-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Összeraktam azt a rogue decket, ami a videón van, egyetlen nagy baja van, három dolog kell hozzá:
- Grimstone ne játssza ki az elején Lorewalker Cho-t
- Grimstone kijátssza Millhouse Manastormot rögtön a legelején, amikor a kezedben van egy vagy több Sprint
- Grimstone 6 manánál Hoggert dob le, amit te le tudsz másolni három példányban Gang Uppal.De amúgy. Azért tényleg izé, hogy heroicon bejátszik ilyet... nem tudom, oké, topdeckel utána és legendaryt nyomat, mint a pay2win warrior, de akkoris.
A végén az lesz, hogy csütörtökön berakok valami deckbe egy Rend Blackhandet meg még 10 hard remove-ot, aztán lessen.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fogtunder
nagyúr
én nem tudom ez milyen állat, de a normál bossokkal nem szoptam ennyit, lehet azért, mert ott legalább a paklit lehet változtatni. ennek nekimentem már vagy 70-szer, mindegyik bukta volt. néha rámjön, hogy meg kellene csinálni, de két próbálkozás után szívem szerint beleállítanám a billentyűzetet a monitorba és inkább megyek rankedre, mert ennél tényleg minden más jobb.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
Sirandrish
legenda
A Kalózosra én is tuti lecserélem mert az veszett jó lesz
Zedz Az a baj hogy hiába a sok új lap..azoknak a 80%a kuka (mert a többi jobb lesz) és ugyan ez lesz a helyzet. Lesz 1-2 TOP pakli és akkor az lesz az unalmas. Lehet nem Lock vagy Hunter lesz, de akkor is lesz olyan ami kiemelkedik a többi közül.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
zws
senior tag
Nem is az, de ott a Nerubian Egg, rátesz egy powert leöl valakit vagy épp arcba nyom, meghal és helyére jön a 4/4 és szinte nem vesztett vele semmit...
DjDanee87: Akkor most hetekig ne játszon az aki agybajt kap a zootól és várja a csodát? Mellesleg most összedobtam a saját verziós zoo deckem idegességemben és röhej amit megcsinálok rank 7en...
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
gondolom mindenki még nyomul, utolsó este van viszont holnap reset, pont ráérek szóval nem várok majd...
(#15513) Sirandrish
a BM-nek is van két fajtája: van a provokatív, előre Well Playedező, időhúzó, ezek ellen én is WP-zek és threaten-ezek ha nyerek (ilyenkor ez van általában), meg van az overkillelő BM ami inkább csak a nagy számokról szól és amúgy több XP is jár a több lapkijátszásért, leszedésért.
[ Szerkesztve ]
-
Biztos, hogy ez is random, különben elég furcsa lenne, ha az ellenfél körének közepén kéne kiválasztani, hogy melyik minion kapja a 3 hp-t. Na meg ha belegondolsz, olyan deathrattle-s minion nincs a játékban, aminél ki kell jelölni valami célpontot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ha lesz iPhone-os (4 colos képernyő) verzió, akkor nyilván megoldják, hogy kis kijelzőkön is lehessen játszani, az N4 még nagyobb is nála. Ha csak tabletben gondolkodnak, akkor persze más a helyzet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
whitezo88
nagyúr
majd meglátjuk. az is lehet hogy annyival több Zoo lesz amennyivel kevesebb huntard. előző példámnál lehetne mondani a Sylvanast is, mennyivel visszaesett mikor +1 mana lett.
Én egy Harrison buffnak örülnék, ha 5/4 helyett 4/5 lenne. a TBK is 4/5, meg Cairne is. Ez meg Greenskin nem tudom miért nem. -
Sirandrish
legenda
Én is csak a napikat tolom le...most mással szeretnél eltölteni az időt, de a goldot sem akarom veszni hagyni
Redcaster AKkor az 100gold/quest mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ez eddig is így volt, csak nálam eddig nem jöttek 10ből 10en..
-
addikt
Baron Rivendare mondjuk odab@sz.. 1-2 gólem, Cairn és csatolt vidéke és iszonyat
whitezo88: nem írják /se a goldot se az irl money-t/
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
Nah még jó hogy nem törtem be Chot Tinkmasterért...most törhetném be Tinket
Szerk: viszont azt nem teljesen értem hogy Paglevel micsinálnak?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
köszi, kifutottam a szerkből: Tinket úgy lesz értelme letenni, ha neked nincs lényed, ellennek pedig 1, vagy 2 erős lénye (pl 2 giant)
de így túl eseményfüggő lett.ja és Nathez: ennyi erővel a Mana Tide-ot is nerfeljék, mert az is kör végén húz, és 100%-ban... nem értem.
viszont Redditen téma volt egy Al'Akir nerfről. pl lehetne 6-ért, és 2 overrel, vagy valami. 8ért csak endgamebe való, annyira meg nem imba oda, gyakorilatilag 2 lényt le tudsz vele szedni (nem nagy HP-st)
8ért majdnem ugyanaz mint egy Argent Commander WF-el, csak az többet üt ugyanannyiért így.ja igen: az agro deckekkel kéne valamit csinálni (Zoo, huntard, murlock)
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Előnye ugye mindenképpen az hogy sokkal összetettebbé válna a játék és sokkal jobban lehetne taktikázni.
Hátrányát nem nagyon érzem..más ki tudna rakni 3. körben egy Sunwalkert? De te is!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
majd visszaadod nekik, hiszen Te mindig megfizeted az adossagodat
amugy ezzel en is igy vagyok, ma hunterral jatszottam reggel, es nyert partyt buktam (nem tudtam, hogy tutira bukni fogom, csak inkabb bemutattam egy kombot, hogy lasson valamit), csak a jatek kedveert.(#8533) Sirandrish -te meg bellhatsz a sorba azzal a harom common lapos nyitasoddal...csak a sor masik felere amugy dio megint? (tegnap hc-n 10perc alatt dobott egy set-et, meg egy legendet....erdekes lesz)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
Tudom..igaz hogy 6 meccsből behúztam az 5wint a napihoz ezzel a deckel, és csak ez a shaman fogott meg a rossz lap...izé szar deck miatt, de nah..majd alakítok rajta valamit
-
föccer
nagyúr
Ha jól olvasom donationbül ment, így meg pláne nem vágta földhöz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sirandrish
legenda
Elég bika paklija van. Meg gondolom ügyes is ha a semmiről 5 lap alatt legend rangot ér el.
Mondjuk szerintem most vagy kapkod hogy minél gyorsabb legyen, és ezért hibázik néha, vagy már zsibbad a seggewhitezo88 Pont most akartam mondani..a deck 98%a golden..talán a faceless meg a ragnaros nem az?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
meg lehet indokolni, hogy a ranked miért van tele fullos paklikkal, persze
"épp most mászik felfelé" és hasonló rizsák, de amikor ranked 20-on már az ötödik ellenfél szórja a legendary lapokat, akkor bizony elgondolkodik az ember, hogy ezek bizony nyitottak párszáz paklit a store-ból, mire összejött nekik ez a felállás -
kovsol
titán
Arra nem gondolsz, hogy talán most kezdte a rankedet, de amúgy régóta játszik? Szar rank nem feltétlen egyenlő azzal, hogy valaki két napja játszik.
Ebben a szezonban kb nem is játszottam rankedet. Level 18 vagyok aztán tele a paklim epic és rare lapokkal, meg van benne két legendary is kb az összes paklimban.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
DjDanee87
addikt
(#4990) Sirandrish: Van egy tippem, hogy új játékos és basic vagy expert AI-ra gondol.
Amennyiben eltaláltam, pl így lehet: [link]
Elején látszik milyen decket dobtam rá össze gyorsan, de a gép normál játékosokhoz képest nem játszik túl jól, tehát szinte bármivel el lehet verni ha nem hibázol sokat a meccsen.
Egy tipp talán annyi lenne, hogy 2 manáért van neki a shadow word:pain ami 3 vagy annál kisebb támadású lényt megöl. Ez szinte mindig nála van így érdemes valami gyengébbet odadobni neki és nem rögtön egy shieldmasta-t vagy water elementalt pazarloni a spelljére.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla