-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz dejaris #51397 üzenetére
A promo kártyák azok lettek, főleg a murloc legend miatt.
gmx9: nem nagy minta, de nekem ma priest dominance sárkány deckkel meglett 8 winből, és még 1 rankot is léptem 12-re. Chillmaw meg sincs pedig, de most viszonylag sok volt a wari, a control és a tempo ellen is jó a deck, vertem c'thun druidát, shaman ellen kb 50-50, és nem is tudom, hogy jött-e más.
Dive ever, work never.
-
-
h3lios
addikt
válasz dejaris #49720 üzenetére
Pedig ha tudná, hogy még akár lazán nyerhet is, ha tolsz 3 pyroblastot a saját arcodba.
LOL !
Kripp Evolve-olt 2 murloc-ra és kapott 1 baglyot, valamint 1 lorewalkert csak éppen taunttal. Az ellenfélnek muszáj volt arra támadni, és amikor meghalt ez történt:
Such Evolve, much wow.
Lehet nem kell reménykedni holnap délig a pack nyitásban ?![ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Cathfaern
nagyúr
válasz dejaris #47612 üzenetére
Én értelmezésem szerint a rák olyan t1-2-es deck, amire igaz, hogy:
a) Nem élvezetes vele játszani
b) Nem élvezetes ellene játszani (pl. mert nem tudsz semmit tenni ellene, lásd face deckek)
esetleg c) nem kell túl nagy ész, hogy játszon vele valaki (tehát részben p2w-é teszi a HS-t, mert aki ki tudja fizetni a decket, az előre is jut vele) -
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #46835 üzenetére
igen, pont erre gondoltam
most épp az a baj, hogy a második legritkább lapkategória teljesen elsivatagosodik. nem tudom, te hogy vagy vele, de én szeretek örülni egy epic nyitásnak, ami az utóbbi időben nem könnyű.
(#46836) Kanczy: csak pont, hogy tempo nem lesz belőle, mert x manáért x seb minden, csak nem tempo play. oké, proccol egyet tóniáson és a flamewakeren, de kb. ennyi, erre vannak jobb lapok.
amúgy maga az ötlet tetszik, hogy rugalmas a mana költsége és ennek függvénye a hatás, de a lapok nem.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
válasz dejaris #41343 üzenetére
bocs, végigaludtam mind a fél órát
más:
At the blizzcon panel they said Secret Paladin is not OP and people just haven't made the decks to beat it yet. They said they know there are decks out there because they have the data.
They said that people made counter decks for Patron when it was strong, but they haven't seen people try to make counter decks for secret Paladin yet.fyi: VAN rá counter deck, face ill hibrid hunternek nevezik. De attól még az alapkoncepció OP és nem igényel skillt. Vajon véletlenül tudnak a botok vele 50% felett menni? aligha.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz dejaris #41214 üzenetére
amúgy érthető utólag így a befuccsolt Tracking-es Brawl is, miért az lett volna.
h3lios jól betrollkodták: "ja, hát most jön, preorder sincs. Nincs gold? Nem baj, lehet pénzért is megvenni, így jártál "
Azért ne írjuk le előre. Láttunk HÁROM darab lapot. A Hat elég lassú, a Scarab egyfajta Novice Engineer, a legend pedig abszolút trash.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dejaris #40412 üzenetére
Könnyen?? Szerintem pont a dust arányok miatt (is) van megkötve a kezük nerf/buff téren. Ha egyszerűbben hozzá lehetne jutni egy kártyához lehet megérné nekik több lapot és sűrűbben változtatgatni. Az most mellékes, hogy valószínűleg akkor is minden változatlan maradna, mert valamiféle ostoba felfogás miatt egyszerűen nem nyúlnak bele a dolgokba mélyebben. Tökéletes példa erre az sc2 esete is, bár hs mivel sokkal "casualabb" és több a játékos, nagy valószínűséggel nem fog úgy kihalni.
-
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz dejaris #38748 üzenetére
Nyilván, meg ugye minden népszerű streamer offline.
Én most eléggé kiégtem, nem semmi hogy egyesek mennyit tudnak grindelni és milyen win rate-tel. Én most ott tartok, ha kicsit is rossz a kezdőkezem, jön a saltözön és nyomom az alt f4-et."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
tomazin
veterán
válasz dejaris #35092 üzenetére
a 40es pakk (ami 45eur) 12500ft, gondolom mivel 45eur lesz a preorder, így annyi lesz androidon. (még nincs kint így ezt csak gondolom)
de 10%-al számolva, kb ugyanott lennék az amazonos cuccal, mert 5eurt tudnék még elkölteni 45eur költés után (5000coin a németeknél), magyarul 50+3 pakkot kapnál kb 14kért. további kedvezmény csak az usákoknak van (legalábbis én úgy vettem le, hogy csak ott működik az, hogy még 10%ot visszakapnak a hs kártyavásárlás után is)
ergo itthon jobban megéri androidon megvenni, mert 14kért megkapod a 50paklit és még 3aréna entryt (nem pedig 3 pakkot)
de javítsatok ki ha rosszul gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
-
törölt tag
válasz dejaris #33965 üzenetére
juj..
ha rosszindulatú lennék még azt gondolnám, hogy ezzel magadnak próbálsz felmentést adni, de ilyet még csak nem is feltételezek.
akkor szerinted nem röhejes, hogy egy kezdő játékos rendszeresen belefut olyanokba, akik tökéletes paklikkal mennek ellene? a másik, tipped szerint melyik verzióval találkozik többször valaki, azzal amikor porig alázzák vagy a "kilépőssel"? mi értelme van egy arany portré farmolásának, ha úgymond bénák hátán mászik fel az ember? maga az arany farmolása pedig hülyeség, egy jó paklival szándékos concede nélkül is gyorsan lehet aranyat szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz dejaris #32826 üzenetére
Minek kellett a hely?
Eddig ruszkival toltam, de nézek valami értelmes 5-6 droppot helyette vagy megy vissza alex.
Még egy anima gólemen agyalok az 6-t beteg, csak ugye üres boardra nem lehet kirakni. Igaz robbantani pont kifér.giorgio: nagyon hullámzik. Hol a rák sok, hol a rák counter.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #30993 üzenetére
Azért a pszeudo random számok generálásánál lehet olyan algoritmusokat írni ami direkt eltolja az eloszlási görbét valamerre. Nem mondom, hogy itt ez van, mert már több ízben utána számoltak és kijött egy nagyjából normál eloszlás, de pl. az új X-com még véletlenül sem random.
-
törölt tag
Tegnap midrange hunter-rel mentem freeze mage ellen. Egy kör választott el a győzelemtől erre ő behívott két secret-et. Ezekről ugye tudjuk, hogy mik, én erre topdekkeltem egy kazán-t, úgy, hogy még nem jártunk 10 mannánál. jót röhögtem, mert a nagyon random tényleg jót adott. Megmagyarázni nem tudom, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem érdekel mi alapján számol.
Egyébként ha az ellenfélnek két secret-je van bent, mi alapján húzza át a kazán az egyiket? -
DaveNo1
veterán
Nem én programoztam a játékot, de lehet több nyilvánvaló oka is, például ha egyik játékos nagy hátrányban van akkor "kicsit segítse meg a random". Főleg azok esetében akik mondjuk lose streakben vannak, vagy még kezdők/újak, vagy totál fogalmatlanok, de mégis lelkesek.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz dejaris #30990 üzenetére
Dehogy direkt ellenem, ezt úgy általánosságban mondtam. Attól még, hogy a lapra az van írva, hogy "random", honnan tudod, hogy algoritmus is random?
Amúgy nem tudom mennyi 2 drop minion van, de ha kb 60 akkor erre az esély körülbelül 0,03% volt. Ami valjuk be kicsi
MikE008: Ja csak az két különböző minion, ez meg ugyanabból a kettő, ráadásul a legjobb ami eshet Amúgy nem toltam babyrage never luckyt, csak röhögtem és benyomtam, hogy "Well played".
Amúgy lottóban is ugyanakkora az esélye annak, hogy 1-2-3-4-5-öt húzzák ki, mint bármely más random 5 számot, de azért valljuk be őszintén, ki az aki megjátssza az 1-2-3-4-5-öt?
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
KTony
tag
-
DaveNo1
veterán
-
DjDanee87
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz dejaris #26917 üzenetére
De, nagyjából pont ezt írta, csak más szavakkal.
Sikerült egy elég jó druid drafttal 10-3-at mennem. Ez az első, hogy 10 győzelemmel végzem. A 11-es is várat még magára. Ha ilyen jól megy, jó a pakli, akkor már általában eljutok a 12-ig (na nem túl gyakran azért). Lett volna swipe-om, talán a 12 is megvan. Viszont arra már rájöttem, hogy a druid fekszik arénában nekem a legjobban. Persze még mindig többet nyerek átlagban mage-dzsel, de ez mondjuk annyira nem meglepő. Viszont utána a dudu jön. Szegény warlock pedig - bár mostanában próbálkozom vele, hogy mondtátok, jobban működik arénában -, továbbra is az utolsó ebből a szempontból.
-
Mister_X
nagyúr
válasz dejaris #26917 üzenetére
Akkor máskor azt fogom írni, hogy 40 pack vásárlása esetén garantálok magamnak egy tetszőleges legendet. De szerintem mindenkinek leesett elsőre, hogy erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #25978 üzenetére
azért ez toplistás lehetne egy first world problems válogatásban
(#25980) tretyak reddit link, először idéz egy lepert, aztán lop szilvi
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz dejaris #25773 üzenetére
Én nem értek egyet. Később szinte biztos megbánja az illető. Egyszerűen csak a használhatatlan lapokat kell betörni, minek áldoznál be olyat amire később szükséged lehet.
Hihetetlen hogy mennyire nem esett nekem semmilyen paladin lap az idők során. Még egy aldor-om sincs. Quartermaster, Lay on Hands, Tirion egyik sincs. Most meg paladin/warrior domiation-t kaptam ami a lehető legnehezebb nekem.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Mister_X
nagyúr
válasz dejaris #25773 üzenetére
"ki kell valasztani harom host es a tobbi osszes lapjat zuzni azonnal" - egyetértek, nálam is ez van (Paladin, Mage, Priest), máskülönben nem lett volna Tirionom belátható időn belül. De azért vigyázni kell ezekkel a sablon lapokkal is, mert kell valami class specific szinergia és akkor meg a minionok számából kell lefaragni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
.OM.
aktív tag
válasz dejaris #25766 üzenetére
..ha nem ment volna, nem jutottam volna el 20-14-ig. Én itt tartok, te is voltál kezdő, és minden időszaknak megvan a maga taktikája. Senki nem írta, hogy a legmagasabb kategóriában ez kötelező irány.. Pff..
Értem, hogy sokaknak 5-Leg indul az igazi játék, de tesco paklival a játék elején szerintem találni egy jó működő kombót nem gáz leírni, hátha másnak is segít..[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
xavix13
őstag
válasz dejaris #25649 üzenetére
Hát pl. az a gyerek aki előadta 10. körben a nagy otk-t ellenem, miközben épp a milldruid deckem próbálgattam.
Üres boardról 25 hp-ról haltam meg.
Gnomeregan Infantry + 2 pw shield + 2x divine spirit + innerfire. 32/32 charge creature.
#6-card-combo #priestotk Deal with it!Ez meg az én otk-m.
Nem rossz ez a mill druid amúgy. Érdekes vele a játék, bár a zoo, meg a mech mage megeszi ladderen.
Régóta nem igazán követem a metát, meg így az egész laddert, streameket stb., meglepett hogy ilyen erős a mechmage.
Casualban vertem egy ilyen handlock féleséget, meg két ctrl priestet.
Savjz-nál láttam egy mage variánst is a mill-re, de abból még elég sok minden hiányzik, míg ebből a druidból csak egy tree of life.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
whitezo88
nagyúr
válasz dejaris #25515 üzenetére
Trump az ResidentSleeper a végtelenségig, hiába jó játékos de iszonyat unalmas, p2w chat stb stb. Forsen simán csak szórakoztató. MaSsan-t nézem sokszor mert ő vegyesen mindkettő, ahogy pl Ek0p is. Kripp is jó főleg ha Salt overdose van. Kibler szerintem nem arrogáns csak olyan mintha kokainon lenne, szívatják is mindig "coke break" meg hasonlók
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
válasz dejaris #25512 üzenetére
Nem is csak a beszédstílusa, hanem az egész ember valahogy úgy gagyi. Most azt nézzem, hogy zooval játszik és habzik a szája?
Sokkal jobb streamerek is vannak szerencsére, akiktől tanulni is lehet, el is magyarázzák mit miért csináltak stb.
Mostanában a favoritom az öreg kibler, anno magicben is bírtam. épp streamel ha valakit érdekel De szívesen nézek még trumpot, akár guardsmanbob.Kb csak a legendarylea akit még rosszabbnak tartok mint a forsen.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
fogtunder
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz dejaris #23922 üzenetére
Igen, egy új játékosnak eléggé nehéz most már felzárkóznia, ezzel szerintem mindenképp kezdenek majd valamit, mint ahogy a wow-ban is teszik.
A basic lapok megszerzése még nem gond, de utána kell egy csomó Expert (vagy már Classic-nak hívott) kártya, Naxx-ból legalább 2 szárny, de bizonyos deckekhez 4, és akkor még itt van a GvG is. Tetejében az aréna már csak GvG packot adhat, tehát a régebbiekre marad a pénzes, esetleg a goldos vásárlás és a dust, de ezek egyike sem reális új játékos esetén jó pár hónapig.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz dejaris #23492 üzenetére
Ami szar az szar. Naxx lapok jó része sincs használatban. Például Kel'Thuzadra mindenki összetette a kezét, aztán hónapok óta nem találkoztam vele.
Arena az már más kérdés, de constructedbe rengeteg a tényleg pocsék lap.
A mech szinergiára lehet majd új deckeket felhúzni, de olyan nagy áttörés nem várható.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
LBandi
aktív tag
válasz dejaris #23392 üzenetére
Igen, kb. egy hónapja elkezdték szépen bűntetgetni a játékosokat, még azokat is akik csak kevés alkalommal használta ráadásul több hónappal korábban. Itt a topikban is voltak linkek sőt magyar játékosok is beszámoltak erről. A bann mellett az összes elért eredmény, kártya törlése is a lehetséges büntetések között van.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #23392 üzenetére
Igen, a topikba volt valaki aki 2 vagy 3 hónap pihit kapott érte
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz dejaris #23385 üzenetére
A Blizzard Support általában elfogadható; ha gyorsan akarsz intézkedni, akkor nem árt a Live Chat opciót választani a Battle.neten.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #18384 üzenetére
Ez miért fegyver?
szalontai Ha Tiriont "másol" secrettel akkor megkapja az ő fegyverét halál után
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #17144 üzenetére
pontosan, plusz burst, amire az ellenfél nem tud készülni és átmegy taunt felett. ok, hogy csak 3 hp, de túl sokszor hiányzik csak annyi a játékhoz. tempó előnyöd nem lesz belőle és mivel 1 mana, simán beférhet más körökbe is, mellékesen.
(#17147) whitezo88: ez fájdalmas lehetett
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #16942 üzenetére
Ahham...akkor próba2
Szerk: Múkod!! Köhike
Szerk2: Mondjuk eddig is volt adblock, és nem volt ilyen gondom..de mindegy..a lényeg hogy megy
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #16469 üzenetére
ezt akartam én is, hogy nincs ennyi silence a világon, a végén még druid deckbe is kell majd bagoly.
a spectral knight mondjuk jól néz ki, elég sok mindent kibír ahhoz képest, hogy fehér lap, ha meg előtte silencelni kell, akkor kettőt használsz el rá, mert a statok maradnak.
az echoing ooze-nál elég furcsa az effekt, de jó lehet, ha fel tudod buffolni keményen, megspórolsz egy facelesst.
(#16478) k4rL^ : Amaz úgyis felhúzza
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz dejaris #16123 üzenetére
Bár értem a pédáidat, de itt nem teljesen ugyanarról van szó. Bár pl Leeroy sem mindig idéz 2 whelpet, de ehhez az kell, hogy az ellenfél boardja tele legyen, ami az esetek 99.9%-ban nincs így. Viszont az SF, de főleg a DG elég sokszor megjátszható úgy, hogy nincs meg a negatív hatás hozzá, pedig a balance arra lett kitalálva.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #15738 üzenetére
Én nem Handlockról beszélek hanem Jaraxxusról.
Már többször is leírtam hogy nem élek a neten fellelhető "receptekkel"..Mellesleg nem 1 Handlockot vertem már el azért mert "ésszel gyűjtögette a burstot"
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #15730 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz...ha üres board mellett tudod kijátszani akkor nagyon állat.
Ha meg board előny vagy legalább taunt mellett akkor brutális..minden körben 2 manáért 6/6 az elég keményEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Devas
őstag
válasz dejaris #15452 üzenetére
Na igen. Az mekkora durva lenne.Igazából azért lássuk be annyira nincs ilyen sok lap amiből több is jó egyszerre. Épp ezért nem értem a paklik többségében miért kell egyáltalán annyira erőltetni a x2 db lap dolgot. Azt megértem ha van olyan lap ami nagyon jól illik egy adott paklikörnyezetbe és duplát rak belőle az ember, na de hogy a lapoknak több mint a feléből 2 db is legyen a pakliba az szerintem nem annyira okos döntés. És pedig jóformán csak ilyen paklikat látok a neten.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #14433 üzenetére
akkor már laphúzás is kellene, az meg borítja a koncepciót
van egyébként egy f2p böngészőben futó ccg, az elements, ahol land alapú mana keret van, lapkorlát nélkül, ott voltak ilyen 3 lapból álló paklik (plusz land), rettenetesen utáltam őket, a zoo ahhoz képest asztrofizika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyaralás topik
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenMediaVault
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500