Új hozzászólás Aktív témák

  • gazette

    csendes tag

    válasz gazette #5833 üzenetére

    Közben találtam egy ilyet amit fless írt:

    "tskg = testsúlykilónként. tehát ha 80 kg vagy, akkor 160 gr fehérjét egyél egy nap.
    ch-ból? ezt ki kell tapasztalnod. anyagcseresebesség, inzulinérzékenység függvénye. súlyzós edzés nélkül nem lesz túl sokra szükséged a fogyás mellé. sztem 200 gr( ha jol olvastam ez így 2gr/tskg)-mal indíts, aztán ha nem fogysz, akkor csökkentsd 50 gr-okkal."

    raadasul ez is igaz ram. Mostaban csak 300gr feherjet + 48gr proteint iszom es fingok kemenyen tole, meg puffadok es eg a gyomrom.
    Akkor eleg lesz csak 240gr csirke ?

    "sok fehérje gyomorégés: épp erről beszélek, nem végzel olyan súlyzós edzést, mint pl. én, ezért a szervezeted nem használja fel, megrohad benned, ettől van a gyomorégésed. talán még fingasz is egy csomót tőle. én ezt onnan tudom, hogy észrevettem amikor abbahagyom a súlyzós edzéseket pl. diéta után (mint most) 1-2 hétre, sokkal kevesebb fehérjére van szükségem, mint amikor edzek (ez az utolsó edzésnap után kb. 3-4 nappal már jelentkezik). különben gyomorégésem, sok fingás, puffadásom, diszkomfortérzésem lesz."

    Most igy a vegen visszaolvasva, ha nem vegzek sulyzos edzest akkor kb csak rizst meg zoldseget es max egy kis hust kene ennem :DDD Na valaki vilagositson fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák