Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felraktam a játékot Steamről, erre indítás után mindig crashel a menüből
Ha letíltom tűzfalon keresztül, akkor megy
Van jobb megoldás? -
Előszedem a játékot így pár év után.
Javaslatot kérnék az alábbi buildra:A lehető legnagyobb Int-es Power Armor, Gatling Laser (lehetőleg Final Judgement)
STR: 8 - heavy gunner, steady aim, rooted (később +1 boobleheaddel)
PER: 4 - locksmith miatt, de demolution expert is érdekelne
END 1 -
CHR 1 -
INT: 10 - science, nuclear physicst meg a többi
AGI: 1
LCK: 3 - bloody messINT-el Terv:
meginni int csökkentő piákat majd Special bookba int-et választani és utána int-es booblehead. Elvileg így 12 lesz alapból. Ruháknak leginkább int-et növelőeket.Kérdés hogy a rooted-et érdemes-e használni heavy gunnerként vagy jobb ha mozgok össze vissza?
-
SaGa59
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #7594 üzenetére
Természetesen nem ea, beth. Csak néha már keverem őket. Öregszem...
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz
blacksir #7591 üzenetére
Nem egészen.
Választhatsz, hogy
1: vpn-t használsz játék közben, akkor tudsz kapcsolódni a CC-hez is. A probléma oka, hogy bizonyos IP címekkel nem hajlandó rendesen szóbaállni az EA szervere. A vpn más Ip címet mutat a tiéd helyett.
2: letiltod a fallout4.exe internet elkérését a tűzfalon. Ekkor a CC-hez nem tudsz kapcsolódni, de a Steam kliens eléri a szervert és az achievementeket is rögzíti. Talán ez a legkevésbé fájdalmas megoldás.
3: kihúzod a hálózati kábelt játék közben. Ekkor vagy ott, mint a törtnél. -
blacksir
tag
Sziasztok.
Előfordult valakinek hogy a Fallout 4 a menüben ki fagy (kilép a játékból) ? Tud valaki nekem mondani egy működő képes segítséget?
-
törölt tag
válasz
PappZ75 #7587 üzenetére
Aha és szerinted pl. (#7583) SaGa59 fejből írta azt a választ?
Csak azért írta angolul, hogy megnehezítse a dolgodat ugye?
Leírtad, hogy a tűzfal beállításon kívül semmivel nem próbálkoztál még. Egyértelműen látszik, hogy nem is érdekel a dolog. Belökted ide a többieknek, hogy oldják meg te meg néha majd rákérdezel, hogy kész van-e már.Van külön gomb off-ba tenni a hozzászólásodat, nem kell beleírni hogy "off topic"
-
PappZ75
tag
válasz
#81999360 #7585 üzenetére
OFF TOPIC
Értem én, de az ilyen jellegű válaszok - már bocsánat amit írtál - csak a hozzászólások számát szaporította és nem a megoldást segítette és elterelte a kérdésről a lehetséges választ, hisz látszatra volt "válasz" hozzászólás, ezért kellett újra kérdeznem.
Ha nem tudsz, nem akarsz segíteni, hát hagyd a kérdést és mint láthatod volt érdemi segítség is utánad. -
törölt tag
-
SaGa59
őstag
válasz
PappZ75 #7582 üzenetére
A tűzfalas megoldás akkor segít, ha a program elindul és a már a főmenüből lép ki, amikor megnyomsz egy billentyűt. Gyanítom, neked addig se jut el, mert ezt a "működése leállt" üzenetet még a kori szakaszban szokta kiírni egy program, az indítási kísérlet után egy kis ablakban.
Tipikusan hiányzik valami driver, dll, rendszerkomponens, nem fejeződött be rendesen a telepítés, stb... Azt, hogy mi a gond, talán a logokból tudod kinézni.
Pl Windows rendszer logok (Alkalmazás).Egy hasonló esetre a megoldás:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Fallout 4\_CommonRedist\vcredist\2012
In that folder there should be 2 vcredist.exe files run both of them separately. You should have the option to "Repair" if it is already installed. Afterwards Restart computer and game should work if you had the problem I was having.I used the C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Fallout 4\_CommonRedist\vcredist\2012 solution, disconnected my second display and the game started correctly.
Keresési javaslat: "Fallout 4 Stopped working"
[ Szerkesztve ]
-
PappZ75
tag
válasz
#81999360 #7581 üzenetére
Köszi, de ezért továbbra is hagynám a kérdésem fent mert bizony a google top találatai is hasonló "segítséggel" van tele.
Bízom benne, hogy van aki szenvedett ezzel és esetleg tud is rá megoldást.
Tehát továbbra is várok ötleteket, hogy Steam-es alap Fallout 4-et minden mod és sallang nélkül Win 8.1 54 bit-en hogy lehet életre bírni. -
pandras83
őstag
Szevasztok
Azt a jelenséget tapasztalta valaki, hogy belső helyszíneken irreálisan magas fps-t kapok, begyorsul a karakter mozgása és a zárfeltörés animációja is túl gyors lesz? Ryzen 5 2600, 2x8gb 2400mhz ddr4 és gtx 1060 3gb mellett csinálja, korábban a phenom x6 mellett nem volt ilyesmi...
-
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Steamen megvettem az alap Fallout 4-et.
Feltelepítettem, de nem indul el, "Fallout 4 működése leállt"hibaüzenettel indításkor el sem indul..
Rendszer Windows 8.1 64 bit magyar
Hardver bőven elég lenne hozzá, Radeon driver új.Mi lehet a baj?
Olvastam, hogy tűzfalon tiltani kell, megcsináltam, de semmi.
[link]Más Steames programmal még nem volt gondom.
-
sixpak
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #7571 üzenetére
Valóban, igazad van.
Pedig lehagyhattam volna róla az alját....majd legközelebb. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Klafa! De ha beleköthetek, én úgy tudom hogy a Nuka-Colához a Vault-Tec-nek nincs köze, azt a Nuka-Cola Corporation gyártotta.
Én is összerakom a gyűjteményemet lassan...
Amúgy is érdekesebb ez, mint az ezredik "milyen modot" meg "nem megy a mod" című szösszenetek...
[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
A season pass most a cdkeys-en € 11.39.
-
Pitterix
őstag
Köszönöm szépen Uraim!
Már azt hittem talán nálam van a hiba.
SSD-n van természetesen.
Az említett mókolást lehet kipróbálom, aztán meglátjuk.
A 3. része is nagyon tetszett, de ez valamiért jobban bejön. Totál magába szippantott a világa. -
PeL
addikt
válasz
Pitterix #7564 üzenetére
Üdv. Nagyon nem lehet mit csinálni vele, engine sajátosság, a töltőképernyőn is 60fps korlátozás van ami lassítja a betöltéseket. Van egy mókolás amivel a töltőképernyőn kikapcsolható ez, állítólag gyorsít rajta de én nem próbáltam ki.
Load Accelerator a neve, viszont érdemi haszna igazából csak akkor lesz ha SSD-n van a játék.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
A "Better Locational Damage" modnak van saját leveled list pluginje, pont az említett plusz itemek miatt. Ez a lőszeres és medkit ládákba is belenyúl, ritkábbak lesznek benne a cuccok, ebből kifolyólag sok üres is lesz. Jobban rákényszerít hogy vásárolj vendoroktól, óvatosabban játssz hogy kevesebbet kelljen belőlük használni stb. Egyébként szerintem nem annyira drasztikus, legutóbbi játékomnál is 40-50 stimpak volt berakva a Sanctuary workshopba, azokon kívül még volt nálam vagy 10-15 db.
-
Chabe89
addikt
Leveled List conflict lesz szerintem. Na meg ilyen, hogy bandage nincs alapból a dobozokban. Better Location Damage rak be ilyeneket többek között. Patchet kéne csinálni azokhoz a modokhoz amik módosítják a leveled list-et, hogy ne ütközzenek.
-
Liner
aktív tag
válasz
Chabe89 #7534 üzenetére
Köszi! Sajnos egy darabig nem volt netem.. Most épp egy olyan pröblémával találtam szembe magamat, hogy teljesen kiakadok tőle. Ha bárki tud segítsen. Érdekes módon van egy régebbi mentésem és ott nem áll fent ez a probléma...
Ezek a zöld fehér medkit tárolók egytől egyig üresek esetleg néha valami bandage van bennük. Ez mi a nyavajától lehet? Az nyilvánvaló, hogy mod, mert régen is találkoztam ilyen problémával ha jól emlékszem a boss chest legendary item hozta elő vagy valamilyen lootos dolog. Az a baj, hogy borzasztó pengén van most feltéve a játék. Még arra is hajlandó vagyok, hogy bekonzolozok egy csomó medkitet. Inkább mint, hogy újrarakjam. 231 mod zéro szaggatás. Őszintén szólva mégegyszer nem is tudnám ilyen tökéletesen felrtakni. Nekem a feladatok gyanusak. Már a moddal berakott plusz questek és vanilla módosítások pld. better goodneighbor meg ilyenek. De ez mi, hogy a 70 es karimnál minden rendben?
-
borovi
aktív tag
válasz
micafighter #7551 üzenetére
Panaszkodik a kolléga a Metro Exodus fórumon, hogy ez már nem Metro, hanem inkább Stalker fíling. Hát, ezt a trailert nézve van benne valami...
[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
Megnéztem és most már tényleg magyar lett!
Köszönöm.
Anno amíg az F4 is virágboltos volt próbára, magyarítottam, de amióta azt is megvásároltam, már se nexusmod se magyarítás. (anno kellett újrakezdeni a játékot bénázásom miatt) A steames vásároltra felraktam pár dolgot a gyári modok közül, de ennyi....
-
borovi
aktív tag
válasz
micafighter #7551 üzenetére
A Metrokkal is szerettem játszani. Kíváncsian várom az Exodust - megjelenés 2019. február 22. Itt van már a kertek alatt, hipp-hopp eljön, észre se fogjuk venni az idő múlását most, hogy ráfordultunk a karácsonyra!
Van, ahol már karácsonyi vásárt tartanak, érdekelne, hogy teljes fényfüzéres-girlandos dekorációval-e.
Onnan meg már csak egy ugrás február.
-
SaGa59
őstag
A TTTW már évekkel ezelőtt is elég stabil volt, hiába alfa verzió. Akkoriban volt némi szerzői jogi vitájuk és lelassult, vagy talán átmenetileg le is állt a fejlesztés, de ha csak az alapjátékokkal használod, valószínűleg több összeomlásban, mint a két alapjátékkal amúgy is lenne, nem lesz részed.
Modlista is van hozzá, mivel szabad és mivel nem, társítani.[ Szerkesztve ]
-
borovi
aktív tag
-
Ptech
addikt
Lesz még egy nagyobb FO4-re épülő mod, Fallout Miami néven. Elvileg Far Harbor-hoz hasonló nagyságú térkép, új itemek, questek, hangok, zene, elég komplett kis pakknak tűnik.
-
vottokar
senior tag
Tudom, hogy nem pont ide illik,
de FO3 NW. Régebben játszottam virágboltos verzióval magyarítással, minden jól működött. De nemrég (még télen) megvettem, és steamról telepítettem és sajnos a magyarítás nem ment. Melyik magyarítást használod, hogy működik? (Ha jól olvasom te is steames verziót használsz..)
-
borovi
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
A New California igen ígéretesnek látszik a trailer alapján, de 2 hónapot még várni kell a végleges verzióra, jelenleg béta van fenn. Kivárom, szépen fogy a visszaszámláló...
A Tales of the Two Wastelands is izgatja a fantáziámat, a honlapja alapján klassz játék lehet, csak ott még alfa verzió tölthető, a jó ég tudja mennyi bug, mennyi crash van benne. Azért lehet, hogy felrakom, egy próbát megér. Aztán, ha nagyon összevész a gépemmel, még mindig leszedhetem. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Win 10 és a FO 3 hogyan működnek együtt, utoljára Win 7-en játszottam vele, azzal ment. Viszont rémlik, mintha olvastam volna, hogy a 10 nem tetszik neki. A New Vegassal nem lesz gond, az simán megy a 10-en, a múlt hónapokban vittem végig nosztalgiából - meg azért is, mert a DLC-k kivételével végre van a főszálnak egy viszonylag teljes magyarítása is. Azt meg főleg nem tudom, hogy a mod telepítésénél nem lesz-e gond abból, hogy a FO3 lemezes, a New Vegas Steam verzióról települ, mert mindkettő kell a modhoz.
Na, majd kiderül, ha nekiállok.[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
Van a Tales of the Two Wastelands, ami összekapcsolja a FO3-at és a FO3NV-t, illetve van egy valamikor Project Brazil néven indult, mára talán talán New California névre alakult mod a FO3NV alapjain, ami teljesen más sztori és talán terület is. A nexuson épp hidden állapotú de a moddbn talán elérhető. Én még a nagyon korai állapotában néztem, amikor épp csak ki lehetett jutni a kezdő vaultból és vége is volt.
-
borovi
aktív tag
Hát, azért lett volna ídő, a Fallout 3, ha jól emlékszem 2008-ban, a New Vegas 2010-ben jött ki, a 4. is 3 éves.
Igazad van, bonyolultabbak, egyúttal szabadabb játékra lehetőséget adóak, mint a sztalkerek. Na, mindegy, reménykedjünk, hogy talán valaki(k) megpróbálja(ják), és hasonlóan izgalmas, fordulatos modok születnek az alapsztorik nyomán, mint a sztalkerekhez.
Addig is körülnézek a Nexuson, ahogy javasoltad.[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
Olyan, ami teljesen átgyúrja a fő történetszálakat, vagy teljesen kihagyja és helyette másikat ad, nincs, mert ez eleve egy „homokozó”, modok nélkül is azt csinálsz benne, amit akarsz. Pár év múlva lehet. A stalkerben sem az első években jöttek ki a teljes történetet lecserélő modok, az első ilyen a Priboy story volt, az is kb három évvel később. A Fallout kicsit bonyolultabb, nehezebb benne teljesen új világot alkotni.
Olyan, ami átalakítja a játékmechanikát, átsúlyozz a dolgokat, több is. Pl a már említett horizon, ami gyakorlatilag az alapjaitól átalakít mindent, a perkeket, az egyes felszerelések statisztikáit, az előállításukhoz szükséges alapanyagokat, képességeket, a zsákmányolható tárgyak gyakoriságát, összetételét, stb. Viszont a történetszálhoz nem nyúl, mert abból eleve ki-ki azt és annyit teljesít, amennyit és amit akar.
-
SaGa59
őstag
Keress rá a nexuson a quest modokra és nézd át a véleményeket róluk.
Nálam most ezek vannak fenn:SS1 thicket executions
SS2 roadside pines motel
SS3 Atom cats
Tales of the Commonwealth/Atomic radio
Kelly’s household
Outcasts and remnants
Project Valkyr
Project Phoenix
50 ways to die at dr. Nicks
South of the sea
Swamps expanded
Vault 494
The secret of the huntress manor
Comic collectorVolt több is, de a horizonnal voltak problémáik, így leszedtem őket.
Az első három igazából település mod, csak a megszerzésükhöz van egy-egy rövidebb quest. A
többi összetett, több részes feladatsorral egészíti ki a világot,
Az utolsó csak egy gyűjtögető mod, de hogy mind a, talán 120 magazint megtaláld, alaposan végig kell túrni mindent.
Van néhány companion mod is, amikben a felvehető companionokhoz tartozik pár feladat… -
PeL
addikt
Látom a Liner gyerek behozta a PH Fallout 4 topcijába is az életet. Vigyázzatok vele, ezzel a trollal amúgy nem érdemes foglalkozni, SG fórumról már ki lett banolva mert ott is előadta magát, ott is fitogtatta milyen jó gépe van, közben persze a nagyzolását próbálta a moddolás mögé bújtatni. Aztán mikor ez az embereknek kezdett feltűnni és elkezdték figyelmen kívül hagyni a posztjait elkezdte teleszemetelni a fórumot meg belekötni az emberekbe, az 5 perces hozzászólás szerkesztési limitet figyelmen kívül hagyva 1-2-3 percenként posztolt valamit a fórumba ami keveréke volt a moddolásnak és a különböző emberek felé tett személyeskedéseknek, aztán mikor már túlságosan nagy port kavart és érezte hogy banolva lesz megpróbált látszólag eltűnni hogy más accal visszatérve újfent előadja magát, majd végül azt gondolván hogy senkinek nem tűnt fel hogy az alreg mögött ugyanaz a személy rejtőzik leleplezve magát mindenkit elküldött még egyszer melegebb éghajlatra, ugyanúgy nagy spammelések közepette.
Itt egy összeollózott szösszenet hogy mit leművelt SG-n mikor kezdték az emberek tudatni vele hogy unalmas: http://oi63.tinypic.com/9zn3iv.jpg
-
Liner
aktív tag
válasz
Chabe89 #7530 üzenetére
Teljesen szűz mondom. Nincs vivid. Ami graffall kapcsolatos az kb amit leirtam. De kösz simán csak bemásolom datába vagy kell valamit mókolni?
Remélem azért nem találom mert sokféleét lehet építeni de gyanus, hogy a okfélébe ugyanazt lehet gyártani, de akkor miért van sokféle.
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1564 Erről mi a véleményed? Mehet ez fps rovására. Bármennyire is?
Mellesleg ha nem találom meg azt a töltényt beleőrülök lefényképezem a fegyót[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Igen, többször, többféle bilddel, még survival módban is végigtoltam egyszer. Kb. 400 óra van benne. Egy időben annyira eluntam, hogy legyártottam 100 db macit, amiket aztán kilőttem az égbe.
Egy hónap kihagyás után most a vasutasokkal vagyok. Jelenleg egy 0 intelligenciájú, magas szerencsefaktorral (idiot savant) rendelkező hevi szledzshemörrel felszerelt melee karakterrel nyomulok. Kihívás volt, főleg az elején, de most már egy alap deathclaw nem okoz különösebb gondot, ha halálfejes akkor azért problémásabb.
Igen, kihalt érzésem volt, mert ez egy posztapokaliptikus világ, amit a kínaiak szanaszét lőttek atommal. Milyennek kéne lennie? Én annyira nem szeretek harcolni, inkább a történetek ragadnak magukkal. Rengeteg mindent lehet benne csinálni
-
Chabe89
addikt
Akkor az Ammunation benchnél kéne lennie szerintem, bár jómagam nem használok New Caliberst.
7529: Töltsd le manuálisan és akkor tudod mit kell törölni, ha netán le akarod szedni később. Mivel sokmndent felülír a Vividből valószínűleg újra kell majd raknod utána. Amúgy meg simán elbírná a gépet, ha nem bontanád meg a precombines-t a zöld modjaiddal. Hidd el, hogy azért ilyen a teljesítmény bent a városban.
-
Liner
aktív tag
Figy. Nem akarok erőlködni de legalább egy better setlers meg egy unofficial peccset rakj fel. Csak, hogy ne álljanak a tehenek a háztetőn meg ilyenek. Ezekhez script se kell.
Chabe: AMúgy nagyon hadakozom magammal miattad. Nagyon megtetszett az amit a vivid helyett linkeltél.. Zseniális az a sok apró kavics.
Azt ha felrakom és esetelg nem megy rezzenéstelenül le tudom úgy szerdni, hogy ne legyen nyoma?
Mert most zéró (majdnem ugye frasson light, enhached l. Cross gift stb azért nyilván fent van.[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Végigtoltad már amúgy? Nem volt ilyen kihalt érzésed? Alig lézeng valaki az alapjátékban lvl 80 on nekiállsz futni a pusztába azt egyszer csak sarokba harap egy földi kutya egy óra után.
Én meg pont most vagyok 79 de ne tudd meg milyen érzés ha bárhova mész és nem lopakodsz kb 6 mp van vagy egy mert megindítanak feléd 6 rpg-t vagy 3 an nekiállnak 20 mm es tankbontó fegyverekkel lőni. De addigra már egy láthatatlan szupermutáns fejezi be a munkát és lefejez.Persze csak akkor tűnik fel bazi nagy kék szikrázások közepette amikor meglendíti a halálos fegyvert addig csak zavart látsz a levegőbe. Predator tudod.. Nem szabad az ilyeneket kihagyni. Meg harangra ne kettővel csoszogjon már oda a paréj. De a legjobbak az ugráló nyuszik, mondjuk azt pont kikapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Háááát.....
Na megoldottam a weapon problémámat. Hihetetlen kinézetű mesterlövész puska. De most komolyan. Csak nézni egy óráig lehet, gyönyörű. Erre ilyen lőszer kell bele, hogy 300 WM MF punktum. Sehol nem kapható nem is tudok gyártani pedig jól megnéztem. Azért van próbléma amit mindig meg kell oldani...
Valaki hallott már ilyen lőszerről?
Chabee segíts te nagyon nagy tudású vagy de tényleg. Ha valaki halott erről plz help mert megőrülök ha nem lőhetek fejbe valakit ezzel a fegyverrel csak a távcsöve olyan, hogy én ilyet még nem láttam. Akkorát nagyít ha nem nyomsz altot körüllengi az egész képernyőt.[ Szerkesztve ]
-
-
Liner
aktív tag
válasz
micafighter #7522 üzenetére
Inkább 2.. Van olyan?
Grasslandsel meg conifersszel szerintebb szebb élvezhető is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
micafighter #7517 üzenetére
Néztem már sajnos éppen ezért vagyok ezen a véleményen modokkal kapcsolatban.
-
Liner
aktív tag
Barátom. Tegyél fel egy 4k modot texture bundle-t ezek még nem lassítanak... Viszont True Grass Regrowtal megnéznám milyen képet ad a karid.
Nekem pont most lett elegem szóval felfullozom amennyire lehet. Majd küldök képet. De figy ha nyomsz egy sima ultra beállítást. Feltolod 3840x2160 ra és az advanceden felnyomod a weapon debrist ultráraa úgy szaggat az 1080 Ti ASUS OC SLI öröm nézni...
Mielőtt nekiállnál gyanakodni. Van fent egy csomó játékom amik támogatja az SLI-t öröm nézni legszebb meg leglátványosabb az még mindig a black flag szerinterm. De vizuális indikátor nézrk szóval tuti működik.Mondjuk azért a Dying light se egy utolsó szórakozás SLI vel.... A sima 1080 több zombinál már szggat amikor repülnek az alkatrészek róluk itt meg eskü hányinger.
Ezt az Origint miért rontották el ezzel... Nem értem.. Pedig imádom de kénxtelen vagyok 1920x1080 120 hz be nyomni. Mondjuk az is szép.... De hogy miért rontották el ezzel.. undorító[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz
#81999360 #7516 üzenetére
Természetesen mindenki meg tudja magyarázni a saját álláspontját egy kérdésben és igaza is van, a saját szemszögéből. Most is csak emiatt írok: „egy ekkora RPG-nél”
Az a gond, hogy sajnos a Bethesda féle falloutok csak a jó modoktól lesznek valóban RPG-k. Ezek inkább fps-ek némi rpg beütéssel, ami kimerül a karakter statisztikáinak fejlesztési lehetőségében, mintsem rpg-k 3D-ben. És ez, a neve (fallout) miatt baj. Az eredeti falloutok (az 1 és a 2) valóban rpg-k voltak, ezek (a 3 és a 4), míg értő modderek hozzá nem nyúltak, csak nagy kompromisszumokkal nevezhetőek rpg-nek. Jó rpg alapok, egy homokozó, ahol mindenki olyan világot épít magának, amilyet akar. Ha rpg-t, akkor az lesz, ha céllövöldét, akkor az.
-
micafighter
nagyúr
,,...de simán össze lehet válogatni néhányszázat, ami pótolja azt, amit a beth elfelejtett vagy nem mert beletenni a játékba"
Én a modokra ugy tekintek, mint ingyenes DLCkre, és bizony akad jó pár, ami simán megérne pénzt is, annyit tesz a játékhoz. Na persze első sorban nem a Bethesda féle lopancel modra gondolok itt ezalatt.
Sspot : raneztel már amugy nexusmods-on a népszerűbb F4 modokra? Érdemes szerintem azt a pár percet rászánni, hogy megnézd mit is csinál a leírást átfutva és a képek alapján. Szerintem akad jópár elég meggyőző.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lenne nekem elég sok időm, napi kb 12 órát tudnék foglalkozni vele.
A Fallout sorozatok a kedvenceim, de nem tudnám elképzelni, hogy custom fegyvereket meg meg egyéb cuccokat tegyek a játékba.Ha valamit elfelejtett a Bethesda, majd belerakja a következő részbe... vagy ha nem, akkor játszunk anélkül. Több száz órám van a Fallout 4-ben, de nincs fent 200 mod és így is élvezem.
Mindig is le fogom szólni a hasonló játékosokat és a moddereket is, ez az én véleményem, nem kötelező vele egyetérteni senkinek.
-
SaGa59
őstag
válasz
#81999360 #7511 üzenetére
Azok között az összetákolt, kókány modok között akad jónéhány, amivel összemérhetőt eddig csak az Obsidian tudott felmutatni a FO világban, a Bethesda nem.
Valóban, a többezer mod túlnyomó része idegen a lore-tól, túl erőssé tesz, vagy egyáltalán nem illik abba a világba, amit a Fallout jelent, de simán össze lehet válogatni néhányszázat, ami pótolja azt, amit a beth elfelejtett vagy nem mert beletenni a játékba, mert az egyszeri játékos, akinél az a sikk, hogy minél hamarabb kipörgessen egy játékot, és máris jöhet az újabb, mert az a sikk manapság, nem tudna vele mit kezdeni, mert meghaladja a felfogóképességét egy összetettebb történetsor, ami túlmutat a lövöldözzünk le minden szembejövőt stíluson.Vannak (én is), akiknek a megfelelő modok összerakásával felépített saját világ kialakítása legalább olyan jó időtöltés, felfedezés, mint maga az a világ, amit alapként a beth összerakott, hogy a moddereknek legyen mire építeni. Az ehhez szükséges modok kiválogatása, tesztelése akár több hétre, hónapra is le tud kötni, és akkor még hátra van a közösen felépített világ, történethalmaz bejárása. De az is lehet, hogy a modok válogatása, tesztelése közben annyira kiismerem az adott világot, hogy az utóbbi már nem érdekel. A Skyrim így járt anno. A FO4 még fenntartja az érdeklődésemet, mert tudom, hogy még a pálya felét se láttam. A modok száma meghaladja a 300-at, így még a mod merge is játszik, különben nem férne bele mindaz, amit bele akarok tenni. Így is van sok, ami kimaradt, vagy tesztelés után kikerült a listából, mert nem fér össze azokkal, amiket semmiképp nem akarok kihagyni.
Gyanítom, most jön az, hogy nekem erre nincs időm. Annyi időd van rá, amennyit rá akarsz áldozni. Ha nem akarsz sokat, akkor ne tedd, de ne szóld le mások játékát, a moddereket meg főleg. Nélkülük valamennyi FO, S.T.A.L.K.E.R és hasonló már rég a feledés homályába merült volna…
-
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7507 üzenetére
Engem érdekelne, szerintem a többieket is.
Amúgy itt már hetek óta csak a 214 modos Fallout 4-ről van szó.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
#81999360 #7498 üzenetére
Egy időben elég sok Fallout-os pólót rendeltem a hivatalos Bethesda store-ból (van itthon vagy , aztán a Fallout 4 után leszoktam róla.
Ha van érdeklődés, akkor dobok képet a többiről is majd egyszer, van vagy 10-féle.
(#7499) sixpak: Köszi
Csillaghullást megnéztem én is tegnap.
-
Liner
aktív tag
Úgy tűnik az ACR W17 China lake and holorifle és a Doom weapon merged Sehogy sem akar megférni egymás mellettt. A bajom az, hogy egyiket sem tudom nélkülözni.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben amikor owervrite van? Valamint az eltűmő fegyverek orvoslására láttam régen egy borzastó jó videót. Jó nagy barom vagyok, mert azóta se találom. Ti nem tudjátokl véletlen, hogy tudom az eltünt fegyvereket használni és látni?
-
Liner
aktív tag
válasz
bitpork #7502 üzenetére
Miért kell egyből gúnyolódni.. Elnéztem. És?
Inkább help ha tudtok. Végre sikerült felépítenem egy tökéletes alapot. A fegyvereket kivéve. A Loot szerint hibátlan 1 esp hiányzik Doom 1911. Úgyhogy kipippantottam. A probléma következő. Van jó pár olyan fegyver ami nem megy el egymés mellett. Szóval a problémám bizonyos fegyverek összeférhetetlenslglvel van. AZt lehet, hogy én vagyok noob Végül is ami be volt bindelve meg van minen. A boltból hiányzik 4-5. Felettébb zavar.. Mellesleg 214 mod van fent összesen ennyi problémával..
Még a v betüre is egyből tölt mindent amit megmondom őszntén nem tudom hogy csináltam mert rengeteg építő mod van.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hát a Fallout-ot pont nem öli meg semmi ilyesmi.
Radeon 4850-em volt, amikor megjelent a játék 2009-ben, azzal toltam bele több száz órát, majd 5850-el.
Én eléggé grafikabuzi vagyok, de a Fallout az, ahol ez másodlagos, csak a hangulat, a többi le van ejtve.Minden OFF-ok ükanyja:
Elég laza ez a csillaghullás, aki teheti (nincs fényszennyezés) az nézze. -
Liner
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7496 üzenetére
Ez nem kinövés kérdése. A szaggatás megöli a játékot. Wasteland 2. még meg se jelent...???
Pont azért volt a Fallout 3 meg a New Vegas egy nagy rakás kaki, mert egyes gépeken -monitorokon micro statteringet okozott.
Ha Neked is az lett volna ne félj nem dicsőítenéd ennyire. Mi az, hogy megírnak egy játékot és aki nagyobb monitorral rendelkezik menjen a fenébe mert fél másodpercenkét rángat a képernyő. Ez nem programírás ez szégyen. Ettől függetlenül végigvittem a fallout 3 at, de amikor a New vegas is nekiállt röcögni....Menjenek az anyjukba már elnézést. Mellesleg a kinézet, hangulat, küldetések, odaveri az f4 et ez tény.. csak csomó helyre nem lehet bemenni. Még pár évet dolgozhattak volna rajta, odaadhatták volna neki ezt a motort és fekszem hason. Fel se állok..
God of wart már 7 éve végigvittem itt az új?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Politika
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Könyvajánló
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest