-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz Aryon87 #113462 üzenetére
"Amit nem ertek, miert faj hogy szolgaltatoi kinalatbol van meg a telefon, vagy ahogy nevezed "hitelre"?"
Egyáltalán nem fáj én is vettem már kamat nélküli hitelre készüléket a yetteltől
Egyébiránt a P7 topikban pont én válaszoltam annó neked:
""most pedig mivel új ügyfél lennék, kauciót kérnek. "
Miért csodálkozol? Ez itthon is így van. Abban az esetben nem kell kaució, részletre történő vásárlásnál, ha évek óta ügyfél vagy."
Ez csak azt bizonyitja, hogy mindenképp ilyen készüléket szerettél volna,, de mivel nem sikerült beszerezni így már "szar" képeket csinál.
Elnézésedet kérem ha megbántottalak.
Én itt ezzel le is zártam a témát. -
TODI1111
veterán
válasz *RLaci* #113453 üzenetére
Elengedtem, ezért is raktam OFF-ba a hozzászólást.
"Bár aryon múltkor a P7 gyáriját is hányta rendesen,"
Miután mindenáron azt szeretett volna csak németországban sem adták oda neki előleg nélküli hitelre....
Továbbra is jövök és nézem az akár átlagemberektől származó jobbnál jobb képeket. -
TODI1111
veterán
válasz Aryon87 #113445 üzenetére
" kép ferde, kiég a háttér vagy épp a családi fotón hogy állnak az emberek. Megvan a kép és megy tovább."
Gondolom te nem nagyon tudsz a pillanat örömének élni. Szerinted az embereknek (átlagemberek) hány olyan fotója van amin kiégett a háttér vagy ferde esetleg nem mértani pontossággal álnak sorba a családtagok és mégis a legszebb családi emlékeik vannak rajta. Nálam például a gyerekek már felnőttek, de ha előkerülnek a régi képek senkinek nem jut eszébe azt nézni, hogy mennyire van kiégve a háttér vagy, hogy nem lehet elolvasni az utcatáblát.
Tehát ha van ebben a topikba olyan kép (márpedig elég sok) ami szerkesztés, vagy gcam nélküli,esetleg még kicsit ferde is és akkor is tetszik, mert nem nagyítgatom, hogy esetleg meglássak olyan dolgot amit nagyítás nélkül nem akkor átlagember vagyok Illetve ha megnézem azokat a képeket ahol nincsenek az emberek élére állítva hanem csak természetesen a pillanatnak megfelelően állnak, vagy egy képen egyszerre van egy széncinege és egy barátcinege, de a háttér ki van égve és a fák esetleg olajfestményszerűen homályosak, de meglátom benne a madarak szépségét akkor átlagember vagyok. Elfogadom az vagyok . -
TODI1111
veterán
válasz floratm #113381 üzenetére
"Itt nem nagyon vannak fogalmatlan átlagjuzerek."
Igen, mert belenézve a topikba a felét sem értik és mennek is tovább.
"Egy gcam nem nagyobb belenyulás.mint akármilyen gyári filterek."
Ezt ugye te sem mondod komolyan? Több fórumtárs is van itt aki már hosszú évek óta aktív felhasználó,ennek ellenére nehézségekbe ütközik amikor egy Gcam verziót kell tenni a készülékre. Melyik verzió? Milyen config?Milyen lib? Külön mappa a gyökérkönyvtárba ahol ezeknek lennie kell. Hogyan kell beállítani egy új configot........
-
TODI1111
veterán
válasz leslien #112225 üzenetére
Ne add fel. A kíváncsiság kedvéért kipróbáltam amit hito fórumtárs idézett. (google fordító)
"Próbáljon megérinteni és tartsa lenyomva, majd válassza ki a videórögzítés opciót vagy készítsen szelfit – mikor indul az alkalmazás. Töltsön be megfelelő xml-t, és az alkalmazás nem fog összeomlani."
Működik. -
TODI1111
veterán
válasz Elit3Zotya #108603 üzenetére
"Egymás mellett a 2 kép ugyan akkorára kinagyítva "
Ha jól látom a baloldali 177% a jobboldali 100%, én megnézném mindkettőt 100% nagyítással.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Elit3Zotya #107961 üzenetére
Frédi - Béni autó, lábbal hajtják.
-
TODI1111
veterán
válasz Kisszaboo #107260 üzenetére
Miért lenne igénytelen az akit nem érdekel a garancia annyira mint téged? (egyébként én is garanciapárti vagyok).Olcsóbban veszi és adja kevesebb garanciával. Úgy vannak vele, hogy ha mégis baj van akkor a különbözetből fizetik a javítást, ettől még nem igénytelenek.
"( Ma adtam el az egyik telómat, hétfőn veszem át az Asus Z8 Flp- et. 3 év garival.)"
Felhívnám a figyelmedet, hogy 3 év garancia csak 250 000 forint felett van, Amit te vettél [link] az még olcsóbb, ezért csak 2 év a garancia. Akkor most te is igénytelen vagy mert csak 2 év a gari?
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Elit3Zotya #107244 üzenetére
"Más cigit vesz, én meg 11 ultrát. "
Azért jó erős bagósnak kell lenni, mert kábé 1 évnyi dohányzás árából jön ki egy MI 11 ultra, te meg az ötödiknél tartasz.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Elit3Zotya #104935 üzenetére
Én is gépen nézem, de szerintem itt az S22 ultra jobb.
-
TODI1111
veterán
Ablakból, gyorsan készült automata képek.
[link]
[link]
[Széles látószög]
S21 ultra. -
TODI1111
veterán
S21 ultra.
-
TODI1111
veterán
Pár kép a szegedi zsinagógáról. Idő nem volt, úgyhogy telefon előkap, lő, és megy tovább. Galaxy S21 ultra.
[link] -
TODI1111
veterán
Szerintem samsungokból, most az S21 ultra csinálja a legjobb automata képeket.
-
TODI1111
veterán
válasz silentkiller #95874 üzenetére
Nem tudom az iPhone készüléken hogyan működik de a samsungnál így van:
Note 10+ készüléknél így néz ki.
4:3 4032x3024
9:16 4032x2268
1:1 3024x3024
full: 4032x1908
4:3:12,2 mega pixel
9:16: 9,14 mega pixel
1:1: 9,14 mega pixel
full: 7,64 mega pixel[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz ForRedGlory #95856 üzenetére
Szerintem ilyet tud az S20+ vagy a Note10+ is.
-
TODI1111
veterán
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Elfáradt séta közben [link]
S20 ultra[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Plazmacucci #93122 üzenetére
Ez, hogy jön a kérdéshez?
-
TODI1111
veterán
válasz dutrás #93087 üzenetére
Már értem. Itt mindenki minden képet nagyítgat. Akkor ez nem az én világom. Én csak simán megnyitok egy képet és tetszik vagy nem. Nem haragudtam meg senkire és nem sértödtem meg egyszerűen csak mások vagyunk. Valószinűleg továbbra is csak egyszerű képnézegetésért fogom csendben látogatni a topikot.
-
TODI1111
veterán
válasz dutrás #93080 üzenetére
Nem tudom miről beszéltek ("megnézed a a teljes méretű képet gyakorlatilag szétesik.") de biztosan igazatok van. Átraktam gépre a képeket, majd egy képnézegetővel megnyitottam és "szépek " voltak. Azután átlőttem a tv-re ( nem mai tv LG 43UJ6307) és ott is "tökéletes" volt nem esett szét semmi.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Aryon87 #93072 üzenetére
Á ez már valami hiszen te egy homályosélességfestményszerűelmosodottságaszélénpixelvadász vagy. (aztán nem megharagudni) Mikor én itt többek között a te képeidet is nézegetem eszembe sem jut nagyitgatni a képeket és hibákat keresni hanem csak megpróbálom "élvezni" az elém táruló látványt. Persze azt is megértem, hogy valakinek ez a hobbija, de hidd el a többség csak a kép tartalmát élvezi.
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz Plazmacucci #93064 üzenetére
Örültem, hogy fel tudtam tenni. Nem tudtam, hogy ezerszeres nagyítás lesz ha ott rákkattintasz.
Én nem sértődök meg, ellenben sokan ezért is nem tesznek ide képet, mert mindjárt az ilyenekbe kötnek bele egyesek.Otthon gépen ahol fokozatosan lehet nagyítani nem ilyen durva a helyzet. -
TODI1111
veterán
Nem volt kamerafrissítés. A képek úgy készültek, hogy ebédszünetben volt még egy kis időm és telefon előkap, zoom, hogy közelebb legyen a téma aztán katt.
-
TODI1111
veterán
Néhány kép a természetből. Teljesen automata a fotózás tudományához semmi közöm. Galaxy S20 ultra.
drive link -
TODI1111
veterán
[ Módosította: Ricardo ]
-
TODI1111
veterán
szarvasbogár
szarvasbogár 2
S9 + automata -
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
Sziasztok. Teljesen automata módban melyik készülék csinál jobb képet? HTC U11 vagy Galaxy S8?
-
TODI1111
veterán
jégcsap a víztornyon
ugyan az 2x-es zoom
mate 9 automata -
TODI1111
veterán
Néhány kép egy óráról ami már 16 éve mutatja a pontos időt:
SEIKO
Korom sötétben vakuval
Korom sötétben vaku nélkül
A képek huawei mate 9 készülékkel készültek -
TODI1111
veterán
Huawei Mate 9 készülékkel van valakinek fotós tapasztalata? Próbáltam keresni itt képeket, de nem találtam.
Vagy rosszul keresek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Formula-1
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest