-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
Sziasztok mobilrol vagyok. Az a kerdesem, megirjatok a ph-s ts szervert jelszoval?
Per aspera ad astra
-
.LnB
titán
-
yozsee11
aktív tag
Én a hétvégén elég sok magyarral és PH-s crew tagokkal játszottam különböző játékmódokban (heist/verseny/küldetések/napi feladatok) és azt kell hogy mondjam így sokkal élvezetesebb a játék. Ja és végig TS/Skype nélkül csináltuk, csak üzenetváltásokkal és így se volt problémás, meg tudtunk oldani mindent így is, szóval nem feltétlen szükséges hozzá (szerintem).
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Redcaster
őstag
Még az lemaradt, hogy a ph-s crew-ba hogy lehet belépni?
-
.LnB
titán
Hétvégén kipróbáltam az Online-t. Elkezdtem egy küldetést (2-4 főset) három random playerrel. Isten bizony nem szoktam nyilvánosan kritizálni a játékostársakat de ezek szellemi fogyatékosok voltak. Annyira felidegesítettek, hogy ki is léptem és lehet vissza sem nézek online módba. (Tudom, PH crew-val kellene tolni, de a kisfiam miatt nem tudok ts-ezni, az nélkül meg valószínűleg nem olyan jó.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lunky88
tag
Beszállnék én is a multis mókába. Ugyanezen a néven megtaláltok Social Clubon.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
JoceeHunt
őstag
Srácok, voltam valami terepszemlén L-es feladatban, az ékszerboltos rablás előzménye lesz. A gázmaszkos megoldást választottam a tábla jobb oldalán, a végén felhívtam a cimbit, és mondtam is neki szerezzen be gázpalackokat netán.... Aztán cimbinél semmi feladat nincs, mi a további teendő? joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Redcaster
őstag
válasz Mr.Csizmás #22284 üzenetére
Most éppen melózok, délután 5 körül keveredek gta közelbe, akkor felveszlek amúgy az mennyire hátráltató tényező multiban, ha nincsen mikrofonom?
-
Redcaster
őstag
Tegnap este nekem is végzett a letöltéssel, megcsináltam a prologueot, majd csináltam karaktert onlineban, de még nem sokat játszottam vele. Ha van hely valahol egy kezdőnek, ahol tudnak segíteni, azt nagyon megköszönném
-
Mr.Csizmás
titán
multiban van kedve valakinek állatkodni velem? van egy repülőgépem, és le tudok szállni (és fel is) egy kisebb parkból is, vagy nagyobb háztetőkön
(#22285) Redcaster vegyél fel, ld. aláírás
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Edem05
őstag
válasz TESCO-Zsömle #22260 üzenetére
Ahogy nézem ez csak sima Dukes. Az armor-os verziót én is keresem.
(#22275) kisza25: Mikor kezded már az online-t? Mehetnénk együtt heist-elni vagy szórakozni
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Csütörtök estém legszomorúbb pillanata: [link]
Csak bambultam magam előtt és az járt a fejemben, hogy ez mennyire nagyon nagyon jó volt. És rég élveztem ennyire játékot!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Max_218
tag
ha ifruiton tuningolom a kocsit ,akkor hol érem el a játékban? mert ha elmegyek a műhelyhez,csak az aktuálisat tudom tuningolni ,ha meg kiszállok kocsit kér .:\ valamint ,ha elparkolok a garázsba 1 kocsit ,azt nem lehet lecserélni, alapértelmezettre? + ti hogyan ,vagy mivel szerzitek a pénzt?van 1 csomó jó jármű amit vennék neten mert én tőzsdén eddig csak buktam ha magamtól raktam valamire. ammunation rablás meg 200 dollár / rablás
ifruit.-os még mindig de elvileg a kutyának tanítottam valami trükköt, ezt játék közben is tudja? -
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #22248 üzenetére
és CsonkaImo: thx
spanglee001: felvennél barinak
Lunky88: ja ez nagyon gáz, hogy megállok rápillantani a térképre és halott vagyok, persze küldetésre meg kell várni egy csomót és ablakban meg nem fut a játék, hogy addig mást csináljak[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Mr.Csizmás
titán
vagy arra se, simán ki kell kapcsolgatni a tuningot CPU+GPU alatt egyaránt. ez nem oldalfüggő, hanem ilyen a játék.... (btw. ittakary 970-esén is 2-3 percig futott simán a legutóbbi patchig)
[ Szerkesztve ]
-
kopilaci1993
csendes tag
válasz PlayboyX #22228 üzenetére
Azt elég szépen elb*sztátok... Simán használhattad volna a haverod profilját. Onlineban a karakternek saját nevet írhatsz, szóval oly mind1 lett volna. Így nagyon nagy az esély arra, hogy kukába ment a 15k. Annak is igaza van, aki szerint körberöhögnek majd. Nekik egyáltalán nem veszteség, hiszen már eleve meg lett véve. Ezt nagyon csúnyán elbarmoltátok... Jézusom.
-
kelekyle
őstag
válasz PlayboyX #22228 üzenetére
Baromira nem értelek... ide jössz használod a vastagbetűt, 3 felkiáltójel, hogy felhívd magadra a figyelmet, hogy mekkora hülyeséget írtál és mekkora baromság az amit akarsz.
A kulcsot beregisztrálod egy fiókra és igen utána nem kell meglepődni ha már egy másik accounthoz nem megy és valamiért (na vajon miért ?) azt írja, hogy a kulcs már használatban van. A haverod accountját tudod használni. Más megoldás nincs... írhatsz a supportnak, körbe röhögnek... jogosan. Ha megcsinálnák, akkor az account lopás egy új fázisba érkezne. De szerencsére sehol sem ennyire barmok.Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Lunky88
tag
Na a single részét "befejeztem" a játéknak, így nekiálltam az online módnak. Eddig azt tapasztalom hogy a legtöbben csak free roam-ban bohóckodnak, gyilkolásszák a másikat. Ennek nem sok értelmét látom, viszont a rendes küldetésekhez meg mindig perceket kell várni mire összejön az a pár ember... Lehet nekem is be kell lépnem valami csapatba.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
sqpp
őstag
válasz TESCO-Zsömle #22260 üzenetére
Yep
-
Mr.Csizmás
titán
ez most komoly?
onlineben veszek egy repülőgépet, és mindig telefonálgatnom kell, hogy rakják le valahova?
legalább missziókhoz használható?
-
architect26
aktív tag
köszi!
Per aspera ad astra
-
SkyS1gn
félisten
Telefonnal készített képeket hova menti a játék?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz architect26 #22252 üzenetére
Megnyomod a Q gombot hosszan és akkor a Space-t.
Smoke some weed nigga!
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Rádióban hallgatott zenét hogy lehet social clubon megosztani?
Per aspera ad astra
-
rétisün
veterán
válasz CsonkaImo #22247 üzenetére
kösz!
ma már tuti nem kezdek el ezzel szórakozni, de az is lehet, hogy hagyom a francba az egészet, ér ennyi macerát?
köszönjük a túlbíztosított másolásvédelmet, legalább azt lehet szívatni, aki megveszi a játékot. aki warezol, az meg egyszer megcrackeli, aztán játszik mint a jógyerek.
(#22248) Cris99: miért, mi van a mentéssel?
bocs, de ma ezzel szívat a
rockstarmicrosoft, nem akarok az 5-nél is ilyennel szórakozni.....[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
CsonkaImo
addikt
válasz rétisün #22246 üzenetére
Ez alapján, lépésről lépésre csináld amit írnak. Majd ha végeztél, a GTAIVLauncher-el kell indítani a játékot, nem az ikonnal az asztalon vagy steam-en.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kisza25
félisten
történt valami érdemleges, hogy ma 100+ hsz volt?
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
RazoR
veterán
Az mitől lehet, hogy random 3-4 percenként leesik az fps 40-50-ről 6-8-ra?????
-
-
sixpak
nagyúr
válasz Malibutomi #22233 üzenetére
Engem sem, pedig 60 óránál járok...azt is hallottam, hogy érzékeny a tuningra a játék...hát nem tudom, dobtam a 290-re 100Mhz-et, most 1100-on megy, de semmi probléma, megy ahogy eddig.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
rétisün
veterán
válasz TESCO-Zsömle #22235 üzenetére
vagyis nincs ez a microsoft-live bejelentkezős marhaság?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
erre valaki?
-
BIZ0906
aktív tag
Végül is csak harmadszor basz ki ez a tetves játék a nyomorult hibáival. Dugja fel magának a R* és az AMD a lúzer programozóinak ezt a fost! Hihetetlen hogy nem képesek normálisan programozni!
-
PlayboyX
újonc
Sziasztok !!!!
Nagy problémám van , NEM TUDOK JÁTSZANI
Haverom megvette a GTA 5-t .
Szépen feltelepitette beregisztrált magának egy profilt Social Clubra stb....de a játék nem megy el a gépén hát nem ért hozzá , okéAztán odaadta nekem a lényeg hogy nekem már van egy Social Club profilom ... bejelentkeztem de ugye kéri az aktiváló kodot amit hiába irok be azt irja már használatban van.
Hát irtunk a Rokstarnak SUPPORT-ot hogy töröltetnénk azt a profilt mer van egy másik profil.
Elfogadták meg minden oké törölték viszont az aktiváló kódot NEM oldották fel.
Tehát se a régi profillal se újjal se meglévővel NEM TUDOK JÁTSZANI NEM INDUL EL A JÁTÉK!Irtam én is SUPPOR-ot nekik hogy nem tudok játszani .. választ még nem kaptam lehet a hétvége miatt.
Kérdésem az lenne valaki járt e már igy?
na meg a másik ... ILYENKOR MIT TUDOK CSINÁLNI ??? mert jelen nézőpntból kukába dobhatom a játékot és 15-ezernek annyi....
-
őstag
Valaki tudna tanácsot adni? Mert mindig eltűnik a fegyverem, nem tudok ellene tenni, az előbb vettem egy valag pénzért, és mentem egyet deathmeccsen, és mikor vége, egy darab pisztolyom sincs. Már másodszor fordul elő, kezdek kissé neheztelni mert fogalmam sincs hogy mi folyik ebben az online részlegben.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
őstag
válasz Krystal_s #22218 üzenetére
Legújabb driver intel oldaláról ami ehhez való, pár hete jött ki talán.
Mondjuk én natív felbontásban próbáltam (1366x768), konfig mókolás nélkül.
Amit linkeltél, ott esélyesen dual channel memória van, ha nem is sokat, de valamit dob a HD4000-en.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
SkyS1gn
félisten
Nem sok időm van tolni a játékot, de nagyon jó lett, annyit kérdeznék csak mindenféle spoiler nélkül hogy lesz-e lehetőségem légijárművel menni, vagy pl egy x küldetés után elérhetőek lesznek-e a repülők/helik betörés nélkül?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
regener
veterán
válasz spanglee001 #22219 üzenetére
Az félrement xD
-
spanglee001
addikt
válasz regener #22217 üzenetére
Online csak megveszed a repcsit és ennyi, ha kell hivod a perseust és bejelöli neked a a térképen hová szállította le a cuccot, nem tudom lehet e egyáltalán hangárt venni, én így csinálom, ha nem kellett volna vidéken ügyeket intéznem 2 napig, ami egy hétig tartott már régen meglenne a tank is. Remélem nem unjátok még a gamet, mert 2 óra múlva támadok
Ha jól olvasom kijött vagy 3 patch mióta nem voltam, remélm nem okoz nálam galibát.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Krystal_s
addikt
válasz Balathruin #22213 üzenetére
és C4mp3r
Köszönöm, erre nem is gondoltam, hogy a 4 GB memória a szűk keresztmetszet.BirkaZoli: Szia, megköszönném, ha leírnád majd hogyan fut.
addamka: Köszi a leírást. Melyik VGA driver? Én gépem is Dell és 1-2 driverrel voltak gondok.
Tudom, hogy a legtöbb effektet le kellene venni, de azért így nekem teljesen megfelelne.A másik gép Dell E6510 (i5 m560, 2.67 GHz, nvidia 3100M, 4 GB ram) konfig erősebb lenne? Tesztek szerint az Nvidia 3100M gyengébb az Intel HD4000-nél.
-
regener
veterán
válasz westlake #17853 üzenetére
Elkezdtem előre letölteni öcsémnek a Steamest mert holnap este kapja meg a játékot gift formájában, s gondoltam előre leszedem mert ígyis min. 20 óra mire lejön had töltse addig. (Frissíteni a Steam verziót könnyebb mint előről szedni le később.)
Viszont eddig volt 1 seeder és max 4-5 leecher és jött is max sebességgel (990kbyte/sec), nemvoltam itthon egy órát és már ott tartunk hogy van 2 seeder és vagy 40 leecher, jön is vagy 25kbyte/sec-el
-
őstag
válasz Krystal_s #22211 üzenetére
Dell E5430-on néztem, erősebb i5 (3230 @ 2.6GHz), HD4000, kb. 5-8 FPS és tele grafikai hibákkal.
Ez is csak egy memóriamodulos, még egy segítene valamit az igpn, de az se lenne több FPS-ben.
Persze ilyen config.xml tákolást nem csináltam, lehet ha árnyékokat meg mindent leszedek jobb lett volna, de akkor meg san andreasozhatok is, mert kb. ugyan úgy néz ki.[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
ViharVadász
őstag
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, ilyen paraméterekkel rendelkező notebookon van esély, hogy alacsony beállításokkal játszható legyen a game?
Ivy Bridge 3227U (1.90GHz)
Memória: 4 GB 1600MHz DDR3
VGA: Intel HD Graphics 4000
Ahogy olvastam az ajánlott konfighoz ez kevés, de pár helyen írták és youtube-on is vannak videók, ahol állítólag egész jól megy a játék Intel HD 4000 VGA-val.
Nem érdekelnek a játékok, de ez GTA5 kivétel lenne, csak most egyetlen játék miatt nagyon nem éri meg, hogy PS-t, vagy megint új gépet vegyek. -
RazoR
veterán
Miért nem lehet a social clubba belépni? rányomok a sign in-re és semmi...
-
r0
csendes tag
Repülőt vásárolt már valaki? Megvan a hangár is, email is jött a vételről stb, viszont a hangár üres ... az árát persze levonta ... esetleg szükséges valamennyi idő ahhoz, hogy megérkezen a gép?
-
r0
csendes tag
válasz MPowerPH #22193 üzenetére
A játék végefelé lesz egy nagyobb rablás, ahol ~40M+ dollárt kaszálsz fejenként. Ebből a pénzből elindulva LCN tőzsdén tudod fialtatni a pénzt, küldetések nélkül is. Kérdés mennyi pénzt akarsz összeszedni. Akármelyik részvényt veheted, az a lényeg, hogy olyan részvényt vásárolj, ami épp lent van Low-hoz közeli értéken, "aludj" akármelyik karakterrel, aztán nézd meg a tőzsdét, ha jó értéket mutat, akkor pedig add el. Igaz lassú és unalmas lehet ez a módszer, de ha eléggé a játék vége felé vagy, akkor messze gyorsabban tudsz pénzt csinálni, mint újrakezdéssel. -
-
TTomax
félisten
Hogyan lehet,hogy a social clubos accomon megvan a gtaV,de a letöltések között nem elérhetö a rockstarnal?Miért van ez igy megbuherálva?Komolyan warezoljam le amit kifizettem?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Delta Force (2024)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó digitális fényképezők, objektívek, egyebek számlaadással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest