-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz F-ECT$ #42481 üzenetére
40 és 60 között vacillál, de csak egyet akar. Azért vannak lapjai bőven, de pl. dragon prist, control warri, token druidhoz több lap is hiányzik és már kipróbálna valami összetettebb paklit is végre.
Én is classicot javasoltam neki, a maradék aranyból meg nyitogassa a hiányzó szárnyakat, illetve lesz dustja is bőven, úgyhogy ha valami kimarad akkor azért nagy eséllyel le tudja craftolni.KaraDani, SLYM, fendre nektek is köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Segítsetek plz
Haverom megunta a zoo/face/aggro deckeket és az eddigi f2p hozzáállás után egy nagyobb kártyacsomagot szeretne vásárolni. Mindig az aktuális friss paklikat vette az aranyból, de voltak hónapok amikor inaktív volt. A kiegészítőkből pár szárnyat nyitott, amiket fontosnak tartott, ezeken kívül összesen 3-4 legendet nyert mióta játszik.
Szerintetek milyen nagyobb kártyacsomagot érdemes most venni? Alap, goblin, vagy tgt?[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz h3lios #42175 üzenetére
Ez a Zoo a Dark Peddleren kívül totál megegyezik a nyár elején sztárolt (joggal) Lock Zoo paklival. Nekem azóta az van és egész jó W/L arányokat hozok vele, pedig hónapok óta nem nyúltam hozzá.
Tegnapra feltorlódott 3 Shamanos questem és mivel Tunnel Trogg híján nem tudom kirakni a jelenleg imádott Midarange sámit ezért visszanyúltam a Mech gyökerekhez. Meglepően jól teljesítettXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
iPon HS kupa ha valakit érdekel
-
nofi
addikt
válasz JNashville #39590 üzenetére
Én egy fix Deathlord Priest paklit csináltam a heti Brawlban és egyelőre elég imba
1: Inner Fire
2: Divine Spirit
3: Deathlord
4: Első kettő mehet Deathlordra
5: valami charge vagy support minionXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Brawl win hozott tegnap egy Alextrasza-t. Nagyon filózok, hogy ezeket meg némi dustot beváltok egy Boom-ra. Szinten minden második meccsen jön velem szembe egy...
Alexrasza
Sneed
EydisSzerintetek?
-
nofi
addikt
Biztos volt már, de általában szerdán hány órakor indul a heti brawl?
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz Balathruin #34401 üzenetére
Tényleg, wifi sincs akkor... marad a kockázat, vagy kitalálok pár válasz-sms-t.
"Épp játszom, majd visszahívom"
"Nagyon fontos meccsben vagyok, utána visszahívom"Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Szivatom magam itt munkahelyen néha-néha a mobilos klienssel, de most már tuti csak airplane módban fogok vele játszani mert zsinórban 3-mat vesztettem bejövő hívások miatt
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz voyager4.4 #34155 üzenetére
Totem jó ötlet, elsiklottam felette. Jeeves még nincs is meg
-
nofi
addikt
Hello!
Próbálgatom most a budget mech sámit, de legtöbbször kifogyok a lapokból, az az egy Azure Drake nem sokat segít.. Mech Mage-nél nem probléma az Intellect miatt, de itt 6.-7. körnél már sokszor kevés Ötlet?
-
nofi
addikt
A hétvégi legénybúcsúm alkalmából kaptam egy fullos saját decket: [link]
-
nofi
addikt
Hearthstone iOS (477MB)
Emlékeim szerint nem töltött le semmit pluszban[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz penge111 #14233 üzenetére
Én múlt héten kezdtem félretenni, de minden alkalommal baromi nagy a kísértés, tekintve, hogy még 10-15 paklit vettem csak és bőven lenne mit kinyerni. A fix leg, ami segíti a spórolást.
Emlékszem, egy hónapja mikor haver hívott játszani. Nagyon nehezen vettem rá magam, béta idején nem kaptam rá. Aztán toltam vele egy-két meccset és 2. paklibontásra kiesett Ragna. Na azt az anyázást amit kaptam Skypeon
-
nofi
addikt
Az igaz, hogy Naxxramasban garantált leget kapunk majd szárnyaként? (5)
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz whitezo88 #13774 üzenetére
Ebből is látszik, hogy még nem játszottam sokat sámival. Thalnost tuti bezúztam volna, ha a mai napig kidobta volna valamelyik pakk, jó, hogy kérdeztem
Jelenleg kb. az összes karival játszom (sámi és lock hanyagolva) és ezért a spec lapokon kívül sok a hasonló kártya hősönként. Mindig elhatározom, hogy most már bezúzom az arany lapokat és elkezdek craftolni[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, sry, ha már kitárgyaltátok korábban, csak pár hete követem a topicot:
Második arénázásom 1 win, 3 loss, ami ugyebár szánalmas. Ennek ellenére kaptam egy paklit meg 30 dustot. Eddig azért nem játszom, mert "mi van ha kárba vész a 150 goldom" amin paklit is vehettem volna. Amúgy ez normális, hogy ilyen statra már ad egy paklit, vagy csak szerencsém volt?
Ne röhögjetek ki, de a spell powerre gyúrni miért éri meg egyes leírások alapján egy shamannál?
-
nofi
addikt
Hai!
iPades játékosoktól kérdezném, hogy miként szuperál a HS. iPad3-mon állítólag érezhetően lassúbb és durván meríti a tabletet. Air-en gondolkozom már egy ideje...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN