Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz gyimger #5229 üzenetére

    Ez Commonwealth, nem Capital Wasteland. Persze ilyen téren az etalon még mindig a Fallout 2.

    Abban igazad van, hogy lehetne több friendly NPC (és MINDENKI széthalhatna, beleértve a companionokat is), de ez a Bethesda hibája; átestek a ló túloldalára a default harcorientáltsággal és az Elder Scrolls újabb installációiból átvett nyomorékságokkal.
    Mondjuk inkább dolgoztak volna rajta még egy évet és akkor lehetne normális RPG is, nem csak egy RPG-elemekkel teletűzdelt, szénné butított játékrendszerű open world FPS, egy csipetnyi Sims-beütéssel.
    Ez itt inkább a probléma.

    Ha előbb találkozol Deathclaw-val, mint Mole Rat-tel, akkor nem tutujgattad Blökihusit. ;] Ő meg már szinte a szádba mászik, ha a főút mentén, a romos hídon hagyod el Sanctuary-t.

    Mondjuk szerintem az reálisabb, ha több szellemváros van, kevesebb nagyobb, élettel teli és inkább a nagyon elszigetelt kis "közösségek" / családok vannak túlsúlyban, tekintve, hogy egy nukleáris apokalipszis után vagyunk, sok radioaktív matéria felezési ideje meg nem éppen 200 év - hiába vannak mutánsok, ghoulok, 6 fejű csirkehydrák, a szimpla homo sapiens még mindig hamar leteszi a haját (szó szerint), ha foszforeszkáló barackbefőttet eszik, némileg megemelkedett természetes ellenállás ide vagy oda.

    Próbálták ezt azzal ellensúlyozni, hogy számos település megépítése és benépesítése rád vár - de összességében szerintem nézz körül jobban a térképen. : >

    158 órám van eddig a gold save-ben és még BŐVEN van felfedeznivaló, fless apróság, ez-az, pedig a Pip-Boy-ba integrált location-ök száma uszkve 200-nál jár.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák