Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Fitzgerald #4920 üzenetére
-
senior tag
válasz Fitzgerald #4917 üzenetére
nem hetero
-
senior tag
válasz micafighter #4461 üzenetére
Igen. Arra gondoltam. Amúgy is hülyén van megcsinálva. Miért nincs egy számláló, hogy mennyi cuccot tudok még lerakni.
-
senior tag
Nem tudok a kreativitásomnak teret engedni amiatt a fránya sárga csík miatt építő üzemmódban. Nincs valami mod ennek kiiktatására?
-
senior tag
válasz micafighter #4341 üzenetére
A "megfelelő eladó" alatt mit értesz? Én csak random szerűen hozzárendeltem vkit.
-
senior tag
válasz micafighter #4312 üzenetére
Köszi, akkor így fogom csinálni én is.
-
senior tag
Ha átszeretném költöztetni a játékot HDD-ről SSD-re, akkor mi az eljárás? Mire kell figyelni? Reinstall, vagy lehet kopizni?
-
senior tag
Miért nincs ablak építőelem? És miért olyan macerás egy ajtó modult betenni? Ha kiveszek egy falelemet, nem fér be a helyére az ajtó-elem. Mi a titok?
-
senior tag
Az FPS és egyéb adatokat hogyan íratjátok ki a játékban?
-
senior tag
Engem a tehenek idegesítenek halálra. Állandóan láb alatt vannak.
Egy brahmin-káddal becsaltam őket egy brutál karámba, és rájuk csaptam a kaput. De onnan is kijött egy pár. Átmentek a falon. Bug. Lehet kinyírom őket. Úgy sincs sok értelmük. Nem is értem, hog ymiért nem lehet hozzájuk rendelni valakit, hogy terelgesse, meg megfejje őket. Az is plusz kaja lehetne. -
senior tag
Remélem tudtok nekem segíteni.
Játék közben akadt egy kis dolgom, és magára hagytam. a Windows közben bealudt. Mikor próbáltam újraéleszteni, a játék nem akart, így ki kellett lőnöm. Mikor újraindítottam, nem az 1. monitoron (elsődleges), hanem a 2. monitoron indul el. Már mindent megpróbáltam állítgatni, de nem tudtam az 1.-re visszahozni. Most úgy működik, hogy az 1. monitor lett a kettes, de ilyenkor ugye az egérmutató pont az ellenkező oldalon megy át a másik monitorra. Szóval ez így biztosan nem jó. W10, Radeon vidókari -
senior tag
válasz 4264adam #3905 üzenetére
Én nem hasogatok szőrszálat. A játékok nagyon nagy részénél oda mappolom a billentyűzetet, ahová nekem jólesik. És nekem ez a beállítás, amit a játék enged, nem esik jól, rontja a játékélményemet, mivel kb. 15 éve nem az alapbeállításokat használom FPS játékoknál. Tudom, hogy egyéni szocprobléma, csak megemlítettem.
Megnéztem megint, és az 'E' betüt nem lehet elállítani. Illetve el lehet, de akkor építő módban nem tudok jobbra mozdulni. Tehát hiába az 'E' betűt állítom be jobbra lépésnél, építő módba a program ezt felülbírálja.
-
senior tag
válasz sagajr78 #3898 üzenetére
Én nagyon hosszú ideje (+10 év) a mozgásra a WASE billentyűket használtam. Erre állt rá a kezem.
Gondolhatjátok mennyit bénázok a WASD-vel. Nem értem, hogy miért nem adják meg a szabadabb konfigurálás lehetőségét. Mod sincs rá. Be van betonozva az a nyűves 'E' betű. Próbáltam kontrollerrel, de azzal még bénább vagyok. Az sem normális (szerintem) hogy két billentyűvel kell valamit aktiválni /felvenni, 'E' és ENTER -
senior tag
Megtudnátok nekem nézni Mama Murphy ID-ét? Fel szeretném támasztani kíváncsiságból.
-
senior tag
Nekem meg ez a problémám: Pip-boy app
-
senior tag
Kiraktam elárusító bódékat, rendeltem hozzá munkaerőt. Látszólag nem csinálnak semmit, csak támasztják a pultot, vagy elmennek sétálgatni. Hogy indul be a biznisz itt? Adjak át nekik eladni való cuccokat? Pl. vizet, vagy ami nem kell? Kupakot is adjak, hogy legyen tőkéje? Ez a része a játéknak hogyan működik? Nekem úgy lenne logikus, hogy be tudnék pakolni olyan cuccokat a megfelelő pultokba, amik nem kellenek, és az eladók eladják nekem.
Írtátok, hogy orvost is lehet delegálni.
A resource/misc (azt hiszem ez az elérési út) van egy pult. Kiraktam, hozzárendeltem egy téblábolót, és... nem tudom mi történik. -
senior tag
Szóval...
Túladagoltam kokóval az öregasszonyt Sanctuary-ban. Remélem nincs befolyással a küldetésekre. Próbáltam befogni melóra, mert csak ott üldögélt, míg mások halálra dolgozták magukat, de csak könyörgött, hogy adjak neki anyagot. Azt hittem egy idő múlva neki is tudok utasításokat adni, erre kipurcant. Vagy három seetlers ott álldigált órákig, és jajveszékeltek, nem dolgoztak. Visszaültettem a testet a foteljébe, hátha megnyugszanak, de nem. Egy idő után eltűnt a teste, és lenyugodtak a kedélyek. Rájöttem, (lehet nem mondok újdonságot) hogy az épületek áramellátásához nem kell mindent bekábelezni.
Feldobok a tetőre szépen elosztva 2-3 póznát, (Már ahová lehet) összekötöm őket a generátorral, és bent máris van áram. A kisebb póznáknak persze kisebb a hatósugara is. Lehetőség szerint a generátort, és a rádióantennát is odateszem.
Úgyis működik, hogy feltapasztok a falra egy csatlakozót, összekötöm a generátorral, és azon a falsíkon kívül-belül van áram. Nagyjából be lehet határolni a hatósugarát egy lámpával. Ennek ellenére van pár olyan lámpa, amely hol működik, hol nem. Illetve működött, de arrébb raktam, elaludt. Visszatettem, és nem akart újra világítani bármit is csináltam. Egy mellé rakott ugyanolyan vidáman világított.
Nyilván valami bug.Az árammal működő védelmi ágyuk áramellátását is úgy kell szervezni, hogy minél kevesebb kábelezéssel, illetve nyersanyagba kerüljön.
Azért az durva, hogy egy világító panelnek (amit programozni lehet, hogy milyen színű legyen) 1 egység áram kell. Egy komolyabb világító felirathoz, tekintélyes mennyiségű generátor kell.Azt észrevettétek, hogy a kapcsolók fordítva működnek? Engem nagyon megzavart. (Emiatt nem működött pár napig a toborzó-rádió)
Ha a kapcsoló lefele áll, (lekapcsolva) akkor van felkapcsolva, -> zöld fény. Felkapcsolt állapotban van az áram megszakítva. -> piros állapotjelző fény. -
senior tag
Van egy kis gondom a Pip-Boy app-al. Egy darabig rendesen működött, aztán egyszer csak huss, megszakadt a kapcsolat. Azóta, vagy négy napja nem tudok kapcsolódni. Van amikor megtalálja a PC-t, kiírja a korrekt IP-t, majd a connect után rögtön error-ra fut.
Egy hálózaton van a tablet, és a PC is. Mindkettőnek dedikált IP címe van. A windows tűzfalon (w10) engedélyezve van a játék. Kikapcsoltam, bekapcsoltam. Letöröltem (az appot) újratelepítettem. esetleg van ötletetek mit nem próbáltam meg? Nagyon hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest