Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Vasarnap 17:30 Batman vs. Superman
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Valaki tudna linkelni leírást a 2 Resident Evil rajzfilmhez hogy milyen idősíkon van, meg ilyenek?
Egyébként csak most láttam meg hogy néhololyan jó néz ki, és a kamera is olyan szögben van hogy nem lehet eldönti erről most film vagy nem az, nem is értem minek vannak a filmek ezek mellett. -
Bad Pritt
félisten
Megkérdezték a két színészt, hogy mit szólnak a közepes kritikához. Epic!
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
War Dogs - Official Trailer [HD] - ez megint egy nagy állatságnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz callmeakos #84485 üzenetére
jól néz ki,
én most ezt: he never died, kiváncsi vagyok
-
oriic
HÁZIGAZDA
MCU Supercut - The Road To Civil War
Rajongói cucc, de komoly lett szerintem.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
April and the Extraordinary World [US English Trailer]
Macskás steampunk, rajzolt animációs film? Wow. Érdekel, tetszett a trailer.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
The Jungle Book - Meet Shere Khan Clip - Official Disney | HD
Ezt még mindig nagyon várom valamiért. Nem tudom miért, de nagyon
All→M8
-
brownus
veterán
válasz madgie #84477 üzenetére
mert mi a már vén faszok vagyunk... azéé, házas emberek
ezen röhögtünk a múltkor, hogy ez is jelzi, hogy öregszünk, hogy már kezdenek bejönni a 40es nők
ránézek egy gimis kislányra, akinek mindene kint van, még az is látni, hogy milyen fazonra borotválta az adott hétre és elpirulok, elfordulok.majd beidézek gyorsba egy lisa annt töröl-töröl-töröl
-
atike
nagyúr
Na én azért nem duzzognék a fiatalkori hölgy miatt sem...
De tény, hogy nem rontott a helyzeten az eltelt sok év. Megmaradt a kisugárzás ugyanúgy.
-
nagyúr
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz FollowTheORI #84470 üzenetére
lehet,
az én kedvem nem szegték, én nagyon várom a holnap 10 órát lehet ma este megnézzük a tdkr1-2őt is
rottenen 31?? ez már összeesküvés!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz brownus #84467 üzenetére
Csak az a baj, hogy ezek befolyásolják a nézőközönséget is... teljesen máshogy állnak hozzá mikor beülnek megnézni ezután.
Sőt sokan el se fognak menni már emiatt megnézni... és azt sem tudják miről maradnak le.Szóval persze igaza van HC-nek... csak hát, sajnos mégsem csak az számít. És az is változik.
Látszik hogy 86%-ról 75%-ra csökkent a közönségértékelés is... szóval azok is rossz szájízzel kezdték el értékelni akik beültek megnézni a kritikák után.
Pedig biztos vagyok benne hogy a többség jól szórakozott volna ezen a filmen, ha már eleve nem prekoncepcióval mennek be, úgy mint azok akik tényleg nulladik napon látták még a kritikák nagyrésze előtt.Persze ettől független a 75% is jó még... lehet hogy reális is (bár más blockbustert nézve szvsz vicces).
A 31% amint most RT-n van a kritikusoktól, meg egy vicc.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spiky03
veterán
Nah tegnap este mi is túlestünk a haverokkal a BvS megnézésén.
Hát mit mondjak. Nem volt rossz, de nagyon jónak sem mondanám.
A kettőjük összecsapása az epic volt szerintem, azt nagyon jól megcsinálták.
Valóban picit lassú a volt a film, csak a végére pörgött fel.
WW-től én sem értem miért voltak annyira elájulva, semmi extra nem volt.Csak jött, látott és győzött.
A JL-re való építkezés a tetszett, jó volt akis videók is Cyborgról, Flash-ról, meg Aquaman-ről. De, hogy ez a Flash milyen furán néz ki.
Amúgy jó lett volna ha kapunk erről is azért egy kis plusz infót, hogy Lex miért figyelte őket?
Lex sem volt rossz. De tényleg olyan volt, mintha Joker meg Rébusz lenne egyben, mit írták korábban.
A zene meg a látvány az tényleg nagyon jó volt. Igaz leszokhatnának már erről a kamerarángatásról, mert néhol szinte semmit sem lehetett látni.Batman király volt benne, nekem nagyon bejött Batfleck
Azok a visszaemlékezések tényleg kicsit megtörték a történetet.A vége meg érdekes lett.
Láttuk ugye az utolsó képkockán, hogy Szupi nem halt meg. Nem tudom, hogy a következő filmre, hogy fogják visszahozni? Hogy akkor már Clark örökre meghalt, és csak mint Superman lesz jelen, vagy neki is kitalálnak valamit, hogy mégsem halt meg csak eltűnt egy időre? Nem tudom a képregényben ez, hogy volt. A JL filmet azért várom, hogy ott mit hoznak össze, de valahogy olyan érzésem van, hogy sajnos az sem lesz teljesen jó, úgy mint ez is. Úgy jöttünk ki róla, hogy jó-jó megnéztük, de nem volt az a nagy durranás, mint amire számítottunk.
A trailerek tényleg, jól félrevezettek.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dilikutya
félisten
"A 2013-as Acélemberrel ugyanis a Superman-képregények legkeményebb rajongóit bőszítette fel, amikor vaskosan átértelmezte a legendás szuperhős alakját: többek között azzal, ahogyan Superman egy kriptoni gonosztevővel folytatott küzdelem hevében az ártatlan járókelők testi épségére fittyet hányva rombolta porrá maga körül Metropolis városát."
"Más szóval kiválóan illeszkedik a rendező filmográfiájába, ami eddig sem igazán a visszafogott és finoman mívelt tételekről volt híres."
A cikket nem linkelem, mert egy trágya lapról van, csak a nap szépét linkelték a Facebook-on, ott olvastam el, de kár volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #84458 üzenetére
Nem volt még náluk egységes tervezet akkor, mikor bejelentették a filmeket. Most már talán van, legalábbis a Wonder Womannek (nyilván) és a JL-nek kell, hogy legyen sztorija de lehet a BvS után kicsit átírják a dolgokat.
-
devil-k
nagyúr
5/10
Nem kötötte le annyira a figyelmemet, mint amennyire vártam volna. Az alapötlet nem rossz, de a kivitelezés számomra lehetett volna erőteljesebb is. Némely helyen zavaros a film. Elment egynek.
- mozi bolondéria -
-
BITBOYS
addikt
SW VII !!
kintvan ok, már jelezték [ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
Hogy ez a nicholas sparks mennyi szart osszeirt, es mennyi filmet keszitettek a ponyvaibol
En birom efront, de ez a lucky one katasztrofa
I humbly and respectfully decline™
-
gyuromoj
veterán
BvS-hez:
Lex a
végen mire/kire gondolt? Brainiac vagy Darkseid? Esetleg más? PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Írtam Logoutra. Nem akartam iderakni egy bazi nagy spoiler mögé rejtett wall of text-et, szóval, akit érdekel, ide kell látogatni. Engedélyezem a kommenteket, lehet oltogatni.
-
gerii
addikt
válasz emiki6 #84440 üzenetére
BvS: Én is hasonlóan érzem, nem is igazán tudom mit akartak a kritikusok. WW-t istenítették, közben semmi extra, Batflack viszont jól adta, Lex sem volt rossz, eltekintve pár túljátszott résztől. Maga a film a végétől eltekintve tényleg a két főszereplő ellentétéről szól, egy kis sz@rkavarással. A komor hangulat is tetszett, nem egy óvodás film lett mint a tudjukmi. Egyedül a "hirtelen más történik" jelenetek egymás utáni bejátszása volt zavaró.
Szóval a kritikusok elmehetnek... -
Bad Pritt
félisten
Kinn van a Lego Batman trailere. Arra sem érdemes, hogy belinkeljem...
-
Pearce
aktív tag
válasz marilllyo #84443 üzenetére
Egyik se. Hiába Damon, az a film gyenge lett.
(#84445) HáGé
Tessék: The LEGO Batman Movie - Batcave Teaser Trailer [HD] - és hát yepp, ez még nem annyira vicces
Plusz kép Luc Besson új sci-fi filmjéhez, a Valerianhoz: [link] És ahogy Vox is megjegyezte, vicces a csaj páncélján a mellkidomborodás.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Az informátor
Ajánlott film? Uncsi? Vicces? Izgi?PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pohár
félisten
X-Men: Apokalipszis (12E) - magyar szinkronos előzetes #2
Széles Tamás hangja kapott rendesen az effektekből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mhmpista
aktív tag
válasz Viszlát #84438 üzenetére
Jó 2A-t tényleg visszaveszek. Én szeretem a Matrixot ezért B-re nem cserélem.
Pedig nagyon kíváncsi lennék rá mit kezdesz majd a térrel. Ha kész lesz és sikerül döntened az irányról akkor valahol megoszthatnád. Még én is eltöltöttem pár órát fejben a behangosításával, de őszintén nem jutottam semmire... Nagy membrán kell oda, vagy professzionális nagyon terhelhető hangfalak, Jblnek vannak hasonlói, viszont azok nagyon drágák. De sok sikert remélem sikerül elérned egy elégséges szintet. Én szorítok És ne feledd attól hogy 7 irányból szól a hang még nem házi mozi, ez amit amott kicsit nyersnek és fellengzősnek tűnt, össze kell érnie a hangoknak. Felkell hogy épüljön a hangszínpad. Ha kicsi a teljesítmény akkor nem érnek össze a hangok, hanem üres, lyukas, foltos, lesz a színpadod. Hiába szól több irányból.
-
emiki6
veterán
Batman vs Superman
Ez jobb lett szerintem, mint a MoS. Igaz elég lényegretörő volt. Sokszor semmi felvezetés vagy ilyesmi csak bumm, bele a lecsóba.
Ugyan próbáltak Batmannek inditékot adni, de az mégis kevés volt, így Bm inkább csak őrültnek tűnt.
Számomra bebizonyosodott, hogy Gal Gatot Ww-nek vicc kadegória, ezzel az erővel konkrétan bárki lehetett volna.Valami újat, kicsit szokatlant kaptunk, de összességében jó volt.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Viszlát
addikt
válasz mhmpista #84434 üzenetére
Sejtős volt, hogy nem ez lesz az. Az zavart meg, hogy AAA színész, Laurence Fishburne nem igazán ez a kategória. Bár SLJ is vitatható.
Dehogy szomorodtam, csak az egyszerű kérdésekre érkező durcáskisfiús/fellengzős/álomvilágbanélős reakciókkal nem igazán tudtam mit kezdeni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
mhmpista
aktív tag
válasz Viszlát #84431 üzenetére
K
irály vagy ez az!!!Igen, sok a homályos folt de ez az. Pont azért lesz jó újra megnézniAmúgy mozitémáról remélem nem vették el a kedved a topikban De szerintem is kisebb leválasztott tér a megoldás. Ekkora méretben csak a professzionális megoldások jöhetnek szóba de az meg nagyon sokba kerül... De nem akarok offolni csak láttam kicsit elszomorodtál...
(#84433) marilllyo
Na most visszaszívom mert úgynéz ki ez az a film !!! Spojlerért meg tényleg sorry de a vége mély nyomott hagyott bennem, pont annyi maradt meg csak.
Köszönöm mindenkinek de ez lesz az![ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz mhmpista #84411 üzenetére
Sok minden nem stimmel, de mivel sok a talán, vess egy pillantást erre: Unthinkable
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
brownus
veterán
válasz Dilikutya #84426 üzenetére
jaja
úgy vagyok már én is a drámákkal, hogy annyi szar van körülöttünk a világban, hogy a franc akar még a nagy vásznon/tévén is azt látni. szórakozni akarok, nevetni, az akciókon izgulni, egy-egy bénázáson anyázni. de nem sírni utána egy órát a sarokban, meg eret vágni.
pl. az éjjeli féreg nem volt éppen egy vidámság, de még is megfogott, a történet, a színészi alakítások, az egész film egyben volt.
-
brownus
veterán
látni a tendenciát, ahogy nőtt a megalomániája, ahogy szép lassan elkurvult jöttek a nagy számok is
(lásd memento, perstige)vagy vaughn
stb... sehol sincsenek hozzá képest, pénzben... -
nagyúr
Adják az ívet rendesen a kritikusok a BvS-nek... már csak 33% a RT-on.
(Közönség is csökkent, de az még 80%).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
brownus
veterán
válasz cyberkind #84421 üzenetére
szeretem a filmjeit, de nem azok a tipikusan újra nézős filmek, amiket előveszek pár évente.
ha muszáj lenne egy kedvencet tőle, akkor a prestige lenne az. nolan nekem túl steril, tiszta.ők jobbak vagy sokkal jobban kedvelem őket:
Denis Villeneuve
Jee-woon Kim
Chan-wook Park
David Ayer
Tarantino
Wes Anderson
Coens
Steven Soderbergh (the knick után pláne)
Alfonso Cuarón
Matthew Vaughn
Guy Ritchie11 lett, ha valaki még eszembe jut bedobom, ma nagyon ráérek
közülük egy se robbantott kasszát. (úgy mint nolan)
Duncan Jones is
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz brownus #84417 üzenetére
Én szeretem a Nolan trilógiát. De azt nem mondom, hogy ne lehetne überelni. Magát Nolan-t? Kevés jobb rendező van nála. A kedvenc filmemet is ő rendezte szóval..róla nem tudok rosszat mondani.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
brownus
veterán
ez a nolant überelni nem lehet már nagyon uncsi... nem kicsit megalomán az ember, kíváncsi vagyok a világháborús filmje milyen lesz kapásból mondok 10 rendezőt akik sokkal jobbak mint ő
a másik, hogy nekem nagyon nem hiányzik egy szuperhősös moziból a
sok és mélydráma! ez egy képregény adaptáció, ezt még mindig vannak akik nem fogják fel. itt menjen csak a zúzda, legyenek izmok, csöcsök, vér, lézer, lassan egy bolygót is illene már szétkapni.amúgy a MoS vizuálisan az egyik legjobb, pl. ahogy a szülőbolygóját megálmodták, az zseniális, gyönyörű! nem is tudom hirtelen mihez hasonlítani, nincs még egy ilyen!?
mindenki szidja snydert, de örüljünk, hogy nem uwe boll ül a helyén
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"Nem, nem olyan rossz a Batman Superman ellen" @ Player.hu
forrás: [link] szópjlármentes
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves, nem találtam jobb helyet a kérdésemnek.
Egy film érdekelne, nem jut eszembe a címe sem szereplő belőle.
Régebben láttam most újra szeretném nézni de 4 napja b.sza az agyamat mert nem ugrik be.Amire emlékszem.
Az egész egy kihallgató szobában zajlik. Valakit kihallgatnak aki azt hiszi a terroristák hallgatják ki. Végig a néző is abban a hitben van, hogy valahol keleten éppen a terroristák hallgatják ki.
Majd a végén van egy csavar és kiderül hogy (talán) a CIA aki kihallgatja. Aztán kijönnek a kihallgató helységből és végig valahol talán Angliában voltak nem is keleten.
Hát kb ennyi, pont a csavarra emlékszem de arra sem tisztán, újra nézném de nem ugrik be, remélem valaki kisegít.
2 főszereplő közül az egyik egy AAA fekete színész, de nem Denzel, vagyis rá emlékeztem, végig is pörgettem a filmeit IMDBn, de nem találtam közte. De lehet ez az emlék sem valós. kb 4-10 éves film.
Hátha valaki vágja.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz spiky03 #84405 üzenetére
82%, pl. Flash-t betette az elején, és nekem csak Barry Allen van meg fejben. Agyagpofa már a végén volt Madárijesztő és Pingvin ellenében, így azt nem lehetett eltéveszteni.
Aquaman-t sem tudtam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
emiki6
veterán
válasz spiky03 #84405 üzenetére
78%
Pedig néhányról még nem is hallottam. A Zöld lámpáshoz, Pingvinhez illett a neve, mert első tippre sikerült.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
spiky03
veterán
Ha már szuperhősök.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
brownus
veterán
egy pozitív kritika a b vs s filmről, spoiler mentes.
gervais új filmje, jöhet
(#84402) HáGé , ezek közül a war filmre nem emlékszem, tuti láttam, de nem rémlik miről szól..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest