- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz enginev3.0 #67687 üzenetére
ISO 50, 30s
De próbálkozni kell attól függően mekkora a környezeti fény. -
moleculez
veterán
válasz enginev3.0 #58436 üzenetére
Nekem a P9-hez pont elég erős, és Alin 1,5£-ért vettem, az év üzlete. Nem semmi mit kihoztok a telókból... Elég körülményes számomra ide normálisan(!) linkelni, úgyhogy akit érdekel a mobilfotós Instámon megtalálja őket. (@abusalempictures)
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Aryon87
félisten
válasz enginev3.0 #58440 üzenetére
Jo ez a tarto, de ez is eros. Egy ilyen miatt esett ki a G5 mikor bele akartam tenni.
A labakkal is vigyazni kell, mert a sok hajlitgatast nem szereti. Az elso tripodom laba el is toet azota meg rendeltem vagy 5-t..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
siskad
őstag
Nekem egy ilyen állványom van. Én úgy oldottam meg, hogy ne legyen olyan szoros, hogy kicseréltem a telefontartóban a rugókat kicsit kisebbekre, ami így pont jó a telefonomhoz, viszont ha kisebb telefont tennék bele, akkor azt már nem tartaná meg.
-
psajti
aktív tag
Hát ez nem valami bíztató, mert pont ilyen állványt rendeltem én is kínából De majd jövő hét vége fele talán már kiderül milyen lesz...
-
korcsillio
addikt
válasz enginev3.0 #57243 üzenetére
Jó 🐕👍
-
w333
félisten
-
moleculez
veterán
-
*RLaci*
addikt
válasz enginev3.0 #57031 üzenetére
Meg kellett volna kérdezni,nincs pénzed tetőre ?
-
MikulasB
tag
válasz enginev3.0 #56844 üzenetére
Köszi, Dr. 444Hertz neked is.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
kengyel
nagyúr
-
-
Aryon87
félisten
válasz enginev3.0 #56117 üzenetére
Tukrozodik a hatso gomb.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
válasz enginev3.0 #55470 üzenetére
A google fotók sem rontja, ha eredeti minőségre állítod be.
-
senior tag
-
atike
nagyúr
válasz enginev3.0 #54135 üzenetére
A saját gondolataitól lesz a képet megnézőknek 18+...?
Jó képek amúgy.
-
Just_Reboot
addikt
válasz enginev3.0 #53460 üzenetére
Várjuk! A footejbe belekerült a HDR funkció.
-
bebolint98
tag
válasz enginev3.0 #53452 üzenetére
FreeDCam beta
-
Arcképgyáros
Manual Camera, Footej camera
Justreboot: megelőztél
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Just_Reboot
addikt
Footej,Manual camera, Google kamera
-
törölt tag
Snap camera, Camera FV5, Proshot, A Better camera, Camera zoom fx, DSLR camera pro,
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #53435 üzenetére
Az is tudja, de csak a fizetős változata...
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #46812 üzenetére
Két különböző problémát vázoltál fel... Ha az üres műhelynél van bemozdulás, akkor növeld a záridőt 1/30 környékére és csináld időzítővel, úgy már nem lesz gond (vagy a telefon rögzítésével, alap ISOn-n, hosszabb záridővel). Mozgó embereket beltérben, telefonnal sajnos nem túl reményteli... Csökkentsd a záridőt és nézd vissza a fotókat, mikor vagy viszonylag elégedett az eredménnyel...
#46794) hito
Nagyon jó a felbontás és jók a színek is. Viszont az a fókuszrángatás durva... Remélhetőleg szoftveresen rendbe teszik.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #46809 üzenetére
Pontosan mi mozdul be, a fényképezőgép, vagy a fotóalany? Egy stabilizátor nélküli géppel kb. 1/30 másodperces záridővel kerülheted el a bemozdulást (kézből készült fotónál), stabilizátorral jobb lehet a helyzet (mondjuk 1/15, vagy 1/8 másodperc körüli záridővel dolgozhatsz). Ha hosszabb a záridő, alacsonyabb lesz a szükséges érzékenység is (ISO) és kevésbé zajos a kép. Érdemes időzítővel fényképezni, különben a képernyőre bökés is bemozdíthatja a képet.
Mozdulatlan embert 1/60, vagy annál gyorsabb záridővel érdemes fotózni, de egy beszélő embernél már 1/200, vagy annál gyorsabb záridők kellenek, hogy ne legyen elmosódás a képen. A sportfotózás zárideje ennél lényegesen rövidebb, mint ahogyan egy izgő-mozgó gyereké is. Az ISO értékeket a gép magától állítja. Beltérben, vagy rossz fényviszonyok között mozgó fotóalanyokhoz azonban csak óriási kompromisszumokkal használható, mivel ezeknek a kis szenzoroknak a képei nagyon hamar zajosodnak. Vagy elmosódik a kép a fotóalany bemozdulása miatt, vagy zajtenger lesz az egész... Érdemes próbálgatni és az elkészült képeket visszanézve módosítani az értékeken.
[ Szerkesztve ]
-
válasz enginev3.0 #44938 üzenetére
Ezek alapján mit lehetne még változtatni manuál módban a jobb képekért?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
w333
félisten
válasz enginev3.0 #44610 üzenetére
Akkor mindenképp emeld meg az iSO -t 2 lehetőséged van ...
1. Alacsony iSO (100) és nagy záridő (1/2s, 1s vagy 2s + állvány)
2. közepes iSO 200-800 között és nem kell állvány sem záridő állítás !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz enginev3.0 #44605 üzenetére
Ha jól látom akkor Sony iMX 258 van benne, amiről kb. semmit sem tudunk (csak a Mi4C -ben van ilyen kamera) ha jól látom akkor f2.0 rekesz, és 1.12μm X 1.12μm pixelméretű, próbálgatni kell hogy mit lehet kihozni belőle
Első körben én ilyen sötét helyen beállítanék egy 200-300 iSO -t és a záridő 1/8 vagy 1/16 legyen, de próbálkozz (teszteld csak nyugodtan)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Blyan
félisten
válasz enginev3.0 #44600 üzenetére
Attól függ mennyire éjszaka, milyen megvilágítás van, ilyesmi. Ha le tudod támasztani, akkor nyilván érdemes a minél alacsonyabbat, 100-200-400 körül, ha nem, akkor a 800-zal már lehet normális képet csinálni, annál feljebb már minden mobil szinte értékelhetetlen, kivéve persze ha alacsony monitorfelbontáson nagyítás nélkül nézed.
Persze azt sem tudom, hogy milyen a záridőt lehet használni.Próbálgatni kell.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
BigBlackDog
veterán
válasz enginev3.0 #44605 üzenetére
Kicsit mintha bemozdult volna, de szerintem ötletes és hangulatos.
-
BigBlackDog
veterán
válasz enginev3.0 #44600 üzenetére
Minél alacsonyabbal. ISO100 már elfogadható általában. Optikai stabi nélkül ~1/16 mp-nél, stabival pedig 1/4 mp-nél hosszabb záridőt nem szoktam használni állvány nélkül, ennek megfelelően lövöm be az ISO-t is.
-
koboldozat
senior tag
válasz enginev3.0 #39829 üzenetére
Hát igen 2012-es létére még elég jóó
BigBlackDog: Köszi
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
TODI1111
veterán
válasz enginev3.0 #39701 üzenetére
Nem vagyok egy nagy fotós még az sem jutott eszembe, hogy a HDR funkciót bekapcsoljam pedig lehet úgy jobbak lettek volna.
lugosi : -
T0rnad0
addikt
válasz enginev3.0 #39679 üzenetére
Akkor az Ökocentrum lesz. Jó képek lettek egyébként
"saját űrállomásom van": akinek ennyi Ferrarija van, nem is csodálom
-
kengyel
nagyúr
-
T0rnad0
addikt
válasz enginev3.0 #39671 üzenetére
Azt milyen telefonnal csináltad?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #39666 üzenetére
Jó anyaggal rossz képeket nem lehet csinálni...
-
jacis
nagyúr
válasz enginev3.0 #30663 üzenetére
Szemcsések a képek kicsit
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
koboldozat
senior tag
köszi igy mar jó volt.
de az első kép az tényleg borzalmas a többi már jobb azért de nem kiemelkedőek szerintem az én régi SE C905-öm is tudodd volna ilyen képeket.
de hat a One nem fényképezésre termett azhoz képest jók.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Ricsko :D
aktív tag
Ezzel meg mi a csuda történt?? És hát igen elág rosszak a fényviszonyok illetve az elsőnél nincs fókusz vagy mi?
[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
koboldozat
senior tag
válasz enginev3.0 #30650 üzenetére
Nálam nem tölt be. De leet hogx csak nálam van a gond.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #28100 üzenetére
Talán nem is a képminőséggel van baj, hanem inkább a színekkel olyan kissé fakóak a konkurens telefonokhoz képest.
Amúgy félre ne értsd nagyon jó telefon az is, csak ebben tényleg alul marad a többi egykategóriájú telefonokhoz képest.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #28093 üzenetére
Jó kép lett.
Viszont ahogy nézegetem az itt feltöltött HTC one képeket nem bánom hogy végül az i5 mellett döntöttem, szerintem jóval szebb képeket tud csinálni. 1,5 hónapja nagy vacillálásba voltam hogy i5, HTC, vagy S4 legyen.
-
Xaels
félisten
válasz enginev3.0 #27851 üzenetére
Egyszerű a válasz. A screenshot PNG-ben mentődik míg a sima fotó JPEG-ben. Az előbbi veszteségmentes míg az utóbbi nem.
(#27857) toto0569: köszönöm, nekem is azért tetszett és fotóztam le.
(#27858) Red Bull fan: bár tetszik nekem is a kép, de valahogy úgy érzem sikerülhetett volna jobban is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wa2x_
veterán
válasz enginev3.0 #27851 üzenetére
Tényleg durva!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz enginev3.0 #27653 üzenetére
Jó lett Én irtózom a pókoktól elismerés hogy olyan közel mentél hozzá
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
matyi19
őstag
válasz enginev3.0 #27523 üzenetére
Egyik ismerosem gondolkodok az One-on...
Igen ha van kedved csinalhatsz parat, inkabb a tavoli erdekelne, makroba tudom hogy jo, illetve videot is jot csinal.... -
MR007RM
addikt
válasz enginev3.0 #27507 üzenetére
Tudat fölött biztosan nem, de alatta ki tudja.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Quasi_modo
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz enginev3.0 #26417 üzenetére
Gyönyörű blöki.
-
rizso
addikt
válasz enginev3.0 #26417 üzenetére
Az ilyesmi képekről mindig az ilyesmi videók jutnak eszembe Hogy hiányzik nekem a "vidéki" élet. Ez a belvárosi betondzsungel nem embernek való...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
BalanceR
addikt
-
válasz enginev3.0 #24176 üzenetére
Hova vitték? Ha a cordon-hoz akkor mondj el egy imát. Márpedig valszinleg oda.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz enginev3.0 #24173 üzenetére
CSak a készülék típusát kellene lecserléni és nem harcolnának a pixelek. Igen kicsit **** napom van, nekem nagyon nem tetszik, a szint alatt van.
MR007RM! Nem én fényképeztem, egy full amatőr. Aki amúgy én is lehettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #24024 üzenetére
Akkor meg a cukor-sokk volt az oka, hogy leverted a poharat..
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Quasi_modo
nagyúr
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #24013 üzenetére
Nem csoda, hogy leverted a sört!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
S e t h
nagyúr
válasz enginev3.0 #23999 üzenetére
A utolsó képen annyira nem tudtam kivenni a részleteket, hogy engedelmeddel kicsit alakítottam rajta, de csak azért, hogy láthassam a kis jószágot.
[link][ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
BigBlackDog
veterán
válasz enginev3.0 #23946 üzenetére
Szerintem korrektek. Tegnap nálam is megjelent hasonló homályosság, mint amit régebben Nálad láttam (világosabb részek széle "ragyog"). (Kéz)zsíros lett a lencse, áttörlés után minden rendbe jött.
-
válasz enginev3.0 #23893 üzenetére
Van csak elő kell keresni, még 10-es voltam és az akkori 7650-el készült csak a téma más. Én sok dolgot elraktam ami emlék.
-
kelekyle
őstag
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #23849 üzenetére
Hűha, itt volt valami a lencsével, nagyon homályosak. Képkészítés előtt töröld meg, ilyen időjárásban – ha nem is maszatos – könnyen párás lehet, amit észre sem veszel, de ezt eredményezi.
Különben evidens, hogy a telefon kicsi kijelzőjén sokkal jobbnak tűnnek a képek, ez olyan, hogy ha gépen kisebbe méretezed, akkor is szebb, mert nem ütköznek ki annyira a hibák. Ám ha telefonon is teljesen belezoomolsz az elkészült képbe, észrevehető, ha valami probléma van vele.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #23842 üzenetére
A képarány attól függ, mire van szükséged. A 4:3 alapvetően több információt hordoz, mert a szenzor nagyobb területét használja a telefon az elkészítéséhez (ezért nagyobb mindig ilyen esetben a felbontás), ugyanakkor a 16:9-cel szélesebb a látószög, és lehet, pont arra van szükség.
Fénymérésre: [link].
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz enginev3.0 #23809 üzenetére
Szembe vakuztad a kutyust?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Wa2x_
veterán
válasz enginev3.0 #23828 üzenetére
Tiszta alkohol, de van rendes lencsetisztító (toll) is, lehet kapni fényképezőkhöz van.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
legiaap
félisten
válasz enginev3.0 #23809 üzenetére
Na én meg tolok majd egy pár ipod touch 5-os képeket.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz enginev3.0 #23262 üzenetére
Én csak egyet látok, de az jó!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Wa2x_
veterán
-
sadboy
aktív tag
-
MR007RM
addikt
válasz enginev3.0 #19310 üzenetére
Nem rossz. Bár nem vagyok tőle nagyon elájulva ez a HTC fotó számomra fikázhatatlan. Jöhet még!
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
matyi19
őstag
-
matyi19
őstag
válasz enginev3.0 #17478 üzenetére
Nekem is v630i volt 5 éve
-
Vasinger!
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Egész jó, még mai szemmel is.
-
tomp
félisten
válasz enginev3.0 #14819 üzenetére
Az Opel lazán kicsapta a farát a kanyarokban.
-
irgum
addikt
válasz enginev3.0 #14796 üzenetére
1/2 másodperces záridővel készitette, lehet hogy a teló teteje bemozdult oldalirányban. Nem tudom.
De lőttem most még 2-t az is olyan lett, nem kielégítő az biztos!
-
irgum
addikt
válasz enginev3.0 #14791 üzenetére
Igen, de a távoliakkal nem vagyok kibékülve. Majd keresek épületeket, például templomot.
Ütős volt a 4S kamerája is, ez is 8mp, nem sokkal lett jobb.
Tuninger: távolira vagy makrora vagy kiváncsi?
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz enginev3.0 #14673 üzenetére
Hát kézben tartva igen nehéz mozdulatlanul HDR-t fotózni.
-
sdd2
veterán
-
tomp
félisten
válasz enginev3.0 #14535 üzenetére
Hát igen. Próbáltam jobban fókuszálni felvétel előtt, de mintha ez lenne a max.
Sajnos felvétel alatt a Galaxy W kamerája nem képes fókuszálni. -
sdd2
veterán
válasz enginev3.0 #14487 üzenetére
Hát igen, de dropbox.com is használható még
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Ricardo
titán
válasz enginev3.0 #14478 üzenetére
Jó kép, aranyos kutya.
-
Byga007
aktív tag
válasz enginev3.0 #14469 üzenetére
Bocsi a teló lemaradt Galaxy s2 Gyári ICS
[ Szerkesztve ]
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
darvinya
titán
válasz enginev3.0 #14440 üzenetére
Az sem rossz.
De valójában azt akartam, hogy egy ilyen beállítás változtazással két dolog változik.
1. záridő
2. ISO értékLegközelebb másként linkelem, hogy ez is megmaradjon.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Chosen
addikt
válasz enginev3.0 #14413 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz enginev3.0 #14403 üzenetére
Jók lettek.
-
sdd2
veterán
-
irgum
addikt
válasz enginev3.0 #14379 üzenetére
Yók a fények!
-
istnag
addikt
válasz enginev3.0 #14281 üzenetére
-
legiaap
félisten
válasz enginev3.0 #14260 üzenetére
Egész jó példánynak néz ki a csaj.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
irgum
addikt
válasz enginev3.0 #14190 üzenetére
Köszönöm! Igen, este volt, csak a tűz fénye nem engedte az magas záridőt és magas ISO-t!
tzsolesz: Köszönjük! Ebben a kemény világban végre aggódik valaki miattunk.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz enginev3.0 #14161 üzenetére
Küldj mindenkinek egy ilyen virágtartót
Egész jó kép.Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
tzsolesz
nagyúr
válasz enginev3.0 #14161 üzenetére
Jó lett egyébként.
-
BobTail
őstag
válasz enginev3.0 #13967 üzenetére
Köszönöm, hogy szóltál, elfelejtettem nyilvánossá tenni! A hiba javítva
-
ForRedGlory
félisten
válasz enginev3.0 #13960 üzenetére
Az mutatna szépen ha mindhárom mutató teljesen jobboldalon lenne és lefotóznád... addig vissza se gyere
-
ForRedGlory
félisten
válasz enginev3.0 #13957 üzenetére
Mi mutat szépen, hogy tele a tank?
-
ForRedGlory
félisten
válasz enginev3.0 #13946 üzenetére
Ezt a Nokia 808-at mar kapni itthon? Merre?
-
mizu
aktív tag
válasz enginev3.0 #13933 üzenetére
Öööö szerintem összekevertelek. A hozzászólásomban - bár először az N96-ot említem - az első oszlop az S2, a második az N96. Ott a 3-ik képen a bemozdulás valami N szériás betegség, de rizso kolléga mond majd bővebbet ez ügyben.
▫️ PH! FAN ▫️
-
tzsolesz
nagyúr
válasz enginev3.0 #13826 üzenetére
Kiegészíteném azzal ezt, hogy a Black csak a közeliben, és makróban jó. Távoliban nagyon elvérzik a mezőnyben itt.A közeliek valamiért zajmentesek, tiszták, élesek, nagyjából jó dinamikatartomány, és színhűség jellemzi. Távolinál a távolabbi tárgyak zajosak, szemcsések.
-
sdd2
veterán
válasz enginev3.0 #13827 üzenetére
Én benne vagyok. Van Xperia Mini, X10 mini, Cedar, Naite ha ezekre is van igény.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Vasinger!
nagyúr
válasz enginev3.0 #13811 üzenetére
Teljes méretben van fent, csak a PH! lekicsinyítette. Jobb egér gomb és meg tudod nyitni nagyban.
Amúgy azért fényképeztem le, mert szerintem szépek voltak a felhők, de ezt ugye egy mobil kamerája nem fogja visszaadni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal