-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Elit3Zotya #123021 üzenetére
Siker
-
senior tag
válasz Ferenczi Áko #122567 üzenetére
Nem azért mert nekem is ilyen van, de szerintem használható kategória.
Viszont ahogy nézem, csak nekem mániám a vízjeles dátumozás. -
senior tag
-
senior tag
válasz Albert.Tamas #122516 üzenetére
Csinálom ma pár képet random, aztán feldobom.
-
senior tag
válasz Ferenczi Áko #122346 üzenetére
Hát bassz@meg nem lettem előrébb.
Videózásban talán a samu jobb nem ?
Samu még Ip68 az egy plusz, de drágább is valamivel.
-
senior tag
válasz Ferenczi Áko #122344 üzenetére
Hát s23 ultrát is vehetnék, de a honor 200 pro is tetszik.Illetve leginkább csak a zoom jobb a samunál úgy gondolom.
Xiaomi-ról lemondtam, az üzemidő miatt. Olvasgattam a topicját.
Nyáron a melegben szaggat a videó stb... köszi nem.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Ferenczi Áko #122341 üzenetére
mit jelent az átlag? kijelzőidő 6 óra? szinte csak gps van használva.
galaxy s24+-om tudott 7 órát.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz sifu91 #122328 üzenetére
Gondolom nüansznyi különbségek ezek nem?
Mert a kamera után az akku tesztet nézem meg, és az alapján döntenék.Most iPhone 15 Pro Maxot használok de a meló miatt nem jó az ios úgyhogy maradok droid.
elit3zotya: eddig 2 szavazat a Honor, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Motorola Edge 50 pró vagy Xiaomi 13T Pró vagy Honor 200 pró? Melyik a legjobb kamerában?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Plazmacucci #122292 üzenetére
Sanszos sajna.
-
senior tag
válasz Elit3Zotya #119972 üzenetére
Na majd akkor én ma hozok estefelé egy XR20 vs Iphone 15 nyársalós kerti csatát
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Elit3Zotya #119966 üzenetére
Teljesen használható!
Most jöhet az X7 Ultra vs G4 párban.Ricardo: +1
Én vagyok a 3-ik kategória, aki Nokia XR20-at használ folyamat (alsókategória ha valaki nem tudná ) de mellette volt Honor Magic 5 Pro, Iphone 15 plus ezek mind a megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
"Vesz valaki ilyeneket még?" - Én például veszek mint az alábbi Nokia XR20 is
Igaz ez nem régi modell, de nem csúcs és eltér attól a 3-4 készüléktől ami most nagyon aktuál itt.Szeretem látni időnként hova és mennyit fejlődött a dolog...és nem feltétlen szeretnék keresgélni.
Akiknek meg van ilyen telefonjuk örülök ha feltöltik mert pl megnyitok egy mai telefon és egy 808 vagy 1020 vagy bármilyen más régebbi telefonnal készült képet, LG-Sony akármi más és összehasonlítom...Azért olyan sűrűn nem jönnek fel ezek a dolgok, kb 2-3 havonta..Mert az 1020 tényleg duuurva mai szemmel is!
XR20 éjjeli mód és normál: pink hab - kocsi beltér.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz FoLey-v #119960 üzenetére
20x zoom mai napig vállalható.
Ennél a telefonnál vettem észre, hogy a viber kémkedett mert mikor levolt rakva az asztalra nyitogatta a kamerát , ha letöröltem akkor nem nyitogatta semmi más..Elég paranorma élmény volt a semmiből este gép mellett ülve, lámpafény és egyszer csak kitolódott az objektív ...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz FoLey-v #119956 üzenetére
Juj de szerettem ezt a telefonomat, csak merült mint a titanic...
Abszolút fényképben már akkor sem volt annyira erős főleg ugye a 1020 vagy 808 mellett, de a "porosodó" zoom volt a nagy dolog ebben.natë: Most nem azért a 2ft-ért, de mindennap ugyanazokkal a csúcsszériával készülő képeket is unalmas nézegetni... Másról nem szól a topic csak a Xiaomi 13 ultra, pixel 7-8 pro, samsung S23-24 ultra...Vagy az általad elkészített configokkal való fotózás...Ha valaki esetleg feltölt ide más készülékkel készült fényképet legyen az bármi más, csak nem a jelenlegi csúcs, ahhoz már a kutya se szól hozzá, ezt már jó ideje megfigyeltem....Szerencsére fotós topic így van helye minden régebbi,vagy ha nem is annyira régi de nem csúcsszériás telefonnak is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Atomgeszi #119835 üzenetére
Neki még ilyen hóbortja nincs egyelőre.
novinyul: igen, majd most elkezdem fotózgatni miket művel, beszarok rajta....
Ez a feleségem telefonja az Iphone 15, nekem egy Oneplus 8 van az számomra gatya, de majd jövök 1-2 cicás fotóval gyári kamerával... Előtte egy Z Fold 4-em volt, töltök fel vele képeket de nem voltam elájulva...Azt hiszem veszek egy Nokia XR21-et igaz kamerában az is csak elmegy bár az XR20-al is mindjárt töltök fel képeket néha el leha csípni vele, de legalább telefonként a legjobban használható... Oneplus is csak makog-mekeg a vonal... Samsung is hagyjuk....Fold 4 telefonhívás... Átraktam Nokiába a kártyám, mikor hívtam a feleségem egyből mondta, hogy most a Nokiáról beszélsz egy "cseppet" (úgy 5x jobban ) erőteljessebben-hangosabban-tisztábban hall vele mindig, de még a haverom is neki 15PM van, de mindig tudja mikor Nokiáról hívom és mikor van más telefonom...NA ez a durva...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Atomgeszi #119678 üzenetére
Tetszik ez a 13 ultra is!
Bár én nem fényképezője miatt használom már az XR20-at, lehet vele kitartással jó képet lőni, de más miatt van ez nekem.... Mondom egy Magic 5 Pro után meg Iphone 15 plus és most legutóbb egy Galaxy Z Fold 4 volt...de mindig a Nokia marad Most majd veszek egy XR21-et, hogy most frissítsek a vérvonalon ez meg megy apámnak.
( Ezek a telefontesztek is nagy k*la mind.... Milyen a kamera, milyen ram kezelés stb, kijelző mánia van minden tesztelve táblázatban foglalva stb, de amire szánják ezeket a "rádió készülékeket" mint pl telefonálásra az már alig van tesztelve, nemhiába van XR20-am.... Egyedül az Iphone 15Plus tudta ezt produkálni hívás-hangminőségben amit az XR20...Magic 5Pro is lebőgött nálam meg a Z Fold 4 is,Oneplus 11 is, tudnék mesélni...)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Elit3Zotya #119636 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz balazs1022 #119337 üzenetére
egyéni ízlés kérdése
-
senior tag
válasz balazs1022 #119335 üzenetére
Jó képek, lehet elfogult vagyok mivel OnePlus használok én is, de szerintem teljesen használható kategória.
-
senior tag
-
senior tag
válasz Elit3Zotya #117841 üzenetére
Én is így látom, bár nekem jobban bejön inkább a túlélesítés mint a festmény..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest