Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz Anulu79 #67875 üzenetére
ha szamit a penz en megfontolnam a helyedben, a deluxo es a stromberg is jobb valasztas szerintem. deluxo szinte ugyanazt tudja mint a ruiner csak jobban a stromberg pedig kibir par raketat mig a tobbi jnstant felrobban illetve annak is van raketaja. ha pvpre kell en a stromberget valasztanam ha vegyes vagy pve akkor deluxo
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz MrYoniko #62242 üzenetére
arra azert felhivnam a figyelmet, hogy a custom radio station a rockstar hulye megoldasa miatt 20-30%-al is meg tudja dobni a processzor hasznalatot, ami online amugy is magas, tehat akinek nincs kelloen eros vas alatta az ne nagyon tegyen be, mert kemeny fps-eket lehet vele vesziteni
-
C4mp3r
addikt
válasz freeknight #62167 üzenetére
Deluxóból ha ki kell szállni, akkor az elsüllyed.
nem sullyed el, jo parszor hasznaltam mar igy
-
C4mp3r
addikt
válasz Wiz Khalifa #60886 üzenetére
semmit nem er, ha magyarorszagrol fenyegetozol, szerintem itthon be sem tudnad oket perelni emiatt mert nincsenek jelen, max a hivatalos forgalmazot de annak meg mi koze ehhez. amerikaban be tudnad de ahhoz meg fel kell berelni egy ottani ugyvedet aki elinditja dolgokat es akkor itt kezdodik hogy milyen vastag a penztarcad es megeri-e ez neked. de szerintem ennyi fals ban miatt ottani userek ugyis lepnek majd valamit erdemes azt figyelni
-
C4mp3r
addikt
en tegnap delutan/estefele voltam fent crew session-ben, toltam par import/exportot meg baromkodtam, de nem kaptam emailt es a social clubon is jonak tunik a karakter. belepni nem akarok amig nem tisztazodik a helyzet. egyebkent kicsit szarul is erzem magam mert anno meg tavaly megdobott egy modder 100millaval aminek kokemenyen a seggere vertem es mar csak kb 2 millio van belole, de soha egy centet sem vontak le belole sot szoktam kapni bonuszt is... erre most latom "artatlanokat" banolgatnak meg resetelnek
-
C4mp3r
addikt
sracok bo fel ev utan visszaneznek egy kicsit, eleg sok uj dolog jott miota abbahagytam, most mi a legjovedelmezobb penzszerzesi modszer? meg mindig az autolopkodas?
-
C4mp3r
addikt
válasz Locutus #54556 üzenetére
nem neha volt meg a 60fps hanem mindig [link] itt van pl. egy video, igaz csak single player. es amugy ki beszelt itt mindent maxrol? szerintem a kollega is tisztaban van vele, hogy egy 960 nem fogja teljesen maxon vinni a jatekot, de a "boven gyengetol" meg az 1024 lowtol lenyegesen tavol all. nyugodtan vicceskedhetsz, meg jatszhatod az eszed, de attol meg faszsagot irtal, remelem tudod
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz Locutus #54554 üzenetére
Amúgy meg a 960 4gb igenis bőven gyenge gta5-höz. Hacsak nem 1024-ben lowon játszol...
jezusmaria, en 2gigas gtx 680-al toltam minden high-very highon 1080p-ben csak az elsimitas meg egy-ket dolog volt nomalon/kikapcsolva es tokletesen futott, sot meg a 60fps is megvolt. ilyen marhasagot, hogy 1024 meg low nem tudom honnan vesznek emberek. persze majd 1070 meg 1080 kell egy szaros 60fps-hez nem? vicc
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
Segal jol osszefoglalta a dolgokat, annyit hozzatennek, hogy a raketas motor megeri a penzt. nagyon gyorsan ujratoltodik, a fel varost at lehet vele repulni szinte es jetek ellen sem rossz a raketaja (mar ha noob a pilot). nem mellesleg nagy fun. az apc-t meg aki meg akarja venni figyeljen hogy limitalt a raketaja sajnos. valoban nagy nagy money sink az egesz dlc sokkal tobbe kerul mint szamitottam ha nem akarsz varni csomo idot. meg a payoutra kivancsi vagyok de ugy tunik marad az autoeladas meg esetleg coke mint fo penzszerzesi mod. csalodas
-
C4mp3r
addikt
válasz Thoomaster #50650 üzenetére
6 millio? en 120 millat kaptam tegnap szinten ph-s session, de termeszetesen nem ph-s volt. egyelore nem vettek el es nem is banolnak. kicsit varok meg aztan elkezdek a seggere verni, igy dlc elott jol is jott
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
"We are glad to inform you that, we have gifted you with GTA$875,508 and additional GTA$100,000 for the inconvenienced caused to your account and you should see these funds, next time you login."
most kicsit javult a megitelesuk a szememben, buktam 100k-t es kaptam helyette 1millat karpotlasul, teljesen jo uzlet hogy az a 875k-s osszeg honnan jott nekik ossze elkepzelni nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
mindenki kapja a jutalmakat en meg meg a megdolgozott penzemet sem kapom meg. elobb eladtam egy top range kocsit 98k jott volna, ehelyett "rockstar servers could not process this transaction" uzenet es egy fillert nem kaptam. persze az eladashoz a 20-ast levonta. rohadjanak meg a az instabil szar jatekukkal most mar
-
C4mp3r
addikt
válasz Kelecar #48515 üzenetére
nem rossz, azert a rockstar is tudja mit csinal, ket jatekostol milliokat loptak el, leszarjuk, nincs ra bizonyitek, biztos hazudnak. egy jatekos csak hoborog egyet, hogy mennyire szar mar sok csaloval jatszani, o megerdemel 300k kompenzaciot en nem hagynam annyiban es nyitogatnam a ticketeket, amig vissza nem adjak a penzt
-
C4mp3r
addikt
hat ez eleg kellemetlen. itt lehet ticketet nyitni, screenshotot mindenkepp erdemes csatolni. [link] ha kell segitseg irj egy kis leirast, hogy mi tortent es dobd at privatban en leforditom szivesen angolra. nem tudom mennyi esely van ra, hogy visszaadjak a penzt de az a screenshot eleg meggyozo azert.
-
C4mp3r
addikt
mivel mar kb. a kezdetek ota crew tag vagyok es volt par honap kihagyasom is igy bejelentkezem ide, hogy az Idegbajos nev alatt en futok ez volt az elso talim sajnos az egy helyen levo 20+ jatekost annyira nem birja a gep de szerintem nem volt rossz.
-
C4mp3r
addikt
hi,
[link] ebbe a crew-ba kuldtem requestet, Idegbajos neven vagyok ha valaki elfogadna megkoszonnem. sajnos nincs haverom aki jatszik, igy azert valamennyire jo lenne ismeros kornyezetben mozogni, a publicban csak a meszarlas megy allandoan.
-
C4mp3r
addikt
hi
megvettem a jatekot, social club verzio. a telepito fileokat muszaj a social clubbol letolteni, vagy eleg ha leszedek egy isot torrentrol, telepitem es bejelentkezem az accountommal mikor inditanam? eleg fapados a rockstar programja, meg a letoltesi sebesseget sem tudom allitani ezert gondoltam.
koszi.
-
C4mp3r
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest