Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Van, aki a ps5-ös (goty) változatot moddolja? Miket telepített, amitől nem dőlt össze a játék?
-
Sanyi.mTs
addikt
Fallout London meg fog jelenni PS-re vagy csak pc-re?
-
Sanyi.mTs
addikt
2.5-szörös snake criticalt hogyan tudom még feljebb tornázni?
-
Sanyi.mTs
addikt
Én ameddig lehetett semleges maradtam a frakcióknál. Majd amikor választani kellett, akkor azt elmentettem és végig vittem az egyik frakciót, trófea megkapása után visszatöltöttem a mentést és a másik frakcióval fejeztem be, mikor az is megvolt, akkor megint visszatöltés és a harmadikkal fejeztem be.
-
Sanyi.mTs
addikt
Használ valaki modokat PS4-en. Ha igen, melyikeket?
-
Sanyi.mTs
addikt
Fallout: Miami mod
Video -
Sanyi.mTs
addikt
olyankor mit lehet tenni, ha egy quest itemet nem kapok meg? (PS4)
próbáltam többször visszatölteni, de nem segített. -
Sanyi.mTs
addikt
A Westworld alkotói készítenek sorozatot a Falloutból az Amazonnak
Én már most várom. Mondjuk azt nem tudni, hogy animáció vagy élőszereplős sorozat lesz, de utóbbira tippelnék.
-
Sanyi.mTs
addikt
Mely lvl 9-es és 10-es perket ajánlott aktiválni? Mivel ps4-en tolom, így a VATS-ot folyamatosan használom.
-
Sanyi.mTs
addikt
végigjátszás végén csak az egyik frakciónál lehetek tag? vagy többnél is?
-
Sanyi.mTs
addikt
fegyvert lehet készíteni? vagy csak módosítani?
Halálkarom kesztyű érdekelne. -
Sanyi.mTs
addikt
egy végigjátszással az összes achievement megcsinálható a választásomtól függetlenül (synt/brotherhood/minuteman/railroad)?
-
Sanyi.mTs
addikt
Köszi.
(#7871) jocee777
ez nem működik, mert akkor ököllel akar ütni(#7872) Doki16
nem erre gondoltam, de ezt is jó tudni. én VATS-ban akarom eldobni (F3-ban talán lehetett), itt meg eldobod a gránátot, majd VATS-ban szétlövöd. -
Sanyi.mTs
addikt
VATS-ban lehet gránátot dobni?
-
Sanyi.mTs
addikt
a településeken lévőknek érdemes (jobb) fegyvert adni, mint amilyük van? használnák? gondolom töltényt is kéne nekik adni, nem?
-
Sanyi.mTs
addikt
1) Érdemes a Local Leader 2-t kifejleszteni? mennyire érdemes támogatni a többi telepet?
2) lehet ellenőrizni a relationship szintemet a társakkal?
-
Sanyi.mTs
addikt
sérültet rárakni nem tudja a vázra, de a listában alul írja, hogy melyik gomb megnyomása után javítja. utána már engedi felrakni.
-
Sanyi.mTs
addikt
Egy csomó küldetés van a listámba. Már másodszor fordult elő, hogy fail-des lett az egyik, mert nem mentem megcsinálni. Honnan lehet tudni, hogy egy adott feladatot "időre" kell megcsinálni?
-
Sanyi.mTs
addikt
Pipboy/inv/mods alatt lévő cuccokat kirakhatom? Ezek azok, amik nincsenek felhasználva?
-
Sanyi.mTs
addikt
Egy talált fegyveren lévő módosítást át tudok rakni a sajátomra? (És ha még létre hozni se tudom a módosítást?)
-
Sanyi.mTs
addikt
Kutyának mennyi a teherbírása?
-
Sanyi.mTs
addikt
Melyiket érdemes csinálni az elején és miért?
- Sanctuary-ba küldeni a sheltereket minden másik helyről.
- Elosztani az embereket a telepek között.Még nincsenek karavánok a fő bázison. Kb 15 óra van a játékban és lvl 11 vagyok.
-
Sanyi.mTs
addikt
Lehetek egyszerre több frakció tagja?
-
Sanyi.mTs
addikt
köszi.
fegyvereket és ruhákat nem kell javítani, mint F3-ban? nem látok erre infót.
Power armor részegységeit hol tudom javítani? -
Sanyi.mTs
addikt
Legutoljára F3-at toltam végig. Most beszereztem (ps4-re) az F4 goty kiadást és elkezdtem vele játszani.
Van egy pár újdonság a játékban, az összefoglalót átolvasva volna pár kérdésem:
- SPECIAL-nak van max értéke?
- junkból lehet nyersanyagot csinálni? vagy így kell őket felhasználni?
- junk-okat tudom valahol tárolni? hol érdemes?
- ruhákat, fegyvereket szét lehet szedni nyersanyagokra?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH! Darts
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest