Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
A season pass tartalmaz több sztori dlc-t is, azokat biztos nem tudod craftolni! Egyébként írnak róla hideget és meleget is, én még nem játszottam végig őket, de ha teljes élményt akarsz, akkor gondolom azok is bele kellenének, hogy tartozzanak!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Rick3D
senior tag
A játékélmény fontos főleg abból a szempontból hogy teljes " experiencet " kapjak. Ezért tettem fel a kérdést hogy mennyire érdemes megvásárolni a Season passt ? Ugyanis azt olvastam pár helyen hogy moddolással közel azt a tartalmi szintet el lehet érni mint amit a Seaon pass nyújtani tud. Nyilván nem dobnék ki az ablakon fölöslegesen pénzt hogy ha moddolással el el tudom érni "közel" azt a szintet. Remélem sikerült másodjára érthetően írnom
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Érdemes megvenni a Season Pass-t ? Megvárnám a Steam summer salet esetleg miatta. Még megjelenéskor megvettem a játékot viszont nem igazán volt időm kijátszani , mire lett volna pedig láttam hogy jöttek a DLC-k és nem foglalkoztam vele. Szempont hogy teljes élményt szeretnék kapni viszont azt is olvastam hogy moddolással ( amihez egyébként értek ) eltudom azt a szintet érni mint ami a DLC-k nyújtanak. Mit szóltok hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Na jó, kicsit túltoltam az erősködést, kíváncsi voltam, mit tudok kezdeni Liberty Primemal (úgyhogy mostmár a Brotherhood is ellenfél, pedig velük fejeztem be a sztorit), persze akármit csinálok, nem úgy tűnik, mintha fogyna az élete. Viszont annyira nem erős, azt hittem pusztítóbbak a bombái.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
válasz vvega30 #6692 üzenetére
Éjjel teljesen lopakodó, elsődlegesesen sniper (gauss rifle, psychoval 1000 körül sebez,de anélkül is bőven erős) meg néhány hangtompítós fegyver (mostmár csak egy felextrázott automata handmade rifle). Szinte sose vesznek észre, sneak képességek, sneak bobblehead, meg még egy skill, amitől sötétben plusz 10 százalék rejtőzködés jár. Emellé night person, plusz sebzés, meg perception.
Nappal könnyebben észrevesznek, úgyhogy melee build, solar powered+ life giver miatt gyakorlatilag mindig maxon van az életem, van külön perk, ha egy helyben állok (talán rooted a neve), meg van egy, ha sprintelek. Emellé 12 strenght, endurance, 13 agility, meg egy egyedi super sledge (far harboros dlcben szereztem).
-
prolad
addikt
válasz horvathkrisz #6690 üzenetére
Igen.
-
prolad
addikt
Hol lehet a játékban igazán kemény ellenfelekkel összeakadni? Most értem a főszál végére, megcsináltam a lényegesebb mellékküldetéseket (talán már csak az ismétlődőek maradtak ki, meg a sörrobotos), elértem a 100-as szintet (itt mondjuk előjött egy bug, ami miatt 8 szintnyi xp-t kaptam ), az eddigi szuper fegyvereimet még jobbakra cseréltem, úgyhogy semmi sem állíthat meg viszont még csak 46 óránál járok, valamit még kéne csinálni.Sok felfedeznivaló nem maradt, DLC-k pipa, kéne valami nagyvadat találni.
-
horvathkrisz
addikt
válasz Shadowguard #6687 üzenetére
Akkor kimaxolom ezt is, most lvl 17 vagyok, 10-es int. Nemrég kezdtem játékot amúgy.
Köszi a segítséget! -
Shadowguard
senior tag
válasz horvathkrisz #6686 üzenetére
A kisokos szerint (és egyébként is) végső soron érdemes. Én nyolcas inttel és kettes savanttal tolom most, nem éppen ideális, de valamelyik perkhez kellett. És ahhoz képest azért elég sokat beadja, múltkor csak bázisépítéssel léptem két szintet annyiszor proccolt (pedig én nem is építek olyan településeket, mint itt sokan).
[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
Szisztok,
Ha maxon van az intelligencia, akkor már nem is érdemes az idiot savat-ra pakolni, hogy gyorsbbn fejlődjön? -
Desy
tag
Aki még épp csak elkezdett evvel bohóckodni... attól távoli a fantázia élet sava-borsa. Tudod ha bejön egy röpcsi három halálfejjel és szinte [illetve ténylegesen] sérthetetlen ... akkor rájössz, hogy vissza kell menni az előző mentésre, mivel más megoldás nincs.
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Desy
tag
... ami azt illeti már volt olyannal is dolog, ahol a "relatív 25 ezer" is alig okozott némi karcolást! Bírom amikor a gép maga alkotja a véletlen szerű npc-t és a sorozatokat.
Volt olyan támadás ahol a jövevények majd 10 percen keresztül jöttek és jöttek ... kilenc faj képviseleteként ám még is jól megférve egy más mellett a csatamezőn. Az automata elhárítás meg szinte folyamatosan tömte őket mindennel. Éppen befejeztem a védelem felállítását amikor bejelentette a gép a várható támadást. Így legalább nem kellett jönni-menni a helyszínek között.
... egyedül a rakétákat nem nagyon használom mivel azok nagyon szétszórják a feleket és nehéz összeszedni utána a jutalékot.Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
prolad
addikt
válasz Shadowguard #6677 üzenetére
Azokkal még nem találkoztam. Próbáltam Far harborban, most értem a végére
Lehet az a gone, hogy még csak 60as szinten vagyok és az igazán kemény ellenfelek még nem jelentek meg a játékban. Az feltűnt, hogy megjelentek új típusú ellenfelek, amik egyre erősebbek, de eddig nincs gond. Mire észrevenne a teljes tárat beleüríteném, talán kettőtt is (ha elég nagy és nem kell komolyabban célozni). Az meg 6-12 ezer damage. Megnézném, mi az, ami annyit kibír. Aztán lehet egyszer csak meglepődök és futni kényszerülök -
prolad
addikt
válasz micafighter #6675 üzenetére
-
Chabe89
addikt
-
Ryder62
őstag
A játékhoz készült Concept Art könyvet belehet szerezni valahol legálisan (digitálisan)?
-
Desy
tag
... nem a bizalom hajtja ezt a futást... hanem az "egyetlen túlélő". Annak a leleményessége és ügyessége. A társ... csak egy segédeszköz a vég cél elérésére. Másként nem is érdemes a dolgot kezelni. Ez itt egy játék... nem a való világ. Itt akármikor vissza lehet menni egy... sok mentést hogy a döntést megváltoztasd.
Az élet, a való világ erre nem ad módot, lehetőséget, esélyt.Szerintem a világ még eddig nem gyártott olyan világító testet, lámpaizzót... vagy valamit, ami világít... és két évszázad múlva is folyamatosan az első pillanathoz hasonló fényleadási teljesítményt produkál.
...yep. Tehát nincsen olyan alkotás, ami minden igényt teljes mértéken képes kielégíteni és kiszolgálni úgy, hogy a felhasználónak ne kelljen gondolkodni vagy kudarcot megélni....
-
Desy
tag
válasz Hunbeast87 #6669 üzenetére
Minden olyan, amilyen. Az élet is. Számtalan helyzetet tapasztaltam hasonlón. Nekem speciel ez így eléggé természetes szerű... bár igaz, egy másik szemszögből nézve a dolog.
Az életben sokak egyáltalán nem veszik ezt észre... mert nekik természetes.
-
prolad
addikt
Nem bízok a falloutos társakban (illetve akkor, ha a Bethesda fejleszti), többször előfordult, hogy elhagytam a társam a korábbi részekben (de ugyanígy a Skyrimban is), meg itt is. Elakadnak valamiben, egyszer csak nem követnek, stb. New Vegasban mindegyiknek volt egy érdekes sztotija, külön questekkel, meg ott valahogy annyira nem voltak az utadban.
Magyaritáson lenne mit javítani, olyan kéne, mint a 3hoz volt, ami a textúrákon lrvő szövegeket is magyarra cserélte. Az se volt tökéletes (ennyi szövegnél nem is lehet), de nagyon hangulatos volt.
-
Desy
tag
...upsz...
Nekem valamiért azaz érzésem, hogy van némi probléma a dialógusokkal....?
Ami nem kötelező azt miért tenni? ....szórakozásból? Részben. Azt veszek fel, aki nekem tetszik és addig, amíg szükségesnek érzem. "Dialógus" menü... teljesnek látszó akció menedzselés. Nem kell mindenkit futtatni! ...yep. Döntések... döntések.Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Desy
tag
...yep. A kutya felejtendő. A társ viszont cipekedhet ... Találtam olyan társat, aki képes a szinte lehetetlenre. Ráadásul mindnek meg van a specializáló bónusza. És mert a feljavítás marad és a társ megy... jön az újabb és következő kihívás. Ez röviden játék menedzselésnek lehet hívni. A játék persze attól is az, hogy a húzd és erezd megoldást követi belátása szerint.
Mindenki úgy élvezi ahogyan neki tetszik és amiként gondolja. A lehetőségek eléggé tágak ahhoz, hogy a játékos ne ragadjon be egy folyamatba...Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Chabe89
addikt
Hát kikapcsolni nem lehet szerintem, de vannak itt alternatívák.
Cat Dogmeat Model Swap A cicákat mindenki szereti!
vagy esetleg ez:
Dogmeat as a Human Female -
woryz
senior tag
válasz Chabe89 #6662 üzenetére
Nem tudom, túl bonyolítom...
Karakter szemszögéből:
Miért veszem fel, ha mindjárt elküldöm? Ha meg visszaviszem a városba / faluba és ott hagyom, akkor sincsen nagyobb "biztonságban", mit a kamijonos szervízben. Már ott tartok, hogy kikerülöm az egész helyet, de azt se tudom magamnak megmagyarázni, hogy miért megyek le az útról be a dzsindzsásba... :/ Szal én itt elakadtam, és el szontyolított a dolog... Nincsen valami mod a nexuson, amivel ki lehet kapcsolni a kutyát? -
prolad
addikt
Nem teljesen értem, mire gondolsz. Ha egyedül vagyok kapok +100 kiló teherbírást, 30százalék sebzésellenállást, 25 százalék plusz sebzést, meg 25 AP-t. Kutyával nem. Ha a kutya megöl egy olyan ellenfelet, amihez hozzá se nyúltam (vagy ő vitt be több sebzést, ez nem teljesen tiszta), akkor semmit se kapok. Ez egy csoport ghoulnál számít (főleg idiot savant 5x XP bónuszával).
-
Desy
tag
... a gondolatmenetednek látszólag ellentmond. De itt a valóság.... Ha csinálsz valamit akkor is kapod a bónuszokat és na nem, akkor is. [elég ha más, mások, eszközök teszik a dolgukat] Valamilyen mindig leesik. A lényeg, hogy az kell e vagy tudod e értékelni...?! Itt bármiféle stílus tolható és akármikor változtatható igény, alkalom szükség vagy éppen kedv szerint.
-
prolad
addikt
-
prolad
addikt
Pár napja ismét nekiálltam, jöhetnek majd a dlc-k, meg hátha találok még pár dolgot. Amit változtattam, hogy Prestont messzire kerülöm (de csak meg talált, amikor fegyvert moddoltam, adott is egyből 3 küldetést), nem építkezem (szerintem hatalmas hülyeség volt betenni a játékba) és nincsenek követőim (egyrészt mert buták, másrészt mert lopakodós karakterem van, harmadrészt a lone wanderer perk miatt), így sok bosszantó apróságot megspóroltam. Ami szinte kötelező (ha valaki még nem ismerné) az Idiot savant nevű perk, egy közepesen buta karakterrel, garantált a gyors fejlődés, könnyű túljutni a kezdeti nehézségeken . Ami pozití, hogy 13 és fél óra alatt egy buggal sem találkoztam (talán egy-két felvillanó textúra), most végeztem a 3mal, az akár óránként le tudott fagyni. Sajnos a dialógus rendszer nagyon gyenge és a játék még mindig buta elég sok szempontból (főleg egy new vegashoz viszonyítva), Obsidian csinálhatna megint egy igazán jó Falloutot.
-
Desy
tag
... igen, tényleg. Mindenki sajnál valamit amikor alkot és hiba történik. A Parsons Asylum. Jó hely. Nem egyszer jártam ott, de csak egyszer tudtam gördülékenyen végignyomni akkor, amikor a játék verzió száma még 1.1.30 volt. Azóta, mindig többé-kevésbé vagy teljesen elakadt valahol. [Akkor dömpingben voltak a halni vágyók és erős, "némileg rámenős meg ravasz" volt a harcmodor.] Akár a hozzá kapcsolódó téma...
És ez most a "Vault 59" küldetésnél jutott szembe. Először, amikor toltam, akkor egyszerűen nem akartak elfogyni a kuncsaftok. Csak jöttek... jöttek... és jöttek...A végén, csak a kés maradt. Most, harmadikra alig volt néhány elhalálozni akaró. Unalmas lett.... de a játék, az csak játék.
-
pulffy
őstag
Sziasztok, a "Mods" az mi akar lenni? Es szerintettek a szintlepeseknel elosszor csak a S.P.E.C.I.A.L. pontokat novelem? Az jo?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Desy
tag
... nos, nem vagyok a téma őrültje. Számomra összefüggéstelen a valóság történet [ez persze nem a kitalált fő vonalat jelenti mivel az önmagában is csak cseresznyevirág szirom], nagyon zavaros és gyakorta iszapos. Ebben a részben kiderül, hogy az intézetben fejlesztett a tudóscsoport egy ellenanyagot.... a zöldségek visszatranszformálására. A testvériség orvos-kutató csoportja meg a dologról semmit nem tud. Az egész társulat leginkább a kutatásra és kiirtásra épül. Ez már eleve egymással szemben áll. A játék megmarad teljesen értelmetlennek hiszen nem az a célja hogy a rendet helyre- vissza állítsa és a menthetetlen rendbontókat, gonoszokat és azok segédeit kiirtsa, hanem az, hogy szinte mindenkit kiirtson és a magányos hős .... játszhassa a G. I. Joe szerepet.
Az ilyen világ, csak meg illetve elvadítja az embereket a realitás helyzetétől és az instabil lelkületűeket meggondolatlan cselekedetre buzdítja. A társadalomra veszélyessége az ilyen alkotásoknak megkérdőjelezhetetlen. A történet kitalálója a felelős minden olyan tevőlegességért, amit a játék világától elszakadni képtelen szerencsétlenek a valóságban művelnek ... és ez minden erőszak játékra igaz. Ahol nincsen fegyveres vagy katonai szolgálatra kötelezés, önfegyelemre nevelés ott nem is értik ennek a roppant súlyát.
Az ilyen képzelt veszélyes és rémségekkel teli valótlanságokkal tűzdelt világ nem segíti a tinédzser helyes társadalmi integritását még akkor sem, ha lehetőségek sokaságát kapja a képzelt világ jobbá tételére.
Jó, hogy a szúnyog nagyobb mint a kutya és szinte elpusztulni sem akar ... meg a többi.... de akkor is. Több száz év... és az emberek ez alatt az idő alatt a romok közt vegetáltak, malmoztak, meg egymást irtották tovább? Sehol nem látszik az időtartam a kialakított játék gondolkodásmenetében. Mindent csak pusztítani semmit se [újra]felhasználni ez szinte képtelenség.
Lehet, hogy egyedül vagyok a gondolatommal, de ha elfoglalok egy égen úszó bárkát vagy egy pincét.... nem az jut eszembe először, hogy elpusztítom. Hanem az, hogy felhasználom és általa kezdem újra építeni a romos világomat olyanokkal, akik ebben részt akarnak vállalni. .... a többi és minden torz a vegetációval ellentétes életforma [flóra és fauna] meg mehet a vágóhídra. Legyen biztonság, rend és ne kelljen félnie vagy fegyverrel járkálnia senkinek... [a legtöbben úgy sem képesek megvédeni önmagukat vele, csak legfeljebb okot, eszközt ad a támadónak]Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
gyimger
őstag
Elég sokat írtam korábban az univerzumról, a szupermutánsokról is. Valamivel el kellett csapni az időt megjelenésig.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Warton
őstag
Úgy emlékszem, hogy a Fallout3-ban a Supermutánsokat az egyik vaultban gyártották. Feltételezem, hogy az USA-ban több vault is ezekre a kísérletekre épült és a bomba felrobbanását követően valaki visszaélt a helyzettel és elkezdett szupermutánsokat gyártani, hogy leigázza az emberiséget.
Szerintem a Szupermutánsok tudnak szaporodni, de mivel nem a gondoskodási képességükről híresek, feltételezem, hogy a szupermutáns csecsemők elég hamar meghalnak, mert nem kapnak enni, inni stb.
Biztos vagyok benne, hogy öregednek, talán a radioaktivitás miatt lassabban.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Desy
tag
válasz PhilBrick #6633 üzenetére
... nos, a dolog, másik vége a lényeges inkább. Miért teszik amit akkor és miért nem ha csak megkéselem azt a torz szörnyűséget? ... lazán megkéselek akár kettőt, hármat is egymás után és semmi nem történik.
Ám, ha valakinek az ilyen AI dolgokkal gondja van, bizonyára jobbat tud készíteni. Szívesen próbálgatom az ő verzióját és mondok róla objektív véleményt. Ma még a technika messze nem tart ott, mint a "Caprica 2010" filmben... habár vannak kezdeti copy megoldások amik a gyerek méretű lábbelihez is kevesek. De minden fejlődési út elkezdődik egy ötlet vagy felvázolt lehetőség hatására.... mellesleg nekem roppant zavaró, hogy a ház tetejétől a szobáig mindenütt ott van. Vagy csak leesik az "égből". A készítőnek miért nem az? Miért nem lehet karámba tenni őket alapból.... miért kell az ilyenekkel külön vacakolni... eltűrni? A játék több etikai és morális hibával bír, mint jó ponttal. Persze, valakinek éppen ez tetszik... vagy nem...?
... és hogy még humorosak is a készítők... van benne valami.
Egy "szuper mutáns" vajon hány évig él? [...vagy csak addig, amíg egy tőle erősebb meg nem öli?] Kreatúra lévén szaporodás képes? Ha mind hím és vén... hogyan? Hányan vannak [mennyi készült belőlük] hogy szinte soha nem fogynak el? Hogyan lehetséges, hogy az "emberek.... " több évszázad alatt nem voltak képesek kiirtani a korcs élővilágot? ... ám pár év alatt a "modern" winchester tűzfegyverekkel az ígéret földjén képesek voltak szinte teljes egészében kiirtani az ősi állatvilág egyik legominózusabb képviselőjét? ... egy átgondolatlan és megfontolatlan őrültködés az egész.
Szinte lényegtelen bármit kiragadni mert pró és kontra van érv annak értelmetlenségére.
A játék... csak játék. [még ha teljesen értelmetlen, összefüggéstelen és igénytelen akkor is az][ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz micafighter #6643 üzenetére
Eladod a purified watert azt csá. Egyedül az XP miatt érdemes talán építgetni ezt-azt.
Talán még ha fegyvert gyártanék, de ahhoz nagyon sok szir-szar kell.Kompromisszummentes linux gaming.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz micafighter #6643 üzenetére
Degonosz...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Warton
őstag
Csináltam egy veszteségszámlálót, ami egy termék esetén 8-at kéne számolnia, de még finomítani kell a dolgot, mert nem pontos. Sajnos előfordulhat, hogy egyszerre kap áramot a számoló több helyről, és akkor azt csak egynek veszi. Lehet, hogy valami logic gate-es okosságot kell bevetnem.
-
Warton
őstag
Megcsináltam a világ legjobb bizniszét a Commonwealthben. A Slogon tarberryből, vízből, gabonából és műanyagból Fancy lads snacket gyártok.
Egyetlen bökkenő van, amire persze csak később jöttem rá, hogy minden egyes legyártott cuccon bukok 8 capsot. Mert a snacket 12 capsért tudom eladni, míg a hozzávalókat összesen 20-ért tudnám eladni...
-
4264adam
veterán
Most már nem fog a Betesda frissítésekkel jelentkezni?
Mert nekem van az adatlapomban lévő 2 monitor. Mióta nem mezei forrású a játék szeret néha elmenni a kép. Elindítóm 5 perc játék idő, leáll a 2. monitorom majd rá 1 percre a fő képernyő is. Újra indítom a rendszert így fekete képernyőkkel és utána már nem zavartatja magát a program. Tegnap megnéztem a drivert 356.76 volt fent. Frissítettem, ma belépek a játékba elindul hiba nélkül. Kilépek a programból majd vissza a monitoron megjelenik az "out of range" felirat. Ismét újraindítás.
Más találkozott 2 monitoros problémával?
-
Desy
tag
... lelőtt valaki egy kétfejű tehenet egy egy 20-30 fős faluban az AI -ra panaszkodók közül?
Tegye meg... de semmi más ne legyen nála, mint egy csőpisztoly!Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Ryder62
őstag
válasz S e t h #6630 üzenetére
Ez kb olyan, hogy ott egy csokor Raider előttem, lopakodva kinyírok kettőt, meglátják a hullát, caution leszek, majd mikor visszaváltok hiddenre, beböfögnek egy You are paranoid, its nothing here". Aha, végülis kit érdekel hogy két társuk a földön fekszik szét lőtt fejjel. Annyira életszerűtlen. Ha ilyenkor olyan dialógust adtak volna nekik hogy "legyetek résen, van itt valaki" esetleg még ilyenkor bebújnának fedezékbe és kukucsgálnának kifele a sarok mögül, már jobb lenne. (már persze ezt mind hidden alatt) Mert az, hogy még lőnek is rám, elbújok, majd idővel visszaváltok hiddenre, és nyugtázza a raider hogy, "úgy látszik elfutott" ezután lefekszik aludni, szinte már fáj.
-
S e t h
nagyúr
Nagyon rossz az AI.
A testvériség hajóján vagyok, lopakodva szinte mindenkit kinyírtam a fontos NPC-k kivételével, utána a szemük előtt lövöm darabokra a holttesteket és a szemük sem rebben, sőt dobálják a küldetéseket.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Warton
őstag
Igen, igen, végre valaki felveti ezeket az igen égető problémákat és gócpontokat. De én továbbmennék, szívesen olvasnám az NPC-k megnyilvánulásait inka csomóírásban. Hiszen ott van Szigetcsép, ahol már szinte mindenki ezt a fajta írásmódot használja és teljesen értetlenül ül le a monitor elé és szeretne Falloutozni, de nem tud, mert a játék nem támogatja az inka csomóírást.
-
Desy
tag
válasz esikl012 #6623 üzenetére
Ha ez a font csomag a Nexusról van, akkor működik. Ha pedig a szövegedre vagy kíváncsi, ha nálad megy, akkor másnál is. [minden bizonnyal]
Ami engem illet... a régi dolgokat nem érdemes állandóan új cicomával ellátni de sokkal érdekesebbnek tűnne, ha például a rovásírás az ékírás vagy hieroglyph karakterek jelennének meg a karkütyün. [... hát igen, ezekben az esetekben eléggé korlátozott volna a használói kör mivel tanulni kell. Ám, ott van Ráckeve vagy Sashalom ahol felnőni látszanak a múlt kor emlékeinek használatához. Már csak az kell, hogy a játékok is így megjelenjenek kiteljesítve az ősök hagyatéki örökségét.]
Amit már mások megcsináltak, az minek újra alkotni? Persze... miért ne. Igaz. De van amit nem tettek ... abba energiát fektetni kicsit hasznosabbnak tűnik. [szerintem]Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
esikl012
tag
Sziasztok!
Aki magyarítással játssza, tesztelje már le [ezt]
Köszi![ Szerkesztve ]
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
Ryder62
őstag
Hi,
Hogy kell workshopban cuccokat gyártani? Olyan tárgyakat beleraktam a gépbe amiben a kért komponens megtalálható, de nem gyártja le.
-
Desy
tag
válasz morfondőr #6610 üzenetére
... nem is tudtam hogy van ilyen... ööö.... micsoda-csoda ...
Viszont élvezettel olvasom, hogy a játék és az eredetiség mindennél fontosabb. Az elképzelt varázsvilágot módosítani inkább azok szokták, akik már többször lenyomták a torkukon az egész miliőt és egy kis friss löketet akartak hozzátenni.
Én nem állítom, hogy nem kellenek új friss gondolatok és miliő... de azt mindenképpen, hogy aki ezeket használja elveszíti a tervezői elképzelésnek [ha nem is] minden [de mindenképpen a legtöbb] fonalát.
Aki a kezdeti első kiadással végigvitte a történetet minden variációban majd a DLC kiadásokkal tovább... esetleg utána ismét elkezdte elölről mert olyanja volt.... többnyire [szerintem] azért tette, mert élvezettel látta, minden alkalommal más és más volt az események kifejlete csak a végpont elérésének pillanata azonos.
Nem is értem, miért nem adtak olyan érdemi alternatívát a szerzők, ami nem a teljesen irreális és lényegében teljesen értelmetlen pusztásra vetíti a fő motívumot? Ez egy nagyon rossz pont a szemembe...Különben pedig a lehetségest átgondolva, kizártnak tartom "a több mint sok idő után" az ilyen szélsőséges területek lehetőségének fennmaradását. A természet mindenképpen igyekszik helyreállítani az egyensúlyt a környezetben és a flórában-faunában egyaránt.
Mivel a pincében mindenki találkozik avval a bizonyos csoda erőművel [energiatermelő egységgel] ami több száz év után is [ki tudja, de] talán teljes kapacitással termel, miért kellene később számomra fölöslegesnek tűnő értelmetlenségekbe energiát fektetni? Vonatott történet, értelmetlen pusztítás... csupa fúúúj, de azért az user elkezdi újra, mivel kíváncsi azokra is, amiket kihagyott vagy még nem látott.
-
Warton
őstag
Nekem más problémám van. Mégpedig az, hogy ha egy városban a külső támadást elhárítom akkor egyik vendortól sem tudok semmit sem venni, mert állandóan 2 napon keresztül csak hálálkodik, hogy milyen jó, hogy megmentettem a várost és nem hajlandó barterelni velem. Ezzel találkozott már valaki, van erre valami megoldás? Mert borzasztó idegesítő, hogy az adott városban nem tudok érdemben tevékenykedni, mert az idióta árus köszönget nekem.
-
Ryder62
őstag
Akkor lehet, hogy valamelyik patch okozza ezt.
Akkor viszont meg kell szokni, mert javítás már nem fog jönni hozzá.
Bár még mindig jobb mint mikor egy patch az indítást rontotta el: kb minden második játékindításnál nem töltötte be az intrót, semmit, csak pörgött az egérkurzor mint disznó a jégen. Ez viszont javítva lett.
-
Ryder62
őstag
Nektek nem tölt sokat a játék? Bostonban vettem észre, hogy kilépve egy interiorból rémesen sokáig tölt. Vagy 2-3 perc.
Lehet már kiakasztom a játékot, mert 14 napom van benne és 10 ezer kiló súllyal mászkálok.
Most mi van? Egész Bostont elhordom tégláként.14 nap az kb barátok közt is 336. Tehát már ennyi órám van a mentésben. De inkább több.
-
morfondőr
őstag
Úgy látom gyakran használod a Bullshitgenerátort
Köszönöm a hozzászólásokat, sajnos én is azt látom, hogy számomra túlzottan megváltoztatják az eredeti összképet a mod-ok. Egyelőre feltettem a hi-res textúrákat, teljesítményben szerencsére nincs észre vehető vissza lépés, egy kicsivel szebb, de azért nem egy látványorgia! Mondjuk a Fallout-ot nem is ezért kell szeretni, majd megszokom arra az időre, amíg játszom vele!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
woryz
senior tag
Nem tudok megbékélni a kutyával... Nem visz rá a lélek, hogy egy üres faluba, ahol csak a robotom van elkísérjem és ott hagyjam... Azért, civilizált ember (?) lévén, szeretek úton közlekedni, nem a dzsidzsában, de lehet azt kell csináljam, ha tovább akarok jutni 20x óra játék alatt a red rocket shopon és a kutyán (eccer már túljutottam, ezért tudom, hogy idegesít az a dög... állatvédőktől sry.)
-
Desy
tag
válasz morfondőr #6605 üzenetére
Ha kognitív módon szemléjük, akkor szubjektív a kifejlet. Bármilyen explicit gondolat releváns, ha felismertük az elvárt és az eredeti közt levő dehonesztált értékeket. Az előttem levővel egyetérthetek... de/valójában a kicsit más is mássá teszi az eredeti elképzelést. Ma még csak ritkán vélelmezett, hogy esetleg valaki 4K felbontásban akar játszani. Én speciel szeretem a kivetítőt... [az is tökéletes és] nagyon izgalmas.
A választék mára szédítő... de minden mód a változást a megváltoztatást erősíti.Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Chabe89
addikt
válasz morfondőr #6605 üzenetére
A Vivid Fallout szériát tudnám javasolni.
-
morfondőr
őstag
Üdvözlet!
Mostanában szeretnék neki kezdeni a játéknak és abban kérnék segítséget, hogy tudnátok-e mondani egy olyan mod-ot, kiegészítőt, amivel a játék összességében érzékelhetően szebb lesz, de az eredeti hangulata megmarad, vagyis nem lesz unikornis a kutyából, nem lesznek meztelenek a nők és nem varázsol zöldellő édenkertet a nukleáris katasztrófa súlytotta pusztaságból stb.? A highres pack-ról néztem videót, de szinte minimális javulást látok rajta.
A válaszokat előre is köszönöm!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Desy
tag
Én csak egyetlen szót tartok fontosnak, ez a "Változatos". Hogy ugyan azt ismét és újra, megint... ? Bizonyára kimaradt az életből az igazi családi társasjáték mint a "Gazdálkodj okosan". Ami azt illeti ezt nem lehet 2x ugyan úgy, végig tolni. [szerintem] Hol ez, hol az, mááá... s. Hol itt és hol ott a hiba, hol ez hol meg az nem indul vagy akad el esetleg egyszerűen lekapcsol a program mert éppen olyanja van több órával az utolsó mentés után... akár egy jó nagy építkezés vége előtt. Változatosság, van bőven.
Azért az ilyen egylevegős vadászatot ki nem hagynám sokadszorra sem...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz micafighter #6596 üzenetére
Szerintem ugyan semmi személyeskedés nem volt abban, amit írtam, de természetesen a kérésedet megértettem, és a jövőben jól fogok viselkedni.
"Kirby a parancsnok!"[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest