Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Desy

tag

válasz morfondőr #6610 üzenetére

... nem is tudtam hogy van ilyen... ööö.... micsoda-csoda ...
    Viszont élvezettel olvasom, hogy a játék és az eredetiség mindennél fontosabb. Az elképzelt varázsvilágot módosítani inkább azok szokták, akik már többször lenyomták a torkukon az egész miliőt és egy kis friss löketet akartak hozzátenni.
    Én nem állítom, hogy nem kellenek új friss gondolatok és miliő... de azt mindenképpen, hogy aki ezeket használja elveszíti a tervezői elképzelésnek [ha nem is] minden [de mindenképpen a legtöbb] fonalát.
    Aki a kezdeti első kiadással végigvitte a történetet minden variációban majd a DLC kiadásokkal tovább... esetleg utána ismét elkezdte elölről mert olyanja volt.... többnyire [szerintem] azért tette, mert élvezettel látta, minden alkalommal más és más volt az események kifejlete csak a végpont elérésének pillanata azonos.
    Nem is értem, miért nem adtak olyan érdemi alternatívát a szerzők, ami nem a teljesen irreális és lényegében teljesen értelmetlen pusztásra vetíti a fő motívumot? Ez egy nagyon rossz pont a szemembe...

Különben pedig a lehetségest átgondolva, kizártnak tartom "a több mint sok idő után" az ilyen szélsőséges területek lehetőségének fennmaradását. A természet mindenképpen igyekszik helyreállítani az egyensúlyt a környezetben és a flórában-faunában egyaránt.

Mivel a pincében mindenki találkozik avval a bizonyos csoda erőművel [energiatermelő egységgel] ami több száz év után is [ki tudja, de] talán teljes kapacitással termel, miért kellene később számomra fölöslegesnek tűnő értelmetlenségekbe energiát fektetni? Vonatott történet, értelmetlen pusztítás... csupa fúúúj, de azért az user elkezdi újra, mivel kíváncsi azokra is, amiket kihagyott vagy még nem látott. ;)

Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés