-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantenero72
aktív tag
válasz RexpecT #43764 üzenetére
3:2 az RNG-nek + a tipped is RNG :v Najó befejeztem de én az RNG-t profiktól is hallom rengeteget
[mákostészta][ Szerkesztve ]
-
-
DaveNo1
veterán
válasz RexpecT #41804 üzenetére
lol 10 healellel, amikor ott a minibot ami 8-at healel 5 manáért és nincs semmi feltétel aminek teljesülnie kell. Ahhoz, hogy működjön totál inkonzisztensé kell tenni a decked, rengeteg OP lapot ki kell szórni, és akkor még fel is kell húzni. Mindenesetre jó érzés amikor 0 brain face deckek ellen healel 20-25öt.
Remélem a következő kiegészítőkben jön elég OP helyettesítő lap, hogy minél inkább felértékelődjön Reno, + jöhetnek még hozzá hasonló control lapok. A facehunterek meg menjenek a sarokba sírni
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz RexpecT #41804 üzenetére
Semennyire nem OP lap. CW-vel mentem Reno-s Druid ellen és a srác 2x eltolta ellenem és mégsem volt semmi esélye. Justicar, na az OP, mert gyakorlatilag a metában futó paklik fele nem tud mit kezdeni körönkénti 4 armorral. Egyébként Reno-nak nem kis ára van. Sok pakliban fel kell áldozni a konzisztens early - mid gamet azért, hogy használni tudd. Szerintem egy pakliba nagyon max 4 duplikált lap férhet el, ha az ember Renot akarja játszani. Ha az RNG megszopat akkor ráadásul az utolsó pár lapba beragad az a kettő ami miatt bukja neked a játékot.
B-tag: H3lios#2825
-
SLYM
veterán
válasz RexpecT #27771 üzenetére
lehúzás? napi kevesebb, mint 1 óra játékkal, 2 hónap alatt megvan a nax összes szárnyára a gold. és most nem tudom pontosan, de asszem nyáron jött ki a nax. aki ennyit sem játszik a játékkal, az mégis mit akar? legyen meg alapból mindenkinek az összes lap? ááa, az sem elég, inkább rangok se legyenek, vagy legyenek, csak legyen mindenki alapból legend, nehogy egy játékkal játszani is kelljen ahoz, hogy elérj benne valamit. OMG
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN