Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz fracture333 #3798 üzenetére
meg ha matr filmek, az evolution is igy kezdodik
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
spammer
veterán
12 perces rövidfilm az Avengers blu-ray extrái közül. Hát nem volt túl érdekes, sőt, kb. semennyire.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
Huma
addikt
válasz fracture333 #3764 üzenetére
Jó kis animációs film.
(#3771) spammer:
Ezzel én is így vagyok. Rorschach és Dr. Manhattan.
Na jó, a sztori is számít valamennyit.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
BITBOYS
addikt
válasz littlelion21 #3794 üzenetére
Bizony, bár színészként sincs vele különösebb bajom.
-
törölt tag
Most olvasom, hogy talán Affleck bácsi rendezi a Justice League-t?
-
madgie
titán
válasz bagyulajuve #3773 üzenetére
Ezt a Fejvadászokat meg fogom nézni, köszi (meglepődtem a traileren, hogy a "Kingslayer Lannister" srác van benne a Game of Thrones-ból, de utánaolvastam, hogy dán származású)
-
mephi666
nagyúr
válasz fracture333 #3785 üzenetére
nem brandon lee-re gondolsz? ő volt a legelső, aztán vincent perez, majd már nem is tudom kik játszották, de a 3. és 4. rész vérszegény lett nagyon
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
leslieke
Jómunkásember
válasz fracture333 #3785 üzenetére
Abban Brandon Lee szerepel.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
xlife11
senior tag
Jó vígjátékot tudnátok ajánlani?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #3779 üzenetére
Dredd: Hát a trailertől nem dobtam hátast, szerintem itthon nézős lesz.
Robocop: Néztem a víruskampányt, ebből talán még jó is összejöhet.
Mad Max készül már, engem mondjuk a régiek sem érdekeltek. Barbarella? lol...
A többi igazából nem izgat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz mephi666 #3780 üzenetére
Te jó ég
Pet semetary, Child's play, jöjjenek ámfracture333: nem, nem a játékból, csak nézek természetfilmeket, adókat, és ott volt csomó ilyen Csak ellent akartam mondani, mert nem kell fejlettebb életformának lenni, csak akkor, ah önmaga jön. ha nem önmaga, akkor lehet fejletlenebb
Olyan ez, mint a vízimadarak lábára lerakódott sok ikra vagy virágpor vagy pollen... Csak ez intergalaktikusleslieke
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
basszus, mennyi kedvencet előszednek
dredd, carrie, evil dead, robocop, mad max, oldboy, pet sematary, point break, crow, child's play, neverending story, seven samurai, american psycho, the birds, commando, escape from ny, highlander, lethal weapon, scarface, stbstbstb... durva, miket vesznek elő újra
3779: drága, bluray 1990-ért jó lett volna (de így majd meglesz idővel angliából... max eredeti hang+angol felirattal nézem)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
spammer
veterán
Dredd: jöhet, Stallone-s cuccot régen láttam, de emlékeim szerint elég "gagyi" volt. Bár abban sem bízom, hogy most valami maradandót alkotnak, szerintem kb. olyen Total Recall eset lesz ez is.
Carrie: Chloe Grace Moretz, Julianne Moore. Ennyi.
Evil Dead: na erre is kíváncsi leszek (főleg így a Cabin után ) (VHS-es hangalámondásos időkben láttam az eredetit)
Robocop: Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman. EnnyiHuh, jó sok remake
leszvan tervben A Halálos Fegyvert viszont meg ne merjék gyalázni, azért ölök!És akkor még egy kis Avengers téma:
"...idehaza augusztus 29-én jelenik meg a nyár egyik legütősebb filmje, amelynek mindhárom változata néhány napig akciósan lesz kapható országosan az összes Media Marktban. A DVD 1.990.-ért, a Blu-ray 4.990.-ért, míg a BD3D+BD változat 7.990.-ért szerezhető be megjelenéstől számított néhány napon keresztül." -- [link]
Gyűjtők figyelmébe
---
(#3775) BITBOYS: semmi bajom Rorschach papával, nekem is ő a kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
Na mindenki látom Avengers, Batman, képregényfilmek varázslata alatt van épp. És csak hogy legyen más is, ajánlom megnézésre a következőket:
Hodejegerne: Fejvadászok. Remek bűnügyi thriller a skandináv félszigetről, fordulatos eseményekkel. Egy fejvadász, aki titokban műkincstolvaj, elég nagy bajba kerül és igyekszik kimászni belőle. 8/10.
My way: egy koreai gyöngyszem ismét, 2 maraton futóról (egy japán és egy koreai) szól, akik nem túl nagy barátok, de a 2. világháború során többször is összefutnak. A film nem hibáktól mentes, de rendkívül látványos, talán a legjobb háborús jeleneteket vonultatja fel a film. Kötelező azok számára, akik másra is vágynak, nem csak hollywoodra. 8/10.
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erősen WTF kategóriák is vannak.
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
válasz hoffman_ #3767 üzenetére
Szerintem a tini korosztály inkább a látványt és főleg Rorschach badass karakterét értékeli, kedveli ebben a filmben. Vagy épp Manhattant. A történet, illetve a mondanivalója nem biztos, hogy maradéktalanul "átmegy" egy tizenévesnek. Tisztelet a kivétel(ek)nek persze.
-
törölt tag
Szeretem
-
madgie
titán
Persze lehet neked van igazad, ha jól rémlik, akkor valami remastered verzió volt már az Iron Man 1 végén, az meg simán lehet Ozzy nevén
-
zolynet
veterán
Battleship 5/10
1080p
Nagyon látványos, de ennyi, maxium a látvány miatt nézném újra de az sem most lesz.
Mellesleg a kiscsaj is jól el van eresztve.Spoiler
Jobban örültem volna egy nem happy end-es befejezésnek. Megőrülök h még mindig ilyen filmeket csinálnak hogy egy fejlettebb fegyverzettel rendelkező álieneket a régi csotrogány haditeKnikánkal legyőzünk, aztán meg jön a madárcsicsergés és hiphiphurrá.
A többit inkább le sem írom.Life is too short to stay stock!
-
dokee78
félisten
Most látom az a Natasha Romanoff benne volt az Iron Man 2-ben.
-
Fincher
csendes tag
válasz fracture333 #3746 üzenetére
Nagyon jó a film zenéje is az Iron Man-nek.
spammer: Én csak a First Class-t láttam és szerintem nagyon jó eredet film.
[ Szerkesztve ]
RISE
-
Jim-Y
veterán
válasz Froclee #3749 üzenetére
biztos sokmindennel meg lehet magyarázni, jobb fighter, ügyesebb stb.. de akár azzal is lehet magyarázni, hogy hawkeye "hipnózis" alatt volt ami ronthatta az esélyeit
S.J nagy kedvencem, de szőkén jobban néz ki A szigetben nagyon ott volt a szeren, mondjuk máshol is
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
tetszett az Avengers nagyon. Scarlett Johanson meg tyűű
kicsit spoileres:
egyébként az egyetlen dolog amit nem értettem, hogy Natasha a csajszi (mondjuk 55 kiló), hogyan tudta lenyomni hawkeye-t (~ 80 kg) közelharcban, test-test ellen.8/10
-
spammer
veterán
Ez is igaz, de nem hiszem, hogy csak Evans miatt lenne gyenge. Maga a karakter, illetve a történet(e) sem jó annyira, hogy valami nagyot lehessen vele durrantani.
Az Avengersben voltak jobb pillanatai, de már csak a ruhája miatt sem igazán komolyan vehető.
Amúgy igen, ha képregényfilm, akkor Watchmen. Történet, karakterek, látvány, minden szempontból rendben van. Igaz, tényleg nem egy tizenéveseknek való blockbuster, de éppen ezért jó. Aztán még ott a Sin City. Marvelből pedig Iron Man 1.
Nálam (is) ez a 3 a legjobb.
Nolan Batmanek, Avengers, meg a többi csak egy jó akciófilm, ennyi.
X-men filmekből csak az első részt láttam régen, de nem fogott meg. A First Class -t érdemes megnézni így? Elvileg előzményfilm, ha jó jól tudom.
-
madgie
titán
válasz fracture333 #3745 üzenetére
Az Black Sabbath, nemhiába írtam a pólót
( Ozzy írta a szöveget, de ős-Sabbath szám, anno mi is játszottuk évekig )
-
fracture333
aktív tag
válasz fracture333 #3745 üzenetére
link - előzőt már nem tudtam újraszerkeszteni mire megtaláltam
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
Fincher
csendes tag
válasz littlelion21 #3723 üzenetére
Hali!
A zene mi a jelenet alatt?A témához meg: szerintem is az Iron Man 1 a legjobb képregény film, ha a Nolan féle Batman-eket nem számítom. De az Avengers is nagyon tetszett.
A Marvel filmekből a Thor tetszett legkevésbé.[ Szerkesztve ]
RISE
-
madgie
titán
válasz littlelion21 #3723 üzenetére
Az megvan, hogy RDJ végig Black Sabbath pólóban feszít az Avengersben?
-
Ijk
nagyúr
Jók a Nolan féle Batmen filmek, csak egy probléma van velük, nem képregényfilmek.
Számomra egy percig nem nyújtották azt az érzést, hogy ez egy képregény.X-men, Avengers, és a többiek cukormázasak, úgy készültek hogy a tizenéves korosztály számára is élvezhetők legyenek. A Watchment viszont 20 alatt nem is igazán ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
vzsryl
nagyúr
Nekem is nagyon tetszett, és valóban teljesen külön kategória a többitől. Nem is nagyon tudom összehasonlítani, nem tudnám megmondani, melyik a jobb, de az biztos, hogy az Iron Man, az Avengers és az X-men First Class a kedvenceim lettek ebben a témában. A Watchmen meg teljesen egyedül van, talán a Batmanekhez lehet hasonlítani a komolyságát, de annál szvsz. sokkal jobb. Bár rólam tudni kell, hogy a Batmaneket nem tartom jobbnak a kicsit jobban sikerült akciófilmeknél. Abszolút értetlenül állok a hype előtt. Mármint ha azt mondom, hogy szerintem Heath Ledger halála miatt van, akkor sem értem. Mert miért kell emiatt hypeolni?! Szóval a lényeg, hogy a Marvel nagyágyúi és a Watchmen is mind remek szórakozást nyújtó blockbusterek, számomra legalábbis.
Ez meg valami zseniális jelenet:
none of you seem to understand
I'm not locked in here with you
you're locked in here with me!!Libabőrödzős...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
A szájába minimum néhány mini Hulk (puny Hulk ) kellene, hogy legalább a foga fájjon.
(#3733) Ijk: Szerintem meg egyszerűen csak olyan semmilyen az a film. A Thor pl. már valamilyen, vannak benne pofás jelenetek, csak sajnos sok benne a gagyiság. Pl. az a bádogharcos elképesztően vásárira sikerült. Komolyabb kulcstartóm van...
Szerk.: Ja, hogy te Iron Man-t mondod. Valóban jobb színész RDJ, de a film is úgy egészében az egyik legjobban sikerült adaptáció, ami sima filmként is megállná a helyét.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Aki még nem látta, annak esetleg SPOILER lehet:
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
pohár
félisten
válasz spammer #3729 üzenetére
főleg Thanos ellen... nem tudom hogy oldják meg, lehet kap egy atomot a szájába
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spammer
veterán
Iron Man témában egyetértünk.
Captain America-t megnéztem, de szerintem az eddigi leggyengébb a sorozatból (igaz, a Hulk filmeket nem láttam). CA eleje tetszett, a kiképzés, az "átalakulás" stb., de maga a film nekem csak egy közepes maximum. Thor egy picit jobban tetszett, de igazán attól sem vágtam hanyatt magam.
Iron Man 3 és Avengers 2 remélem sokkal jobbak lesznek az eddigieknél.
-
pohár
félisten
válasz fracture333 #3724 üzenetére
Indiában élt, az elég vidék
valahogy egyesíteni kéne a kettőt, mert Chrome alatt együtt megy, FF alatt meg nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vzsryl
nagyúr
válasz fracture333 #3724 üzenetére
-
madgie
titán
válasz spammer #3711 üzenetére
Sajnos amilyen hatalmas az Iron Man 1, annyira f*s lett a 2
Üssetek, de én a Captain America-t is bírtam. Thor elég felejtős lett szvsz, Hulk-ból meg már ki bír megjegyezni ennyi arcot? (harmadik csóka játssza az utóbbi pár évben)
Összességében bőven újranézős ez az Avengers, de nem most, majd valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
fracture333
aktív tag
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
vzsryl
nagyúr
válasz fracture333 #3719 üzenetére
Igen, és így magyarul jobban adja.
-
xlife11
senior tag
Na másodszorra lement az Avengers, már normális minőségben, így megkapja tőlem a 7,5 pontot.
-
lorcsi
veterán
csak annyit mondok:
"nyikhaj istenke"eladó: vadi új soundcore motion+
-
spammer
veterán
Ja tényleg, őt kifelejtettem Thor is tetszett, vele nem volt gondom, de azért benne is nagyobb potenciál volt szerintem. Bár volt 1-2 kemény jelenete azért
szerk: eddig az Iron Man 1 tetszett a legjobban, nem mondom, hogy ez jobb, talán kb. egy szinten vannak nálam, pedig ebben több karakter van, nagyobb film is... Csak hát a történet...
Thor film sem volt rossz szerintem, bár nekem ott is a Földön játszódó részek tetszettek jobban, nem pedig az Asgardi.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
The Cabin in the Woods:
Jó film volt. Kár, hogy nem valami egzotikusabb lény(ek) gyilkolt(ak) az elejétől kezdve.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
spammer
veterán
The Avengers (Bosszúállók)
Nem vagyok maradéktalanul elégedett. Lehet, hogy a hype, a túl nagy elvárások, illetve a várakozás okozta, de jobbra számítottam. Nekem egy kicsit hosszú volt, a történet szerintem direkt el lett nyújtva, és amilyen módon lett, azt soha, semmilyen filmben nem szeretem. Egy elég sablonos, egyszerű sztorit hoztak össze, amit még el is nyújtottak. Ez főleg annak tudatában csalódás kicsit, hogy Joss Whedon volt az egyik író.
Lokinak bár voltak jó megvillanásai, (számomra) nem volt túl erős karakter, nem tartom igazi kemény ellenfélnek. A CGI elég sok helyen kilógott sajnos, főleg a városi jeleneteknél látni, túl steril az egész.
Kár, hogy a Kapitányt (Amcsi) nem csinálták tökösebbre. A pajzs frankó, de a ruha röhej. Modernizálhatták volna kicsit, ha már eltelt ennyi idő.
Ami tetszett: A Vasember hozta a formáját, voltak jó beszólásai. Hulk baromi jó, érezni, ahogy odacsap. Scarlett, mint Fekete özvegy nagyon dögös, és elég jól is nyomta a srácok között/mellett, szóval egy rossz szavam sem lehet rá. Egyébként elég látványos, annak ellenére, hogy a CGI lehetett volna sokkal jobb is. A vége tetszett, ott azért volt néznivaló
Jól szórakoztam, tetszett is, de egy ilyen csapattal valami durvábbat is lehetett volna alkotni. Lehúzni nem fogom, mert összeségében jól szórakoztam, de 8 pontnál nem ér többet (és akkor nagyon jószívű voltam).
8/10
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
-
fracture333
aktív tag
válasz BITBOYS #3695 üzenetére
előszőr én is azt hittem hogy az a csaj lesz a hauser egyébként mért szart be a hang? csak egy hologram kivetítő volt a nyaka körül, mondjuk igaz hogy a hangja is más volt, ok nem szóltam, rájöttem
más és SPOILER LEHET
egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből azt a maszkos öltönyös bagázst a "the cabin in the woods" című filmben, komolyan sajnálom már hogy nem őket választották
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
másodszor láttam az emlékmást (a 2012-est colin ferrell-el) és van egy kérdésem.
SPOILER
előszőr a telefonon keresztül beszélt a képről hausernek a néhai hírszerző kollegája (hammond), aztán meg a felvételről saját maga a bankban. Milyen képről volt szó? milyen képet látott Hauser? második végignézésre se jöttem rá.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest