-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollizolee
tag
válasz matyi19 #49706 üzenetére
Itt hiába kérdezed mindenki a saját telefonja felé elfogult, mint én is. Nézzél youtube-on összehasonlitó videókat és döntsd el te magad. A p9 re annyi rosszat irnak hogy nem vesz fel 4k videót, de szerintem bőven elég a full hd is a kamerája szerintem nagyon jó. Mondom ezt 3 hónap használat után.
-
Aryon87
félisten
válasz matyi19 #49702 üzenetére
Joforman egyikkel se losz melle. G5 es S7E egymast utik fej fej mellett, itthoni tesztek az utobbit hozzak ki gyoztesnek (vajon miert...), kulfoldi oldalak az elobbit.
Tobbi az elso ketto utan sorakoznak.
En G5 mellett szavazok tobbiek az S7e-t fogjak mondani...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
BigBlackDog
veterán
válasz matyi19 #41604 üzenetére
Elviselhető az első telefonnak is, feltéve, ha tudsz egy adag kompromisszumot kötni.
Néhány estit bedobok, ha már szóba került a 808. Mind állványos kép, ennyit csaltam. Sajnos a légkör nem volt a "legátlátszóbb", így kicsit fátyolosak a képek.
38 Mpixeles változat, közvetlenül a díszfények felkapcsolása utáni állapot megörökítésére.
FlickrNokia 808 PV
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
-
tekoteko
tag
válasz matyi19 #37692 üzenetére
Hát igen
Azok a hegyek/dombok nem igen voltak ismerősek, sehova nem tudtam helyezni az országban
Alpokaljának tippeltem volna, de max. akkor kilométerben voltam csak messze tőle
Arra még nem jártam, Romániában csak a szervezett utak által bejárt helyek voltak meg...ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
gergo5991
őstag
válasz matyi19 #31198 üzenetére
iPhone 5
buborék
jönnék egy uj képpel, üveg korsón lévő buborékok, háttérben egy szivecskés börge (telefonon kicsiben vlhogy jobban néz ki, kis kép ként valahogy fel lehet tenni? vagy átkell konvertálni? uj vagyok még a dologban
effektes kép, bár a naplementét akartam elkapni, de nem ugy jött ez ki, mint ahogy én arra számítottam
[link][ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz matyi19 #29520 üzenetére
Az első kettő bejövős főleg a színek miatt. A 3. olyan hiányérzetet kelt. Azt a nyomorult fát úgy kitépném onnan, pedig szegény nem tehet róla.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz matyi19 #28680 üzenetére
Nálam az első hogy tudjak telefonálni a telefonommal, aztán a kamera és csak utána a többi, amik közül van még pár dolog jelenleg, amit máshol nem kapok meg.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
koboldozat
senior tag
-
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #28367 üzenetére
Sugarsync? Hasonlít a dropboxhoz, gépen bármelyik mappádat hozzáadhatod - vagy csak bizonyos fájlokat, amiket te akarsz, szintén van benne szinkronizáció, van mobilos kliensprogram is, és azt hiszem 5GB-ról indulsz alapból (ami növelhető). Én ezt meg a dropboxot használom
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #27703 üzenetére
Köszi! Kár, hogy már megint nem csináltam képet arról, hogy milyen normál záridővel. Így aki ránéz a képre, igazából nem tudja, hogy hogyan nézett ki élőben, hogy miért is "nagy szám"...
SymbianOS: az első kép aljáról mehet egy kis vágás, és simán jó háttérnek is!
jacis: olyan nagy valami az iphone vagy mondjuk egy s4 panorámakészítését "lemásolni"? Nem értem az LG, se a 4x, se a G, se a G2 nem tud normális panorámaképet...
hito: akkor nem is rakom fel a többi Zoom képet, vagy csak neked nem mutatom meg, nem akarom fájdítani a szíved
BobTail: továbbra is úgy vagyok a 1020-szal, hogy "nagyobb a füstje..."
Lalll: ha azt nézzük, hogy mit produkálnak a sokkal drágább lumia tesók, akkor nem is rosszak
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Quasi_modo
nagyúr
-
-
-
-
-
MR007RM
addikt
válasz matyi19 #22490 üzenetére
Gratulálok! Szerencsés vagy mint én néha, ha találok alanyt. Valszeg jó lehet a kisugárzásod, hogy így le tudtad venni, na meg ügyes is vagy.
(#22485) Wa2x: Kívánok neked is egy olyan lencsét, ami nekem van és még jobbat fogsz fotózni vele.
-
Tuninger
addikt
válasz matyi19 #21556 üzenetére
Szerintem összteljesítményre a L920, a buszosnál a One nem annyira jó, mint a hajósnál. Az iPhone 5 is meglepően jó ahhoz képest hogy csak digitálisan stabilizál.
Bár ha kicsit megpiszkáljuk egy külső appal, nevezetesen a Videozoom 2-vel, akkor majdhogynem behozza a stabis telefonokat... Majd csinálok tesztet.
-
MR007RM
addikt
válasz matyi19 #21556 üzenetére
Az L920 szerintem is, de ekkora képméretben megítélni? Mellesleg a 808 lenne a legjobb.
Egy kicsit más fényképileg.
Egy fényképész haverom szerint akivel pár perce véletlenül összefutottam a Nokia azért nem csinál 41MPX-s kamerás telefont, mert nem érné meg neki a költségek, előállítás miatt. Lehet ez a 808 egy kívételes dolog volt, mint demó(meg kényszerítő a beleölt idő és munka miatt + reklám), bemutató egy lehetséges dolog, de pénzügyileg nem lenne jól kivitelezhető. Na jó meg olyat is, hogy bármelyik legolcsóbb kompakt hozza a szintjét, amire csak nevettem. Hagyjuk rá. Szóval lehet várni az EOS-t.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Damage401
senior tag
válasz matyi19 #20693 üzenetére
Videó minősége nekem se a legjobb.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest