-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Wiz Khalifa #23399 üzenetére
Nincs semmi. Nekem most is es az utobbi ket napban is egy pillanat alatt csatlakozott. Ebbol kiindulva nalad lehet valami gond.
-
Puma K
nagyúr
válasz JoolsNOS #23364 üzenetére
Nem tudom mit tolnak az emberek, de én a GTA Online-t 13-16 órákat tolom úgy hogy nem lépek ki ez idő alatt, max annyi ideig, hogy a kamera elkezd forogni, de akkor is bent vagyok a játékbeli lakásomban. Pl most több mint 14 órát toltam egyhuzamban.
A single részt is mikor megjelent toltam 14-17 órát minimum egyhuzamban, aztán ahogy jöttek a patchek úgy is toltam 13-16 órákat és egyszer nem kezdett el akadozni (a legutóbbi patch után kellett egy grafikai beállítás visszaállítás alapértelmezettre, majd belőttem úgy hogy most szépen fut és jól is néz ki). Pedig nem csak a falat néztem mozdulatlanul órákig... heist-ek orrba-szájba, városban rohangálás motorral, autóval TPS (a páncélozott kuruma-t csak így tudom irányítani a lőrésen nem látok ki rendesen ) és FPS nézetben váltogatva, és még autó meg motor versenyek meg ami lehetőség van a játékban...
A RAM használat elég komoly, a 8 GB-ból majdnem felfalja az egészet Windows-al együtt, de mint írtam egyszer nem akadt a játék.
A Windows 7 SSD-ről fut, a játék meg HDD-ről. Steam-en kívül, Microsoft Security Essentials, MSI Afterburner + Rivatuner Statistics server, Logitech egér driver, Realtek hangkártya driver fut és ennyi semmi más."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
sixpak
nagyúr
válasz UnConnecteD #23388 üzenetére
Ne a W-t nyomd, hanem az S-t...meg a shiftet.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
UnConnecteD
senior tag
megmondana valaki, hogy kell uszni? el kene uszni a hajohoz, beleugrok a vizbe, de mindig lemerulok az aljara. nem tudok feljonni. hogy kell ?
-
Wiz Khalifa
veterán
Mi a f@sz van már megint ezzel a tetves Online Service Update-el??? A f@szom kivan hogy egy rakat szar. Sose működik mikor kéne...
Smoke some weed nigga!
-
YM
senior tag
válasz Mr.Csizmás #23375 üzenetére
Az úgy nagyon soványka... akkor csak a küldetések (poén) miatt éri meg megvenni őket.
-
YM
senior tag
Propertyk hozamát valahogy fel lehet javítani?
A pénzt utalják vagy el kell menni érte?
Tényleg csak 1 hetente fizet?!
-
RazoR
veterán
Valaki kis online móka most????
-
Tarisznyarak
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy tegnap esete szerettem volna játszani online, de nem tudott bejelentkezni a socialclubba. Ma sem tudtam bejelentkezni. (semmit nem használtam szóval nem ban) Próbálgattam pár dolgot de semmi. A vicc az hogy még a social weboldala sem jön be.
Valaki valami ötlet? -
JoolsNOS
veterán
GTX970 FIX 60FPS beállítások: (csak azt írom amiből visszavettem, a többi on, vagy max)
MSAA: 2*
TXAA: off
VSync: on (nálam alap, mert nem törik a kép, és folyamatosabbnak érzem akár a180 fpsnél is nélküle)
Reflection: high (ultra sem tükröz többet, csak részletesebb)
Ref msaa: off
Grass quality: high (a növényzet sűrűsége már itt is max, a minősége nem nagy az ultrához képest szerintem)
Soft Shadows: soft
Post fx: high (ez az amit szívem szerint még raknék feljebb, de szintén nincs nagy különbség)
Emiatt amúgy nincs depth of fields, ami nekem nem hiányzik, sőt van akit idegesít
Motion blur: Ez mindegy, engem pl zavar.
Ambient occulsion: Normal (nem vettem észre különbséget a high között)
Tesselation: off (nem szív sokat, de kb csak a pálmafán látszik)Advenced:
High res shadows: off
Extended dis. scaling: 0%Ezekkel a beállításokkal mindig, mindenhol megvan a fix 60, amint valamit feljebb veszek kb 10percenként előfordul fps esés. Látványban nagyon kicsi a különbség a maxhoz. Ebből bogarásztam ki, hogy hol mekkora a különbség grafikában.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Edem05
őstag
-
kisza25
félisten
nekem is elég hasonló színű autóim vannak, van egy olyan elnevezés, hogy CREW az ugye a csapatod színe nálam volt mikor minden autó olyan színűre lett festve, de aztán láttam, hogy mindenki tojik rá, így én sem foglalkozom vele
ja múltkor meg így jártam küldetés közben át is adtam a volánt inkább
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Pityu.
nagyúr
Hát nekem még mindig elég rendesen tud laggolni a játék,olyankor ha a gépházra nézek a hdd jelzője szinte nem is villog hanem világít,pedig virtuális memóriát is állítottam.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
addikt
"Korábban ide beírt ts szerverre gyertek". Lehetne ezt újra pontosítani, hogy melyik is az? Én korábban itt a fórumon megadott TS azonosítót és jelszót beírva bejutottam, de ott egy deka PH! Gta 5 szobát nem találtam. Azonosító: 37.221.210.3, jelszó: prohardver, nekem csak ez van.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
a000
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes most beszerezni a játékot, ahol jó áron van?
-
h1mpi
félisten
-
titán
A kutyust hogy tudom rauszitani masokra? Es meg annyi, hogy ha en nem szeretnek a tozsdezessel szorakozni, akkor van valami cheat, amivel tudok penzt generalni a jatekba?
Talaltam olyan videokat, ahol atalakul a faszi kulonbozo allatokka. Azt hogy lehet veghezvinni?
[ Szerkesztve ]
-
BlackDevil
aktív tag
Hi,
Tőzsdét a telefon menüben az interneten keresztül éred el.
Keresőbe szoktam írni bawsaq vagy lcn. Ez a 2 tőzsde van a játékban. ( single player )
Tőzsdézésről bővebben itt olvashatsz.[ Szerkesztve ]
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
h1mpi
félisten
köszi mindenkinek!
Fully electric lifestyle!
-
Pityu.
nagyúr
Single playerben,miért nem lehet autót eladni?
-
h1mpi
félisten
Segítsetek pls!
Adott egy gép, ahova felraktam a GTA5-öt. Beléptem a saját social clubos loginommal, ott már nem kért kódot és simán játszottunk.
Viszont ma veszek még egy GTA5-öt (dobozos) és azt szeretném, ha a sógorom a saját kódjával lépne be. Mi a teendő és hova tudja beírni a saját kódját?
Más: ezer dolgot olvastam a tőzsdéről, de fizikailag hol lehet tőzsdézni. Már túl vagyok az Assasinos küldiken, de nem lelem
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
JoceeHunt
őstag
Azt esetleg tudja valaki, hogy a Lester-es küldetéseknek mikor érdemes nekiállni (tőzsde miatt), azaz mennyi pénz legyen kb 1-1 emberkémnek? Mert viszegetem a storyt de alig van pénzem , pedig nem vásárolok.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #23327 üzenetére
van pár darab amire 7-10000-et fizet, mondjuk napi egyet vihetsz be, ez 48perc, pont most néztem, hogy nekem 370000+ hozott már a kocsik eladása
-
JoceeHunt
őstag
válasz BlackDevil #23331 üzenetére
Akkor nem tudom Most honnan vadászok le még egy ilyen gépet. Tetszett nagyon.
(#23333) Mr.Csizmás :
Ööööö lehet nincs , akkor Trevorral kocsit menteni Storyban csak ha veszek egy kérót gondolom...[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
fuvi
senior tag
válasz kisza25 #23324 üzenetére
ismerőssel 2esben elindítottuk Crimianal Records land racet (börtön körül körbe) 1 köröst, egyből átváltom closedre h ne jöjjön más, 30-40 sec max a pálya, utána replayt nyomunk mind2en és pikk pakk megvan a 44 win és ahogy néztük minden kocsit unlockolt, Super kategóriában nyomtuk a végét és simán tudtam Coupéba és Sport kocsiba venni minden cuccost
[ Szerkesztve ]
-
BlackDevil
aktív tag
válasz JoceeHunt #23328 üzenetére
Hali, nekem van ott 2 kocsi plusz a terepjárója ami már kívül esik a fedett részen, de még mindig ott vannak.
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
JoceeHunt
őstag
válasz Mr.Csizmás #23329 üzenetére
Nem hiszem, loptam, és csak festettem , még nem jutottam el odáig hogy a biztosításos dolgokkal megismerkedjek , heti 2-3 órám van játszani.
-
JoceeHunt
őstag
Srácok, Trevor városi házánál, alul a ház alatti rész parkoló. Egy csóka ruháit loptam el ahol az udvarból lenyúltam egy porsche 911 kinézetű gépet, faszán belőttem rózsaszínre, beraktam oda alulra, és nem mentette el . Ott lehet egyébként kocsit menteni? Már nagyon unom a terepjárót...
-
addikt
válasz kisza25 #23320 üzenetére
Üdv!
A multiban lopott autót hol lehet eladni, mert ez nekem új? Annál is inkább érdekelne, mert én gyakorlatilag csak lopott kocsikkal közlekedek, nem kínlódok saját fejlesztésekkel, úgyis leamortizálódik a saját kocsi is seperc alatt."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kisza25
félisten
válasz yozsee11 #23321 üzenetére
köszi az infót, eddig főleg becsatlakoztam versenyekbe, mert nem szeretek sokat várni amíg pár ember megjelenik versenyre, de már egy kicsit frusztrál, hogy a legjobb köridő rendre az enyém, de mégsem nyerek, mert a semmiből megelőznek, meg elöl olyan, mintha a gázon és a féken állnék egyszerre, volt 2 nap mikor szerettem volna 11 győzelmet összehozni egy motorfejlesztésre, mentem 40-50 versenyt és mindössze 5x nyertem, mert rendre ez volt, hogy elrajtoltam feltörtem az élre és 3másodperc múlva megelőztek, persze én vissza és ez így megy a verseny végéig, hibátlanul végigmegyek, de az nyer akinek pont jól jön ki a vége, arról meg ne is beszéljünk, hogy szélárnyéban rám jönnek és kifordítanak, tudom ez nem normál verseny, de baromi idegesítő, hogy csak így bírnak megverni
Mr.Csizmás E gombbal aktiválod amit felveszel verseny közben, a villám az nitro féleség, a rakétát azt az előtted lévőbe tudod belepirítani, a csavarkulcs meg megjavítja az autót, azt nem kell aktiválni[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
válasz kisza25 #23318 üzenetére
"akár milyen jól rajtolsz és jól mész utolér mindig a hátsó autó"
Erre van egy megoldás: Ki kell kapcsolni a Catch-Up-ot a verseny beállításainál.
Ha ez be van kapcsolva, akkor ha minél nagyobb az előnyöd, annál jobban belassít téged a gép, hogy felzárkózzanak a többiek.
Sőt a Slipstream-et is érdemes kikapcsolni, mert ha rövid időre beállsz szélárnyékba, utána simán el tudsz húzni a másik mellett (irreálisan gyorsan).Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #23319 üzenetére
nem muszáj lőni, felszeded a rakétákat aztán azzal aprítasz
amúgy tényleg úgy van, hogy sokba kerülnek a lőszerek, ha pl. most minden fegyvert fulra töltenék 90000-et kellene kicsengetnem, annyit meg 3 kisebb heistre kapok minden játék után el szoktam lopni egy kocsit és beviszem eladni, kell egy kis mellékes
Amúgy surviver mód tetszik még, ott is érdemes felszedni a fegyvereket az első pár körben, egy csomót lehet vele spórolni, eddig 1x sikerült mind a 10 kört túlélni
Ami szerintem még aránytalan, hogy egy 100000dodos kocsira ráköltesz 200000-et és akkor kapsz érte 100000-et, ha eladod[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #23314 üzenetére
szóval ezzel voltál elfoglalva, nem tudtam miért nem jössz
Mr.Csizmás: A versenyekkel az a bajom, hogy akár milyen jól rajtolsz és jól mész utolér mindig a hátsó autó, emiatt elég nehéz nyerni, általában top3 vagyok, de nyerni egy ideje nem sikerül, lehet azért mert rágörcsöltem amióta tudom, hogy az kell, a kocsifejlesztéshez.
RACE: azért mikor összejön 25 ember versenyezni az nem gyenge, pláne GTA módban, meg mikor a Liberatorokkal szembe jönnek, 2. körben már 3db jött szembe a mezőnnyel itt egy kép (egy pillantást vessetek a térképre is)Ez ugyanakkor egy másik pályán, természetesen GTA módban:
[ Szerkesztve ]
-
skul0
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #23287 üzenetére
Erre én is keresem a választ, mert nálam is szintén ez a helyzet és így pénzkaszálás kimaradásának veszélye miatt le is álltam a storyval.
Van valakinek ötlete erre az összegabalyodott tőzsdére?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Social Clubban az email cím változtatása miért van blokkolva? Illetve, hogy lehet feloldani?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz spanglee001 #23314 üzenetére
repülőtéren van egy verseny, ott hostoltam, persze helyből supercars off (herotóm van tőlük), compacts on kajak izgalmasabb a smarttal, puntoval, meg ezekkel a kis mazsoláskuglófokkal birkózni végig egyben volt a mezőny, három körön át
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
spanglee001
addikt
válasz cyberkind #23313 üzenetére
akár nagyobb csapat is jöhetne, egy kis deatmeccsre találtunk ma egy kis konténer arénát ahol puszta kézzel, molotovval, feszítővassal és késsel gyepálják egymást az emberek nagyon fun volt kezdett kicsit már unalmas lenni a játék így 200 óra felett, de nagyobb missionokkal és deatmeccsekkel el lehet még szórakozgatni
meg alapból is lehet szórakozni [link]
mikor kiirod a neved benzinnel és begyújtod, kár hogy elfelejtettem lementeni s képet.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
cyberkind
félisten
Majd valamikor összejöhetne egy csapat rabolni, mert ismét rohadt béna csapattal rakott össze a multi, se fedezni nem tudnak, de még magukat se, és csak normal-on.
-
Pityu.
nagyúr
Még ilyet,pont mikor be léptem a játékba olyan részhez tett ahol a fiam éppen el megy a sárga kis kocsival,na mondom követem hova megy,mentem egy jó darabig utána,aztán egyszer csak bekattant elkezdett előzgetni szabálytalanul össze vissza.Aztán egy helyen meg akart fordulni de egyenesen az oszlopnak hajtott aztán mentem utána mint a meszes unalmamban párszor neki mentem,aztán tolta neki tovább árkon bokron át én meg utána aztán egy lezuhanásnál mikor fejre állt a kocsija kiszállt,egy autó át ment a srácon én ki szálltam a kocsiból oda mentem,és nem is a fiam volt az,időközben átváltozott vagy nem tudom
Egyébként kabriók tetejét lehet le fel húzgálni?
-
negyven2
veterán
válasz kisza25 #23308 üzenetére
Azt, úgy hogy pl 360-on is az alapból kb 2-3 perc alatt teljesíthető pályát volt aki 13 ezredmásodperc alatt vitte végig.
Röviden csalt. De elvileg a saját kreált pálya is ér ha minimum 2 viszitek végig. Sőt az össze ilyen dolog ami győzelemhez, turbó starthoz előzéshez kell, azt minimum 2 emberes versenyben lehet megcsinálni (rally-ban 4). Kivétel ez alól a Daely Objectives. Oda elég (csapat alapúak kivételével) csak az akinek meg kell csinálni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #23305 üzenetére
ja csak azt nem értem a v rekord sokszor harmada annak amit én tudok azon a pályán azt hogy
-
Qttro
csendes tag
Sziasztok, némi segítséget kérnék. Az miért van, hogy semmit se tudok venni onlineban, se tatoo, se ruha, se tuning, se bicikli semmit. Eddig mindet engedte. Azt írja: sorry this item is unavailable. Próbáltam újra csatlakozni, de nem segített.
-
Mr.Csizmás
titán
online kimaxoláshoz:
bevittem egy albany-t bütykölni, csomó színnél nem x rank a feltétel, hanem döntsek meg egy köridőt ezzel az osztállyal, meg hasonlók pirospont.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
JoolsNOS
veterán
Én már egy ideje végigvittem, de Franklinnek elvileg még mutat egy küldetést. De nincs semmi a térképen Valakinek volt hasonló?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
negyven2
veterán
válasz Prosector #23299 üzenetére
Melyikekre gondolsz? Sztorimódban azt, hogy mennyi aktuálisan elérhető küldetésed van az adott karakterrel. Van amelyiket nem jelöl közvetlen a térkép, max a karakter színének megfelelő körrel. Illetve van, hogy valakit fel kell hívni az aktiváláshoz (Franklinél pl Tonya-t).
De itt minden hiányzó dolgot kiír.
JoolsNOS: Telefon könyv --> Tonya lesz még vagy 2-3 küldetés tőle.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest