-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
A különböző grafikai mod-okat (SweetFX) még mindig díjazza RS?
Üdv.
-
nonsen5e
veterán
Nekem is digi gigabites netem van, pár napja (Final Fantasy XIII-t, ami szintén 60 giga) én is letöltöttem fél óra alatt Steamről. Ez meg itt 52@Rozik velem és nem akar töltődni gyorsabban.
Ugye a Social Club launchere olyan, hogyha megszakad/megszakítom a letöltést onnan folytatja ahonnan abbahagyta? uPlayes Watch_Dogs-zal szívtam a gigabites net előtt, hogy 3x megszakad a letöltés befejezte előtt pár gigával és kezdte elölről.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Komolyan ilyen csigák a Rockstar szerverei?
5-6 mb/sec...
Végre rászántam magam és megvettem, de megőszülök mire letölt.D4: hunPH, nonsense#2596
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #22692 üzenetére
Ne linkeld egyik topikot a masikba. Pont ezert lett neki kulon nyitva
-
Wiz Khalifa
veterán
Pár kép.
Smoke some weed nigga!
-
Flashke
tag
válasz jonnyjoker01 #22687 üzenetére
Semmit csak én csodálkoztam rá, hogy milyen jól néz ki youtubeon nem ilyen volt bocsi
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
StarKiller89
senior tag
valaki írta, hogy az inventoryba el lehet helyezni kaját meg golyóálló mellényt, ha akció közben baj lenne és lehet használni, na most ez single-ben hogy is kivitelezhető? mert egynél több mellényt nem tudok venni...
| Samsung Galaxy S23 |
-
kelekyle
őstag
-
negyven2
veterán
válasz JoceeHunt #22666 üzenetére
Igen, be kell szállni a Cuban 800-ba hozzá, vagy a földihez a buggy-ba.
pendre54: csinálj egyedül küldetéseket vagy versenyeket (Invite only session, vagy solo sessionbe). én anno az első karakteremmel az első 50 szintet így húztam ki.
Mr.Csizmás: Vagy pedig elmész a karaktereddel aludni (nem kell menteni) és akkor gyorsabban telik az idő (Trevor 12 órát, Franklin 8, Michael pedig 6 órát "alszik".
sqpp: Álló helyzetben
(járműre értve )a gázt+hátramenetet egyszer lenyomni és kanyarodni közben.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
JoceeHunt
őstag
válasz jonnyjoker01 #22672 üzenetére
Tehát a való életben ha 48 percet játszok az 1 hét a játékban.
Gondolom ha nem játszok nem megy az idő a játékban....?Értem. 1 nap 48 perc aktív játék.
[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
sqpp
őstag
Körbe-körbe farolni hogy lehet, úgy hogy az első kerék stabilan egy helyben legyen pl motornál. Remélem értitek, mint a korábbi GTA-kban is lehetett.
-
pincer01
csendes tag
Sziasztok!
Járékostársakat keresek pc-re.Sc azonosítóm:esermon[ Szerkesztve ]
Betondzsungel
-
JoceeHunt
őstag
válasz Mr.Csizmás #22669 üzenetére
öööö, miaz az IRL ?
Játékban töltött idő talán?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
addikt
válasz Franklin #22657 üzenetére
Na, azért ez elég érdekes kérdés, épp fel is akartam vetni. Tegnap felmentem multizni, hogy egy kicsit tápoljam magam 3-as ranggal, és akár gyalog voltam, akár kocsival percenként szédszedték az autót, meg engem is kinyírtak gyalog is. Magyarán, amikor kocsistól együtt robbantam, az újraéledés után, gyalogos voltam, a kocsitól nem túl messzire, de egyszerűen oda se tudtam érni az autóhoz, pár méter után ismát hulla voltam, pedig az első dolgom volt, hogy a védett módot engedélyeztem, amikor beléptem a multiba.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Szajo
őstag
Szajoo a nickem vegyél fel mi vaguynk egy páran az összes heistet megcsináltuk már vagy 10x Most a criminal mastermind-ra megyünk csak legutóbb is az utolsó heistnél lett elcseszve ( egy ember egy figyelmetlenség miatt meghalt xd)
Aki még akar felvehet van egy baráti körű crewunk vagy 10 emberrel egyelőre[ Szerkesztve ]
-
JoceeHunt
őstag
-
csabi0805
senior tag
válasz negyven2 #22661 üzenetére
Ezt már tapasztaltam,nem vittem vissza aztán eltünt azért kérdeztem hogy most én rontottam el valamit?
De viszont amit észrevettem,hogy a garázsokban van egy úgymondd spéci autó amit bármikor kérhetek az E betű megnyomásával.
Amúgy nagyon jó kis játék lett.
Az Onlinehoz még hozzá sem nyúltam bakker.[ Szerkesztve ]
-
-
negyven2
veterán
válasz sixpak #22658 üzenetére
Hát igen ez a játék 2013-as megjelenése óta hiba. Amúgy Onlineba is megvan bizonyos szinten ez, de ott jóval nagyobb távolság kell ehhez, hogy eltűnjön valami. De akinek van türelme az levelezhet a supportal. Már ha megéri mert a legtöbbször ilyen ügyben user error van.
Pl RDR-él is az egy éve kijött update igaz hogy kiszűrte a csalókat (kb egy-két napra), de cserébe szinte jatszhatatlan lett az Online és az Undead Nightmare kiegészítő is (ez viszont szinte teljesen). A support szerint viszont minden a legnagyobb rendben van, és valószínűleg csak a rossz nettkapcsolat, illetve a régi HDD a hibás).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
sixpak
nagyúr
válasz negyven2 #22651 üzenetére
Aha...ok.
Más: tegnap végre rászántam magam, hogy kusztomizálok egy verdát.
Egy öreg Dodge lett a kiválasztott, rá is költöttem néhány tízezret, hazavittem (Michael) a garázsba.
Illetve a garázsban már volt egy Caddy, letámasztottam a Dodge-ot, Michael ratyi Audija mellé, hogy kijárjak vele és csere.
Mire kitolattam a garázsból a Cadillac-el, már el is tűnt a Dodge....az udvarból, 10 sec alatt....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
kgb87
tag
-
Max_218
tag
ez a 30 perces maraton ,rendesen elfárasztott ,pedig kontrollerel nyomtam le . .
rendelt már valaki offlineba .netről kocsikat? csak egyszer kell őket megvennem ? -
nagyúr
Kód nélkül, csak a doboz és a lemezek, 3500-4000ért akarja adni egy tag a játékot! Csak szerintem irreálisan sok érte? Poszter meg a térkép nekem nem is kellene...
Én egy jelképes 1k+postára gondoltam Én vagyok helikopter? -
sixpak
nagyúr
válasz spanglee001 #22642 üzenetére
Hol?
Franklinnek pont kéne egy...
Ami a sivatagban van a reptéren, az mindig ott van?
Csak Trevorral járok arra, akkor mindig ott áll...ha Franklinnel odamegyek, akkor is ott lesz?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dyingsoul
veterán
-
negyven2
veterán
válasz JoceeHunt #22644 üzenetére
Igen, termel pénzt de a legtöbb keveset add és. Az ezen az oldalon lévő táblázatból megtudod, hogy mennyi hasznot termel és mikortól lesz nyereséges.
Eagl3: De ki is lőheted belőle a pilótát, és elviheted a helikoptert és igaz ez a boat pick-up ra is (bár ilyenkor egy ideig nem hívhatsz semmilyen Merryweather szolgáltatást, mert durcásak leseznek emiatt). Amúgy PC-n talán E betűt kell nyomni, hogy elinduljon, de ezt aki már lehívta PC-n azt jobban meg tudja mondani.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
JoceeHunt
őstag
válasz negyven2 #22634 üzenetére
Akkor marad az eddigi utazgatás , bár Trevorral elég hosszú lesz az út felfelé, tegnap este jöttem le vele felülről.
Tényleg nem tudom elcsesztem-e, de megvettem vele 150.000-ért a repteret. Az hoz majd pénzt vagy mit lehet vele kezdeni azon kívül hogy van egy repülőm?.LnB
Köszi!joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
negyven2
veterán
Mármint a Merryweather-t . Amúgy ha megvan, hogy hova szeretnél , akkor el kell indítani az utazást csak (Xbox-on ez az A gomb volt), amit ki is ír.
spanglee001: A légi/vízi/víz alatti járművek megjelenése viszont függ attól, hogy mekkora szintű, vagy illetve mekkora szintűek vannak a közeledben, illetve egy két Online küldetéshez is van köze. vagyis pl. egyes szintűként nem lest titán a hangárban.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz kisza25 #22637 üzenetére
felhívtam a pegasust az ledobja egy helyre kb ennyi, érte kell menni és lehet gyalázni kicsit drága volt majdnem 2 guriga de annyira nem jó a tankot azt közelebb dobja
de alapjáraton tudok 2 helyet ahol van simán felvehető heli[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Michaelnél az a director mód mi akar lenni? -
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #22636 üzenetére
múltkor az egyik heist a srácokkal kishelivel oldottuk meg, elmentek érte az isten háta mögé, én meg addig repülővel köröztem, mint a jó gyerek, ők elvégezték a piszkos munkát, én meg fent vigyáztam a repcsire, fogalmam nincs honnan szedték és hogyan öltek meg mindenkit ott a bázison, de megcsinálták Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Mr.Csizmás
titán
válasz JackFeryll #22635 üzenetére
tök jó lenne használni rabláshoz, vagy más missziókhoz, a városban csomó helyen le lehet vele szállni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
JackFeryll
őstag
válasz Mr.Csizmás #22633 üzenetére
Nem próbáltam még, de úgy tudom lehet. Csak ugye el kell menni érte a reptérre vagy ahova lerakják miután felhívtad a Pegasust.
(#22634) figure85
A helikopter lassú. A pilóta még poénkodik is hogy el se hiszi hogy az első útján a cégnél már szállíthat ügyfeleket és még csak 2 vagy 3 helit tört össze.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz JoceeHunt #22631 üzenetére
Igazából nincs, maximum hívhatsz taxit . Vagy a 30 szintöl elérhető 1 000$ kerülő Helicopter Pick-Up-al.
Annyit tudsz tenni esetleg, hogy elindítasz egy Adversary Mode-ot (olyat ami annak a környékén van ahová szeretnél menni) vagy egy Activitie (golf, szkander, tenisz, (ezt lehet, hogy nem lehet térképről indítani, mert ezt még 1,5 év alatt nem próbáltam), betölt a lobby ahová be tudod hívni a játékosokat, majd kilépsz a játékból (nem indítod el magát a módot). Ezeknél a módoknál odarak téged (igaz valószínűleg nem oda ahová menni szerettél volna, de a közelébe).
Mr.Csizmás: Csak Contact Missions-ben (Heistben nem), Pegasust felhívni, majd elmenni a kijelölt helyre.
JackFeryll: Igen lassú (mondjuk gyorsabb mint Taxi, és jó áll be akkor nem csak kiugrani tudsz belőle, hanem kötélen leereszkedni is.
[ Szerkesztve ]
-
JoceeHunt
őstag
Srácok, van valami mód arra, hogy a térképen kijelölt helyre egyszerűen "odaugorjak"?
Az agyam elszáll mikor a fél várost át kell kocsikázni, persze küldiknél nem lényeg, de mikor "haza" mennék vagy egy adott helyre, igen jól jönne.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
negyven2
veterán
válasz kisza25 #22619 üzenetére
Mert nem a térkép jelöli (vagyis de), hanem először fel kell hívni a Mors Mutual-t a telefonodon keresztül (igen ezt is kiírja egyrészt a tuturialban, másrészt meg akkor is ha felrobban). Ekkor lerakják a biztosító elé, ahol meg is jelenik a járműved ikonja. Ide vagy elmész, vagy odahívod magad mellé a Mechanic-al, az Interaction Menu-böl a Request Personal vehicle-el (ezt bármikor meg lehet csinálni, ha eltávolodsz a járműtől bizonyos távolságra és még még megjavítva kapod is meg ingyen).
Illetve van még az a trükk, hogy ha olyan helyen vagy ahová nem engedi kihozni, akkor azt kell csinálni, hogy elindítasz egy Contact Missions-t (1-8 főig lévő Online kooperatív küldetések), megvárod míg betölti a lobbit ahová be tudod hívni a játékosokat, majd kilépsz ebből és így egyrészt visszadob abba a session-ben ahol voltál, és ha nem lehelten helyen vagy akkor a közeledbe lerakja a járművedet is (persze miután visszahívtad azt a biztosítótól. Ez utóbbival trükkel amúgy a fegyvereket is "gyorsan" fel lehet tölteni lőszerrel.
-
nagyúr
válasz INMOTEP #22626 üzenetére
körülbelül 5 perc egy új Windows telepités, rakd újra.
két okból is:
- a játéknak legalább 4GB RAM szükséges, de inkább 6-8GB... amihez MINDENKÉPPEN 64bites rendszer kell
- ha nincs ennyi RAMod (hanem pl csak 2-3GB) akkor hagyd a fenébe a telepitést, és fel se rakd a játékot. El se fog indulni, de ha elindul, akkor is szenvedni fog. A játék RAM használata olyan 3-4GB
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,tegnap sikerült beszereznem a GTA V öt .Most kezdtem telepíteni ,mondjátok hogy Win7 32 biten elfog indulni ?
-
kisza25
félisten
válasz privacy99 #22617 üzenetére
akkor én vagyok az a bizonyos kivétel, térkép sem jelöli sehol sem, az a jó, hogy eladtam a régit, hogy azt megtudjam venni, most nincs egy normális autóm sem
más: tőzsde az nekem nem aktív az online módban, mit kell csinálnom, hogy az legyen, vagy ott nincs is mert offline pár perc alatt 100e dodoból csinálok 200e-t, rászánok 10percet akkor meg 400e-t, jól jönne egy kis költőpénz[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
privacy99
senior tag
válasz kisza25 #22604 üzenetére
A vett autókon alapból van nyomkövető és biztosítás. Nekem vásárolt autóm soha nem tűnt el. Bár az egyik bmw-t szépen feltuningoltam, aztán amikor a garázsban hagytam és legközelebb mentem már a régebbi verziója állt (nem az oracle hanem az oracle xs) ott, tehát vannak furcsaságok
-
prokxy
veterán
válasz Edem05 #22612 üzenetére
Kösz, kipróbálom! Mentéseket már átraktam este!
Küldtem ingame SMS-t, megkaptad? Az online-hoz nem árt a storyból ismerni pár dolgot, így inkább csinálom egyelőre, 1x%-nál tartok, tegnap még fejet robbantottam mobillal + bicajoztam a fiammal!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Edem05
őstag
Egyszerűen zseniálisan alakítják a szerepüket. Nekem főleg Trevor tetszik.
(#22602) prokxy: Szerintem működhet a dolog, próbáld meg. Meg majd arra figyelj oda, hogy a dokumentumok mappából a Rockstar Games/GTA V mappát is mentsd ki! Ugyanis abban vannak a story mód mentései is.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz the_mad #22546 üzenetére
Mondjuk mindenki úgy játszik ahogy akar meg szeret, de mégiscsak egy open world játékról van szó, ahol egy csomó mindent lehet csinálni, senki nem kényszerít arra, hogy egymás után csak és kizárólag a küldetéseket csináld, annyi lehetőség van a játékban. Pl ott vannak Franklinnek az autó versenyek ott vannak a Trevornak a szállítós melók, vagy ott a golf, tenisz, ki lehet rabolni ezt azt, lehet kurvázni, vagy csinálni valami jó nagy balhét és kipróbálni magad, hogy hogy menekülsz el egy 4/5 csillagos üldözés elől, stb, stb, stb, rengeteg lehetőség van. Ez ennek a játéknak a lényege, ha ezt valaki nem érti/nem érzi, hát akkor ezt a stílust nem neki találták ki. Szóval az elviekben 30 óra körüli SP részt akár több százra is ki lehet tolni.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kisza25
félisten
válasz Hauptmann #22603 üzenetére
konkrétan tegnap vettem egy autót 140000-ért elindultam vele belerakatni a lopásgátlót+ biztosítást, előtte rányomtam a passzív módra, ennek ellenére felrobbantottak odafele menet (gondolom csaló) és ezzel a lendülettel szia autó, konkrétan a kocsi oldalába lőtt egy sorozatot, az a lyukakon keresztül lángolt, mint egy gázrezsó és felrobbant, gondoltam is WTF
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
prokxy
veterán
Kellene egy kis HELP!
Win reinstall lesz, meg lehet oldani azt, hogy a játékot ne kelljen újra letölteni?
BF4-nél pl. működik az, h elmásolom vinyóra, win reinstall, elkezdem letölteni, pause, bemásolom a játékot az installkönyvtárba, continue, majd csak ellenőriz és már tolhatom is.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest