Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jimpo
senior tag
válasz tomcica #90502 üzenetére
Nem mostanában néztem a kaját, de nálam a Garmin által számoltat ha bevittem akkor sok volt.
Alá kellett mennem ~200 kalóriával akkor tartottam a súlyomat. Pedig mindent Grammra mértem, furcsa is volt elsőre. Mondom ehetek én még, hát persze! A pocak meg zsírosodik kívülről.
Ezt persze hetekre átlagolva, napi 100 kalória ide oda belefér. Egyik nap "több", majd picit kevesebb, de a hét letelte után legyen átlag napi ~200 kalória mínusz akkor úgy okés volt.De már nem nézegetem, megvan miből mennyit szoktam. Nagyjából mindennap az megy, néha egy "csipet chips" ~15-20g belefér. Hosszú után meg érzéssel, ha picit is fázom minden ok nélkül, vagy feneketlen kút van odalent akkor enni kell még.
Egyébként ha már éppen csípem össze a bőrt hason, nekem akkor is van még hátul a csípőn de rendesen tartalék.
Azt meg senki ne gondolja hogy csak a zsírból tud a test energiát "varázsolni", persze ha be van edzve akkor főképp abból. De lebont mindent is maga körül csak hogy működhessen... Izom, szénhidrát, zsír egyre megy. Pistike velük a hegyre megy.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból