Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Társakat menet közben gyűjtheted. Némelyikhez küldetés is társul. Ha lesznek helyeid, a szerelőműhelyben tudsz dolgokat fejleszteni, készíteni. Embereket gyűjtened,megvédeni őket, stb.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
De4d
őstag
Végre nekem is meglett a 4 goty verzióban, és neki is kezdek. Kissé eltér a 3-tól ahogy észrevettem eddig.
Pár kérdésem lenne amire még nem jöttem rá.
1, berakták a bázis menedzsmentet (minek?) amihez nyersanyagok kellenek. Honnan lehet szerezni azokat amelyek építéshez kell?
2, Nincsenek boltosok? Tele vagyok cuccokkal de nem tudom eladni hogy pénz legyen belőle, illetve vennék jobb fegyvert.
3, Melyek a legjobb perkek? ( Egyéni vélemények érdekelnének)Pár észrevétel. Az nagyon nem tetszik hogy az első 30 percben már erőpáncélt lehet szerezni és fel is vehető, semmilyen perk, vagy tulajdonság feltétel nem kell hozzá. Illetve ezek már csak ilyen energiacellákkal mennek, lehet azt is gyűjtögetni...Annyi gyűjtögetés van benne hogy inkább már craftolós séta szimulátor kicsit. Bugoktól sem mentes még így sem sajna.
Van egy perk hogy egyedül jobb és ha társak nélkül megyünk ad bónuszokat. Az igaz hogy a kutya nem számít társnak? Illetve honnan lehet társakat gyűjteni harcokhoz, küldetésekhez? Érnek valamit a társak?Minden jó, ha a vége jó!
-
SenorGrande
senior tag
válasz Trailblazer #8095 üzenetére
Nem csak az RTX-eket érinti, nálam, a 1050-en is ettől a beállítástól crash-sel(t) a játék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Wasp91
aktív tag
válasz Trailblazer #8092 üzenetére
Úgy tűnik sikerült rájönnöm sok szarakodás után.
Egy bizonyos weapon debris funkciót kell off-ra rakni.
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/discover/283056/rtx-2080-and-fallout-4/Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
Wasp91
aktív tag
válasz Trailblazer #8088 üzenetére
Levettem mindent low-ra így sikerült bejutnom a menedékbe. Remélem nem így kell végigjátszanom.
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
Sanyi.mTs
addikt
olyankor mit lehet tenni, ha egy quest itemet nem kapok meg? (PS4)
próbáltam többször visszatölteni, de nem segített. -
LK
addikt
Most raktam újra a játékot, mert raktam fel friss win10-et. Az összes mentés működik. Néha kidob az asztalra, de Alt-Tabbal visszalépek. Nézz meg egy régebbi mentést is, hogy azzal is kidob-e ?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Trailblazer
veterán
Ez a kidobálás (szakszóval, illetve a kezdőbetűs rövidítésével ("CTD" - Crash To Desktop) a kezdettől fennálló probléma, igaz, vanilla (modolás nélküli game) esetén érdekes. Ugyanis modok tudják úgy megborítani a játék lelkivilágát, hogy így reagáljon. Így sebtiben nem tudok mire gondolni. Fallout4ConfigTool-lal kéne esetleg a config file-t megpiszkálni.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok.
Arra tudna valaki megoldást, hogy miért dobál ki a játék?
A játék legelején amikor menekülni kell a menedékbe a híd után kidobál a játék hibaüzenet nélkül.
Eredeti játék,csak a magyarítás van rajta, Win 10 1909, legfrisebb nvidia driver. Semmi ötletem nincs.Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
protegum
aktív tag
válasz Sanyi.mTs #8084 üzenetére
Remélem a bethesdának csak annyi köze lesz hozzá, hogy ők adják a franchise-t. Persze játék szintjén jó a sztori mind az f3-nál és az f4-nél is, de se filmet se sorozatot nem alapoznék rá. Igazat megvalva, véleményem szerint filmvászonra-képernyőre illő cselekménye talán a f2-nek és az NV-nek volt.
-
Sanyi.mTs
addikt
A Westworld alkotói készítenek sorozatot a Falloutból az Amazonnak
Én már most várom. Mondjuk azt nem tudni, hogy animáció vagy élőszereplős sorozat lesz, de utóbbira tippelnék.
-
jocee777
tag
válasz PofaJenö #8079 üzenetére
No akkor írom én mit csinálnék: az új kezdéssel mentenék párat, gyors és normál mentést is. Kilépnék a játékból és rákeresnék erre a formátumra a fájlkezelőben: *.fos
Az a mappa ahol ezek az xyvalami.fos fájlok vannak az Fallout4 jelenlegi mentési helye! Régi mentéseket másold be oda aztán hajrá...[ Szerkesztve ]
Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
PofaJenö
senior tag
válasz Trailblazer #8080 üzenetére
Igen váltottam hdd-ről ssd-re és újra raktam a windows-t de előtte kimásoltam a mentést a c-ről
De ssd nincs ilyen mappa, azért durva hogy 79GB volt a F4 alap játék letöltése wifivel sokáig tartott .[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
jocee777
tag
válasz PofaJenö #8077 üzenetére
Üdv!
Eredetileg a Fallout4 a C:\Users\A-PCÉD-NEVE\Documents\My Games\Fallout4\Saves mappába tárolja a mentéseket, legalábbis nekem ide ment. Lehet, hogy a régi, vagy az új mentés helye meg lett változtatva!Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
PofaJenö
senior tag
válasz SenorGrande #8075 üzenetére
Nincs, mert nem pipáltam be a felhőt, de ssd előtt hdd volt és ott megvolt azért is tudtam ki másolni. Pff
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Trailblazer
veterán
válasz SenorGrande #8075 üzenetére
Valami módon mindenképp látnia kéne a mentéseket. Ha offline a megfelelő helyre rakta, akkor is.
-
SenorGrande
senior tag
válasz PofaJenö #8074 üzenetére
Fallout 4 elméletileg Steam felhőbe tárolja a mentéseket, nem is kellene másolgatnod semmit sehova, automatikusan le kellene töltse a játék indításakor.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Eredeti játék, kb 45 szinten jártam, volt ssd csere, előtte át másoltam a mentéseket egy külső meghajtóra , és újra raktam a rendszert , feltettem a steamet .le kellet tölteni a játékot mégegyszer emiatt. Be léptem megcsináltam a játék bevezető részét mentettem és nincs mentés mappa ahol lennie kellene nem tudok be másolni a lementett játékot, csináltam egyet ahogy lennie kellene de a játékban nem látszik nem tudom betölteni . Újra kell kezdenem kicsit morcos vagyok emiatt. Mit csináljak?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Chalez
őstag
Az mitől lehet vajon, hogy vannak olyan pályarészek a játékban, hogy beesik az fps, mert a vga nekiáll kb 40-50-60%-ban dolgozni és így lecsökken a GPU órajele 1600-ról ilyen 1100-1200 körülire... Egy 3800X van alatta, 4,25GHz-en, el nem hiszem, hogy kevés a procierő egy Vega 56-hoz.... Lehet ezen javítani valahogy, vagy ez ilyen?
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy miért dob ki a játék, mert Steamen meg van nekem, és felraktam a játékot,ráraktam a magyarosítást és mikor van az elején az evakuálás, amint elérem a pataknál a kis hidat a híd előtt kidob a játék?Nem tudom, hogy miért ebbe kéne egy kis segítség.
Előre is köszönöm a választ. -
jocee777
tag
válasz Hokunda #8064 üzenetére
Üdv!
Ahogy észrevettem FO4-ben elég harmatosak a ballisztikus sniper csúzlik.
A lézere és a plazma már tűrhető, a gauss viszont már használható!
Ami a perk választást illeti, itt leírnak mindent ami kell.
Bár én ritkán sniperkedem de azt tudom, hogy ezek a perkek segítenek:
Perception: L02 Rifleman, L08 Sniper
Agility: L07 NinjaEskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
NickFallout4
friss újonc
Sziasztok, xbox-os verzióval kapcsolatban lenne kérdésem, remélem tudtok segíteni:
régóta játszom vele, dvd-ről telepítettem, most láttam, hogy 2 'verzióban' is rajta van a gépen. Az fájlinfó szerint az egyik:
- Institute_1_10_10_19_x64_EU_wnmpxyx7tzgg6, és 44.3 gigás, a másik
- csak a content ID a 'neve' és 32.5 gigás. Gondolom, ez volna a dvd-s telepítés?...
A mentések mind2ről működnek, különbséget nem látok. Törölhető vmelyik? köszi a választ. -
Hokunda
senior tag
válasz Trailblazer #8063 üzenetére
Köszönöm, tényleg nem volt bonyolult dolog.
8 óra játék után nagyon berántott, karaktertervezőket találtam, de esetleg valaki nem tud ajánlani egy részletesebb leírást, ahol a perkek játékstílus szerinti elosztásában segítséget nyújtana? Valamiféle snipert szeretnék összerakni, eddig saját ötletektől vezérelve el is karistol, de közel sem biztos, hogy egy endgamre érni is fog valamit.
-
Hokunda
senior tag
Üdv, megvettem a gotyot, 1-2 órát le is nyomtam. Egy nagyon alap kérdés, ezt az erőpáncél ruhát miképp lehet levenni? (ha egyáltalán)
Odamentem erőpáncél állomáshoz, áthelyeztem a kart, törzset...etc, de maga a váz rajtam maradt. Ezt nem lehet teljesen levenni mikor nem kell? (nehéz is, lassú is benne a karakter)
Nincs valami gomb vagy mely alkatrészeket kellene még áttenni, hogy ne legyen rajtam?
-
jocee777
tag
válasz csabaspecial #8059 üzenetére
Stimpak, evés, ivás. Ha megsütöd az állatokat, akkor sokkal kevesebb sugárzás lesz bennük!
Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
Trailblazer
veterán
-
csabaspecial
tag
sziasztok! Nem rég elkezdtem tolni a game-t. Probléma az, hogy ha kevés az életerőm és ha alszok mindegy hány órát, utána szerintem az életerőm meg sem mozdul. Ha eszek valamit, akkor se nagyon mozdul meg az a bizonyos csík.... mit tudok tenni?
-
Dante73
tag
[ Szerkesztve ]
-
jocee777
tag
Ha valakit érdekel: a Fallout 4 és az összes szöveges DLC fordítása elkészült! (Béta állapotú) [link] (http://fallouthun.hu/) Köszönjük a fordítást!
-
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #8045 üzenetére
BTW., az említett Outcasts and Remnants-hoz és a rá épülő Project Valkyrie tartalombővítő modokhoz hosszú idő után a napokban érkezett frissítés. (Csak úgy mondom, mert akkor sem volt semmi visszajelzés, hogy bárki próbálta volna őket.) Update checking a Vortexen belül sokat segíthet.
-
xFreex
aktív tag
válasz Sanyi.mTs #8054 üzenetére
Attól függ milyen harcmodort használsz. VATS-hoz nagyon hasznos a magas Agility, az "Action Boy/Action Girl" perk, a "Grim Reaper's Sprint" perk. Lőfegyverekhez a "Concentrated Fire" és a "Gun Fu". A közelharcihoz viszont elengedhetetlen a "Blitz".
VATS használatához hasznos még a "Better Criticals" kombinálva "Four Leaf Clover" perkkel.Legendary páncéloknál hasznosak a "VATS Enhanced" (-10%-al csökkenti a támadások akciópont költségét/páncéldarabonkén, teljes felszerelésben -50%) és a "Powered" (növeli az akciópontok regenerálását) hatásuak.
A fegyverek legendary hatásaiba meg most ne is menjünk bele. Iszonyat erős a VATS, ha rágyúr az ember és bejön neki. Én csak ritkán használom, teljesen más harcmodorra építettem a karaktert.- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
Sanyi.mTs
addikt
Mely lvl 9-es és 10-es perket ajánlott aktiválni? Mivel ps4-en tolom, így a VATS-ot folyamatosan használom.
-
Trailblazer
veterán
válasz Hokunda #8052 üzenetére
Az egy elég sarkított vélemény volt. Pozitív kritikát azért kapott tán, mert pl. személy szerint én még ~5 év után is játszom, hisz még mindig újat hoz itt-ott. Az az igazi belemerülős játék, ami tele van titkokkal és elveszhetsz benne. És akkor még ott vannak a modok ezrei, új tartalommal, történetekkel, questekkel.
-
Hokunda
senior tag
Akció rpgt kerestem, így rátalálva a topikra mondom magamnak rákérdezek a gyakorlott Fallout 4 használóktól, hogy a hírhedt Fallout 4 megjelenéskori önmagához képest kijött-e a gödörből (szakadékból)? Elolvasva az utolsó 50 hszt elég is volt hozzá, hogy inkább tovább keresgéljek a műfajban és a 18 euros ár, talán majd ennek negyedén legyen helyén való. Bár azt nem értem, ha most is egy bughalmaz, akkor miért kapott pozitív kritikát az elmúlt 1 évben?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz klykkly #8044 üzenetére
Egyrészt elfogadhatatlannak tartom, hogy bármilyen fejlesztő/kiadó több ismert game breaking bugot annak ellenére hagy benne a játékban, hogy hangos tőle az internet.
Ha civilek a saját idejüket nem sajnálva nem készítették volna el az Unofficial patch-t, a játék továbbra is játszhatatlan lenne. Ne haragudj, ez nem a vásárlók feladata.
Ezen felül már megjelenéskor is elavult, ratyi grafikával jött ki, a játék X1X-en is úgy laggol, és olyan frame dropok vannak benne, hogy elképesztő. Glitchek garmada, nem elinduló (beragadó küldetések), stb.
Szerinted ez elfogadható?
Nem a játék tartalmáról beszélek, ezt hangsúlyozom, hanem technikai színvonaláról.
-
Trailblazer
veterán
válasz klykkly #8044 üzenetére
DLC helyett nexusról azért lehet szedegetni bőven plusz tartalmat, új küldetésekkel, miegyebekkel. Néhány ráadásul össze is fonódik a másikakkal. Említek néhány érdekesebbet: Another Life, Fusion City Rising, Depravity - A Harmless Bit of Fun, Project Valkyrie, Outcasts and Remnants.
-
klykkly
tag
válasz #10186752 #8042 üzenetére
Most konkrétan mi a bajod vele? De komolyan.....
Én már több száz órát beletettem ,ráadásul VR -ben. itt ott néha bugos de ettől még az egész tökéletesen játszható és teljesen magávalragadó a világa. VR miatt mégjobban átélhető.
Az árát mindenképp megéri. Bármikor tök jól el tudok vele szórakozni még most is hogy nem nagyon van mit csinálni már . Bár lenne még vagy 100 DLC hozzá. -
törölt tag
Gyerekek, ezt a techno borzalmat, amit ez a játék képvisel, az valami elképesztő. Milyen igénytelen, a szakmája legalja szakembernek kell ahhoz lenni, hogy ilyen játékot rakjon össze valaki? Még nem is az összerakással van baj, hanem, hogy még így ki is adták! Na az az igazán nagy baj.
Hogy erre több supervisor ránézett, és azt mondta, óóó, jó lesz ez a faszparaszt vásárlónak, adjuk ki! És jóváhagyta!
Több olyan, ismert game breaking bug is van a játékban, amit a Bethesda baszik évek óta kijavítani! Ha nem lennének a modok, ez a játék játszhatatlan lenne!
Még így is, a modokkal együtt ez egy technotrash.
-
törölt tag
válasz Trailblazer #8036 üzenetére
Sebaj, most egész jól be vannak állítva a modok.
-
törölt tag
válasz Trailblazer #8034 üzenetére
X1X-en tolom, nem tudom, arra elérhető-e. Köszi, megnézem.
-
törölt tag
válasz Trailblazer #8032 üzenetére
Nekem ez magas.
Tegnap jött valami frissítés az unofficial patch-hez, le is frissítettem. Azóta nem működik rendesen a Green in the Commonwealth modom.
Azért elég türelemjáték ez a modokkal való pöcsöröészés, mit mi elé (alá/fölé érdemes tenni), pláne egy csont kezdőnek a játékban, mint én vagyok.
-
Trailblazer
veterán
válasz #10186752 #8031 üzenetére
Nem erről beszélek. Hanem hogy jónéhány mod dependens egy külső fejlesztő általi loadertől/script kiterjesztőtől (F4SE). Amíg ez nem frissül, azok is hibaüzeneteznek. Valamint ugye a modoknak is illeszkedniük kell az F4SE új verziószámához.
-
törölt tag
válasz Trailblazer #8030 üzenetére
Behúztam tegnap a GOTY-kiadást, így mindent letöröltem, és újratelepítettem. Minden mod, amit használok megy rendesen, nem kell frissítésre várni.
-
törölt tag
válasz Trailblazer #8028 üzenetére
Tegnap nekem is jött valami 1,2 gigás frissítés, csodálkoztam is, hogy ez most valami vicc csak, vagy mi?
-
törölt tag
Némi fáziskéséssel de én is beszálltam a játékba.
Eddig (pár óra után) elég vegyesek az érzéseim, X1X-en tolom, felcsaptam rá ezeket a modokat.
Hogy ez a játék még 4 évvel a megjelenés után is nyomorultul bugos :-D
-
Ryder62
őstag
Bethesda újabb nagyszerű húzása:
Eljött az első, komolyabb tartalom a Creation Clubra. A Capital Wasteland Mercenaries, ami amolyan mini DLC-ként funkcionáló tartalom. Hogy miért negatív ez? Egyrészt agyonreklámozták, hogy ez az első nagy projekt a CC-ra.
A második, hogy több mint 7 euróért megvehetjük, elmehetünk GNR plázához, rendet tehetünk a GNR radio épülete előtt, meg bent aztán húzás vissza Commonwealthbe.Egyértelműen a nosztalgia faktorra utaznak most, abból is akarnak egy kis szeletet.
Ok, működik ez, mert jó viszontlátni Washington egy darabkáját, meg a F3-as zenék is bekerültek, illetve pár ruhadarab. De kb ennyi.
Ha egy nagyobb, több órás, tartalmas Creation lenne 750-1000 pontért akkor azt mondom oké. De ez így édes kevés.
Még Oxhornnak sem tartott tovább mint 40 perc. Pedig ő aztán mindent elolvas, megnéz a játékban.
-
jocee777
tag
Lesz az elpusztításukra küldetés!
Lehetőlegne úgy ronts be a bázisukra, hogy kinyírsz mindenkit! Csak fondorlatosan!
Tudtommal a ködön nem tudsz változtatni.Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
nubreed
veterán
Mi van akkor ha kinyírom az egész Children of Atom bagázst a Far Harbor szigeten? Utálom őket. Illetve a rádióaktív ködtől hogyan lehet megszabadulni a szigeten? Ha kinyírom őket akkor eltünik automatikusan, vagy van valahol egy kapcsoló/gép akármi amit le kell kapcsolni, hogy eltünjön, vagy lesz erre egy küldetés?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Trailblazer
veterán
válasz jocee777 #8022 üzenetére
Nem a DLC-s quest a lényeg. Az Eddie Winter-es quest (Long Time Coming) elvileg a Kellogg-os emlék-végigjárás után indul. A kellően magas affinity-den már nem múlik, csak ezen. Hogyhogy nem dobta eddig még be?
[ Szerkesztve ]
-
jocee777
tag
Üdv!
Van egy kis problémám. Valentájnal kóricálok és a perkjére hajtok. Egyszerűen nem tudom elérni, hogy elinduljon nála a Edie Winteres qest. Affinitása 99.90 és már nem megy följebb. Az Intézet por és hamu, Far Harbor (Dima) békésen lerendezve, Nakano kiscsaj hazament. Valami ötlet?
Thx!Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
LK
addikt
válasz Chabe89 #8019 üzenetére
Már észrevettem
De amikor településhálózatot alakítottam ki, én vagyok az ellenállás vezetője, mint John Connor , kicsit visszás lenne beállni közéjük. Megcsináltam mindegyik Boss 1. küldijét, de amikor rabszolgákat kéne gyártanom egy bandának, akinek csupa vér-fej-kar-egyebek a fészke, és kikötött emberek könyörögnek az életükért..... lvl 50 felett visszamegyek, megcsinálom a kupakos küldiket (remélem normális cuccokat ad majd), aztán kinyírom mindet. Addigra meglesz a fullos Gammafegyver is. 300+-os sebzésekbe csak beledöglenek.Ebben jobb a Witcher 3, ahol a küldik mellett ott az ajánlott szint. Itt meg néztem, hogy két rakéta kellett egy bandatagnak. Néztem,hogy mi a f...
Trailblazer: fel van véve, csak élesíteni kell, csak egyenlőre kevés vagyok egy nest kipucolásához.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Trailblazer #8017 üzenetére
Akkor lehet hogy inkább 50-ig várok. Csak szegény kereskedőket sajnálom.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Trailblazer #8015 üzenetére
Köszi. Megyek tovább a storyline-on kicsit. lvl 40 alatt értelme nincs visszajönni. Az első park első épületébe is majdnem belerokkantam. Egyszerűen gyenge a karakter ide. Ez nem egy DLC? Úgy csinálták meg hogy legyen kihívás.
-
Trailblazer
veterán
-
LK
addikt
Nuka World túl kemény nekem 30. szinten. Vissza lehet ide jönni magasabb szinten?
Nem lázadnak fel a bandák vagy vmi ? Egyik betöltéssel megpróbáltam kinyírni egy főnököt, és 4 mini atommal tudtam kinyírni. nem túlzás ez egy kicsit? Kicsit lenullázott hogy oda beléptem és elég unalmasnak tűnnek a küldetések. Ötlet, vélemény ?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
cheatergs
senior tag
válasz Trailblazer #8012 üzenetére
Kiderült, hogy a Bitdefender sunyiban megint letiltotta a hozzáférést a mappához, holott a reinstall előttig engedélyezve volt, és utána se kérdezett rá.
Mindig minden mindegy
-
Trailblazer
veterán
válasz cheatergs #8011 üzenetére
Nem tudom, hogy steames játék-e nálad, de abban is van repair, ami végigcheckeli a game filejait. Ami nincs meg, vagy korrupt, azt javítja magától. Még mindig nem látom be, miért kellett újrarakni.
Sőt: jómagam hamarosan Win10 reinstallba vágok új proci/alaplapcsere végett, és a jelenlegi steam mappám lesz megetetve az új Win alatti új steam kliens telepítéssel. Semmi game nem lesz belőle újrarakva, simán megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz Trailblazer #8010 üzenetére
Kellett, mert pár hete is előfordult ez, és minden mod offon se mentett. Csak akkor a reinstall megoldotta.
Viszont most az se segít, ezért fordultam közösséghez.
Mindig minden mindegy
-
Trailblazer
veterán
válasz cheatergs #8009 üzenetére
Hát ez érdekes. Újrarakni ilyenért azért nem kellett volna. Vortex-szel felül kellett volna vizsgálnod a modokat, hogy melyik bugzott be, egyenként ki-bekapcsolgatva.
-
cheatergs
senior tag
Hali!
Új modokra Fallout 4 befagyott, h resetelni kellett, majd újabb próbálkozásra megint. Azután nem mentett többé, így reinstall lett a vége.Csakhogy reinstall óta nincs semmi a My Games/Fallout 4 mappában (kivéve a szintén üres Saves mappát), így a Launcher se jegyzi meg a beállításokat közvetlenül onnan indítva sem. Modolni persze nem lehet, és a Saves dettó nem működik.
Kiszedtem az írásvédett pipát a mappáról, de önhatalmúlag visszarakta a gép. Neten nem találtam ilyen problémát.
Remélem nem Win 7 gond, mert nem rég újráztam is.
Mindig minden mindegy
-
woryz
senior tag
Nem tudtok megbízható, olcsó Falloutos okosórát?
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #7981 üzenetére
Juteszembe a szétszedésről: van ám nekünk Contraptions Workshop-ünk is! A DLC már a kezdet kezdete óta megvan (egyben vettem meg az egészet Steamen), de ezzel csak tegnap kezdtem el szórakozni. Workshop/Power/Manufacturing menüben pofás futószalagokat lehet építeni, aztán már áradhat is a junk. Vagy bármi más egyéb, ha épp gyártásról van szó.
-
nubreed
veterán
válasz Trailblazer #8004 üzenetére
Nekem működött enélkül is.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Trailblazer
veterán
válasz nubreed #7991 üzenetére
Azért nem működik a Home Plate fix mod, mert még ez is kell hozzá.
-
LK
addikt
válasz Trailblazer #8002 üzenetére
Ha már volt rá lehetőség. Köszi.
-
LK
addikt
A gépészt le lehet rendezni azután is, hogy elmegy Gyémántvárosba az ember? 19. szint elég hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest