és jó ha 10 meccsből 1* valamelyiket sikerül muliganeznem. Versenyeken meg szinte mindig kezdő kézben szoktak lenni ezek a lapok az ismert játékosoknál, totál érthetetlen számomra.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
válasz salaam #26759 üzenetére
Egy ilyen után tuti törölném a játékot
Nekem tegnap előtt ez volt a midrange lockommal pala ellen:
- Lerakom draket --> owl silence
- Lerakom második draket, na mondom ezzel kezdjél valamit --> owl silence (ki a fene futtat palában két owl-t)
- Lerakom belchert, már mondom magamban most jön a TBK --> és valóban TBK
- 2 körre rá lerakom Sneed'O-t, na mondom ezzel kezdjél valami --> Sylvanas
- Ok következő körben Sneed bele a belcherbe, lerakok két olcsó lényt + sneed-re shadowflame hogy legyen boardclear és bízom benne, hogy Sylvanas nem az abból kapott legendaryt lopja el. Hát felesleges volt ebben bízni, persze hogy azt vitte el, nem valamelyik kis lényt.
- Következő körökben meg hiába volt még board clearem kétszer feltöltötte a boardot a pala kombókkal aztán rekt.This game is so annoying..
Arenaról meg annyit, hogy van most egy hete egy mage draftom, de nincs benne semmi mage kulcs lap, úgyhogy nem igazán van kedvem vele játszani. Se boardclear, se semmi értelmes spell és a minionok is jó gyengék legalább.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz salaam #26759 üzenetére
ez mondjuk azért durva volt, nálam nem egy meccsen jöttek ezek, de mikor pl. Ysera lejött, az egyetlen polymorph éppen kapált valahol a deck alján, ő persze avakenst kap belőle elsőre, kb. ott kellett volna feladni a francba.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz fogtunder #26758 üzenetére
ismerős ma ismét +1 strigulát húzhatok amúgy a legend back = ultra mák és draftra. 2-2-es shaman és 50% bomblobbert megnyeri (viper vs totem), majd minden válasza van mindenre. 2 fire elly, bolt, es mikor kellenek, fegyver, kutya + stormwind, nekem van 2 flamestrikeom meg fireball is, frostbolt is, egyiket se láttam 10 kör alatt. Igaz 2-vel utána hunter 2. körben feladja, szóval könnyen ment könnyen jött. Arena annyira draw dependent, hogy nevetséges. Ahogy redditen mondják: "snowballs out of control" - ha már jobb a tempója és nincs clear akkor viszlát.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #26756 üzenetére
én tegnap teljesen kiégtem arénában. 5-3-at mentem, ilyen lapokat játszottak ki az ellenfelek: Dr. Balance, Cairne, Ysera, Deathwing. a Cairne-es mage kapot portálból egy Gaz'rillát, az egyik hunter Malorne-t a pókból. az első ellenfelem egy hunter volt, gyakorlatilag az összes leszedéssel, ami csak hunterben lehet, a második körben kirakott creeper túlélte az egész meccset, egyszer nem trade-elt 8 kör alatt. az utolsó egy mage volt, 7. kör flamestrike, 8. kör flamestrike, 9. kör fireball+ping face, 10. kör pyroblast, 11. kör pyroblast.
skill, skill és még több skill, skill mindenhol, amerre a szem ellát. inkább megyek vissza mechmage-ezni, de komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
[link] 1 wines pap nem szarozik. amúgy hoarderre is jött egy smite, meg demora egy pain. Tipikus eset mikor rossz játékos draftol jót.
-
Sturdiridge
tag
sok sikert mindenkinek !!
-
Mister_X
nagyúr
De felidegesített a játék. Két menet hunter ellen
1) lent van jópár sérült minionja 2-3 HP-val + friss Dr. Balance, kézben Truesilver, lapok Muster for Battle, Wild Pyromancer, Sludge Belcher, Consecration, HP = 14 - ki találja ki, hogy mit terveztem és hol rontottam el?
2) Belcher, Highmane, Dr. -> Follow the rules! és Belcher. Következő kör Sylvanas és Feign Death...Amire rájöttem, hogy ebben a csöves hunterben van ráció, még ha controllosabbra is akarom venni a figurát. Still collecting more 5200 dust...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Én meg felajánlanék egy Lethal League steam-es gift-et a nyertesnek ha ez megoldható.
Ma vettem, dupla packban egész jó ára volt így maradt egy amit fel tudok ajánlani.
Ja és köszi a free win-t
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
Mondjuk 20 versenyző esetén lehetett volna csinálni 4db 5 fős kis ligát ahonnan 2 legjobb jut tovább pontozás alapján, de azt hiszem ilyen szintű kupa majd a jövő zenéje lesz ^^
Amúgy free win best win, kappa
You are not prepared.
-
ZS3NI
őstag
válasz F-ECT$ #26748 üzenetére
Frissítettem a szabályzatot már van szó az ágrajzról és a határidőkről. 4 nap szerintem is elég 1 meccs lejátszására, ha valakinek mégsem lenne jó akkor mister_x-et bombázni, ő dönt minden vitás esetben továbbra is.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
válasz ígyvanferi #26743 üzenetére
Jah igaz elneztem. 8 ember extra meccset jatszik.
26744 misterx, te aztán nagyon raersz.
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Mister_X
nagyúr
Annyit hozzátennék, hogy én mindenkit fel fogok venni barátnak és a versenyeket spectate-olni fogom. A megbeszélt időpontokról emiatt én is szeretnék tudni, legrosszabb esetben hozzám kell alkalmazkodni. Lehet nélkülem is játszani, de ez esetben reklamációt nem fogadok el - remélem, hogy a torna során senkit sem kell diszkvalifikálni. Ha nélkülem zajlik le a meccs, screenshottal kell igazolni a győzelmeket, elkerülendő a vitákat (mindkét fél beírja, hogy ő nyert).
-
ígyvanferi
addikt
De ha jól értelmezem, nem 4-en kaptak free wint, hanem 12-en (kaptunk). Vagy úgy is mondhatjuk, hogy 8-nak kell egy extra meccset játszani.
Nem (feltétlen) azért, mert én is a 2. körben kezdek, de ez így rendben van, főleg, hogy máshogyan nem lehetne megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Nah urak, tudom hogy azt mondtam hogy éjfél, de ennyi szabadságot adok magamnak. Több jelentkezés nincs.
http://challonge.com/prohardver_hs Íme az ágrajz. 20 főnél így oldja meg a challonge, én pedig jobbat nem tudtam kitalálni.
4 erőnyerő emberünk lett, Gerbeshi#2749; szalontai#1231, Astech#2379, és NyxNyxNyx#2778. Ők örülhetnek, kaptak egy free wint.
A többieknek ott van, hogy kivel kell játszani. Vegyétek fel egymást ismerősnek és beszéljetek le egy időpontot ami megfelel nektek.
Nekem csak az eredményt írjátok, a nyertes készítsen screenshotot az esetleges viták elkerülése érdekében.
Felmerülő vitás kérdések esetén Mister_X-et bombázzátok majd ő eldönti mi legyen. Én csak eredményt akarok írni.
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
Nah most szenvedek az ágrajzzal, mit ne mondjak érdekesen néz ki. Elég kellemetlen, 20 fő jött össze pontosan, és így hogy egyenes kiesés legyen 12 bye-ra van szükség. broaff
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
zolka95
őstag
válasz ígyvanferi #26737 üzenetére
mi az hogy banolhat egyet?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
ígyvanferi
addikt
válasz zolka95 #26735 üzenetére
Ha nem csak ezt a két konkrét mondatot ragadod ki belőle, hanem végigolvasod rendesen a szabályzatot, világossá válik, hogy a 3 deck a selejtezőkre vonatkozik, az 5, amiből majd az ellenfél banolhat egyet pedig az elődöntőre, döntőre.
Igen, kihívod barátként az ellenfelet és lejátsszátok a 3 (esetleg csak 2) meccset. -
zolka95
őstag
Vettem egy paklit. Ki nem találnátok mi volt benne
Na?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
Én neveznék, de nem nagyon értem.
"Rakjátok össze a 3 decket, és utána hívjátok ki az ellenfelet."
"A választott 5 hőst le kell írni, és ebből egyet-egyet banolhat mindkét játékos."
5 hőssel lehet játszani? vagy a 3 deckkel?
a friendly challenge-t se értem
felvesszük egymást barátnak és lejátsszuk a 3 meccset?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
fogtunder
nagyúr
eddig a jóérzésem visszatartott a mechmage használatától, de ma beadott két mage napi questet, úgyhogy muszáj volt összepakolni a Kolento féle verziót. az egyik entityt kicseréltem duplicate-re, amit persze senki nem játszik körbe, 7/8 win, az az egy is az én hülyeségemen múlt. gusztustalan.
ráadásul a shredder ma totál OP. kaptam belőle két flametongue-ot, egy Millhouset, és egy armorsmitht is.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz salaam #26718 üzenetére
No tehát akkor az elődöntő vesztesei lenyomnak pár tiszteletmenetet a bronzért
@polarmaci: Illidan nem volt más a WoW-ban, csak egy boss. Meg pár questleírás. Mindig elképzelem, hogy milyen epikus lett volna, ha RTS Warcraftként jelenik meg a The Burning Crusade és a Wrath of the Lich King... Meg úgy minden egyéb kieg azóta. Warlords of Draenor tökéletes Warcraft RTS reboot lett volna és még a két játék idősíkját is el lehetett volna választani egymástól.
[ Szerkesztve ]
-
-
ZS3NI
őstag
-
Mclovin
senior tag
válasz Mister_X #26711 üzenetére
Hát WoW-s múltam miatt nincs szívem megbontani ezt a lapot..zoolock deckemben nem használható, demonlockot annyira nem építenék. Még elég kezdő vagyok, pár hónapja játszom, eddig controllpalámat építgetem és hiányzik 1-2 epic (quartermaster még 1x, big game hunter) és legendaryk is.
-
Mclovin
senior tag
Ma esett egy ilyen lap az egyik csomagból. Milyen deckben lehetne alkalmazni?
-
fi:zi'k
nagyúr
Rájöttem, hogy azért gyakoriak hosszú, de sikertelen meccseim, mert nem tudok tartós board controlt kialakítani és a végére elfogyok.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sturdiridge #26703 üzenetére
Jarraxxus, szerintem.
-
salaam
senior tag
-
Sturdiridge
tag
aréna pick
Harrison - Jaraxxus?
jaxx- re tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
A sacrificial pact még mindig megöli Jaraxxust? Nem találtam erről semmi infót, hogy változtattak-e rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Akvarisztika
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla