Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
válasz watador600 #31457 üzenetére
na meg van , köszönöm a segítséget.
-
Max_218
tag
válasz watador600 #31454 üzenetére
Participate in a GTA Race , mentem már motorral ,és autóval is. vagy várjam meg a következő kör szavazás végét ? és útánna lépjek le ?
-
Max_218
tag
Mai daily quest.-es RACE-t ? másnak sem akarja beadni ? már mentem a térképen versenyre, telefonból indítottam ,külön az options-ból is hostoltam ,de nem pipája be ,mit csinálok rosszul ?
-
Max_218
tag
Sziasztok! Végre elértem a 16os szintet multiban ,eddig nem nagyon játszottam ezen részével,hiába van meg premier óta a játék. A kérdésem az lenne ,hogy a daily questeknél ,oké hogy meg csinálom a robbants fel 20 autót / moddoljak 1 kocsit , de a játékmódosat sosem pipálja ki , mondjuk ezeket úgy csinálom hogy ,telefonból kiválasztom hogy : random capture,vagy random team deathmatch , épp amit kért , ma vagy tegnap ,de sehogy sem akar jó lenni . erre ötlet ,hogy mit csinálhatok rosszul ?
-
Max_218
tag
Másnak is csinál olyat a játék ,hogy random kifagy az egész gép ? és csak a restart gomb segít?
próbálnék játszani így pár hét-kihagyás útán ,erre hallom a hibaüzenet hangot ,de nem tudok ki alt-tabozni hogy megnézzem mi a hiba oka ,mert lefagy az egész gép . decemberi crimson driver van fennt . -
Max_218
tag
Sziasztok, Legendary motors-tól ha veszek autót ,és összetöröm akkor újra meg kell vennem? nem lehet ,valahogyan örökössé tenni az autót?
-
Max_218
tag
később át tudom szabni a karakteremet? ,a pénzével mi lesz ha újat kezdenék ? csak mert még megjelenéskor mondom gyorsan csinálok 1.-et , aztán nemigen lett egy szépség díjas csaj
-
Max_218
tag
ez a 30 perces maraton ,rendesen elfárasztott ,pedig kontrollerel nyomtam le . .
rendelt már valaki offlineba .netről kocsikat? csak egyszer kell őket megvennem ? -
Max_218
tag
-
Max_218
tag
olyankor mit tudok csinálni ,ha a játék vége felé tartok,de írja hogy nézzem meg az email-eket ,amiben kocsikat kellene szerezni ,de ma hogy játszani akartam nincs meg az email sőt ,egy sincs amiket eddig küldtek+ márcsak Lester-es küldi lenne ,amit mutat ,meg a főszál de ennek hiányában ezt nem tudom csinálni.
-
Max_218
tag
ha ifruiton tuningolom a kocsit ,akkor hol érem el a játékban? mert ha elmegyek a műhelyhez,csak az aktuálisat tudom tuningolni ,ha meg kiszállok kocsit kér .:\ valamint ,ha elparkolok a garázsba 1 kocsit ,azt nem lehet lecserélni, alapértelmezettre? + ti hogyan ,vagy mivel szerzitek a pénzt?van 1 csomó jó jármű amit vennék neten mert én tőzsdén eddig csak buktam ha magamtól raktam valamire. ammunation rablás meg 200 dollár / rablás
ifruit.-os még mindig de elvileg a kutyának tanítottam valami trükköt, ezt játék közben is tudja? -
Max_218
tag
Elkezdett a mai nap kidobálni a visual cc : r6025 hibával, a repülős iskola alatt. megjelenés óta egyszer sem omlott össze erre ma utolért engem is a végzet valakinek ,hasonló hiba?
-
Max_218
tag
ha tuningolok egy kocsit single-ben ,akkor haza a garázsomba rakjam és úgy maradnak meg? ,vagy hogyan érdemes gyűjtőgetni őket? ,mert volt amit a rendőrségről vittem haza ,ott jelzett.
Chop-nak hol lehet labdát szerezni ? ,meg trükköket tanítani ?más : lesz majd 1 event május elsején , sorsolnak 1 pc.-t is ,van valami követelménye hogy mit kellene csinálni ? vagy csak egyszerűen játszani kell aznap? link
-
Max_218
tag
Úristen le a kalappal a rockstar előtt ,hát ez a játék valami brutális ,már most. Éles texturák,folyamatos játékmenet ,semmi lassulás, eddig csak fps--játékokban láttam ilyen részletességeket. Megérte a beléjük vetett bizalom ,hogy most odafigyelnek. na megyek is fojtatom
-
Max_218
tag
nálam most fríssit ,meg kicsomagol megint ,de már 20 percet ír és csak feljebb megy.
-
Max_218
tag
na ez nem akar feloldani
-
Max_218
tag
válasz gameboyy555 #14917 üzenetére
Én se vettem még teljes áron steam-en ,semmit. Ezért a játékért ,meg részben a dobozos verzió körüli bosszantó dolgok miatt ,viszont kivételt tettem ,és ha kicsit is húztam a számat ,de tudom hogy megfogja érni ,mert a 4,-ben is 300órám van.
-
Max_218
tag
Tud majd ,valaki invelni a ph.-csoportba? látom csak meghívóval lehet bekerülni. Max_218.-vagyok steamen,és holnap én is veszem nem gondolkodok tovább ,a hogyan ,meg milyen forrásból ügyeskedjek dolgon.
-
Max_218
tag
Tudnátok ,nekem eladót ajánlani a játék ügyében(steames kellene)? olyat akinél tudnék bankkártyával fizetni ,és viszonylag olcsó?
-
Max_218
tag
Sziasztok ,ki hogy fogja megvárásolni ? érdemes csak kulcsot venni ? vagy a dobozos aktiválható lesz ,steamen ? lassan megkellene vennem valahogy. Csak sajna a 4 az dobozos amit nemtudtam aktiválni steamen,a dlc-k meg steamesek és igy elég hülyén néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest