Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
-
boti19871125
csendes tag
Sziasztok!
Bestsecret-re szeretnék kérni egy meghívót. Köszönöm előre is.
-
zaskar
senior tag
válasz ígyvanferi #90589 üzenetére
Gondoltam tegnap, alszom rá egyet, és ma megrendelem a 44,5-es Deviate 2-est is. Aztán reggelre feljebb ment az ára 9000-el, úgyhogy maradt a 45-ös
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Barátnőmnek keresnék egy stabil nagy ütés csillapitassal rendelkező cipőt ami még elérhető áron van.
Milyen modellek jöhetnek szóba? -
jimpo
senior tag
válasz ígyvanferi #90592 üzenetére
Mi tartott eddig?Ilyenkor érdemes lentebb adni az elvárásokból tempó pulzus satöbbi. Neked kell alkalmazkodni, mert az időjárás nem fog hozzád.
Esetenként szoktam a kialakult helyzetet arra használni hogy:
Van nem egy ember aki egy kerekesszékbe, ágyhoz kötve éli a mindennapjait. Én meg picsogok itt hogy fúj a szél... Közben meg kutya bajom.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
ígyvanferi
addikt
Új megállapítást tettem: bármilyen szuper, kedvenc cipő is van az ember lábán, ha szembe fúj a szél, az sz.r...
-
Fred23
nagyúr
válasz bandus #90588 üzenetére
Köszi, és jó helyre jársz!
Nekem az önazonosság miatt is fontos a gyúrás, mikor hanyagolom, azért is érzem magam olyan ramatyul, mert -sokakkal ellentétben- az én önképem nagyon stabil, és az egyik összetevője mindenképpen egy sportos test. Ha tartósan vagyok kövér, akkor is egy karcsú és izmos fizikumot tartok csak magamhoz tartozónak.
Egyetemen anno én általában nem gyúrtam, mert hátráltatott volna. Nagyon intenzív edzéseket szeretek csinálni, ami gyakran kihat az idegrendszeremre is, konkrétan nagyon elfáraszt fejben is.
-
ígyvanferi
addikt
-
bandus
veterán
válasz Fred23 #90583 üzenetére
ez elég szép átalakulás, gratulálok hozzá
egen, kb gimi+egyetem alatt a gyúrás volt az én sportom, aztán jött a futás idén megpróbálom magam kicsit formába rázni felsőtest ügyileg is, van itt egy fasza kondi, amit ki akarok próbálni, fless lehet a tavaszi napsütésben a tetőn gyúrni, aztán ugrani egy seggest a medencébe [link]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
HKorn
veterán
-
Fred23
nagyúr
válasz bandus #90582 üzenetére
171 cm. 105 kilósan.
Régebben gyúrtál Te is, emlékszem rá. Én meg akkor kezdtem el megint, mikor elkezdtem fogyózni. Szóval negatív kalórián próbálok boldogulni, elég nehéz. -
törölt tag
válasz robag93 #90577 üzenetére
A habbal történhetett valami. Esetleg mínuszokban állt még azt tudom leképzelni, mert öregedésről nem lehet szó. Viszont ezek raktárakban állnak, ott meg nem hiszem, hogy mínuszok vannak.
Szélsőséges környezet idézhet elő gyorsabb öregedést. A sarka viszont puha, csak az. -
Fred23
nagyúr
válasz xy.zsolt #90552 üzenetére
A képen atee_13 látható, én 110 kilóról diétázok lefelé jó ideje, korábban tettem már be képet a 75,5 kilós formámról, azóta nem sok változott, egy kiló zsír ment még le. Egy szép fizikumhoz le kéne mennem 72 kilóra minimum, de az se kizárt, hogy 70-re. Nyárra jöhet össze, mert nem sietek.
ON: megvettem Decathlonban a kinézett Kalenji RUN ACTIVE GRIP-et. Volt sok akciós cipő, és költhettem volna tán okosabban is, de ezt néztem ki... Nehéz volt a méretválasztás, nagyon ingadoztam a 42-es és 43-as között, végül az előbbit hoztam el, de nem kizárt, hogy ezt még megbánom. Ebben a méretben 290 g ez a cipő, hátha valakit érdekel:
-
törölt tag
válasz xy.zsolt #90575 üzenetére
Ezért is vettem meg, mert agyon volt dicsérve. BS-en rendeltem, ezeket az Ali babákat, meg Sherezade.com oldalakat messziről kerülöm.
Az van amelyik neked is, a nyári, fehér színű verzió.
Mintha fapapucsban lépkednék. Ezt a kitaposott Deca is hozta, inkább azt tartottam volna meg.
Semmitérő darabja a gyűjteményemnek. -
xy.zsolt
őstag
válasz xy.zsolt #90572 üzenetére
Amúgy itt egy független teszt róla.. [link] ...89 pontot ért el, ami frankó. Rengeteg "hitvány" cipő van a piacon...ez nem az
Olvasd át, tudj meg róla többet és azt várd el tőle amire valóTempófüggő is, hogy hova érkezem.....de ha Z2nél oda akkor sincs baj a cipővel.
Nem alin vetted és copy-t kaptál?[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
zaskar
senior tag
válasz ígyvanferi #90562 üzenetére
Igen, én is a Speed 3 utódjaként rendeltem, mert minden tesztben ahhoz hasonlították. Még az is megfordult a fejemben, hogy ne rendeljek-e egy 44,5-est 45 helyett. Sok helyen azt írták, hogy kisebb is elég volt belőle. DE valahogy nem hinném, hogy eddig minden cipőből 45-46 közötti kellett, és ebből meg elég lenne a 44,5.
-
xy.zsolt
őstag
válasz #64052736 #90568 üzenetére
5:00 körüli tempót futottál......az nem nagyon lassú esetedben. Plusz leírtuk többször, hogy 50-60k kell neki, hogy betörjön rendesen....gondolom nem tettél még annyit bele. Én a VN2-t kimondottan Z2-re (akár fm távra is) és rövid kigyorsításokra vettem...ezekre rendben van az áráért.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Itt a Pegasus 40 Premium (?!mitol az?!). Jo aron van.
Don't Tread On Me
-
Studi
veterán
válasz norby_42 #90559 üzenetére
Rémesen leegyszerűsítve: két folyamat van. Az egyik, hogy fehérjéből energiát nyer a szervezet, ez ahogy írta itouchfan gyakorlatilag szélsőséges esetekben fordul csak elő. A másik, hogy az edzésimpulzus hatására a testet, izomzatot alkotó fehérjeláncok sérülnek, majd lebomlanak. Ennek az oka nem az energia előállítása, viszont emiatt kel pótolni a fehérjéket, hogy szuperkompenzációval a szervezet pótolni tudja ezeket.
Mindkét folyamat valós, de teljesen különböző az oka, eredménye. -
törölt tag
Csak sikerült kettő lassút futnom. A cipő is kellett hozzá. Ez a Puma Velocity Nitro 2 valami elképesztő hitvány termék, legalábbis nálam. Be sem lehet törni, melegebb időben sem működik. A kitaposott Decásom jobban szuperált. Ilyen nincs, még a lábfejem is nyomta, földúton is. Az aszfalton ráadásul úgy csettegett, mint a tacskó lábai. Teljesen élvezhetetlen cipő, kő kemény lábfejjel. Legalább jó lassúkat lehet benne futni...
-
MPowerPH
félisten
Meg nincs vege a hetnek, de a talpam mar oda van. Kinvara tenyleg nagyon nem 20 es a folotti tavokra jo... En imadom, mert mindent is erzek benne, de a labam nem igy gondolja. Pegasust irtatok hosszabb tavokra? Mostanaban nem akarom idore futni az fm tavokat sem, inkabb Z2 -ben maradnek. Idegesito, mert minden mas okes, nincs izomlazam, nem faj a bokam es a terdem sem.
A talpam miatt a betervezett e heti 120km veget kette bontom. Most vagyok 95 -nel, de inkabb futok Szombat es Vasarnap is egy rovidet. Holnapra mar be volt tervezve egy kellemes 25, uj utvonalon, hogy ne unjak bele, de igy most azt kihagyom.
Pedig tavaly mar volt egy ilyen hetem, amikor 120 korul futottam. Mondjuk annak a fele trail volt, masik cipoben, ami puhabb, nem is fajt igy a talpam.Nem akartam ezt en ennyire komolyan csinalni, de ugy nez ki, kell az a 2. cipo is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ígyvanferi
addikt
válasz zaskar #90560 üzenetére
Főleg az első generációs modelljeiknél lehetnek illeszkedési problémák, a Deviate 2 simán lehet, hogy jó lesz. Ez szerencsére olyasmi, ami már a szobában sétálgatva ki fog derülni, így mehet vissza, ha nem jó.
Nálam ami a fő probléma volt, hogy vékony és rövid a nyelve, a fűző meg elég merev, így nagyon hamar megnyomta a lábfejemet, ahol meg volt kötve. De ez lehet egyéni dolog, lábfejfüggő. Illetve alternatív fűzési technikák erre is vannak, azt én nem próbáltam. Mindenesetre én maradok a Saucony Endorphin Speednél ebben a kategóriában. -
bandus
veterán
ezt ki probalja ki elsonek? [link] hoka cielo x1
-
zaskar
senior tag
válasz ígyvanferi #90531 üzenetére
Na ez jól hangzik, pont most rendeltem egyet, annyi jót írtatok mostanában a Pumákról. Valamiért az elmúlt 20 évben hanyagoltam ezt a márkát, aztán nemrégiben rendeltem egy VN-t, meg egy terepes modellt is, mert olcsók voltak. A próba után már mentek is vissza, mert egyszerűen nem úgy passzoltak a lábamra, ahogy azt elvárnám. Akkor valószínűleg a Deviate 2 se lesz kivétel. Direkt Emagról rendeltem, nekem ott intézték eddig leggyorsabban a visszaküldést
-
itouchfan
senior tag
válasz Fred23 #90537 üzenetére
Ez amúgy tévhit, a szervezet csak a legvégső esetben nyúl a fehérjékhez, mint energiaforráshoz, az a zsír ami egy 10-12% tzs-ral rendelkező emberen van, illetve elsősorban a megfelelően feltöltött glikogénraktárak + hosszabb táv esetén a gyorsan felszívódó szénhidrátok bőven adnak annyi energiát, hogy ne kelljen a szervezetnek a fehérjékhez nyúlnia.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Studi
veterán
válasz margithid #90542 üzenetére
Én kivagyok ezektől a fazonoktól: felül bő, a vádlimon meg jellemzően feszül. Pedig nincs szerintem különösen nagy vádlim. De futáshoz amúgy nem hordok lazább fazonú hosszúnacit, nekem a harisnya fazon + rövidnaci a bevált recept. Nike PRO aláöltözőkből van különböző vastagság, 5-7e Ft-ér kifogható az offline outletekben. Vagy Decathlonosból van szélálló, vízlepergető, ha cudarabb az idő.
-
Studi
veterán
100%-os megoldás nincs, előbb-utóbb GTX cipőbe is beér a víz. Ha máshonnan nem, akkor a zokni felől. A lényeg, hogy a ha ez lassan szivárog be, akkor a lábbal együtt át is melegszik, ellenben ha minden pocsolya egy hidegzuhany, az nagyon kellemetlen.
Puma WTR-t még nem próbáltam, a New Balance Rebel v3 Permafrost teljesen jó ilyen szempontból. -
bandus
veterán
válasz tomcica #90535 üzenetére
azért ezt kemény lehet, így letolni. ami tetszik nekem ebben a tesztben, hogy nem futópadon lesz, hanem csarnokban (bár csak 175 méteres pályán), szóval még ikább valós körülmények között zajlik majd a mérés. kíváncsi vagyok nagyon
-
Fred23
nagyúr
válasz xy.zsolt #90539 üzenetére
Amatőr hobbistákra lehet jellemző időnként az Általad említett kinézet, de az ritkán cél még maguk szerint is, inkább csak a hozzá nem értés és/vagy a lustaság, netán pénztelenség következménye. Arról van szó, hogy egyesek amíg felpakolnak teszem azt 10 kiló izmot, jön és marad is vele 15 kiló extra zsír is. Normális esetben nem ez a jellemző, a zsírtól megszabadulnak a felkészültebbek, és egy hozzáértőbb átlagos hobbista kábé így néz ki néhány év után, ezt a formát pedig tippre az átlagemberek 95+ százaléka mondaná esztétikusnak. Ilyen a jól végzett hobbi szintű testépítés eredménye.
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #90544 üzenetére
6-7fok, kvázi szélcsend (10-15kmh), a tőzsde sem idegelt fel ....annyi, hogy az átállás az erősebb hetekre picit érződik futás közben. Előtte és utána rendben vagyok....ha nem így lenne akkor lassabb átlagot tolnék úgyis.
2hét múlva majd 4x2k lesz @4:05-4:10en.....ha még egyben leszek addigra[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #90541 üzenetére
Amikor jo ido van akkor szabad ilyen erosre futni a 2K resztavokat,DE amikor szel van,hideg stb. esetleg nem vagy full pihent (napi stressz stb.) akkor lassitsd le oket akar 4:05-4:10-re is
Legyen majd olyan verzio is ahol 4x2K megy,de direkt picit lassabbra.(4:10 kornyeke)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
xy.zsolt
őstag
válasz xy.zsolt #90541 üzenetére
A 3. 2k gyorsnál a felétől lejtett, ezért esett ott le a HR....nem akartam megküldeni jobban mert annyira nem ADTA nap volt ....ez látszik abból is, hogy már az első gyorsnál csípte a 170et a HR Edzési hatás: 4,2....ez stimmel a tervezetthez
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Ezzel a nadrággal van valakinek tapasztalata? [link]
0 fok alatt kéne valami és a lidlös softshell nadrág nem igazán jön be.Amúgy én most toltam le 13k-t. Remek volt, kicsit fújt a szél, de a higher state kapucnis felső volt rajtam és rá egy széldzseki. Pont elég volt ebben az időben
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #90539 üzenetére
Jo ez Vo2max meres megpedig szendioxidot is mernek,azert a cso nekik gyanitom lepcsos meres van,es nem is kell elmenni teljesen faradasig
Van kulonbozo protokol,de altalaban fix sebesseg (nem is tul gyors) megy es egyre jobban emelik a futopad doleset (emelkedo).There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #90535 üzenetére
Gondolom milyen frankó lehet egy porszívócsővel a számba tolva futni
Nem müxik a garmin connect PC-n....így grafikont később tudok kitenni. Örülök, hogy hallgattam rád ....így 3x2k lett "csak" az interval.elég relatív, hogy kinek mennyi izomtömeg az ami megítélése szerint jól néz ki. Én pl sosem favorizáltam a konditermes alkatot....inkább a sziklamászókét. A tököm sem járna úgy mintha dinnyéket cipelne + az esztétikusnál 2x vastagabb nyakkal
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz tomcica #90526 üzenetére
Hobbi testépítés esetén amolyan általános, nagyjából mindenkire passzoló megállapítás, hogy testmagasság -100 legyél kilóban alacsony testzsírszázalékkal (13-15%), és már nagyon jól fogsz kinézni. Ha ennél kevesebb vagy, az soványka, a többért pedig aránytalanul sok munkát kell tenni az egészbe (edzés, táplálkozás, életmód), ami úgy általában már keveseknek éri meg a "befektetést". Szóval Te is lehetnél sokkal több kiló, az más tészta, hogy nem ez a célod.
"Futasnal 1-2kg brutalis kulonbseg"
Ezt eléggé megtapasztaltam már.norby_42:
Nem tudom, volt -e már szó róla ebben a topikban, de futóknak érdemes számolni a zsírszövet energiatároló kapacitásának a korlátaival is. Kövéreknek ez a dolog kábé abszolút lényegtelen, mert rengeteg rajtuk a fölösleges zsír, de egy 10-15%-os testzsíron lévő futó már érintett, és annál jobban, minél kevesebb a testzsírszázaléka. Ahogy csökken a testzsírszázalék, úgy csökken a zsírból kinyerhető energia százalékos aránya is, mert a test nagyon ragaszkodik a zsírtartáshoz. Régen olvastam már, de valami olyasmi a lényeg, hogy 16-20%-os testzsír körül még akár napi 60 kcal-t is adhat 1 kg-nyi zsírszövet, de úgy 12-15% tzs körül -kinél hogy- ebből már csak 50-55 kcal lesz egy kiló zsírszövet / nap-ra vetítve, és ahogy csökken a tzs, úgy csökken a belőle nyerhető energia aránya is. Mert inkább fog izmot bontani a test egy nagyon alacsony testzsírszázalékon, mint zsírt. Szerencsések, akik viszonylag sokáig le tudják vinni a testzsírszázalékukat úgy, hogy nem ég le róluk rengeteg izom, de erre tényleg születni kell, az átlagembernek ha alacsony a testzsírszázaléka, akkor sajna nem túl izmos -
Alg
veterán
válasz bandus #90530 üzenetére
Az lesz érdekes mit ad a Garminhoz képest
Az jelenleg 165-ös laktátküszöböt dob, és mikor egy-egy erős edzés után frissít, akkor is csak 1-1 BPM-et változik (talán 163-ról emelkedett 165-re egy év alatt).#90531ígyvanferi
A Deviate 2 valahogy nekem sem tökéletes, szerintem túl rugalmas a felsőrész, nagyon nehéz úgy megkötni hogy fél óra múlva ne kelljen megint hozzányúlni és stabilan tartson... Pedig a fűző nem nyúlik, szóval csak a felsőrész anyaga miatt lehet. Olyan intha nagy lenne rám a cipő, pedig hosszra pont jó. Minden más viszont bejön rajta: a pumagrip, a hab, a karbon, ahogy kinéz a téli verzió, amennyire meleg, egyedül a fit nem 100%."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ígyvanferi
addikt
-
bandus
veterán
Alg kollégával közben beiratkoztunk egy laktáttesztre, romantikusan valentin napra majd szállítjuk az eredményeket, ha kíváncsiak vagytok rá. én nagyon
-
bandus
veterán
válasz ígyvanferi #90516 üzenetére
vegul nem kockaztattam. ha mar daily trainer vonalon elhagytam a pegat a novablastert/rebelert, akkor legalabb a vizallo verziobol legyen egy a szekrenyben
-
tomcica
Topikgazda
válasz norby_42 #90525 üzenetére
16-18 eves koromban ket szezont birkoztam a felnott elso ligaban 48kg (akkori legkisebb suly),ugy h kb 50-51kg volt amire minden odafigyeles nelkul raallt a sulyom.
Szombaton volt az osszes meccs,szerdan kezdtem finoman megvonni a kaloriat (az edzes mellett) es pentken, ha meg marad akkor drasztikusabban.
Szombat meres utan mar lehetett enni (az kb 1-2 ora a meccsig) onnan ettunk erosebben egesz hetfoig. Hetfo-kedd pedig esszel.
Ez a 2-3kg ingadozas viz volt es valamennyi izom,ezt dobta fel es szedte le az ember heti ciklusban. Nekem ehhez mindig ez a sema vallt be -> kevesebbet viszek be (ugyanannyi edzesnel) akkor megy lefele a suly...tobbet viszek be,akkor megy fel a suly.
48kg ala nem mentem, 52kg fole sem...igy azt alairom hogy ezt a magassagod es testalkatod hatarolja be...na de azon belul a kompoziciora tudsz hatni
Futasnal 1-2kg brutalis kulonbseg plane,ha van szint is a palyan es cipelni kell felfele isThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
norby_42
aktív tag
válasz tomcica #90520 üzenetére
(Ha jól értettem) a tested be fog állni egy neki ideális súlyra, edzéssel és táplálkozással egy neked optimális izom/zsír arányra törekszel
Szóval én ne akarjak 60 vagy 80 kiló lenni, az mindegy, csak egy normális felépítés a cél, mert az izom jó: hasznos a napi életben, és tartaléknak is jó
Eat pasta, run fasta
-
tomcica
Topikgazda
válasz tomcica #90523 üzenetére
Amugy egy egyszeru altalanos hosszutavos vegyes epitkezes igy is nezhet ki:
Ket edzes laza km gyujtes + egy edzes hosszu futas + ket edzes laza km gyujtes + egy edzes tempocska v. iramjatek (valtogathato minden alkalommal).
Ezt rotalod,amikor kozeledik a verseny ket honappal elotte a hosszuba raksz egy kis tempot.
Ennyi...
Laza napon lehet nehany repulo gyorsito sprintecske,masik laza napon lehet nehany rovid emelkedo sprint,hgy ne kopjon el a sebesseg es ero.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz SirRasor #90508 üzenetére
Varjaaa' jol ertem,mar szinte csalni kell az oraval,hogy "jo" edzest dobjon ?!?
Nem lenne jobb,ha te raknad ossze az edzesedet,es havonta futnal egy felmero tempocskat,h lasd jo iranyba halad?!There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
xy.zsolt
őstag
válasz Maximum1 #90519 üzenetére
Akkor te még nálam is fázósabb lehetsz.....ami ritka , de nekem még -4°c 70kmh-s szélben sem fázott WTR-ben a lábam....pedig ott a hőérzet már -20°c alatt volt. 16k-t futottam benne akkor. Pont ezért fagypont felett már inkább a kevésbé hőtartó VN2 FM-et használom....ami azért melegebb mint a nyári cipők.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Peterhappy #90480 üzenetére
A run walk run coach honlapjan fent is van egyben az edzesterv a felmaratonra meg a maratonra is, ha csak a teljesites a cel, ezeket dobalja be sorban a coach, igy nem is ertem, miert csak egy hetre irja elore az edzesek tartalmat.
Ugyanott a maraton felkeszitos tervet is megtalalhatod, magadnak beirhatod a calendarba
Everybody lies.
-
-
Maximum1
őstag
válasz ígyvanferi #90516 üzenetére
Ha csak sétálni megyek ki akkor a puma wtr-ben szétfagy a lábam míg a nike shieldben meg nem.
Séta miatt tettem OFf-ba[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz ígyvanferi #90514 üzenetére
Hát nem tudom, én az első ráfröccsenő vizes hó-latyakot rögtön megéreztem benne (pár mp-ig, utána átmelegedett és nem zavart).
Meg én amúgy sem bízom ezekben a félmegoldásokban, GTX vagy semmi
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz bandus #90509 üzenetére
WTR:
- Deviate 1 van 41-46ig 60EUR de ez nem ajánlott, sokaknak van sarok-gondja vele
- Velocity 2 43, 44,5: 72EUR
- Magnify 42-47ig 78EUR
- Velocity 1 42,5-45 50EUR
- Deviate 2-ből 1 pár 42,5 maradt 97eur
GTX:
- Velocity 2 GTX 40-45 70EUR én lehet ezt venném a helyedben ha nem pont 44,5-es kell (az nincs, ha az kell akkor a WTR verziót)WTR amúgy nem WeaTheRized vagy WaTer Resist, hanem WinTeR - szóval a szokásosnál vastagabb, melegebb, szélállóbb anyag, meg rakás fényvisszaverő (A Deviate 2-n legalábbis). Nem vízálló.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
xy.zsolt
őstag
válasz bandus #90509 üzenetére
VELOCITY NITRO WTR 10%os kuponnal 17,5k 42,5-45 méretben. Ez nem vízálló, de jó meleg és hóban is oké....esőben, pocsolyába lépve nem oké. 60km alatt törik be, onnan frankó. Nike 39 shield gondolom totál vízálló 100€-ért....vedd azt ha az is fontos.
Jah, van még VN2 GTX 25k-ért, de kevés méretben....az vízálló[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
milyen puma wtr-ek mennek most hogyér’ a bestsecreten? muszaj valami weatherized cipot rendelnem, mert mar nagyon kopogos a pega 38 shield. ha nincs jobb opcio, akkor a 39 shield jon az official weboldalrol 100 euroert.
-
SirRasor
addikt
válasz ígyvanferi #90474 üzenetére
Mivel már 1+ hónapja ezt csinálja, nyugodtan kijelenthetem, hogy biztosan ez a helyzet.
30-40 perc szokott lenni és vagy alap-ot ír, vagy anaerobot.
Pölö itt az előző - Nem szoktam nyomkodni, csak elindítom az elején és megállítom a végén.
Alvás: mindig rossz és kevés
Stressz: általában alacsony
De a napi ajánlat ettől függetlenül mindig vegyesfelvágott szokott lenni sok tempóval és sprinttel. Azóta csinálja ezt, amióta a maratont rögzítettem a naptárban és konkrétan ahhoz dobálja az ajánlásokat.Eljött az ideje, hogy eltávolítsam a naptárból
EDIT: nem töröltem, csak módosítottam félmaratonra és a teljesítést időalapúra 5:10-es célidővel. Ha a fenti elméletem helytálló, akkor ezek után tempósakat fog gyakrabban csináltatni.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Alg
veterán
válasz Peterhappy #90491 üzenetére
Nekem éppen összejött az év végi 2000km-hez az arányos adag, 167km futás lett a január, plusz heti kb.2x1 óra bringa...
Most viszont elkapott valami fáradtság, felültem a bringára de 5 perc után inkább leszálltam mert semmi erőm, inkább tartok egy pihenőnapot ma, kéri a szervezet úgy tűnik... mondjuk az utóbbi 4-5 nap elég erős volt.
Egyébként is egy szenvedés nekem ez a benti görgőzés, ha jó az idő kimegyek félholtan is, de a görgőn minden bajom van.[ Szerkesztve ]
-
-
jimpo
senior tag
válasz tomcica #90502 üzenetére
Nem mostanában néztem a kaját, de nálam a Garmin által számoltat ha bevittem akkor sok volt.
Alá kellett mennem ~200 kalóriával akkor tartottam a súlyomat. Pedig mindent Grammra mértem, furcsa is volt elsőre. Mondom ehetek én még, hát persze! A pocak meg zsírosodik kívülről.
Ezt persze hetekre átlagolva, napi 100 kalória ide oda belefér. Egyik nap "több", majd picit kevesebb, de a hét letelte után legyen átlag napi ~200 kalória mínusz akkor úgy okés volt.De már nem nézegetem, megvan miből mennyit szoktam. Nagyjából mindennap az megy, néha egy "csipet chips" ~15-20g belefér. Hosszú után meg érzéssel, ha picit is fázom minden ok nélkül, vagy feneketlen kút van odalent akkor enni kell még.
Egyébként ha már éppen csípem össze a bőrt hason, nekem akkor is van még hátul a csípőn de rendesen tartalék.
Azt meg senki ne gondolja hogy csak a zsírból tud a test energiát "varázsolni", persze ha be van edzve akkor főképp abból. De lebont mindent is maga körül csak hogy működhessen... Izom, szénhidrát, zsír egyre megy. Pistike velük a hegyre megy.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tomcica
Topikgazda
válasz norby_42 #90500 üzenetére
Lehet grammra precizen nem szamolhato ki,de egy objektiv tendenciat tud mutatni,igy egyik mutatonak jo
Biztos van az a genetika ami racafol erre,de azert nagy atlagban keves az a "zsirdiszno" kinezetu,aki napi fel marek kajabol zabalta ugy fel magat[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz #64052736 #90499 üzenetére
Ahogy egyre melegebb lesz az ido kezdheted szedni a tempo hosszat lefele,es mehet gyorsabbra (vagy gyorsulora).
Szoktam itt a bandanak mondani,egyetlen edzest SE NE tapossanak fullosra,plane ne igy telen. Csak szepen epitkezunk turelmesen,majd eljon az ideje amikor lehet 110%-on cibalni vegig (akkor viszont muszaj is!)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest