Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
#81999360 #7511 üzenetére
Azok között az összetákolt, kókány modok között akad jónéhány, amivel összemérhetőt eddig csak az Obsidian tudott felmutatni a FO világban, a Bethesda nem.
Valóban, a többezer mod túlnyomó része idegen a lore-tól, túl erőssé tesz, vagy egyáltalán nem illik abba a világba, amit a Fallout jelent, de simán össze lehet válogatni néhányszázat, ami pótolja azt, amit a beth elfelejtett vagy nem mert beletenni a játékba, mert az egyszeri játékos, akinél az a sikk, hogy minél hamarabb kipörgessen egy játékot, és máris jöhet az újabb, mert az a sikk manapság, nem tudna vele mit kezdeni, mert meghaladja a felfogóképességét egy összetettebb történetsor, ami túlmutat a lövöldözzünk le minden szembejövőt stíluson.Vannak (én is), akiknek a megfelelő modok összerakásával felépített saját világ kialakítása legalább olyan jó időtöltés, felfedezés, mint maga az a világ, amit alapként a beth összerakott, hogy a moddereknek legyen mire építeni. Az ehhez szükséges modok kiválogatása, tesztelése akár több hétre, hónapra is le tud kötni, és akkor még hátra van a közösen felépített világ, történethalmaz bejárása. De az is lehet, hogy a modok válogatása, tesztelése közben annyira kiismerem az adott világot, hogy az utóbbi már nem érdekel. A Skyrim így járt anno. A FO4 még fenntartja az érdeklődésemet, mert tudom, hogy még a pálya felét se láttam. A modok száma meghaladja a 300-at, így még a mod merge is játszik, különben nem férne bele mindaz, amit bele akarok tenni. Így is van sok, ami kimaradt, vagy tesztelés után kikerült a listából, mert nem fér össze azokkal, amiket semmiképp nem akarok kihagyni.
Gyanítom, most jön az, hogy nekem erre nincs időm. Annyi időd van rá, amennyit rá akarsz áldozni. Ha nem akarsz sokat, akkor ne tedd, de ne szóld le mások játékát, a moddereket meg főleg. Nélkülük valamennyi FO, S.T.A.L.K.E.R és hasonló már rég a feledés homályába merült volna…
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest