Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
Ryder62 #5299 üzenetére
Jaj, ez az építkezés. Most kínomban megint Falloutoztam egy kicsit, (mert egy eladó meglépett a Hitmanre utalt 12 ezremmel), de most egy küldetésben muszáj volt építkeznem és pánikbeteg lettem tőle. Ha tudnék, segítenék, de nem hiszem, hogy ilyen tudásra valaha szert fogok tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Hogy lehet sok fához jutni? Bejárom egész Common megyét, majd visszatérek a településemhez és kb 7-8 házalap meg is eszi az egész készletemet. Pedig fosztogatok rendesen.
A brahmint hogy lehet odaszögezni valamihez? Fel alá mászkál.
Ha megnyitom a workshop menüt látni a jobb felsőben egy csíkot. Az mi? Telítettség mérő? Hogy mennyi tárgyat pakolhatok le?
-
Ryder62
őstag
Automatron DLC szerintetek megér 10 eurót majd (kb)?
Far Harbor mindenképp vétel de elég combos lesz, 25 pénzt kell fizetni érte.
Egyébként úgy is megvennék minden dlc-t hozzá de max évekkel később mert pl a Workshoppos nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Amúgy megvolt a jubileumi 200. óra. Most éppen 208.
lvl. 55, Preston / Nick / Codsworth / Piper / Cait relationship maxon, 220+ felfedezett location, itt-ott már igen takaros kis építkezések is folynak, szigorúan poszt-apokaliptikus flessen alapulva. Lassan jöhet az Institute.
Aztán ha minden elhullott és megváltatott, megnézem már a Brotherhood-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
-
frizso
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5283 üzenetére
Azért elég jó móka,
hogy a betámadók összes felszerelését rá lehet pakolni a telepesekre!
Ezáltal egy idő után minden település úgy fog kinézni mint egy kisebb laktanya, ahol a felfegyverzett katonák az őrködésen kívül földet művelnek és kufárkodnak
Van olyan telep is a játékba, ahol ha fusion coreval elhagysz egy power armort, akkor betámadásnál van olyan telepes aki felveszi és azzal nyomja a rodeót. Persze ettől a telepestől simán vissza lehet kérni a páncélt, de egy idő után erre már úgyse lesz szükség.Nekem személy szerint nagyon tetszik a játék ezen része is, lassan csak azért gyűjtöm és fejlesztem a fegyvereket és páncélokat, hogy minden telepemen sok kis mini Rambó és Tanya álljon.
-
-
-
gyimger
őstag
Ennyi. Első végigjátszásnál még építkezik az ember, próbálgatja, de utána már minek... Emiatt üresen hagyni a térképet, és telenyomni üres építési telekkel nagy baromság volt.
-
duc
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5286 üzenetére
Engem is rohadtul zavar, ráhagyom mindig mert unalmas.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5283 üzenetére
185 óra alatt egyetlen egyszer találkoztam ilyennel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
micafighter #5282 üzenetére
Egyetértek, én pl. nem akarok barbizni. Igazából az lenne az optimális, ha ezt a vonalat teljesen ki lehetne kapcsolni, mert idegesít az időnként felbukkanó "menj és védd meg XY települést" meg "XY település megvédése sikertelen" üzenet.
-
gyimger
őstag
Most hagytam Garvey-t a 'csába a küldetéseivel együtt, viszont ezúttal
talált meg hasonló küldetésekkel, de ebben eddig az a szép, hogy miután kitakarítok, a népek maguktól mennek és beköltöznek az adott helyre. Most erről az jutott eszembe, nincs valami lehetőség vagy mod arra, hogy maguktól építkezzenek a telepesek? Úgy is lennének lakott települések, hogy nekem nem kell mindenhol gazdálkodj okosant játszani? Vagy én vagyok a pusztaság egyetlen építésze?a Covenant polgármestere [ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Most akkor a fő történeti szálnak vége van azzal, ha a Railroad -osokat segítettem és a végén megnyomtam a gombot ami felrobbantotta atommal az Institute -ot? Jön egy fekete/fehér animáció és ennyi? Nem lesz olyan, hogy a minutemen legyakja a Railroadot? Mert én ebben a sorrendben akartam kiírtani őket: BOS (pipa, ki vannak irtva), Institute (rohadjanak meg a kibaszott elnagyolt utópisztikus látásmódjukkal, istent játszva, mintha őket bárki is felhatalmazta volna, hogy ezt tegyék, ami a céljuk volt), Railroad (mi az, hogy megakarja menteni a syntheket? Halál rájuk!) Szóval, miután a BOS és Institute megvolt, nem lehet már kiírtani a Railroadot? -
Gyula84
veterán
megint töltene valamit a steam
-
gyimger
őstag
Kijött egy infó a túlélőmódról, ezekben a pontokban összpontosul különbség.
Saving
Manual and quicksaving are disabled. To save your game, you’ll need to find a bed and sleep for at least an hour.Combat
Combat is more lethal for everyone. You now deal, but also take, more damage. You can increase the damage you deal even further with “Adrenaline” (see below).Fast Travel
Fast Travel is disabled. If you wish to be somewhere, you’ll have to physically travel there.Weighted Ammo
Bullets and shells now all have a small amount of weight, which varies by caliber. Heavier items such as fusion cores, rockets, and mini-nukes can really drag you down.Compass
Be sure to keep your eyes peeled, as enemies will no longer appear on your compass. As well, the distance at which locations of interest will appear has been significantly shortened.Adrenaline
Survival automatically grants the Adrenaline perk, which provides a bonus to your damage output. Unlike other perks, the only way to increase your rank of the Adrenaline perk is by getting kills (hostile or otherwise). The higher your Adrenaline rank, the higher the damage bonus. Sleeping for more than an hour, however, will cause your Adrenaline rank to lower. You can check your current Adrenaline rank at any time in the Perks section on the Stat tab in your Pip-Boy.Wellness
You’ll find it difficult to survive without taking proper care of yourself. You must stay hydrated, fed, and rested to remain combat-ready. Going for extended periods of time without food, water, or sleep will begin to adversely affect your health, hurting your SPECIAL stats, adding to your Fatigue (see “Fatigue” below), lowering your immunity (see “Sickness” below), and eventually even dealing physical damage to you.Fatigue
Fatigue works like radiation but affects your Action Points (AP) rather than your Hit Points (HP). The more Fatigue you’ve built up, the less AP you’ll have for other actions. The amount of Fatigue you’ve accumulated is displayed in red on your AP bar.Sickness
A comprised immune system and a few questionable decisions can end up getting you killed. Eating uncooked meat, drinking unpurified water, taking damage from disease-ridden sources, such as ghouls and bugs, or using harmful Chems all put your body at increased risk for various ill effects. When you are afflicted with an illness, a message will appear onscreen. You can view specifics about your current illnesses by navigating to the Status section on your Pip-Boy’s Data tab and pressing [RShoulder] to view your active effects.Antibiotics
Antibiotics, which can be crafted at Chem Stations or purchased from doctors, heal the various effects of sickness.Bed Types
The type of bed you’re sleeping in determines the length of time you are able to stay asleep. A sleeping bag will save your game and may help save your life when you’re desperate, but it will never allow for a full night’s rest and the benefits that come with it.Crippled Limbs
Crippled limbs will no longer auto-heal after combat and will remain crippled until healed by a Stimpak.Carry Weight
Exceeding your carry weight reduces your Endurance and Agility stats and periodically damages your legs and health. Think of your back!Companions
Companions will no longer automatically get back up if downed during combat and will return home if abandoned without being healed.Enemy and Loot Repopulation
Locations you’ve cleared will now repopulate enemies and loot at a significantly slower rate. -
xFreex
aktív tag
válasz
pjohnny #5268 üzenetére
Hogy elő jöhet-e még. Semmi sem lehetetlen.
Idézet:
"Fallout 4 1.4.124 Beta Update - February 22, 2016 "
"Fixed an issue with screen effects not clearing away properly after using a scope"Tehát elméletileg a beta patch már javítja.
Én még nem használom. Megvárom míg normál lesz. Ettől függetlenül nem kerül semmibe csinálni egy txt-t és bemásolni azt a néhány karaktert majd menteni.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Hello,
1920*1080 minden csutkán, kivéve élsimítás és blur off, dof standard. Ahogy én látom 55-60fps-el futkorászik, ram használat elején 4-5GB, de valamivel később már 6 körül eszik folyamatosan néha 7(afterburner szerint). Gondolom ez így normális, vagy nálatok mennyi a ram használat?
[ Szerkesztve ]
-
pjohnny
csendes tag
-
pjohnny
csendes tag
Játék közben a kép elmosódott és barnás színű lett, nem tudok vele mit kezdeni, valami tipp esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Beraktam a Photorealistic Wasteland grafikai módot és az fps néha bezuhan.
Amíg nem használtam, majdnem maxon ment a gamma 60fps-el.
Van esetleg olyan mód, ami segít abban, hogy újra szárnyaljon az fps, vagy csak vegyek vissza a beállításokból?
A Goodrays lowon van.
Nem venném ki a játékból, mert brutál jól néz így ki.Láttam múltkor olyan módot, amikor az árnyék realisztikusan működik.
A sima alapjátékban szinte semmi árnyék nincs.
Melyik lenne ez a mód?
Esetleg ez? [link]
Köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
Man0gatya
aktív tag
válasz
micafighter #5257 üzenetére
10 ember 620 a vizteremélés a kajatermélés meg 23 de nem terem se mutfruit se corn és water is zéro a workbenchbe pedig termelt szépen mind a két rész
-
Interceptor
addikt
Hello,
Próbáltam keresni mod-ot arra, hogy látszódjanak a fegyverek az elrakás után, de még nem találtam semmit. Jó kérdés, hogy ez gyárilag miért tűntették el(animáció például van), van erre bármilyen magyarázat?
[ Szerkesztve ]
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy castleben egy idő óta nem termel se vizet se kaját a settlement.
Valaki találkozott már ilyennel? Egy rakás módot telepitettem. -
Kareszovics
addikt
-
-
Survival difficulty + Hardcore Survivalist Mode. Lényegesen máshogy folyik a játék meg az XP-szerzés. PA-t is alig használok; Glowing Sea-re is egy szál Hazmatban ruccantam ki.
Plusz feeling + felfedezős + szolídan építkezős/lakberendezős OCD-játék, timescale 6. Egyáltalán nem sietek. Institute-ban még nem is voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Na, 171 óra után megvan a lvl. 50.
Felraktam még pár kisebb modot (amik főleg a PA-rendszert finomítják kicsit);
Dilapidated Frames*
PA Helmetless Paint Effect **
PA Paints Made Charismatic ***
More Power Armour Mods****
Customizable Targeting HUD*****
Standalone Nuka Cola Manufacturing Workstation v. 1.1*******Mennyivel normálisabban néznek ki a kissé megviselt PA frame-ek.
**Na végre. Már csak a helmetless HUD-ot kéne valahogy meghekkelni.
***Ennek is alapnak kellene lennie vanillában. Mert egy szimpla festés miért ad mondjuk Strength-et?
****+1 mod-slot a PA egyes részein, a végre igazi értelmet nyert (és a moddal egyúttal átdolgozott) Nuclear Physicist perkkel.
*****Zsír cucc és működik. Most úgy van beállítva, hogy scanlined, enemy red, friendly green, és csak sneak -kel (crouch) aktiválódik.
******Igen jó kis modocska. Még schematic-ok és hozzájuk tartozó miniküldetések is vannak elszórva a világtérképen. Persze lehetne egyből aktiválni a mindenféle (+extra) Nuka Cola-t, de sokkal feelingebb, ha az ember szép lassan összevadássza némi mákkal a recepteket.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
válasz
Kareszovics #5249 üzenetére
Legalább kaptál érte öcsit?
-
Kareszovics
addikt
-
Mondjuk a save hiánya inkább csak idegesítő. A többi ok.
Akkor már csak egy értelmes párbeszéd-rendszer kéne, egyetemben azzal, hogy megszüntetik, hogy 10-ből 9,5x tökmindegy, hogy mit válaszolsz, mert ugyanaz lesz a dialóg végkimenetele. Meg skillek + traitek, több friendly NPC és egy CotW mod.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
gyimger
őstag
Mondtam, hogy nem értem a végére, mert amikor kiestem a hangulatból, akkor egy idő után újrakezdtem, hogy "visszazökkenjek", de még mindig nem sikerült. Ma délelőtt fogtam a térképet és a Wikipedia alapján különböző színekkel jelöltem a településeket, attól függően, milyen csoport vár ott (Settler, raider, supermutant, néptelenség, stb.) és elszomorítóan kevés olyan hely van, ahol nem lőnek rám rögtön (SimCity-ken kívül, amik ugye nélkülem üresek). A térkép más-más színű pöttyökkel úgy néz ki, hogy raider-néptelen-raider-supermutant-néptelen-raider-ghoul-raider-néptelen-supermutant-ghoul-emberi közösség-raider-néptelen. Nem lett volna elég a saját tanyámat nevelgetni ahelyett, hogy én tőlem függjön az egész Államközösség? Így persze a küldetések is butábbak lesznek, mert nincsenek egyedi karakterek egyedi igényekkel. Pl. szabadítsd ki a foglyokat a rabszolgatartóktól, találj otthont egy kissrácnak, telepítsd le a ghoulokat, vagy vezesd le a helyi népszavazást. Ha nem jön egy Point Lookout vagy egy Pitt, megnézhetjük magunkat.
-
alces
tag
válasz
gyimger #5229 üzenetére
Vannak hibái sajnos... ennek is, és vannak olyan játékok amiknek elnézzük a hibáit. A FO4-nek meg sajnos nem tudjuk. Olyan érzésem van, hogy mindegy mit tesznek le az asztalra, fél évvel a kiadás előtt induló marketing, és a rajongók úgyis meghozzák a profitot. Hiába a sok küldetés, de az a színvonal amit képviselnek, kevés. Kevés a Cabot családi dráma, sok az egyszerű keresd meg, likvidáld, hozd el. Az, hogy nincs tutorial, az szerintem nem baj. Itt nem felnőni kellett, hanem kiesni egy menedékhelyről, nekem kifejezetten tetszett, hogy otthagytak mint ebasz@rát. Azt meg amúgy sem lehet überelni, ami a FO3-ban volt. A help a játékban pedig iszonyat szájbarágós, csak keresni kell. Én is ugyanúgy végigdaráltam a dolgokat, próbáltam minél többet eltölteni a világban, csak hogy később jussak a végére, de nem tudott úgy magába szippantani. Persze élveztem, de nem voltam teljesen kiéhezve a meló után, hogy télikabátban menjek bekapcsolni a gépet, csak nyerjek 12 másodpercet a játékra. Számomra az előző részek többet adtak, hangulatban élményben egyaránt, ettől még ez jó játék, de többet vártam, az elődök ismeretében.
-
Kareszovics
addikt
Igazság szerint én is gondolkodok egy új karakter indításán úgy, hogy a mostanival (elsővel) még be se fejeztem. Ezzel a rohadt tamagocsizással alaposan szét@sztam a "valódi játékélményt" - ami sajnos tényleg kilométerekre van még egy Fallout Tactics-től is.
Még annyit megcsinálok, hogy "Benevolent Leader" öcsi (már rohadtul idegesít az is; 90-es happinessen vagyok, még emelkedést mutat, remélem elég ami van most a településemen...), illetve lerusholom a végét (Railroad + MQ).
De közben jobban végiggondolva nem vagyok biztos benne, hogy hozna egy olyan második végigjátszós élményt, mint pl Skyrim hozott a második karakteremmel (274 óra). Ott is az első karakter "öcsikari" volt, de mégis olyan érzésem volt, mintha frissen ülnék a cucc elé.
-
válasz
Synthwave #5236 üzenetére
A fémek (pl. autóroncsok) elég brutálisan gyűjtik a sugárzást, a legnagyobb dózist meg inkább a nagyvárosok kapták - senkinek sincs kedve nagymama kötött kesztyűjében urántömböket vasvillákkal talicskákba rakodni.
Meg aztán ott van, hogy sok emberből a legrosszabb énjét hozza ki az ilyen szintű világégés - az új világrendbe meg remekül beleillik az erőszak, felborult értékrend (amiben sokszor az emberi életnek van a legkevesebb értéke - ironikus módon) és a bizalmatlanság. Központi törvénykezés nincs, minden kommunának saját kódexe van, sokszor a szemet szemért, fogat fogért elv érvényesül - és előfordul, hogy az még a jobbik eset.
Ennek folyományaként sokan inkább kapálják a répakörtét vidéken hármasban és kerülik a fölösleges kontaktust más, idegen emberekkel, esetleg szerencsekerék-feelingű, ilyen-olyan, kisebb-nagyobb közösségekkel - inkább viaskodnak a tehén méretű, 3 fejű legyekkel, mert akkor legalább tudják, hogy mire számíthatnak. Összességében inkább csak arra törekednek, hogy megtartsák azt (a keveset), amijük van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gyimger #5229 üzenetére
Ez Commonwealth, nem Capital Wasteland. Persze ilyen téren az etalon még mindig a Fallout 2.
Abban igazad van, hogy lehetne több friendly NPC (és MINDENKI széthalhatna, beleértve a companionokat is), de ez a Bethesda hibája; átestek a ló túloldalára a default harcorientáltsággal és az Elder Scrolls újabb installációiból átvett nyomorékságokkal.
Mondjuk inkább dolgoztak volna rajta még egy évet és akkor lehetne normális RPG is, nem csak egy RPG-elemekkel teletűzdelt, szénné butított játékrendszerű open world FPS, egy csipetnyi Sims-beütéssel.
Ez itt inkább a probléma.Ha előbb találkozol Deathclaw-val, mint Mole Rat-tel, akkor nem tutujgattad Blökihusit.
Ő meg már szinte a szádba mászik, ha a főút mentén, a romos hídon hagyod el Sanctuary-t.
Mondjuk szerintem az reálisabb, ha több szellemváros van, kevesebb nagyobb, élettel teli és inkább a nagyon elszigetelt kis "közösségek" / családok vannak túlsúlyban, tekintve, hogy egy nukleáris apokalipszis után vagyunk, sok radioaktív matéria felezési ideje meg nem éppen 200 év - hiába vannak mutánsok, ghoulok, 6 fejű csirkehydrák, a szimpla homo sapiens még mindig hamar leteszi a haját (szó szerint), ha foszforeszkáló barackbefőttet eszik, némileg megemelkedett természetes ellenállás ide vagy oda.
Próbálták ezt azzal ellensúlyozni, hogy számos település megépítése és benépesítése rád vár - de összességében szerintem nézz körül jobban a térképen. : >
158 órám van eddig a gold save-ben és még BŐVEN van felfedeznivaló, fless apróság, ez-az, pedig a Pip-Boy-ba integrált location-ök száma uszkve 200-nál jár.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5232 üzenetére
Little Lamplight-ot én is hiányolom.
-
micafighter
nagyúr
Pedig vannak karakteres települések, kisebb közösségek, és nem csak üres semmi van a nagyobb településeken kivül, hanem összesen azt hiszem 37 településed lehet, ezeknek egy jó része kis elszigetelt családok. Csak ezek szerint nem találtátok még meg ezeket. És itt is több frakció van
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5232 üzenetére
Ez a lényeg. Elég sok dolgon kell átrágnom magam Diamondig, addigra már beleuntam magam a sok semmibe. A térkép északi része csak puszta, dél felé meg vannak a fosztogatók. De kiket fosztogatnak? Azt a kb. 10 "Settler" nevű NPC-t, akik élnek a környéken? Nincsenek közösségek, egy gócpontban összpontosulnak az emberek. Azért ez egy FNV után, ahol több frakció is volt, elég gyenge eresztés. Nem jut eszembe egy épkézláb település sem. Azért nem kezdek bele városépítgetésbe, meg bolthálózat-kialakításba, hogy legyenek legalább karavánok. Még végig kell játszanom, de ez ebben a formában lassú lesz...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
gyimger #5231 üzenetére
Igazából elég hamar elküldenek Diamond Citybe, ami tulajdonképpen Megaton on steroids. Annyi hibát vétettek szerintem a tervezés során, hogy túl messze rakták ezt a települést, és túl sokfelé tud elkalandozni az ember, és ez tényleg jellemzően üres városokban/városrészekben történik.
Egyébként alapvetően egyetértek veled, én főleg a karakteres településeket (Little Lamplight, Paradise Falls) hiányolom.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
Csapoati #5230 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszolsz és rögtön beszélgetéssé léptettük elő az elmélkedésemet. De szerintem messze nem. Goodspringsben laknak emberek, vannak boltok, kertek, bár, és itt bevezetnek a világba. Tudom, hogy vannak nagyobb települések is, de ritkák, gyéren vannak elhelyezkedve. Építkezés nélkül nincs egy közösség sem, ez még az, ami hiányzik. Amit láttam eddig a belvárosból, az is elég üresnek tűnt. Egyelőre nem találom a helyem.
-
gyimger
őstag
Elmélkedtem ma egy kicsit. Talán még nem merültem nagyon bele a játékba eléggé, de most erre jutottam. Elkezdtem nézegetni képeket a FO3-ból és a Vegasból, mert ahhoz is frissítettem a mod-táramat, és rájöttem, mennyire nem ugyanaz a hangulata azoknak, és ennek. Már sokadszor kezdem el a 4. részt, de valahogy sehogy sem tudom kellőképp beleélni magam. A 3-Vegas részekben azonnal látni, hogy az emberiség próbál túlélni (Megaton/Goddsprings), de itt azonnal szellemvárosok (Concord, Lexington, stb.), üres viskók, egy-két fős lakosságú tanyák várnak. Értem, hogy nekem kellene felépíteni a fél világot, de ez így gáz. Ki vagyok dobva a kihalt susnyásba, aztán hajrá. Nem mondom, hogy fogni kellene a kezem, de korábban legalább volt bevezetés a világba. Előbb találkozok Deathclaw-val, mint földikutyával, így semmi felépítés nincs... Szuper, hogy a magam ura vagyok, de ahogy a Far Cry 4-ben, itt is hiányolom a motivációt és a bevezetést. Ha elviselném valahogy ezt a SimCity dolgot, akkor lehet, hogy jobban hajlanék felé, de így nem megy. Még próbálkozom, hátha megfog. Más is van így?
-
budo82
tag
válasz
Gyula84 #5227 üzenetére
Beta update jött...
-
Gyula84
veterán
milyen update jött nem tudjátok? majdnem 1giga
-
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdés hogy nézegetve a videókat látom hogy van amikor az ellenfél fellett megjelenik adat meg van amikor nem (lvl ilyesmi) ez perk vagy a steam miatt van?
[ Szerkesztve ]
-
Damage
senior tag
150+ óra után sikerült a végére érni (PS4). Végigjátszottam anno az első két részt (PC) és a 3-t, New Vegas-t (PS3). Tudom, hogy vannak hibái, ezek ellenére nagyszerű szórakozást nyújtott. A játékot előrendeltem és mással nem játszottam a megjelenése óta. Így azt se mondhatnám, hogy annyira unalmas lett volna. Lehet, hogy néha még elindítom majd, új helyszíneket keresve. Az árát megérte, sok játékóra van benne. Jöhet a Far Cry Primal és várom a Fallout 5-t!
-
-
válasz
micafighter #5217 üzenetére
Gondolom, a HSM folyománya. Ami nagyon jó, legyen is súlya - csak akkor lehessen inventory itemként is pakolgatni. Ilyet meg nem találtam, csak kerülő megoldást; [link]
Melyik modra gondolsz konkrétan?
Jelenleg ezeket használom;
Buildable Power Armor Frames v1.3
Chrome Hazmat Suit
Craftable Ammo
Darker Nights + Darker Nights for Radiant Clouds and Fogs 1.3
Fallout 4 Enhanced Color Correction 1.2
Hardcore Survivalist Mode
Immersive Silence
Immersive Vendors
Logical Recipes 1.0
Longer Power Lines 3x
Perk Overhaul - Vanilla Names and Idiot Savant
Radiant Clouds and Fogs
Realistic Hair 1K
Realistic World Map v2.2 - 2k
Scrap Dead Things
Time Scale and Fast Travel Adjustment
Value / Weight Ratio
Vault Booty 1.0.3 Boobish Update
Vivid Fallout - Landscapes - Best Choice
Vivid Fallout - Rocks - 1k
Weighted Bottle Caps (Can be Dropped)[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
-
-
Buddy is nagy forma. Gyártja itt a mindenféle Ice-cold Nuka Colát.
Ez amúgy egy kissé fájó pont; miért kellett megszüntetni a Nuka Cola addiction-t? Már a 3-ban is..
Mekkora királyság volt az.Meg úgy en bloc a függőségeknek gyakorlatilag semmi tétjük, ahogy a mindenféle töréseknek sem. Egy stimpak és kész. Egy Addictol és kész. Vagy pár horpadt kupak egy helyi orvosnál.
Ki emlékszik még arra, amikor F1 / F2-ben, törött lábbal, Nuka Colás delíriumban (durva mínuszok) vergődtünk át a pusztán, hogy találjunk egy megfelelően képzett szakembert? Ott ugye még a First Aid és a Doctor is külön képzettség volt, az utóbbi kellett a törések kezelésére, de nem volt adott, hogy minden player karakternek magas értéke van. Meg ugye egy Doctor's bag sem ártott az inventory-ban..
Ha meg nem volt erre lehetőség, akkor NAGYON sokáig tartott (7 napig), amíg lejöttünk az éppen aktuális anyagról és addig kínszenvedés volt kalandozni az elvonási tünetek miatt. Ha meg Jet-függők voltunk, csak a Jet antitode segített.Meg jó, hogy a kupakoknak már súlya van. Csak ha eddig lehetett, akkor most már miért nem lehet őket a széfembe droppolni? Egyrészt, mert fless volna, másrészt meg a súly, nemdebár..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Fitzgerald #5213 üzenetére
Csak azt mondom, get your facts straight.
-
válasz
Fitzgerald #5211 üzenetére
Elég messze van az attól. Max. hebe.
-
-
válasz
Kareszovics #5208 üzenetére
Ilyenekbe mindig random botlok, másik küldetés felé haladva.
Így találtam meg a Yangtze-t is.
-
Ironsides mekkora forma.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5204 üzenetére
Öreg hiba.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5202 üzenetére
Vagy Data-t.
-
xFreex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5198 üzenetére
A legjobb kimaradt:
Vagy inkább a badass változat:
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest