Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz Fitzgerald #6170 üzenetére
Az NPC-k nem fogynak ki a lőszerből. Ha a settlerseknek adsz egy fegyvert és ahhoz legalább 1 db lőszert akkor azzal vígan elvan. Ugyanez igaz az ellenségre is.
Amúgy én úgy tudtam, hogy a workshopból simán kiveszik a felszerelést (páncél, fegyver). De nem biztos, nem figyeltem meg annyira.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Shadowguard
senior tag
válasz Fitzgerald #6170 üzenetére
Hasonlót biztosan csinálnak Én jártam már úgy, hogy leszedtem a mutánsok főnökét és minden nyomorult felkapta utána a minigunját. Illetve raiderek/gunnerek is hajlamosak felszedni a lelőtt társaik fegyvereit, bár jellemzően csak akkor, ha náluk deszkapuska vagy valami melee cucc van.
-
Dendytv
senior tag
válasz Fitzgerald #6147 üzenetére
Amúgy jah Ha kiveszem őket van fullcreem de akkor valami nagyon-nagyon pocsék grafikai minőséget ad ! De lehet az azért mert bele kellet piszkáljak az ini-fájl ba mert 5:4-monitorom van !
UI-De megsikerült oldani a dolgot...és most már élvezem a játékot ! Meg kell mondjam a magyarítás is elég jó már hozzá
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz Fitzgerald #6145 üzenetére
Hogy úgy fut-e a játék ? Igen úgy fut de azok nélkül viszont nincs teljes képernyőm
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Warton
őstag
válasz Fitzgerald #6114 üzenetére
A loading engem is zavar. Kizökkent a játékból, nem nagyon, de egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
micafighter
nagyúr
+1 az egészre
-
Snooker
senior tag
Reméljük a Fallout 5 vagy Fallout "egyéb alcím" alatt már egy új engine fog dolgozni
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #6112 üzenetére
Igaz morrowind óta épülget a mod közösség is, nem csak oblivion óta
Hát igen, reméljük
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz Fitzgerald #5623 üzenetére
Bocs elkerülte a figyelmem.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz Fitzgerald #5621 üzenetére
Mi a konfigod?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Csapoati
nagyúr
válasz Fitzgerald #5619 üzenetére
Egyébként pont a DDR4 jelentett volna sokat ennek a játéknak.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
athee76
csendes tag
válasz Fitzgerald #5617 üzenetére
No igen nekem a következő gépen szaggat néha nagyobb csatáknál, és csak High-on van minden nem Ultra-n ahogy a játék javasolta.
- Asus P7P55 LX
- Intel Core i5 750 @ 2.67 Ghz
- Cruical Ballistix Sport DDR3 8GB (2x4) 1600 Mhz
- Palit GTX 970 4GB GDDR5
- Seagate Barracuda 2TB 7200rpm (SATA3)
- MS Windows 8.1, 64bitÚjabb két rész a Far Harbor sorozatomhoz
5. rész de most mellékküldetések
6. rész ez már főküldikécske[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Fitzgerald #5574 üzenetére
Hát valahogy Oblivion változatosabbnak tűnt
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #5213 üzenetére
Csak azt mondom, get your facts straight.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #5211 üzenetére
Elég messze van az attól. Max. hebe.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ryder62
őstag
válasz Fitzgerald #5073 üzenetére
Ha már muzzled fegyverek: ezek léteztek pre war időkben?
-
Bad Pritt
félisten
válasz Fitzgerald #5073 üzenetére
Nem is tudnád, nem hal meg. Viszont így legalább adja a küldiket. Most épp banditák tűntek fel Ecser határában, oda kéne menned segíteni, ha lennél oly kedves.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4991 üzenetére
Szolíd 10 órás install. Éjjel 2-re elkészült.
Alapvetően egyáltalán nem játszom new age bloat-szennyet, szóval nem vészes.
-
Gyula84
veterán
válasz Fitzgerald #4991 üzenetére
igen annyival vagyis 1megabittel az ugyan annyi sokan nem veszik figyelembe, hogy bitben adják meg a net sebességet amivel semmi gond sincs
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4987 üzenetére
Egy külső hangkártyát még majd tervezek valamikor, max. 30-35 ezerig - persze, ha olcsóbb, az nem hátrány.
M-Audio külső egységet, hacsak nem kapok jobb ötletet. Akkor már elővenném a Cubase / Ableton / Reason-témát is kicsit. Mondjuk ahhoz egy legalább 50 rongyos fejes sem ártana, ha már stúdiómonitorokra nem futja.Konzolt 90%-ban meghagyom a jRPG / sRPG / japán beat 'em up és VN hegyeknek. Oda zsír a gamepad is.
Mittudomén. Direct download vagy FTP esetén szerverfüggő, ott megfelel. Torrent az max. 600-620 KB/s le és durván 60 KB/s fel.
Steam most éppen 635 KB/s-kel szed. Mert a készítők nem tudtak többlemezes kiadást csinálni PC-re, ha már Blu-ray-re nem telik.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4980 üzenetére
5 mbit.
Tökmindegy, türelmes vagyok.
Októberben (na jó, nem; még 2008-ban) találtam ki, hogy muszáj játszani vele, ha megjelenik. Csak októberben mélyült el a dolog, úgy igazán. Aztán eljutottam oda, hogy PS4 amúgy is kell, de ott nincsenek modok, 1st person dolgokhoz fos a gamepad és 30 alá droppol az fps = meh ---> SONY új üdvöskéje majd akkor, ha megjelenik a FF XV - és ha úgy alakul, hogy van rá keret, amit remélek.
Ezért öltem 150+k-t (-20k régi cuccok eladása) a gépbe (jó, ebből csak 75 igazán F4-related, de akkor már úgy voltam vele, hogy komplett refresh, másra is használom a PC-t, meg egy-két régóta áhított "sallang" sem árt) és vártam még heteket, a mai napig.
Egy esetleges reinstall már semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4977 üzenetére
A "szopás" alatt remélem, az újratelepítést érted.
Amúgy megjött.
-
Kareszovics
addikt
válasz Fitzgerald #4965 üzenetére
Ahogy én olvasgattam, nálam a legfőbb problémát az ősöreg proci + ram páros okozza, illetve ha azokat nem is tudnám cserélni akkor egy SSD legalább az aktuálisan játszott cuccaim alá illene.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
félisten
válasz Fitzgerald #4965 üzenetére
CPU sem árt alá. INkább az kell, nekem 270 OC-vel nem akadozik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
senior tag
válasz Fitzgerald #4920 üzenetére
-
senior tag
válasz Fitzgerald #4917 üzenetére
nem hetero
-
félisten
válasz Fitzgerald #4843 üzenetére
Nálam a köd eltüntető modok nem működnek.
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #4843 üzenetére
Felesleges kikapcsolni, állitsd low-ra és ugyanott vagy teljesitményben.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4840 üzenetére
"Erpégé? Csak annyira, amennyire efpées."
Akkor lehet, hogy meg sem kéne vennem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4834 üzenetére
Kell majd ehhez is egy FWE mod.
Ez RPG.
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #4834 üzenetére
Van erre is mod. Nehezitő moddal jobb a felszerelése az ellenségnek, minden fegyver többet sebez. Te is meg az ellenségek is.
(#4835) Rossi a sulyzotárcsák speciel elég nehezek. Egyrészről nem reális, másrészről szerintem nem lenne jó érzés hogy egy darab fém alapanyagot tudsz mondjuk magaddal cipelni, egy falhoz meg kell belőle 5, egy kisebb épülethez meg kell pár tucat fal. Egyesével vinnéd haza a pár tucat szorozva 5 fém alapanyagot? Reális lenne, de én 5 perc alatt megunnám ezt a szenvedést. És arrol ne is beszéljünk hogy egy bázishoz kell több száz fal.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4826 üzenetére
Kizárólag fizikai disc.
-
Devas
őstag
válasz Fitzgerald #4809 üzenetére
Ha Steamen keresztül játszanék, akkor feltételezem nem lennének ilyen bug-ok.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Chabe89
addikt
válasz Fitzgerald #4718 üzenetére
Te legalább végigtoltad. Én kb. a
nem mentem még tovább. Egy hónapja lassan el sem indítottam a játékot.Battle of Bunker Hill-nél -
DEV_NULL
őstag
válasz Fitzgerald #4718 üzenetére
Hm. Van benne valami. Nálam is egész hamar kifulladt a játék. Skyrimmel valahogy tovább elvoltam...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #4510 üzenetére
Nagyon szívesen.
Anyagi ellenszolgáltatás fejében, hiszen az idő pénz.
-
Chabe89
addikt
válasz Fitzgerald #4515 üzenetére
Szerintem pont lesz@rják milyen minőségű a magyar felirat csak ellehessen mondani, hogy az is van hozzá.
-
SaGa59
őstag
válasz Fitzgerald #4510 üzenetére
Én oroszból fordítgattam néhány stalker modot, meg egy ideje stalker könyveket (egy már megjelent, meg néhány novella, lassan (tavasszal talán) jön a következő kötet is), így most a modok hátrább szorultak. Jó fordításhoz nem annyira az eredeti nyelvet kell ismerni, bár azt sem árt, mint a célnyelvet megfelelő szinten ismerni és használni. A tükörfordítás a legrosszabb. Ismerni kell azt az eseményt, környezetet, amihez az adott mondat szól és aszerint fordítani. Na ez az, amit nem nagyon csinálnak meg még a hivatalos fordítók sem, így jönnek elő az adott nyelven teljesen helytálló, de az adott környezetben viccesen szóló szófordulatok, jelentések.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
bitpork
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #3559 üzenetére
Junk-al kereskedőktöl is lehet venni, de szerintem a legegyszerübb beszerzése az adhesive-nek továbbra is ha lekraftolod magadnak, 1-2 településed lesz mindenképpen mert Sanctuary az kötelező pl, ott a pár embernek enni meg inni kell, 2 percbe telik nekik lerakni a kaját meg a vizet, ha mutfruitot, tatot meg gourdot teszel nekik akkor meg is van oldva az adhesive utánpótlás
Nekem mondjuk egy tucat településem van és mindegyiken nagy üzemben megy a termelés, ugy nyilván mégegyszerübb
-
Bad Pritt
félisten
válasz Fitzgerald #3456 üzenetére
Az első tényleg hülyeség, a második annyira nem, mert ha nem látnak, akkor nem is tudják, hogy te voltál csintalan.
Amúgy nekem mindig is az volt az érdekes, hogy felveszem az X-01-et, amit szerintem minden csóró tud, hogy Enclave páncél és mégis jófejek maradnak velem, pedig távolról nem tudhatják, hogy én vagyok az. De ez már csak szőrszálhasogatás, régen is így volt.
-
warcat
veterán
válasz Fitzgerald #3456 üzenetére
Ha nem maradnak szemtanúk, miért utálnának?
Annak az osztagnak is szomorú sorsa (KIA) lett, akikről leloptam a powerarmorokat, eléggé hemzsegtek arrafelé a szupermutánsok.A szomszédban meg nagy raidertanya, biztos ők vetköztették le a hullákat!
De 300 capsért segítek megbosszulni őket persze...EA: It's in the crate!
-
keIdor
titán
válasz Fitzgerald #3402 üzenetére
Legalább az Elder Scrolls-ok zseniálisak, meg az egész Lore ami mögötte van. Mondjuk azt nem tudom, hogy ez a Bethesdának köszönhető-e vagy sem, nem néztem utána ki az író.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
brumi1024
veterán
válasz Fitzgerald #3402 üzenetére
Abszolút egyetértek, ezt panaszoltam korábban is spoilerben. Hol tartasz a sztoriban?
-
brumi1024
veterán
válasz Fitzgerald #3125 üzenetére
Akkor valószínűleg bug, remélhetőleg javítják. Egyébként tényleg csak 1-2 ilyen hely van, a ~90 óra előjött ez kb 3-4-szer pár másodpercre.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Fitzgerald #3125 üzenetére
"Igen pont ez a probléma, hogy ahol 40 alá esik, ott sem dolgozik a kártya.
980 Ti-vel meg egyenesen szégyenletes, hogy ilyesmit produkál a játék."Ilyenkor gondolkodom el, hogy részemről érdemes-e még mindig hobbiként tekinteni a PC építgetést... pedig a Mercim mennyivel menőbb lenne fekete bőrülésekkel és egyéb extrákkal....
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
félisten
válasz Fitzgerald #3118 üzenetére
Nem a procit zabálja. Én i5-4440-el kezdtem játszani, aztán alávágtam egy i7-4790-et, egy deát nem változott az fps. Bizonyos helyeken ugyan úgy beesik a f@szba. Egyszerűen pár effekt olyan fosul megy, hogy csak egy 100e Forintos VGA birkózik meg vele. Ezeket ki kéne kapcsolni.
-
brumi1024
veterán
válasz Fitzgerald #3118 üzenetére
VSync mellett teljesen érthető az alacsony terhelés, ott maga a játék limitál és azt a teljesítményt a kártya alacsonyabb órajelen is tudja hozni. Nálam 1-2 helyen ugrik fel a kártya max órajelre, az esetek nagy részében pedig be se kapcsol a venti.
Ahol 40 fps-ed van, ott nem ugrik fel 100%-ra valami? Mert fel kellene.
-
Mans20
addikt
válasz Fitzgerald #3103 üzenetére
Én támadó helyzetből nem bírom kiszedni magam,így nem tudom elforgatni a képet hogy lássam magam elölről.Majd a huszadik javítás után biztos jó lesz.
-
brumi1024
veterán
Milyen fps-t kapsz így? Procihasználat hogy néz ki ilyenkor?
-
Picturemaker
őstag
Lőszerem még nem tűnt el (vagy nem vettem észre), a fegyver néha nem akar előkerülni. Egyszer olyan is volt, hogy a pisztolyt és a macsétét összeolvasztotta. Furán működött.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
pomk
őstag
válasz Fitzgerald #3044 üzenetére
IDDQDIDKFA
-
brumi1024
veterán
válasz Fitzgerald #3077 üzenetére
Pont ezt említettem feljebb. Egyáltalán nincs súlya annak, ami történt. És itt egy több mint 200 éves ember, azon kevesek egyike, akik éltek a háború előtt az "aranykorban" és senkinek nincs egy kérdése hozzá, hogy milyen volt régen. És ez szerintem Shaun
.megtalálása után sem változik, hozzá se lehet feltenni olyan kérdést, hogy mi történt veled -
Ptech
addikt
válasz Fitzgerald #2897 üzenetére
A tooltip azt írja, hogy az INT-el fordítottan arányos az esély arra hogy proccoljon az IS.
-
.LnB
titán
válasz Fitzgerald #2897 üzenetére
Igen, pontosan.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ptech
addikt
válasz Fitzgerald #2894 üzenetére
Épp tegnap gondoltam rá hogy kipróbálom az elején IS-el tolni. Kezdek egy olyan karaktert ami 1-es INT-el fogja tolni, Idiot Savanttal az elején. Fogok rengeteg crafting materialt, húsokat, fegyvereket, gyomkat drogokhoz, armorokat, építési alapanyagokat. A két pontos IS még ötszörös szorzó, és 1-es INT-el kíváncsi vagyok milyen gyakran proccol.
Este lehet hogy ki is próbálom -
.LnB
titán
válasz Fitzgerald #2894 üzenetére
Miért nem? Nem üti egymást a kettő.Ja értelek. Te kis INT-es karakterről beszélsz. De az Idiot Savant nem csak akkor hasznos.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
PhilBrick
őstag
válasz Fitzgerald #2890 üzenetére
Lehet élni intelligence nélkül, nem létszükséglet. Főleg nem egy Idiot Savant perkkel.
-
MK VII
veterán
válasz Fitzgerald #2836 üzenetére
Van nekem is4-5 db csak nem tudtam mire való.
Amúgy a sniperes megoldás híve vagyok én is, de stimpack-om nincs és, ha rám jönnek páran azt megsínylem.. Tudom lehet csinálni Stimpack-ot, de alapanyagom sincs hozzá.. Ha meg megyek alapanyagot begyűjteni akkor valami állat vagy egy pár fegyveres mindig kikészít.. Szóval veszett fejsze nyele.Illetve újabb Power Armorokat honnan lehet beszerezni? Látom vannak itt sokan akinek több is van.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
nálam per pillanat 34 db power core van
nem szeretem a pa-t mert lelassít, néha használom csak9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
davidsone
addikt
nekem meg kb 20 egyet használtam eddig az alapon kívűl 40%+áfa bátty
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
MK VII
veterán
válasz Fitzgerald #2716 üzenetére
-
james001
veterán
válasz Fitzgerald #2700 üzenetére
Ott én is szívtam sokat kicsi szinten. Most lvl 26-n visszamenve gyorsabban túljutottam mindenkin
https://psnprofiles.com/kazama001
-
HaaS
addikt
válasz Fitzgerald #1808 üzenetére
Az F3 is csak a modolások után lett tökéletes... rahedli extra cucc, azok modjai, javítgatások, új monszták (imádtam a glowing zombikat), ammo tömeg, zsír AI (!!!), küldetések, zenék, sötétség (!), nehézség, cripple effektek... meg ami most nem jutott eszembe. Ja meg a negyed XP, és jóval magasabb szintű "élővilág".
Egy olyan modot hiányolok még nagyon, amiben van adrenalin... azaz igazán változhatna a lövési pontosság is, ha épp egy falka kutya áll fel alakzatba a vadászathoz, vagy lábon lövik a szerencsétlent... szóval ha fosás van... meg néhány "ó sit, derármór" benyögés is sokat fokozna a játékélményen. Kéne flash grenade is.Lesz itt olyan szkillfa rövidesen, ami nekünk kell, meg a nehézség is alakul majd, nem csak a legendary boss-ok mutálódása adja majd a kihívást. Száz szónak is egy a vége, a játék atomstabil és jó, tökéletes alap. Ebben a formájában még széles körben jajdejó, lehet épitőjátékozni, szuperarmoozni, kütyüzni, meg nézelődni is.
F3-ban is volt respawn (modolható akár), a háeszednek ezt a részét nem teljesen értem. Lásd link. Csak legalább rohadt nehéz volt maxra tolva mindent. Itt olyan legendary eső van, hogy nem győzöm ládázni a spec cuccokat... ott a neves cuccokért volt görcsölés rendesen.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
félisten
válasz Fitzgerald #1808 üzenetére
+1.
De ezt itt végig se gondolják, aki meg fikázik az a köcsög, te is tudod Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
HaaS
addikt
válasz Fitzgerald #1697 üzenetére
Ezt a Last Resort nevű indoor tweaket is felraktad?
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Fitzgerald #1744 üzenetére
"Konzolon is a proci a bottleneck? Nemá." Demá, elég gyenge a cpu rész a konzolokban, mert a grafikus magokra helyezték a hangsúlyt, illetve mondjuk úgy hogy ott nem annyira spóroltak.
-
4264adam
veterán
válasz Fitzgerald #1744 üzenetére
Hát nem tudom, nekem jól fut i5-ön 40FPS alá sose dropppol de azért feltűnik. :
Konzolon felesleges ez a kérdés, laptopot említettél
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Fitzgerald #1742 üzenetére
"Biztosan készül majd egy config tool rendes grafikus interfésszel, csúszkákkal, ami hozzáadja majd ezeket a sorokat az inihez, és lehet majd mókolni. Erre várok én is, min spec alatt játszva laptopon ez nyírja ki számomra a játékot."
A droppokon nem fog segíteni egy min alatti szint, a proci miatt is lehet droppod és a látvány változtatással ugyan úgy megmarad. Proci limited van.
Attól még ez is egy jól optimalizált, F3-hoz képest sokkal szebb. Örülök, hogy ennyit is javult, mint egy teljesen új engine-t próbálgattak volna egy ilyen világra ilyen táborral mert itt a történet az igazi nem az FPS szintű látvány.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Minimu spec alatt eleve laptopon nem kell csodát várni és szidni a betesdát. A nagy címek között elég jól optimalizált játék, persze nálam is 1-2x leesik az FPS 60-ról majd vissza megy, de ez van ekkora világban és ettől is tökéletes marad.
Mindenki: Codsworth-ot nem tudom magamhoz hívní keresgélés nélkül? Van nála pár táry ami most kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Akkor jelenleg nem is lehet megoldani...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Fitzgerald #1716 üzenetére
Szomorúan, de egyet kell, hogy értsek, pedig baromira bíztam a Bethesdában, nagyon vártam az elmúlt 5 évben a folytatást.
(#1713) davidsone: Ez mind nagyon szép, mind nagyon jó, de engem meg más fps görcsölése nem érdekel. Ennyi erővel akkor senki ne írjon semmit?
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HaaS
addikt
válasz Fitzgerald #1648 üzenetére
Hát ez simábban ment, mint gondoltam... úgy értem, egyszerű volt bejutni. Nálam ugyanez a helyzet, Diamond City sűreje, ha pörögve forgok 20.
-
HaaS
addikt
válasz Fitzgerald #1648 üzenetére
Kösz az infót, akkor megnézem a nagyobb városokat én is!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Fitzgerald #1579 üzenetére
Azért a látótávolság maxra húzva elég kemény, kb átlátni az egész világot egy magasabb pontról. Mondjuk az érdekes, hogy nem is ilyenkor van a legkevesebb fps-em, hanem Concordban a Speakeasy nevű helyen. Üres többszintes ház, 25 fps.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Fitzgerald #1568 üzenetére
Hát nem tudom, a profilomban lévő géppel nem esik szinte soha 30 fps alá FHD ultrán (god rays csak high, nem ultra), átlagban meg inkább 40-50-60. Azért ez nem olyan rossz egy GTX 950 mellett.
-
Ptech
addikt
válasz Fitzgerald #1396 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de miért van két Fallout4Prefs.ini?
Viper26: Nem tudják kinyírni, egy idő után észhez tér, de adhatsz neki Stimpack-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Fitzgerald #1417 üzenetére
Nekem van 3 fusion core-om, és boltban is láttam már, szóval cserélgetni kell. A cellek a "laser" fegyverekbe valók.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Fitzgerald #1417 üzenetére
Szerintem fusion core egy van, azt beleraktad és fusion cellekkel kell tölteni majd.
-
csabsz13
aktív tag
válasz Fitzgerald #1397 üzenetére
ja, én is akartam írni a loot-ról :-)
576 bolt, DunaPlaza. este 6 előtt értem oda.
ami nekem jutott:
fémdoboz
Nuka Cola pin up girl poster
War never changes silicon karkötőa doboz jól néz ki, a poster elmegy, a karkötővel már a kislányom játszik
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
warcat
veterán
-
Zomb€€
őstag
válasz Fitzgerald #1363 üzenetére
Nekem pont forditva, indoor 60fps folyamat, kint meg 20-30 kozott :-/
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
dergander
addikt
válasz Fitzgerald #1318 üzenetére
Mely fémeket szedjem szét hogy jó legyen? Mert a kocsi roncsok valamint a többi ilyen olyan kacat az steelt ad csak,nemhiszem el hogy már az elején egy rézhiány miatt elakadok .
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Fitzgerald #1192 üzenetére
Én is arról kaptam ma SMS-t, hogy holnap hozzák ki a csomagomat. Budapesti címre, budapesti bolttól. Kicsit értetlenül állok az eset előtt, persze a bolt sem tudott mást tenni, mint hogy elnézést kért, ami persze korrekt, csak nem feltétlenül segít.
Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy mi értelme van az előrendelésnek.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
csabsz13
aktív tag
túl kedves voltál velük, én megmondtam volna, hogy akkor menjen vissza érte amikor tud, de még ma legyen nálam a csomag.
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Csapoati
nagyúr
Pfff ez nagyon gáz. Én pont ezért vettem ki szabit és mentem el érte személyesen. Sikerült kifognom az utolsó M-es pólót, már csak XL-es van a Konzolok szervizében. Mondjuk azt hittem, ha megadom a méretet rendeléskor akkor félreteszik, de nem, aki kapja, marja...
-
Scholes9
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz Fitzgerald #1182 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
Középfokon biztosan nem megy az angol, inkább alap. Szóval ha ennyire sztoriorientált a game, akkor megvárom a magyarítást hozzá, addig meg ott a 3, legalább belerázódok a feelingbe!
Meg ahogy olvasom, vannak a 4-gyel problémák?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
adamgreen
senior tag
válasz Fitzgerald #1182 üzenetére
Épp az hogy semmi nem volt vele. Technikai szinten állnak hadilábon. Állando driver faszkodás stb.
Texture bugok. sorolhatnám -
Bad Pritt
félisten
válasz Fitzgerald #1158 üzenetére
Meg sok mással is, Ripley, Weyland, Yutani, Kirk, Scott, McCoy, Riddick és még sokan mások. Meg az Istvánok örülhetnek.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz Fitzgerald #1111 üzenetére
Besírtam.
-
Ptech
addikt
válasz Fitzgerald #1027 üzenetére
Én felhívtam őket, mert mailre nem nagyon szoktak reagálni. Felvette egy srác, benyögtem hogy milyen méretű pólót kérek, kérdezte hogy zenei CD vagy kulcstartó, kb két perc volt az egész. Szerintem hívd fel őket, ennyit megér.
-
csabsz13
aktív tag
válasz Fitzgerald #1029 üzenetére
igazából már a nulla jön, mert már nincs több nap hátra. éjfél után 1 perccel JÁTÉK VAN!!!már teljesen hülye vagyok. ma van az 1
[ Szerkesztve ]
-
Nissifer
tag
válasz Fitzgerald #973 üzenetére
Bizony, az Ars Magica világa nagyon kedvelt volt a szerepjátékos elitben. Mai napig kellemes érzésekkel tölt el, ha eszembe jut a néhai Steinhardt kapitány és jó barátja: Mersant Le Sinistre.
-
Nissifer
tag
válasz Fitzgerald #914 üzenetére
Az "1 szál hunting rifle"-s jelenet nekem is erős volt. Konkrétan lefagytam, ez miez?! 3 másodperc és a főhőst szétszedik!
Szinkron hangoktól félek egy kicsit. Remélhetőleg alaptalanul, mert idáig világbajnok volt a Fallout-ban szinkron színészek teljesítménye. Az egyik férfi karakter hangja a trailer-ben picit idegenül cseng a fülemnek, ám ez legyen a legnagyobb baj... 6-8 év alatt, majd hozzászokom, mire kijön a Fallout 5. Az új android kinézetének pedig külön örülök. Számomra reálisabb, mint a Fallout 3-ban lévők. -
csabsz13
aktív tag
válasz Fitzgerald #889 üzenetére
WiFi kell majd és hogy azonos hálózatra csatlakozzon a PC és a mobilod.
nekem úgy rémlik, hogy az E3-as bejelentésben Todd azt mondta, hogy majd miközben játszuk a Fallout 4-et, ezzel az applikációval helyettesíteni lehet az in-game pipboy-t, tehát pl. ezen keresztül válthatunk fegyvert, ruházatot, nézhetjük a térképet stb.AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
nofi
addikt
válasz Fitzgerald #889 üzenetére
Felhőből fogja szinkronizálni az biztos. Azt nem tudom, hogy MS, PS, Steam hozzáférést biztosít a saját cloudjához, vagy külön a F4-ben lesz egy folyamatos kommunikáció valamilyen Bethesda szerverrel emiatt.
Xbox GT: nozsolt
-
gyimger
őstag
válasz Fitzgerald #861 üzenetére
Ha olvastad az előző spoileres írásomat,
azért pofásan ráhibáztál ezekre a kaja-bónuszokra. Vegyél lottót.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Chabe89
addikt
válasz Fitzgerald #826 üzenetére
-
félisten
válasz Fitzgerald #779 üzenetére
Mind a kettő dizájn tetszik. Nekem színesen is jó lesz Én modokkal pont azt a barna fos árnyalatot kapcsoltam ki F3-ról és mintha egy teljesen új játékkal játszottam volna. Megdobta az élményt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest