Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunsetjoy
aktív tag
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #8629 üzenetére
A Ninja/Mister Sandman perkek kiegészítik egymást, sőt ha Deacon perkjét is megszerzed, megszerzési/maxolási sorrendtől függően 4,7-4,8 szorzót is kaphatsz.
A két perk kimaxolva 4x sneak attackot ad.
A játék kiirkálva lehet hogy más adatokat ad, de utánaszámolgatással a 4,7-4,8 igazából.
Ez az általános sneak critical, ezen kívül vannak olyan fegyverek, vagy nukaworld gangperk, ami minden fegyverre ad sneak sebzést, de gondolom nem arra gondoltál.Tldr: Ninja/Mister Sandman perkek/Deacon affinitásperkje/lopakodásban nagyobbat sebző, moddolt fegyverek
-
melega
őstag
válasz
Sanyi.mTs #8309 üzenetére
Te az alapjáték meg a For Harbor dlc jóval könnyebbek nekem, mint a Nuke tawn dlc.
A főnököt kinyírtam a Nuke tawnban, utána jutottam a felszínre.
A vidámparkba pedig alig tudtam megőlni a ghoulokat.Most pihenésképpen visszautazta Nuke tawnból az alapjáték területére, és onnan For Harborbe.
-
melega
őstag
válasz
Sanyi.mTs #8307 üzenetére
Végigvittem a Falloput 4 et, nagyon nehéz volt, most a dlcket tolom, utána a modokat töltöm le.
Majd vasutat, és városokat akarok benne építeni.
A vasút oldalán toltam végig a játékot, és nagyon megszenvedtem vele, a testvériség ellen kellet a vasúti szögkilövő puska a páncélosok ellen, 3-4 lövéstől elhaláloztak.
Legközelebb a testvériség oldalán harcolom végig, de amilyen nehéz volt csak karácsony környékén lesz belőle legközelebb.
Szerintem a testvériség a legerősebb frakció, nehéz volt őket lenyomni. -
protegum
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #8084 üzenetére
Remélem a bethesdának csak annyi köze lesz hozzá, hogy ők adják a franchise-t. Persze játék szintjén jó a sztori mind az f3-nál és az f4-nél is, de se filmet se sorozatot nem alapoznék rá. Igazat megvalva, véleményem szerint filmvászonra-képernyőre illő cselekménye talán a f2-nek és az NV-nek volt.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #8054 üzenetére
Attól függ milyen harcmodort használsz. VATS-hoz nagyon hasznos a magas Agility, az "Action Boy/Action Girl" perk, a "Grim Reaper's Sprint" perk. Lőfegyverekhez a "Concentrated Fire" és a "Gun Fu". A közelharcihoz viszont elengedhetetlen a "Blitz".
VATS használatához hasznos még a "Better Criticals" kombinálva "Four Leaf Clover" perkkel.Legendary páncéloknál hasznosak a "VATS Enhanced" (-10%-al csökkenti a támadások akciópont költségét/páncéldarabonkén, teljes felszerelésben -50%) és a "Powered" (növeli az akciópontok regenerálását) hatásuak.
A fegyverek legendary hatásaiba meg most ne is menjünk bele. Iszonyat erős a VATS, ha rágyúr az ember és bejön neki. Én csak ritkán használom, teljesen más harcmodorra építettem a karaktert. -
-
xFreex
aktív tag
-
SaGa59
őstag
válasz
Sanyi.mTs #7806 üzenetére
Érdemes jobb fegyvert adni és igen legalább egy tárnyi, meg még néhány lőszert is adj hozzá, akkor nem fogynak ki belőle. A náluk lévő alap fegyverhez nem kell lőszer, de azok általában elég gyengék.
Ha komoly védelmet akarsz, tessék automata fegyvereket lerakni, minél többet Ha magas a védelmi szint (több, mint a kaja termelés, víz termelés és ágyak száma összesen, akkor kisebb az esély a támadásra. És rakj a falu közepére is automata fegyvert, mert néha ott jelenik meg az ellen, nem kívül. -
válasz
Sanyi.mTs #7773 üzenetére
Én az ilyeneket a szokásosan használt fegyver/páncél padnál szoktam hagyni, mert volt hogy később még visszatettem egy-egy modot (pl. módosítottam egy shotgunon, lefűrészeltem a csövét, és visszatettem a reflex scope-ot a short helyett), és olyankor nem kell újracraftolni.
-
-
-
válasz
Sanyi.mTs #7729 üzenetére
Alapvetően igen, de van néhány frakció, amelyik a sztori előrehaladtával egymással szembe kerül - helyesebben eredetileg is egymással szembenálló elveket vallottak, de nem feltétlenül kellett döntened, hogy melyikük a barátod, és melyikük az ellenséged - ilyen esetben kénytelen leszel dönteni, hogy melyikük pártjára állsz, és akkor a másik frakció automatikusan az ellenséged lesz.
-
gejala
őstag
válasz
Sanyi.mTs #7724 üzenetére
SPECIAL alapból max 10, de Bobblehead felviheti 11-re, ha 10-nél veszed fel. De igazából felesleges 10 fölé menni. Viszont kezdésnek ne állíts be 9-nél többet semmire, mert rögtön a játék elején, a régi házadban van egy +1 SPECIAL könyv.
Junkot magától nyersanyagba konvertálja, mindet dobd be egy crafting workbenchbe egy settlementben. Alapból az összes ugyanabban a settlementben levő workbench látja, amit ott tettél be, illetve később a különböző settlementeket is összekötheted és akkor mindenhol megjelennek.
A játék elején dobj be mindent Sanctuary-ba.szerk.:
Na, megelőztek.[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz
Sanyi.mTs #7724 üzenetére
Te 10-re tudod feltolni a special képességeket, erre még rátesznek a magazinok, ruhák, stb.
A junkból lehet nyersanyagot csinálni, de nem érdemes vele vesződni. Amikor valamelyikből felhasználsz valamit, azt automatikusan szétbontja összetevőkre és ami megmarad, beteszi a helyi munkapadok közös raktárába.
A szétbontható szemetet a településeid munkapadjaiba pakold le. mindegy, melyikbe teszed, az adott település valamennyi munkapadja hozzáfér a raktárhoz. Később, ha a falvaidat karavánokkal összekötöd, az alapanyagokat az összekötött települések közösen használják. Ez a "raktárba" benézve nem látszik de építésnél kiírja, mennyi van az adott alapanyagból és ott látod, hogy általában sokkal több, mint helyben. Fontos, hogy nem csak a közvetlenül, egy vonalban összekötött falvak használnak közös raktárat, hanem mind, amelyikhez az adott helyről a vonalak mentén el tudsz jutni. Ha valahol a vonal megszakad, ott szétválik a hálózat.
Fontos, a karavánok nem teszik közössé az egyes helyeken lerakott fegyvereket, ruhákat, csak az alapanyagokat.A ruhákat és fegyvereket vagy az adott munkapad mellett (ahol tuningolni is tudod), vagy a földre ledobálva "építő mórban" tudod szétszedni. Az utóbbi előnye, hogy az így szétbontott fegyverek és némelyik ruha is, csökkenti az adott falu "beépítettségi" csíkját, nem telik be olyan hamar.
Érdemes úgy építkezni, hogy nem egyből lebontani mindent egy-egy helyen. Csak annyit bonts, amennyi az aktuális építéshez kell. Amikor a "csík " (jobb felső sarok építő módban) már nagyon telik, akkor bontsd tovább a helyi alapanyagnak felhasználható cuccokat, azzal rövidül a csík is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Politika
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest