-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byga007
aktív tag
Sziaszok ma is használtam egy kicsit a kamerát az s2 -esemben
[Virág]
[Méhecske 1]
[Méhecske 2]
[Valami légy]
[Méhecske 3]És 2 kép egy új családtagról Tücsökről aki 8 hetes
Telefon Galaxy S2 Gyári rom alap kamera program
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok
Végre sikerült egy jó kis tesztképsorozatot csinálnom 2 kompaktgép és 2 telefon
Az első kőrben Samsung Galaxy S2 VS Samsung ES9 Azonos beálításokkal lőttem a képeket
[Kép 1]
[Kép 2]
[Kép 3]
[Kép 4]
[Kép 5]
[Kép 6]
[Kép 7]
[Kép 8]
[Kép 9]
[Kép 10]
[Kép 11]
[Kép 12]
[Kép 13]És amire vártam a " kompakt gép és a 2 telefon csatája
Résztvevők : Samsung ES9 VS Samsung Wave 2 VS Samsung Galaxy S2 VS Sony DSC-S650
Itt is megegyeznek a beállítások[Kép 1]
[Kép 2]
[Kép 3]
[Kép 4]
[Kép 5]
[Kép 6]
[Kép 7]
[Kép 8]
[Kép 9]
[linkKép 10]Szerintetek melyik az a gép amely a legjobb a képek alapján
Remélem egy kis csemegével szolgálhattam
[ Szerkesztve ]
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Byga007
aktív tag
válasz enginev3.0 #14469 üzenetére
Bocsi a teló lemaradt Galaxy s2 Gyári ICS
[ Szerkesztve ]
-
Byga007
aktív tag
Ma egy kicsit próbálgattam a kamerát hogy mit lehet kihozni belőle. A fotóalanyom egy darázs volt (de nem csípott meg )
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Byga007
aktív tag
Be lett linkelve egy scooter koncert amit telóval lett felvéve és mondja aki linkelte hogy a többi teló torzitana ha ugyanugy vennék fel vele a koncertet
Ugyanazt wave 2 vel is fel lehet venni torzitás mentesen meg a hangja is egy fokkal jobb. A vidi hangja olyan mintha alulkonvertált lenneNapok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Byga007
aktív tag
válasz bigmasterg #14362 üzenetére
Nwm torzitana csak okosan kell használni az okostelót ga wave 2 es teló is lekörözi böségesen ma teazek fel videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest