Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz VikMorroHun #61803 üzenetére
A bad sport nem ugyan az, mint a ban.
-
Ghard
őstag
válasz freeknight #61763 üzenetére
A régi idők emléke nekem valahol a CS 1.6nál kezdődik, ahol az emberek nagy része még csalás nélkül játszott az interneten. Sőt, ha mégis csalt valaki, azt véletlenül sem moddernek hívtuk. Ezt főleg a korábbi hozzászólásod miatt emeltem ki. Sosem csaltam tisztes játékos ellen. Igazából egyetlen más játékban sem süllyedtem idáig, hogy csalással kelljen online lennem. Ettől még mondhatod rám, hogy egy szemét "modder" vagyok, én nem bánom
-
Ghard
őstag
válasz CactuS #61747 üzenetére
Hónapok óta nem játszottam vele én sem. Gta-ban ha 30ból van 3 csaló, attól még van esély, hogy le tudod nyomni a küldetést freemódban. Viszont pubg-ban ha 100ból csak 1 csaló van, már biztosan megszopja az ember a végén, mert itt mindenkinek egy célja van. Top5ig eljutni nem 10 perc. Azért meg nem szenvedek majd egy óráig a lootolással, hogy kapjak egy fejest aimbottal.
(#61750) ucli
sc acc, egyelőre lvl30 karakter reset után, majd igyekszem fejlődni
Én még március elején kaptam a bannt (második 30 napos volt ez..), exos menuvel csapkodtam ki a csalókat a lobbyból. Nem biztos, hogy ezt észrevették volna. Viszont ismerősöknek segítettem sok heistet gyorsan lenyomni, új meg nem jelent kocsikat próbáltunk stb. 1.43ra ez a menu most nincs rendesen frissítve, nem lehet kirúgni a nyomorékokat. Még a sinistert próbáltam, de ezzel sem megy jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Majkee84 #61738 üzenetére
Nem igazán nevezném ban hullámnak. Igaz, konkrét számok nincsenek de nagyon nem érződik a játékon, ahogy írtad is. Amikor pubg-ból kivágnak egy hónap alatt 1 millió csalót, az már valami. Ha a megjelenés után itt is hasonló hozzáállás lett volna, most nem tartana a játszhatatlan szinten.
-
Ghard
őstag
válasz Kiskokó #61633 üzenetére
Valahol be lehet állítani, hogy a barátaid is offline-nak lássanak mikor te épp játszol. Ilyenkor csak akkor tudsz csatlakozni, ha ő meghív socialclub gameinvite-al. Szerintem ezt beállítva a crew join is blokkolható. Fogalmam sincs, merre van ez az opció, de több barátomnál láttam már ezt.
-
Ghard
őstag
válasz L-e-f-i-e #61630 üzenetére
Igen, pont ezt mondtam itt is: (#61458) Ghard
A Join képen egyik sem a barátom, a crew-nak sem vagyok tagja. De van egy barátom, aki ennek a crewnak tagja, épp nincs is online. Én mégis tudok csatlakozni ezekhez a játékosokhoz. -
Ghard
őstag
válasz HussarF #61626 üzenetére
Pedig igyekeztem jól leírni Még egyszer akkor: Nem az inveli be aki veletek épp játszik. Lehet neki barátja vagy több accountja is a PH crew-ban. Bejelentkezik böngészőben erre a fiókra ami crewtag(tehát a gta sem fut ezen az accon), barátnak jelöli magát pár percre és rátok joinol a methes karakterrel. Ez olyan hihetetlen?
-
Ghard
őstag
válasz Kiskokó #61623 üzenetére
Azt nem fogjátok észrevenni, ha 5 percre barátnak jelöli ezt a figurát valaki a crewból. Pedig csak ennyi idő kell ahhoz, hogy bejusson hozzátok. És aki a barátja, lehet offline is ilyenkor, nem kell a session-ben lennie. Mikor bent van, akkor meg törlik egymást. Ezt 20 tagnál sem nagyon vennétek észre. CactuS jól látja, nincs értelme nyitni a profilt, ezzel nem szűritek ki.
A játékban nem lehet tiltani a crew joint tudtommal. Szóval csak úgy tudjátok nyugodtan letolni az eladást, ha arra az időre kiléptek a crewból(#61538) Mr.Csizmás
Nem hiszel nekem, de trainerrel sehogy nem lehet embereket követni[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Több, mint 600an vagytok. Elég ha ebből 1 valaki az ismerőse(offline is), már rátok tud joinolni.
Múltkor én voltam az a csóró lvl90es mocsok, akire nyomtátok a votekicketés a rocket glitchetmint süket a csengőt. (A Hail to the king, baby! makró és az ide linkelt képrejtvény nem volt elég jó )
Elég szerencsétlen helyen zuhantunk egymásnak(a part nem a legjobb hely ha sokan vagytok ), de egy ewo/passzívot se nyomtam. Mégis megkaptam hogy kd farmer vagyok. Azóta se alszok nyugodtan
Nem vagyok a csárdás-sniper híve, de valamikor besurranok megint 1v1ezni.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Mr.Csizmás #61453 üzenetére
Barát/közös crew-n kívül nincs más mód a követésre pc-n
Ebben a crewban sosem voltam, hirtelen barátot se látok benne:
Friends Crews
Join
Konzolon esetleg lehet üzenetet küldeni, ha válaszol, úgy követni. Vagy legutóbbi játékosok lista alapján.
Modmenü maximum az ip címét tudja megmutatni a játékosoknak, de azzal semmire nem mennek. Csalással nem tudnak követni,tapasztalat
Nyissatok rá ticketet, videóval és képpel. Foglalkoztak az eladás utáni buggal is, mikor nem adta meg a pénzt a játék. Elvileg ezzel is kellene...(#61454) pokers
Többször volt, hogy egyedül reportoltam csalót vagy 20x. Volt barát a sessionben, a csaló mindig kifagyasztott de így vissza tudtam menni. Ilyenkor újra enged 2x reportolni. És kb 1 hónap után láttam 2 ilyen csalót is játszani, ugyan azzal a névvel és szinttel. Azóta én nem fárasztom magam reportokkal.
Sőt, pár hete egy csalónak errort dobott a socialclub profiljára, mikor meg akartam nézni. Szóval nem kizárt, hogy egyesek megoldják a reportok blokkolását. Legutóbb battlefield 1-nél olvastam hasonlót.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz #11598592 #61448 üzenetére
Ha tényleg csaló, akkor nem értem miért nem nyomtok ticketet rá videóval vagy képpel bizonyítva. Már jó ideje tart ahogy olvasom Szerintem valaki beinveli. Crew-s csatlakozás az olyan, hogy 20ból 1x nem dob hibát. De ezt már írták nemrég. Még vicces is lenne pedig a figura, ha nem csalna
-
Ghard
őstag
válasz HussarF #61190 üzenetére
Nem éri meg ezzel szórakozni, csak a saját időd pazarlod rájuk. Nagy részük most már fizetős csalást használ, ezeket ki sem tudod rúgni. És a fagyasztáshoz/kirúgáshoz neked is fizetős menu kell, ingyenes nem tud jelenleg ilyet. A vége legtöbbször úgy is az, hogy ott álltok egymással szembe godmode-al és spamoljátok egymásra az explosiont.
(#61189) CactuS
Az ilyeneket nem megérteni kell. Hanem úgy tarkón nyalni, hogy leessen a haja. Mivel ez ugye nem megoldható, ezért csinálják azt amit. -
Ghard
őstag
Most próbáltam, működik.
Script Hook V
Menyoo
Spawn MP Vehicles in SP -
Ghard
őstag
Látom megy a buli. Akkor most a tisztességes játékosok pihennek és kizárólag csalók játszanak online.
Na megyek is javítani a kd arányomon
Troll off: tényleg vicc ez a gta. Felesleges találgatni a bann okát, ők sem tudják. Ismerek olyat (és nem neten olvastam) aki 1 hete szerzett 10 perc alatt 50milliót, csak a legfontosabb cuccokat vette pvphez Ma is játszik, bann nélkül. -
Ghard
őstag
válasz Puma K #60733 üzenetére
Még aznap leírtam a megoldást a rockstar fórumba, hogy megnyitottam a topicot. Hiába írja a gta, hogy corrupted files, nem a fájlokkal van gond. Valami új telemetriát raktak a játékba és ha ez nem megy át a tűzfalon vagy routeren, akkor dob ki hibával. Akinek tiszta a host file, azok próbálják a tűzfalat lekapcsolni és megnézni így is hibát dob-e. Ha van router, akkor érdemes ezt is kikötni a hálózatból a próba erejéig.
Engem is kidobált 20 percenként, de már teljesen megszűnt. 5-6 órát is voltam fent egyhuzamban tegnap.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
A nagyon kis százaléka az, aki internet kávézóban/egyetemen közös gépen felejti ott az email és jelszavát. Valóban így is kikerülhet és ebben az esetben nem csalt az illető.
Az oldalon ezekért az accountokért többek között paypallal is lehet fizetni. Nincsenek bannolva, utólag persze van rá esély. Az sincs odaírva, hogy lopott. De annyit még neked is sikerült átlátni, hogy 2-5 dollárért valami csak nem legális.
Linket nem osztok meg, nagyon nem ide való. Előzőleg is arra válaszoltam, hogy mit nem kellene csinálni az accounttal. Aki otthon normálisan játszik, nem fogja elveszteni a játékát. -
Ghard
őstag
Aki csak csalással tud játszani, az meg is érdemli, hogy elveszítse az accountját. És ezek mindegyike így kerül ezekre a fórumokra. Azon bezzeg nem háborogsz, mikor a "jajj elveszett az accom" kommentek vannak. Pedig ők azok, akik tisztességtelen előnyhöz akarnak jutni a játékban. Idáig nem jutottál el, vagy szerinted ez rendben van? Na mindegy is, megyek lopni
(#60349) Headers
Elég gáz. Már sokat nem játszok, de az utolsó pár hónapban 8 vagy 10 magyarba futottam aki csalt. Nem is titkolták. Még kínai/orosz csalót sem láttam ennyit mostanság. Ez is gáz.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz szTotyy #60318 üzenetére
Nem kell youtube videókból linkelt csalást használni, akkor nem törik fel
De egy rakás kamu oldal is van, ami pénzt meg szintet ígér ingyen, csak jelentkezz be.Vicces amúgy, kb 500Ftért nemrég vettem feltört accot. Külföldi fórumról van, de az account magyar volt. Nem is csodálkoztam rajta.
-
Ghard
őstag
Szerintem még mindig úgy van. Ezért nincs értelme a versenyeknek GTAban, mert akinek több fps-e van, azon többet gyorsít a speed glitch. Amúgy is tiszta kabaré, hogy mindenki a rázókövön szlalomozik.
Ebben a videóban elmagyaráz mindent a srác. -
Ghard
őstag
Megint havazik, végre
-
Ghard
őstag
Mindketten bikacápáztunk. Amikor elkezdte kinyirkálni magát, lehívtam a buzzardot. Néha megzavarodott és engem próbált lőni rakétával a saját lába helyett, ilyenkor tudtam betalálni . Majd otthagytam, de felment a cukra aztán rám jött buzzarddal ő is. Utána hydrával meg tankkal jött offradarban. Persze használni nem tudta őket. Hydra+explosive sniperrel leszedtem még párszor, utána szaladt passzívba az orbitalért.
Volt még egy másik gyerek is, neki csak 4es K/Dja volt. Hasonlóan ez way outos meg passzív persze.
Amikor ölik magukat, elkezdem a +1 for me és így tovább szöveget. Előbb utóbb kizökkennek úgy is és akkor odacsapok[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Dtomka #57061 üzenetére
Szerintem meg nem fér bele. A legszánalmasabb dolog amikor semmire nem képes, csak magát öli.
Itt van egy gyerek 7.32-es K/D-val. Több mint duplája az én KD arányomnak. Tudod mire ment ellenem? 4x tudott megölni, ebből 1x orbitallal, ahova már csak passzívban volt képes elmenni. Én 9x csaptam le. Eközben számoltam, 12x(!) robbantotta fel magát pont azelőtt, hogy kapta volna a lövést. Én egyszer sem folyamodtam ilyen nyomorék megoldáshoz
Azt már nem is említem, hogy volt egy társa. Az meg passzívban követett és kikapcsolgatta mikor közel volt. Egyszer sem jött össze neki a sunyi kill, de én nagyon jól szórakoztam rajtuk[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Dtomka #57056 üzenetére
Méri a játék? Igen. Van értelme? Az égvilágon semmi. Legalábbis itt, a gta onlineban.
1. Rengeteg a csaló. 2. Csalás nélkül is kijátszható passzív móddal. Valaki hydrával/insurgenttel végigöl 10 embert, majd ha 1x megölik megy passzívba és sessiont vált. Ugyan ezt folytatja és van 10es K/D-ja.
BFben, Counter-Strikeban és hasonlóakban lehet rá adni. Itt annyit jelent, hogy milyen gyorsan nyomja meg az easy way outot -
Ghard
őstag
válasz Dtomka #56895 üzenetére
Member name után ezt választva le lehet írni, hogy godmode-al griefel vagy valami.
De szerintem ezzel maximum magadat nyugtatod meg, hatása semmi. Több ember is van a barátlistámon, akiket reportolgattam, a mai napig játszanak. Igaz, ők pénzt sosem adtak senkinek. A Coockstar is csak a shark cardjait félti.
A K/D-nak mi értelme van? Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 3800 óra alatt hány emberbe futottam akik nem passzív+ezwayout-al meg csalással farmolták fel. Vagy tudsz játszani, vagy nem. Esetleg akkor lenne értelme ennek a számnak, ha a player total death beleszámítana. -
Ghard
őstag
A hó megmarad ha nem léptek ki a játékból. Ha befejeztétek a játékot csukjátok tálcára (alt+tab vagy ablak módból), ilyenkor 5-10 másodperc után szétkapcsol, nem marad bent a karakter a városban. A gépet meg alvó módba kell tenni, ilyenkor a futó programok nem állnak le. Amíg ki nem fagy a játék vagy újra nem indítjátok a hó "nem olvad el" [kép]
-
Ghard
őstag
Ma sikerült a PP-t is magasabb szinten űznöm. Elmentem a városba, mikor visszaértem ez fogadott [kép] Kár, hogy csak 1 gyerek jött foglalni
Úgy látszik nem csak a hermest sikerült jól megoldani. -
Ghard
őstag
válasz Mr.Csizmás #56668 üzenetére
Nekem úgy tűnik megint kezd lehalni a socialclub, akárcsak tegnap.
-
Ghard
őstag
válasz Mr.Csizmás #56666 üzenetére
Én nem vettem ilyet észre, hogy k/d alapján vagy piros játékosokat összedobna. A bad sport lobbynak lett volna ez a lényege, de az pc-n sose működött. Kis létszámú lobbykat sem tölt fel a játék. Van, hogy hamar elmegy 15-20 ember, szoktam várni fél órát is, de ugyan úgy marad a lobby 3-4 játékossal.
Inkább a kapcsolat minőségén múlik(lokáció/válaszidő/csatlakozhatóság tűzfal stb), hogy valakihez bedobál játékosokat vagy sem. -
Ghard
őstag
+2
(#56599) hacseki30
Értettem, Őrmester úr! https://youtu.be/2kl3nBqtmqM -
Ghard
őstag
válasz JulianSinulf #56594 üzenetére
Igen, lehet bugos a session. Ha valaki kifagy vagy alt+f4ezik ceo mission közben, akkor véget ér a meló de abban a sessionben jó eséllyel nem lehet indítani semmit utána.
Én nem vagyok hekker, de engem se lehet kidobni ha nem akarom
Hidd el, csak barátlista vagy crew tagként lehet követni embereket. IP címmel szoktak még trollkodni, hogy megvan hol lakok majd jönnek IP címet is csak akkor látják, ha azonos sessionben vannak, kezdeni semmit nem tudnak vele.(#56596) hacseki30
A chatet nem blokkolja, továbbra is látod mit ír oda.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Majkee84 #56579 üzenetére
Írták páran, hogy csizma aztán megvan oldva. Hát nem Annyi a trükk, hogy rögtön indít egy ceo missiont freemódban vagy autólopást office-ból. Ilyenkor amíg ezeknek nincs vége nem lehet kirúgni.
A block meg semmi mást nem csinál, csak privát üzenetet blokkol. Ha valaki direkt a barátlistáján tartja, akkor továbbra is veletek lesz a csajszi. Mert másképp nem tud követni titeket. -
Ghard
őstag
válasz Puma K #56552 üzenetére
A GTA IV igenis a legrosszabb pc portok egyike. Saját tapasztalatom is az, ami elárasztotta akkoriban a fórumokat, jogosan. Eredeti játék, E8400 4gb ram és GTX 280al nem volt játszható normál grafikai beállításokkal. Állandóan beesett 30fps alá, nemhogy 60at tartotta volna. Kellett vagy 5-6 javítás, mire high-on ugyan azzal a géppel normálisan futott. Ps3-on is csak felskálázott hd felbontás volt ami még úgy is akadt.
Nem véletlen, hogy az 5. rész portjába ekkora munkát fektettek. Még egyszer nem merték bevállalni azt a fércmunkát, szerencsére. -
Ghard
őstag
Már elég off van, én is befejezem tényleg. Pár gondolat csak:
Én egy videójátékot így, egy az egyben nem hasonlítanék az élethez. A bújócskás példa sem jó. Itt egy gombnyomással megoldjátok, a bújócskában nem biztos. Crew-ról volt szó nem igaz? Mi a lényege? Pont az, hogy megszervezed az eladásod ha annyira fontos. Jön egy hydra? A crew-ból meg 2 hydra védjen minimum. De mennyivel egyszerűbb chaten, játékban beszólni. Sőt, itt fórumon folytatni. -
Ghard
őstag
válasz Kiskokó #56429 üzenetére
Mindezt úgy mondod, hogy nyomsz egy alt+f4et vagy find new sessiont azonnal ha felrobbantanak és semmi nem veszik el. Lehet ez változott, de akkor biztos így volt.
Én a játék szabályait betartom, vagyis nem csalok. Aki akar, lelőhet a picsába, nincs godmode meg mittudomén.
Ha pattognak rajtam a golyók, én nem figyelgetem a neveket. De fel sem húzom magam ilyenen, mert ez még mindig csak egy játék. -
Ghard
őstag
válasz Kiskokó #56421 üzenetére
Ha visszaolvasol, oda direkt nem úgy léptem be, hogy szétvágjam mások munkáját. Igazából crew tag sem vagyok, elsődlegesen a prohardveren fórumozgatok mindenféle témában. Repkedtem kicsit hydrával, páran nem nézték jó szemmel és leadtunk egymásra pár baráti lövést. Ennyi történt
-
Ghard
őstag
válasz CactuS #56415 üzenetére
Igen, azóta sajnos már a duplája.
(#56416) szTotyy
Valakit csak addig lehet "felhúzni" ameddig hagyja magát.
GTA és az udvariasság. Alapból az egészet úgy építették fel, hogy aki szállít valamit, arra ráuszítsa a többit. És sokkal jobb csata alakul ki, ha haragból jönnek az emberre. Szerintem nem kell egy játékot véresen komolyan venni. Főleg ezt a gta-t nem.
Erről eszembe jutott egy régebbi csata. Már régen volt, mostanra már sokan otthagyták a játékot(okkal), nem igazán lehet betévedni olyan sessionbe, ahol 8-10 ember egy crew-ból játszik. Usából voltak azt hiszem, előzőleg már ők is "ismertek". Ha mondtam volna nekik udvariasan, hogy gyertek játszunk már, le se szartak volna, mivel farmolgattak. Szokásos módon felhúztam őket. Ebből akkora hajtóvadászat lett, hogy legalább 8 ember próbált levadászni. A térképen a nokiás snake elevenedett meg, piros pöttyökből álló kígyó jött felém folyamatosan Jó darabig öltük egymást, közben ők is jókat mulattak a cseten.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz szTotyy #56411 üzenetére
Én voltam az Nem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel. A név is ezért van meg a makrók is. Hydrával elkezdtem 2 centire repkedni azok felett, akik épp vittek valamit. Persze jöttek is a rakéták, direkt ezt akartam kiprovokálni Hogy a szócsata mennyire fajul el, az többnyire nem rajtam múlik, de abban is részt szoktam venni.
-
Ghard
őstag
válasz Kiskokó #56409 üzenetére
Előzőleg barátoknak segíttettem, hát nem lehet lazán venni. Nem vagyok nagy pve-s gtaban, de szopatósabbak mint a régiek. Az avenger hangárban az éjjellátóval én semmit nem látok szinte, muszáj a hőtávcsövest használni. Ezek a juggernautok is elég viccesek. A 3. fő heistnél hekkelés alatt az összes armorom és kajám elfogyott, igaz 2en voltunk csak. Mindezek mellett az új armor ruha semmit nem ér, 1-2 lövés nullázza az armort, a másik 2 meg halál. Gyors gomb még mindig nincs se kajára se páncélra. Nem egyszer megöltek, mert matatni kell a menüben ami sokszor laggol is...
-
Ghard
őstag
válasz szTotyy #56406 üzenetére
Én vettem fel igen. Még régebben beállítottam a Shadowplayt állandó 10 perces rögzítésre, hogy ha csaló lesz azt feltöltöm és ticketben reportolom. Gondoltam hátha ez többet ér, mint a sima játékon belül.
Azóta rájöttem, hogy se kedvem se időm ezzel foglalkozni. Annyi a nyomorék, hogy hihetetlen. 5 percenként tölthetném fel ezeket. Így csak néha mentek pár klippet aztán visszanézve vagy röhögök egyet, vagy nem.(#56407) Kiskokó
Csak randomra benyomtam a heist küldiket, ezek csatlakoztak. Nekem meg hozzájuk nincs közöm Amúgy jó szemed van, a gyerek gépfegyverből lövi a robbanó sorozatokat, csak úgy zúg az egész. Nem feltűnő?[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
válasz HussarF #56365 üzenetére
Valami rémlik, de már magyarok közül is annyi csalót láttam, hogy nem emlékszem. Túl sosem reagálom . Azt hiszem a karakteremet teleportálgatta valaki, meg járműből is kirugdalt. De ezek nélkül is pár másodperc elindítani egy damage hacket, szóval ezen én nem húzom fel magam.
-
Ghard
őstag
válasz HussarF #56204 üzenetére
Azért elég betegnek kell lenni ahhoz, hogy ebben a fostengerben valaki pvpzzen
Minden nagyobb frissítést szoktam várni. Nem érdekel milyen tartalom kerül be. De arra a pár napra legalább játszhatóvá válik a GTA Online, amíg meg nem találják megint a csalás módját.
De még csalás nélkül is elég szánalmasak az easy way out és 1-0 számolgatós gyerekek.(mikor modmenu kell nekik ahhoz, hogy ez way out is tized másodperc alatt menjen, ha rossz helyen éled... na az már über szint ) A mostani frissítés után megint jókat játszottam pár kd farmerrel. Élvezet volt őket vadászni anélkül, hogy minden szart rámraggattak volna, vagy crasheltettek volna desktopra. Ilyen, amikor csalás nélkül mennek onlinera
Ez a pro style elkezdte magyarázni, hogy ő a haverjával vmi global best rankos. Na mondom ezt megnézem.(#56330) Dtomka
Láttalak ma titeket, de nem tudtam rávenni senkit egy jó pvpre freemódban[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Gondoltam benézek ide is, hogy mi a rákeres ménkü megy megint. Tőlem ma is levontak pár millát, pedig most rendesen dolgoztam érte.
Csalókat nem lehet kivágni, hiába 999999 K/D meg LVL 9999. De a pénzt azt el kell szedni, mást ezek se tudnak. Ez a játék ilyen fos marad, de gondolom ezt hallottátok eleget. A pénzetek költsétek el rögtön, akkor nem tudnak mit levonni...
Eközben online:[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz bluuzia #44937 üzenetére
A kép alapján NEM tud ban reportot küldeni Az a mod üzenetet küld a játékosnak in game sms-ben. Olyan mintha én írnék rád, hogy figyelj már, bant kapsz mindjárt...
És akkor még egyszer, ez a videó régi konzolos online, NINCS köze a mostani pc-s onlinehoz. Így akár igaz amit a képen vélsz látni, akár nem, NINCS értelme(#44934) CactuS
valaki beírta, hogy 2 jött, pedig csak 1. Ugye milyen könnyen terjed a fals infó?
Én is látom, hogy mit írnak R*nál. Csak nem sok köze van a valósághoz.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
A ban nem automata, csak a flag. Valaki ban előtt megnézi az accountot ez biztos. Ezért fura, amikor többen állítják, hogy 30-100k miatt bannolták. Volt ott más is. Feleslegesen izgatjátok a többieket, akik lassan nem mernek online játszani
Mondtam, hogy levelet is hiába írtok, autoreply jön. Ha más kategóriába írtok ezzel, akkor meg azért jön autoreply, mert rossz kategóriába írtatok
Mod menu meg nincs, ami bannolja a játékosokat.HasználtamLáttam már eleget, rengeteg opció van bennük ami bugos vagy sehogy nem működik. A linkelt videós mrbossftw vagy ki, minden nap tölt fel 2 videót a semmiről. Totál értelmetlen az a srác, de ez a menu amit említ valóban létezett. Csakhogy: ps3 cfw-ra volt, köze nincs a mostani onlinehoz. És nem működött ez a funkciója. Ez egy fizetős menü volt, így próbálta eladni azoknak, akik elhiszik a sok nem működő opciót.
A reportot sem lehet spam-elni, próbáljátok ki. Rányomjátok valakire 2x, utána 15 percig senkit nem tudtok reportolni.(#44916) bluuzia
És még te sértődsz meg
Az a mod sem bannol, hanem olyan üzenetet küld a kiválasztott játékosnak. A videó címét elolvastad-e?
De csak ha a kis térképet meglesed a sarokban, már látod, hogy egy nagyon régi verziója az onlinenak(ps3/xbox360) Nincs értelme ezzel foglalkozni a pc-s topikban.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Csak még egy valami. Az online megint kezd olyan szinten szétb.szódni, hogy egy átlag játékosnak fel sem tűnik, hogy a rádobott pénz "nem legális". Az, hogy itt a fórumon kibeszéljük, még nem jelenti azt, hogy mindenki marhára képben van, hogy mi zajlik online. Sőt, kimegy inni valamit és arra az 5 perce nem lép ki. Ezalatt rádobnak 100k pénzt, észre sem veszi,mikor visszajön játszik tovább. Másnap kapja a karaktertörlést?
Amúgy 5 perce történt online :
http://imgur.com/oGfy91Z -
Ghard
őstag
válasz JakyHUN #44818 üzenetére
Volt már példa arra is, hogy valaki bad sport lobbyba került egy csaló miatt. Mindezt pont streamelte, mégsem foglalkozott vele a support. De gondolom észrevettétek, hogy egy ideje megint nincs pénzbüntetés és bad sport privát kocsi robbantás miatt
Egyébként meg hogy lenne jogos egy száz vagy még több órával rendelkező játékos törlése 10 vagy akár pár százezer rádobott pénz miatt.
És még az fusson a supporthoz, aki csak normálisan játszana?[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz CactuS #44796 üzenetére
Pontosan innen
Mikor benyomja a marhája a menüben, hogy mindenkire essen a zsák/táska, akkor aki közel megy húzza maga után a pénzcsíkot. Szerintem jól kivehető, hogy ki csal a videón. Rajtam csak juggernaut ruha van, de az glitchHa jól sejtem elsején megint eltűnik a hó. Valaki tud-e megoldást arra, hogy megmaradjon?
Én 2 módszert tudok, modmenu vagy nem lépek ki a játékból. Régen volt xboxon, hogy dns címet beállítva megmaradt, de ezt már javították 2 éve. -
Ghard
őstag
válasz hegyipapa #44792 üzenetére
Mások is örülnek a havazásnak
https://youtu.be/2iQhWzNuyH4 -
Ghard
őstag
válasz creedszl #44739 üzenetére
Lehet GTA5-el is lanozni FiveReborn
Csak saját felelősségre kutyuljátok a játék fájljait ha eredetin is onlineoztok.
Vannak fix szerverek, fel lehet csatlakozni, ökörködni. Ugyan így lehet szervert is készíteni. -
Ghard
őstag
"0 energia és idő befektetéssel ne várd hogy az öledbe hullanak a milliók"
Sokszor várni sem kell az ilyesmit, jön magától
Az idejét mindenki maga osztja be, aki többet tud játszani, többet játszik. Alapvetően arról volt szó, hogy a megtérülés nagyon nincs összhangban a befektetett energiával amit a játék megkövetel. Mikor a ceo vagy a többi freemode cuccot csinálod, akkor meg a játék direkt uszítja egymásnak az embereket aljas módon, mert akit megölnek nagyot bukik, aki öl szinte semmit nem nyer. És akkor ha játszol türelmesen még mindig jöhet egy connection error, elveszítve a ládákat/pénzt/autót. A hab a tortán a csalók meg a rockstar support, akik miatt most már az összes dolgot elbukhatod amiért megdolgoztál(#44722) CactuS
Ez igaz, nem is magamból indulok ki. Sok ismerősöm van a játékban, látom hogy elég nehezen megy nekik, ha átlagos időt fektetnek bele. A tartalommal nekem nincs bajom (mondjuk a heist kevés és a kihagyhatatlan átvezető dumálós részeknél már a 3. alkalomnál kisült az agyam) mert ingyen van. A rockstar hozzáállása az, amivel komoly gondok vannak.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Kelecar #44708 üzenetére
Ezzel a matekkal az a nagy probléma, hogy miután eladod az autót, várnod kell 20 percet. Plusz minden további eladott autó +10 percet ad hozzá.
Te azt mondod 95 autót adsz el akár egy óra alatt, én azt mondom még 4et sem.
Csak a várakozási idő 50perc 4 kocsinál. 10 perc alatt nehezen lopsz 4 autót amit még el is adsz. Ugye?[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Kelecar #44702 üzenetére
Szerintem meg még egyszer el kéne olvasnod mit írtam
De nézzük csak a 8,8 milliós bevételed miből van. 123 autót loptál el, majd 95öt adtál el. Ez mennyi időbe is tellett?
Plusz ahogy látom, csak ti vagytok a lobbyban és egyedül farmolgattok folyamatosan. Ez azért sokaknak nagyon unalmas tud lenni.(#44703) Daw93
Gondolom te is napi 1-2 órát játszottál vele[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz cyberkind #44691 üzenetére
Ezért.
Minden ezzel foglalkozó forum virágzik az ilyenektől, pár dollárért olyan accountok vannak tele pénzzel, amivel mindent megvehetsz. És xbox360on/ps3on még mindig megy a csalás, accountot meg lehet átvinni új konzolokra.(#44693) ProgenXL
Igen? Hány óra játék kell ahhoz, hogy egy kokain üzem megtérüljön? És mikor lesz belőle ténylegesen plusz pénzed? Valóban ezer féle opció van rá, csak éppen alig lesz belőle pénzed(#44695) Źşë'
Így van, minden free2play model alapú játék a pénzedre pályázik. Csak ugye itt 100.000-1 250 000 ig voltak a kártyák, most 8 milliós is van 100 dollárért[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz cyberkind #44678 üzenetére
Ahogy látom neki új accountja van, alig játszott még. Ezért bannolták ilyen kis összegnél is, mert a statisztikában a kicsi is feltűnik ilyenkor. Mindegy, hogy elbankolja vagy sem.
Régi játékosok meg több 10 milliókat szednek fel bann nélkül.(#44682) CactuS
"Én azért megpróbálnék egy részletes levelet írni nekik"Teljesen hasztalan. Már elég idő eltelt azóta, hogy az online elindult és semmi nem változott. Képtelenek a csalókkal foglalkozni érdemben/igazságosan.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Általában ha látok nagy szintű játékost online (500+), akkor szívom kicsit a vérét. Van hogy csak chat-en, van hogy hydrával addig ölöm, amíg el nem megy passzívba esetleg alt+f4ezik. Meglepően sokszor futok magyarokba is, ez a srác tegnap kicsit besokallt tőle.
Tomi_Games_HUN néven "játszik"[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Ez is egy jó tipp, csak sokszor nincs kedvem másokkal szórakozni.
(#39305) CactuS
Nyilván elkaphatnak, de most itt vagyok én is isten tudja hány millió csalt dollárral, meg hónapokig használtam nigger menüt publicban. Aztán egyszer kaptam 10 nap bannt.
Pár napja megint belefutottam egy g3cibe, akiről tudom, hogy legalább 3-4 hónapja csak más játékát bassza szét. És még mindig játszik. Gondoltam írok supportnak, mert játékban legalább 60x reportoltam(nem vicc).
Megírtam az accját, meg hogy csak crasheli mások játékát(bár ez most nem működik, de attól még a karakter lefagy). Jött is azonnal az email, hogy reportoljam játék közben és a case-t solved-nek minősítették. Hát ennyit ér a support is.(#39310) LaciCRM
Még mikor ps3on kezdtem, ugyan ez volt, ott is ledobált. Ps4en dettó, nem csak pcn ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Ha érdekel valakit, a kocsi duplázós glitch még működik. Schyster Fusilade kocsit feltuningolva 140k-ért lehet eladni, 10-es garázs ebből feltöltve jó pénzt hoz. LSCben 48 percenként lehet eladni egyet.
GTA 5 Car Duplication Glitch 1.35
Nem minden sessionben működik, először csak olcsón fessétek át a kocsit és nézzétek meg, működik-e. Ha igen, lehet fullra tuningolni, majd feltölteni a garázst.
Loss/theft preventiont ne vegyétek meg rá, saját autók garázsban legyenek különben nem fog menni.A szerverpark meg sosem létezett, a játékosok hostolják a lobbykat, ezért olyan fos az egész.
rockstarnak csak login szerverekre telik, szarul teljesít pénzügyileg a játék, ez van.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Megcsináltuk haverral a kis raktáras leszállítást 240k-ért.
Mikor ledobtuk az utolsó csomagot, felvillant a fekete képes hibaüzenet, hogy a r* szerver nem tud szinkronizálni vagy mi és nem adta meg a pénzt. Pedig meg sem szakadt a játék, csak a pénzt vesztettem el, meg a ráfordított időt. Izgalmas lehet, ha a 2 milliósnál ugyan így kibasznak az emberrel.
Oké, csináljunk egy yacht piracyt, legalább az ad 30k-t gyorsan. Erre ez fogad:
ALT+F4Jöhet itt akár hány javítás meg dlc, de kutyából nem lesz szalonna
-
Ghard
őstag
A cápa kártyákat nem kell félteni úgy nézem, mert az új küldetésekből alig jön pénz.
3 új vipwork 20k körül ad.
A raktáras buli 16 csomaggal számolva ad 142k tiszta hasznot, ezért 6+1x kell szopni free sessionben. (6 begyűjtés, 1 leszállítás eladásra.)
Nagyobb raktár biztos több hasznot ad, de a 4 millás ár nem tudom mikor térül meg
Mondjuk a raktáras dolog elfér egymás mellett, egyszerre többen csinálhatják, nem úgy mint a vipest. -
Ghard
őstag
válasz CactuS #37571 üzenetére
Nos ahogy nézem június 17ig kapták a bannt páran, 10 nap nem a világ vége.
Az más kérdés, hogy jogos lehet a felháborodás, mert 10 napos bannt tényleg bárki kaphat, aki valahogy együtt játszott csalókkal (ez meg marhára nem nehéz, ugye).
Szerintem felesleges azon izgulni, hogy afterburner vagy egyéb program miatt ban jár, mert a ban szinte mindig utólagos, lehet hogy 1-2 hete is volt annak, hogy pénzt kaptak csalóktól például, és most érte utol őket a random ban. -
Ghard
őstag
válasz CactuS #37567 üzenetére
Még a végén a steam integráció is bannhoz vezet.
Vigyázzatok steamesek, csak a socialclubbos a jó
Most komolyan ilyen programok okoznak bannt, amikor még a hookolt script mod dll-ek sem?....
Ilyenkor jön ki, hogy valójában mennyien használták azt a nyomvadt csalást online, még ha csak sunnyogva is.Egyébként milyen bannt kaptak, 10 naposat, többet, vagy véglegeset?
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Lehet manuálisan frissíteni a socialt meg a launchert, akkor nem dob hibát, egyből szedi a frissítést.
http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe
http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe
Most megint 2-3 napig lehet élvezni a játékot csalók nélkül.
-
Ghard
őstag
válasz CactuS #36458 üzenetére
A rockstar leszarja az egészet. Kb egy hónapja úgy voltam vele, hogy nekem is elég volt az onlineból. Nem is figyelem már a topikot, viszont még ezt a tapasztalatom megosztom veletek:
De ha már abbahagyom, felteszek egy modmenut, aztán szarrá crasheltetem a sok csaló nyomorékot.
Mikor felléptem és elkezdtem volna egy vip küldetést vagy freemode eventet, első dolgom volt, hogy kifagyasztottam modmenuvel minden rohadékot lvl500 felett. (ilyenkor gta exe errorral kivágja őket windowsba)
Akik a szintet nem csalják azokat persze nem láttam elsőre. Viszont mikor vipként el kell rejtőzni egy zónában, rögtön voltak akiket láttam térképen, hogy nyíl egyenesen felém jönnek (pedig mozogtam, és hack nélkül sehogy nem láthattak volna). Általában megvártam őket fal mögött és egy rpgt rájuk nyomtam. Túlélték, persze hogy godmode...
Na őket is kivágtam.
Freemode eventen is, ha rögtön az elején valami elképesztő értéket ért el valamelyik, az is repült.
El nem hiszitek, mennyivel játszhatóbb lett a játék, nem voltak random godmode emberkék, akik felrobbantottak volna, vagy elszedték volna a fegyvereket.
Egyébként ha fellépek onlinera, azt godmode és minden csalás nélkül teszem, egészen addig, amíg csalóba nem futok.
Mint mondtam, azóta egy hónap eltelt és nem kaptam bannt. Egy másik ismerősöm viszont kapott. Ő pedig tudom, hogy sosem használt semmi csalást. 10 naposat csak, de akkor is marha nagy szégyen ez a rockstarra nézve. Megkérdezte az okát, supporton elhajtották. Majd fórumon kapott részleges utalást, hogy valamelyik eventen túl nagyot ugratott és kuruma glitchelt utolsó heisten.
Az ugratás simán lehetett amiatt, hogy egy csaló nekiment speedhackel, vagy csak simán megdobta az autóját modmenuvel, a kuruma glitchet meg honnan kéne tudnia, hogy nem lehet csinálni...Szóval az világos, hogy képtelenek a csalókkal érdemben foglalkozni, de azt aki csak normálisan játszik, ki tudják vágni.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Laraxior #35475 üzenetére
Ha hydrával vadászol, akkor szépen letakarítja rólad az ellenséges helit, repülőt a yacht defense mikor átrepülsz felette A játékosok 99%a beszopja, aztán jön a cheater/report szöveg chaten, mert még azt sem tudják hogy létezik M quickmenu.
Ezen kívül sok hasznát én sem látom.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Tompo92 #35470 üzenetére
A kék barátot jelöl a zöld crew-t. Ha mindkettő akkor logikus hogy a barátod, akivel egy crew-ban vagytok.
(#35471) Plata
Gratulálok.
És arra nem gondolsz, hogy:
a fehér jófiúk pofátlan módon csak lövöldöznek akit érnek, tehetségtelen mamlaszok
mivel képtelenek megölni bárkit is, ezért maradnak fehérek mert a mental state így nem változik
aki meg szarrá szedi ezeket a jógyerekeket, az lesz piros és szerinted hülye akit kerülni kell. -
Ghard
őstag
válasz CactuS #35455 üzenetére
Public játszhatatlan, a robbantgatás nélkül is.
Ma 15 vip missionből talán 2 volt, ahol normálisan tudtam játszani, a többinél mindig jött 2-3 lvl2000+os vagy csak godmode+aimos aki mindig tudta hol megyek mikor rejtve voltam a körben. Minden küldetés után sessiont váltottam de hasztalan. Az online mostani állapotában szart sem ér, ha valaki komolyan szeretne játszani.
Aztán jöhetnek a megmondóemberek a closed session-el, ha 4-5 emberrel nektek izgalmas, akkor hajrá. -
Ghard
őstag
Nem kötelező liverykkel meg lowrider felnikkel telepakolni. Szerintem semmi gond nincs ezzel, legalább most már a sabre is elég gyors ahhoz, hogy használni lehessen. Legalábbis szerintem gyorsabb mint alap tuninggal.
Én nem bánnám ha a dukes is bekerülne bennyhez, legalább az is gyorsabb lenne.
De a liverykkel tényleg nem erőltették meg magukat... -
Ghard
őstag
válasz Wiz Khalifa #35260 üzenetére
Gondolom nem a kukáskocsihoz viszonyítják a gyorsaságot
(#35258) CactuS
Hát hogyne, 2013 október 1 óta olyan gőzerővel megy a fejlesztés, hogy mostanra már szinte hibátlan lett. -
Ghard
őstag
Én mondjuk marhára örülök, hogy egy centtel sem járultam ehhez hozzá.
Ha rendben lenne az online, akkor nem sajnálnám tőlük a pénzt. De az előbb is alt+f4el kellett kilépnem a saját yacht piracy missziómból, mert egy csaló lefagyasztott, meg odajött godmode-al, csak nem hagyom nyerni a férget.
Szvsz szakadjon rá az ég a r*-ra úgy ahogy vannak... -
Ghard
őstag
válasz CactuS #35141 üzenetére
Mikor én utoljára használtam mod menüt, akkor ezek nagy része már benne volt. Az achievment unlockokat viszont nem láttam.
A dlc feloldás annyit jelent, hogy csak az adott időszakban megvehető ruhákat,kocsikat stb oldja fel.
Másfelől ezekért fizetni elég nagy hülyeség, ha annyira kell akkor letöltöd a modot és benyomkodod magadnak. Kétlem hogy biztonságos lenne akármelyik megoldás. -
Ghard
őstag
válasz kahuta #35054 üzenetére
Tele van csaló nyomorékkal a játék, azért van. Meg azért, mert a rockstar szarik rá ki hogyan cseszi szét az online játékot.
Ha olyan dolgot találsz amivel jól szórakozol, akkor ne foglalkozz vele, csak játssz. Legyen az fegyver, pénzeszsák, halhatatlan tank/autó, bármi.
Bannt még a mod programot használó csalók se kapnak mindig, ha kapnak, akkor azt se végleg. Mert a csalókkal együtt elég alacsony értelmi szinten pörög a játékot fejlesztő banda is. -
Ghard
őstag
válasz doktordevil #34048 üzenetére
Nem cross platform.
Nem tudom melyikre gondolsz:
- játékban a kontroller ikonra a név mellett, ilyenkor az illető pc-n játszik de controllerrel.
- socialclub-on mutatja a barátodat hogy playstation 3 vagy 4en játszik, de ilyenkor nem tudsz csatlakozni hozzá. -
Ghard
őstag
válasz CactuS #33697 üzenetére
Aha, tegnap is elég lazán otthagytad magad online, passzív nélkül, amíg ki nem dobott a játék magától.
Volt ott egy barátod, vele nyomtunk egy kis meccset, miután segbelőtte a szokatlan mód barátságos hydrámat. Rögtön azután egy csaló is arra autózott, akit tankkal kiröpítettem a kocsijából, erre kirúgott a tankból és fel is robbantott engem párszor.
Gondolom erről nem lett volna screenshotod -
Ghard
őstag
A módszer már nagyon régi.
Csak most külön opció is van rá a modmenüben, hogy a takony csíra gyerekek is csinálhassák.
(Úgy lehetett megszívatni az embereket, hogy egy helyre leraktak 10-20 autót, amit privát autóként addolt be a csaló. Aki felrobbantotta annak ennyiszer ment le -27k mert t20al csinálták leginkább.
Ilyet még én sem láttam 3-4 alkalomnál többször, szóval tényleg ritka volt. Eddig...)
A pénzt lehet autókban tárolni, igaz ezután csak veszteséggel jön vissza belőle.
Amúgy nem csak a pénz leszívása a cumi, hanem a bad sport is. Pillanatok alatt odakerülhetsz így, ott meg kb a kutya sem játszik, mindig egyedül vagy. Mert pc-n még ez is el van cseszve. Konzolokon azért vannak bad sport lobbyban is játékosok... -
Ghard
őstag
Mai online 1 percben. [link]
(#33674) CactuS
Nálam a dudák keverednek, vagy törlődnek. -
Ghard
őstag
válasz robertosz91 #33670 üzenetére
Akkor van egy rossz hírem. A napokban megint szezon van csaló férgekből online session-ökben.
Csak ma 12 lobbyból 7-8 volt, amiben robbantgattak, vagy csaló játszott benne.
Lőttem egy két képet amikor eszembe jutott: (mind ma volt néhány óra alatt)
[link]
Annak a paulnak a profilját meg se tudtam nézni, mert ahogy odamentem, a nevemmel robbantott mindenkit, 5 másodperc múlva meg kifagyasztotta a játékot. -
Ghard
őstag
Hát igen, ilyen szemét alak vagyok. Nappal játékokban gyilkolok, este meg kint az utcákon.
(#33597) techpor + (#33596) cyberkind
3x voltam kitiltva bad sport miatt, 1x meg tényleges csalásért.
Hányszor sírtam itt ezek miatt, mutassátok már meg.
Amikor letöltöttem egy online modmenu-t, akkor is tisztában voltam, hogy bannolni fognak. Meguntam a sok féreg 8 évest (vagy agyilag ezen a szinten ragadt embert), aki kifagyaszt meg dobál/robbant online. Ezek ellen használtam a csalást is, nem azért, mert szellemileg csak ennyire vagyok képes.Gondolom vannak páran, akiknek szintén tele van a tökük azzal, hogy fair módon nem lehet vip vagy free session eventet csinálni. Ezért írtam le régebben a zsákokkal kapcsolatban a dolgokat, meg most az impro versenyt is. Legalább ennyi kárpótlás legyen, hogy könnyen jussatok pénzhez...
Ha lenne normális anticheat supportja a játéknak, én sem így állnék hozzá ehhez az egészhez. -
Ghard
őstag
válasz gali777 #33575 üzenetére
Talán azért, mert az idő 90%ában free sessionben szórakozok. Amint látod az meg nem kevés.
Tölts el te is ennyit freemódban, aztán másképp látod az egészet.
Egyébként meg magasról teszek rá, ki mit gondol a pénzszerzés ilyen módjáról. Nem én cseszem szét milliók játékát a szar injectált scriptekkel, és nem is az én dolgom, hogy ezt megakadályozzam. Egy ekkora fejlesztőcég mind a R* képtelen normális online felületet biztosítani. Innentől kezdve úgy játszok, ahogy jól esik.
A játék elején valóban kerestem a pénzdobálókat, de már nincs semmi, ami kellene. Hogy mostanában is belefutok, az már csak azt mutatja, hogy mennyire leszarják a fejlesztők is az egészet. -
Ghard
őstag
válasz CactuS #33565 üzenetére
Valami B vagy P betűs volt, már nem tudom
Nem is figyeltem, csak már sokadszor ugrott fel az impromptu inv, mondom elverem gyorsan.
Még utána se néztem, hogy mi van, csak mentem fegyvert venni. Akkor láttam, hogy kicsivel több pénzem van, mint előtte
Így már tiszta volt, hogy csalt a gyerek, mert verseny közben villogott is ahogy a csaló szemetek szoktak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest