Hirdetés
-
GAMEPOD
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
A játékélmény fontos főleg abból a szempontból hogy teljes " experiencet " kapjak. Ezért tettem fel a kérdést hogy mennyire érdemes megvásárolni a Season passt ? Ugyanis azt olvastam pár helyen hogy moddolással közel azt a tartalmi szintet el lehet érni mint amit a Seaon pass nyújtani tud. Nyilván nem dobnék ki az ablakon fölöslegesen pénzt hogy ha moddolással el el tudom érni "közel" azt a szintet. Remélem sikerült másodjára érthetően írnom
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Érdemes megvenni a Season Pass-t ? Megvárnám a Steam summer salet esetleg miatta. Még megjelenéskor megvettem a játékot viszont nem igazán volt időm kijátszani , mire lett volna pedig láttam hogy jöttek a DLC-k és nem foglalkoztam vele. Szempont hogy teljes élményt szeretnék kapni viszont azt is olvastam hogy moddolással ( amihez egyébként értek ) eltudom azt a szintet érni mint ami a DLC-k nyújtanak. Mit szóltok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest