Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól kapok szálkás agyf@szt hogy nem tudom átküldeni a kis farmokon zsúfolódó 10-11-12 ember egy részét a nekem fontosabb 2 nagy helyre (Castle+ kiindulás, ahogy komolyabban erődítettem). Így pont a két leggyakrabban látogatott helyen nem tudok fullos shopokat felállítani emberhiány miatt.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
micafighter
nagyúr
válasz bitpork #4000 üzenetére
A max limited ha jól emlékszem 10+karizom (charisma). Ehhez az értékhez fogom belőni a termelendő ételt, italt meg ágyakat ( mindenből 1 kell egy lakosnak). Van 5 fő településem ami elég jól ki van építve és rádiotornyok is vannak, amik hívják az új embereket. Az új településeket ezekről telepítem be, mind az 5 fő településröl küldök 2 embert, valakit küldök supply linera, kiépítem a karizom+10 limithez az élelmet, vizet és ágyakat. A fő településekre a rádiók miatt hamar jön új ember az elküldött 2 helyére. Úgy egész gyorsan tudok terjeszkedni
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Az nem mod volt, hanem vmi bug lehetett. Letelepedett egy vándorcirkusz vagy ilyesmi
20 fő volt a limitem, és egyszer csak azt látom pip boyban hogy 39 emberem van az egyik fő településemen. Gondoltam elnézek arra és tényleg ott tobzódott egy csomó ember, de gyorsan szétküldtem őket a többi településemre, mert 40 embernek kellett volna egy csomó kaja, víz meg védelem, nem akartam a 20ad limithez kiépített dolgokat megduplázni, nem volt annyi nyersanyagom.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Sorry a helyesírásért telóról írok sokszor .
-
válasz micafighter #4005 üzenetére
Őröm nincs. Helyette én automata tornyokat használok, minden ház tetején a bejárat előtt 3-4 darabot.
Ételt termeltetek 3-4 emberrel, bótoztatok amennyivel csak lehet. Az aprólék meg járkál feszt.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Ptech
addikt
A MIRV 6 vagy 8 kisebb Mini Nuke-ra bomlik szét, kb szőnyegbombázni lehet vele, lövésenként továbbra is csak egy Mini Nuke-ot eszik, szóval ez nem gond.
A damage amit kiír meg hülyén van számolva és megtévesztő amit ír.
A lényeg hogy nem csökken a sebzése, viszont eléggé megnő a terület amit kiirt. A hátránya hogy MIRV-el csökken a range.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz bitpork #4007 üzenetére
Van fejenként egy ágy, egy víz meg egy kaja? A védelem több mint kaja+viz? Én ennyire figyelek és 80 körül van mindenhol a boldogság, még csak világítást se pakoltam eddig, meg foteleket bárokat stb amik szintén növelnék a boldogságot.
Elszórakozok majd ezzel de nem akartam még ezzel bíbelődni mert akkor aztán tényleg telik az idő
Öröket is célszerő használni, egy ember 3 örállást tud egyszerre figyelni igy 6 védelmet termel. A tornyok alap játékban elég gyengusok Az örök erősebbek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz micafighter #4009 üzenetére
Nálam minden ház kap egy 5-s generátort h legyen villany. Van szék, ágy, kád és wc. És az embereknek adok a talált fegyókból így a házanként 32 védelem (3 háznál már majd 96) több mint az ennivalóvíz. olyan 30-75 között szóródik a happiness.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
senior tag
Engem a tehenek idegesítenek halálra. Állandóan láb alatt vannak.
Egy brahmin-káddal becsaltam őket egy brutál karámba, és rájuk csaptam a kaput. De onnan is kijött egy pár. Átmentek a falon. Bug. Lehet kinyírom őket. Úgy sincs sok értelmük. Nem is értem, hog ymiért nem lehet hozzájuk rendelni valakit, hogy terelgesse, meg megfejje őket. Az is plusz kaja lehetne. -
törölt tag
Belefutottam két legenary raiderbe. 10-es szintű vagyok, tré fegyverekkel, 10 másodperc alatt szétkaptak, mint hülyegyerek a legóvárat. (Mondjuk azt zokon vettem, hogy miközben lőttem az arcába a figurának, az életereje folyamatosan töltődött vissza, ez simán cheat nálam, de mindegy.)
De azért most már kezd élvezetesebb lenni a játék, a Hangulat is bekopogott, csak hát a karakterem még mindig eléggé vézna. A fegyvereim közül a legerősebb max hatvanat sebez, zsetonból sincs túl sok, egyelőre felfedezősdit játszok és ha szupermutánsokba vagy legendary arcokba botlok, akkor futunk Cosworth-tal hanyat-homlok. Már egész sok helyet felfedeztünk, ezt a részét nagyon élvezem. A karakterfejlődés viszont elég lassú, nem is tudom, mikorra leszek harcképes a combosabb lényekkel szemben… Tengerparton beleszaladtam két Legendary Mirelurkba, volt közöttünk egy derékmagasságig érő kőfal, paródia volt, ahogy körülötte kergettek.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Alig pár órája ismerkedem a játékkal, Fallout 3 / New Vegas megvoltak vagy 2-3x egymás után.
Kérdés, perk képernyőn vagyok, viszont csak Lv4-ig látom lefelé a dolgokat. Mozgatható ez valahogy, vagy azzal van összefüggésben hogy csak Lv3-on vagyok?
Locksmiths Perkre repülnék rá, ha jól tudom nem faként értelmezendő ez a képernyő/perk "fa" és egyből tudom/tudnám választani. Kérdés hogyan?..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
félisten
-
Habugi
addikt
válasz Plazmacucci #4018 üzenetére
Na többek közt erről sem volt fogalmam sem, thx!
Viszont adja magát a kérdés, gúgli szerint a Locksmitshez 4es Perception kell, ha keresek képet a teljes Perk részről akkor viszont azt látom, hogy a Locksmiths fentről a 6., kvázi level 6 a balos oszlop szerint.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
sagajr78
tag
válasz micafighter #4004 üzenetére
Olyan sok kaja nem kell. Egy földekre dolgozni kirakott settler, teljesen mindegy milyen növényhez lesz odaállítva, fixen 6 adag kaját termel. 2 ember már 12-t és ehhez összesen le kell tenni 2 db bármilyen növényt. 3 már 18-ast és még mindig ott vagyunk hogy csak 3 növény van lerakva. Több növényt lerakni csak akkor kell, ha az ember azt akarja, hogy a settler-ek pakolják a szüretelményüket a workshop-ba (ez adott időközönként történik meg, minden növénnyel dolgozó settler azt a növénymennyiséget gyűjti be amennyit az adott növény biztosít, ez lerakáskor látható). A sok növény lerakása csak akkor szükséges, ha az ember sokat akar begyűjtetni sok settler-rel, de egy település fenntartásához maximum 4 db akármilyen növény bőven elegendő amit 4 settler gondoz.
Az őrök termelte védelmi érték sem feltétlenül 2 pont lesz, ez a fegyverüktől függ. Egy pisztolyos csóka is simán kitermelhet 4 pontot egyetlen őrhelyen (ha hozzárendeli az ember egy másikhoz akkor onnantól az lesz az őrhelye, nem tudod több helyhez is fixen odarendelni). Puskások meg még többet generálnak. De teljesítményben és hasznosságban messze elmaradnak a telepített gépágyúktól/lázerektől. Ha meg kitör a harc akkor úgyis mindenki odasereglik.
Habugi:
Igen mozgatható. Például vidd a kurzort a kép aljára és elindul lefelé, de billentyűvel is lecsúsztatható.[ Szerkesztve ]
-
sagajr78
tag
válasz #96349952 #4014 üzenetére
Legendary ellenfelek olykor a sérülésektől mutálódnak (kiírja a program, hogy xy mutated, a célpont körül megjelenik egy kék-zöld-vörös vagy más színű derengés). Ilyenkor azonnal visszagyógyulnak és kapnak egy meghatározott listáról egy spec képességet (lényegében kapnak egy perk-et ami a harc végéig érvényesül rajtuk), valamint extra védelmet (DR érték) az ellen a sérülés típus ellen ami aktiválta a mutated funkciót. A harcban ez a képesség többször is aktiválódhat, de kettőnél többször ritkán szokott.
Szerintem a fejlődés pont, hogy túl gyors. Nagyon nagy értékben szórja a XP mennyiségeket a program, modok gyártása, főzőcske, mind mind egy rahedli XP-t ad, az új helyek felfedezése, meggyőzések szintúgy. A harc szintén bőséges növelő, de a legtöbbet a sikeresen elvégzett feladatok adják. A játékban meg addig örülj amíg alacsony a karaktered szintje, Nagyjából 15-20-as szinttől olyan irgalmatlanul erős lesz a karaktered az ellenfelekhez képest, hogy elveszi a játék élvezetének nem kis részét a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
-
sagajr78
tag
válasz bitpork #4022 üzenetére
Nem vettem észre, hogy számítana. Ahol kétségtelenül számít az az érték amit ültetésnél kijelez a program, az a settler-ek általi begyűjtés (amit bepakolnak a workshop-ba).
Egyébként ugyanúgy 6 kaját termel 1 répából, 1 tato-ból, 1 mutfruit-ból vagy épp 1 razorgrass-ból nekem minden paraszt (ugyanez igaz a tökre meg a dinnyére is). Teljesen mindegy volt mit tettem le, ráküldtem egy settler-t és 6 egységgel emelkedett a termelt kaja mennyisége. -
-
félisten
Rájöttem hogy a közelharcos karakter szart sem ér.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
micafighter
nagyúr
válasz sagajr78 #4021 üzenetére
,,Olyan sok kaja nem kell. Egy földekre dolgozni kirakott settler, teljesen mindegy milyen növényhez lesz odaállítva, fixen 6 adag kaját termel."
Érdekes, ezt kipróbálom, én ugy vettem észre hogy 6 kaját nem tud megtermelni egy növényből, csak annyit amennyit ir a növény telepitésénél. Ettől függetlenül nekem azon a településemen ahol 39 lakos lett valami csoda folytán, volt elég kajám hogy ellássam öket, de az a településem pl pluszba termeli a zöldségeket az adhesive-t szolgáló Vegetable starch-hez
Ha ott maradt volna a 39 lakos akkor felzabálnak mindent, nem ment volna a workbenchbe a plusz termelés amiből tudok Vegetable starch-et főzni
,,Az őrök termelte védelmi érték sem feltétlenül 2 pont lesz, ez a fegyverüktől függ. Egy pisztolyos csóka is simán kitermelhet 4 pontot egyetlen őrhelyen (ha hozzárendeli az ember egy másikhoz akkor onnantól az lesz az őrhelye, nem tudod több helyhez is fixen odarendelni)."
Nekem van olyan településem ahol van jópár őrtorony, azt vettem észre hogy egy lakost egyszerre 3-hoz tudom hozzárendelni, igy 6 védelmet termel, és járkálni fog az őrtornyok között, egyszer az egyikben örködik, másszor a másikban. Ugy vettem észre egyébként hogy volt egy őrtorony, hozzárendeltem egy embert. Tettem mellé egy másik örtornyot is, és automatikusan az előbb a másikhoz rendelt őröm automatikusan ahhoz is hozzárendelte magát, és feljebb ment 2vel a védelem a 2. örtoronytól, amikor a lakosom magátol hozzárendelte magát az örtoronyhoz.
(#4021) sagajr78: ,,A játékban meg addig örülj amíg alacsony a karaktered szintje, Nagyjából 15-20-as szinttől olyan irgalmatlanul erős lesz a karaktered az ellenfelekhez képest, hogy elveszi a játék élvezetének nem kis részét a dolog."
Ez sajnos valóban igy van alapból, és ezen a nehézségi szint állitása se sokat változtat, mert attól sem lesznek annyival erősebbek az ellenségek, az alapjában nagyon gyenge fegyverre kapnak egy 2x-es szorzót, az nem sok mindent nyom a latba. A lassabb gyógyitás már kicsit érezhetőbb de még ugy se volt kihivás a játék, pedig 0, azaz nulla offenziv perket fejlesztettem a hősömnek, és van egy pár nagyon erős offenziv perk. Viszont mindez megváltozott amióta feltettem a mododat lvl45 vagyok most, survivalon játszok a mododdal, és igy bizony gondolkodni kell, 250 dmg resistel is hamar beraknak a sirba. Igy jóval reálisabbnak érzem a játékot, mert legtöbb esetben az nyer aki gyorsabb, 2-3 közepesen felszerelt gunner pedig már lazán ki tud csinálni. Egy találkozásomat 3 gunnerrel vagy 6x vissza keleltt tölteni hogy túl tudjak rajta jutni Mondjuk igaz nehéz fegyvereket, fat man meg rakétavetőt nem használok egyáltalán, gránátokat meg gyógyszereket is ritkán. Mindenesetre igy most újra kihivás a játék
(#4025) Plazmacucci a közelharcos karakter az egyik legerősebb, de feltétlen kellenek hozzá a megfelelő perkek: magas agility, sneak, ninja, blitz. Lopakodós karakterrel a ninjaból 10x szorzót kapsz sneak melee attackra, az agility és a sneak segit lopakodni, a blitz pedig növeli a "hatótávodat". Van olyan legendary fegyver ami 2x-eset sebez hogy ha az ellenség még nem sebződött.
Ha még tovább akarod fokozni akkor VATS és criticallal ütöd meg stealthből, ezt a szorzót luck ágon a better criticals-al tovább tudod növelni.
Számoljuk csak a szorzókat
Ja és van a combat knifenak a stealth blade fejlesztése ami további bónusz szorzót ad sneak attackra, de a pontos értékét ennek a szorzónak nem tudom.
És akkor a STR ágról még nem is beszéltünk ami direktbe növeli a közelharci sebzésed
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #4026 üzenetére
Ezektől a szorzóktól lesz egy ütés a legendary deathclaw survival nehézségen is. Továbbá közelharci hősnél kifejezetten ajánlott a magas endurance is, life giverrel meg adamantium skeletonnal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz micafighter #4026 üzenetére
Aha, és akkor próbáld meg ezt stealth nélkül mint a tökös barbár harcosok az eddigi bethesda játékokban. Nem fog menni, csak power armorban.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #4029 üzenetére
Miért, szerinted mennyire reális hogy stealth nélkül versz le karddal gépfegyveres ellenségeket? Ettől függetlenül kivitelezhető stealth nélkül, muszáj kimaxolni az endurance-t, toughness, lifegiver, adamantium skeleton, solar powered. Karizma ágból kimaxolt lone wanderer, és max str, a választott közelharci fegyvernek megfelelő perkkel a str ágból. Ezen felül a luck ágban sok hasznos van pl ricochet, és a bloody mess, ha pedig használod a vats-ot akkor AGI ágból a blitz és a luck ágról four leaf clover, grim reaper's sprint, better criticals, critical banker. Plusz ajánlom figyelembe a Secret of the cabot house küldetést mert (a szöveg alatt kép is van)
a végén az egyik kimenetelt választva végtelen utánpótlást kapsz ebből a szérumból: Kimaxolt END és az emlitett END perkek nélkül (+ lone wanderer) eléggé életképtelen sajnos a nem lopakodós közelharcos, de szerintem ez igy életszerü.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sagajr78 #4021 üzenetére
Nagyjából 15-20-as szinttől olyan irgalmatlanul erős lesz a karaktered az ellenfelekhez képest, hogy elveszi a játék élvezetének nem kis részét a dolog.
Ez komoly? Most lépek majd 11-es szintre, és hát a Fallout 3-nak is ez volt a gyengesége. Egy bizonyos szint fölött már egy szupermutáns sem volt kihívás, mondhatni félvállról lehetett őket leszedni. Az én karakterfejlődésem azért lassú, mert a kezdő küldetéseken kívül még semmit nem csináltam, bevállaltam egy halom feladatot, de inkább csavargok Codsworth-tel és felfedezem a térképet. Már csak a bal alsó és jobb felső sarok van hátra. Így meg jóformán csak a harcokból és a felfedezésekből jönnek az XP-k, nem gondozok közösséget sem, nem termeltetek meg semmi ilyesmi. Elég sok harcba belekeveredek, a végén még az lesz, hogy a küldetéseknél csupa üres hely fog fogadni. De jó ez így is - egyelőre.
Bár most már kicsit nyomasztó, komolyan megkönnyebbültem, amikor kiléptem a játékból, hihetetlen, milyen elborult hangulata van egy-két helynek.
-
-
vvega30
senior tag
jaja, lopakodós, bicskás karakterrel tegnap lettem 35+ és most érzem már, hogy a survival fokozat tényleg nem nagy kihívás. persze figyelni kell, meg kicsit taktikázni de így hogy megvannak a megfelelő perkek haladós lett a dolog és kicsit unalmas is
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
SaGa59
őstag
válasz sagajr78 #4020 üzenetére
Ezek így nem egészen stimmelnek. Minden növényfajta mellé oda van írva ültetéskor, hány adag kaját ad. 1, 0,5, 0,25. Egy settler valóban hat adag kaját termel, azaz annyi növényt gondoz, ahányból a 6 adag kijön. A settlerek "örömét" fokozza, ha többféle növényt is termelnek, magasabb lesz a falu "szintje".
A növényekhez nem kell odarendelni a settlereket, amíg van szabad növény és olyan settler, akit nem rendeltél oda semmihez, automatikusan elkezdenek a földeken kapálni. Ha már nincs több megművelhető növény, de van szabad settler, akit nem rendeltél semmihez, automatice elkezd "scavange-"lni, azaz gyűjtögetni, ha van scavanger "munkapad", de ehhez egyet mindenképp hozzá kell rendelni. A többiek neki segítenek.
Az őrposztokról: egy tagot egy őrposzthoz rendelhetsz, de automatikusan "magához veszi" a környező szabad posztokat is, összesen hármat maximum. Nálam kétszer három van lerakva Sanctuary két végén, hozzárendelve két tag és ezek jól láthatóan ácsorognak egy darabig az egyikben, majd átmennek a másikba, aztán, naponta többször átballagnak a falun a másik végén lévő őrposztokhoz és ott is nézelődnek, váltják egymást. Az egyik hármas csoportnál egyszerre mindig egy van. Az mindegy, milyen fegyvere van az őrnek, a védelmi értéke csak attól függ, hány őrposztja van. Egy poszt 2 pont. Három poszt 6 pont.
(#4035) micafighter Igen, azzal a moddal kénytelen az ember alaposan megváltoztatni harci stílusát, különben gyorsan elhullik.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
törölt tag
válasz bitpork #4032 üzenetére
Természetesen pozitív értelemben írtam ezt le - már ha lehet pozitívan nyilatkozni bármilyen nyomasztásról. A Fallout 3-ban is az a mélyen depresszív légkör, hangulat fogott meg - és szerintem ott azért még mindig mélyebb ez, mint a 4-ben, bár most már ez is eléggé komoly. Mivel én nem hozok össze településeket több tucat lakóval, így gyakorlatilag nem élek közösségi életet a játékban. A "legjobb cimborám" a robotom, ha felfedezés közben összefutunk valakikkel, az esetek 90%-ban biztos, hogy egymás életére törünk, szóval ez még erősebbé teszi ezt az érzést. Én mondjuk pont ezt kedvelem, de nagyobb dózisban kapva - tegnap vagy két órára bent ragadtam a játékban - azért tényleg megkönnyebbülés számomra, ha kiszakadok belőle. Ráadásul én eléggé bele tudom élni magam, nem is tudom, m lenne egy Rift használatával.
-
nagyúr
válasz brumi1024 #4011 üzenetére
Mondjuk alapbol se tudok celozni a fat mannel, ha nem vatsal hasznalom akkor tuti melle megy
Sracok, ki hogyan gyujti a penzt? Valami bevalt taktika? Pur. water trukkot ismerem, csak nem tudom kinek lehet eladni, ha minden kereskedonek csak 2-300 caps vagyona van ossz-vissz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz micafighter #4040 üzenetére
Mondjuk ahogy neztem, eleve a kereskedok lerakas eleg nagy befektetes, tobb ezer caps... A perk 3. szintjetol alapbol 500-al tobb lesz a tokejuk vagy eloszor be kell fektetni 500-at mint a skyrimben?
-
gbela
senior tag
Alapból sztem pénzgyüjtésnek mint olyannak nem sok értelme, van 40k capsem, de nincs mire költenem, vettem már legalább ennyi értékben pancelt, fegyvert, ammot kereskedőktől, de sosem hagytam ott egy vasat sem. Mindig cuccokkal fizettem. Elején waterrel, ha nagyobb dolgot akartam akkor gyüjtögettem drágább fegyvereket, drogokat pl jópénzért veszik, én nem használtam, szóval az is rengeteget ér (és szinte nincs súlyuk, szóval tartható mint valuta). Prewar money-t pl én gyüjtöttem, mikor 13ks armort vettem akkor elővettem belőle párszázat, sokat segített. Lényeg h pénzt sosem költöttem, és ha vendornál voltam a nála lévő párszázat pedig bezsebeltem azért. Mostanság már csak ammot veszek, sokszor 2-3K értékben (gauss és pulse drága), legendery cuccokkal, meg más ammoval fizetek. pl 5mm-es ammot ugyanúgy 1capsért veszi mint a 0.50-est, és 5mmesből több ezret lehet találni, ha nem minigunos az ember akkor eladható. 0.38as töltényeket is csak elején használjuk.
Ami fontos, h nagyobb tranzakciók előtt át kell öltözni charismas cuccokba, nagyban befolyásolja az árakat.
Nekem az átöltözés ad +5 charismát (alapból csak 3as nekem), és amikor nagyon nagyot vásároltam még +charismás drog is ment, ami többszáz capset spórolt. -
gbela
senior tag
Hát, ezt nem tudom, lehet h perkekkel, maxolt charismával + drogok + armorokkal közel lehet hozzá érni. MIvel fent leirtak miatt még perkek nélkül és alacsony karizmával sem volt sosem pénzgondom így nem foglalkoztam azzal h töredékéért megy el. Az inventory-ban mutatott érték csak egy irányadó inkább sztem.
-
senior tag
Az FPS és egyéb adatokat hogyan íratjátok ki a játékban?
-
NTonee
veterán
válasz hengelhof #4047 üzenetére
Nem csak msi hardveren megy, ez bármivel működik.
beállításról videó
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest