Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4264adam
veterán
válasz
micafighter #3360 üzenetére
+1. Ilyen lefordított ctrl +c majd ctrl+v már bocsánat de, nem összefoglaló. Hol vannak feltüntetve az általános hibák és a megoldások rá? Illetve a nexus-ról pár jól tanácsolt mod, grafikai beállító gyengébbek gépekre. Azért van egy pár általános probléma és orvoslása már.
-
Ptech
addikt
-
warcat
veterán
Nem sok modot raktam még fel,de a Darker Nightsot ajánlom, tényleg rohadt világosak az "éjszakák", egyből változtat a fényforrások szerepén, és a pusztaságban barangolva is szembetűnő,hogy na itt van valami amit meg kellene nézni közelebbről.
-
gyimger
őstag
válasz
micafighter #3390 üzenetére
Nem, fordítva, a TrueHD biztos legyen benne, írjon felül mindent. A reshade nem fog semmit.
-
micafighter
nagyúr
válasz
gyimger #3384 üzenetére
Köszi, pár nekem is fent van de kipróbálom a többit is
Akkor ha jól értem elkezdted a trueHD-val és ilyen sorrendben telepitetted őket, mindig mindent felülirva?
1. TrueHD (1750)
2. Vivid FO Landscapes (1769)
4. Improved Texture (881)
3. GraFix (1764)
5. Texture Optimiation Project (978)
És ami a legfontosabb:
Hard World reshade (1749) -
válasz
micafighter #3383 üzenetére
Valamiért a GPU órajel 450MHz-en marad.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #3373 üzenetére
Nem tudom sajnos megmondani az előnevét, ezt átneveztem
Szerk.: ULTRAFAIL közben rájöttem hogy nekem is never ending ez a fegyver mert csak fogy jobb also sarokban a löszer ha lövök
Nem figyeltem eddig xD Pedig a már egy jóideje megvan
Én teljes meggyőződésbe voltam hogy az unlimited ammo capacity azt jelenti hogy nem használ lőszert, de most igy belegondolva butaság mert az ammo capacity az összes fegyvernél a tárjának a mérete.
Szóval sorry
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
micafighter #3385 üzenetére
Nem nyúltam az FPS zárakhoz. A játék adja a folyamatos 60-at, de ezekkel egy kicsit elgondolkodtattam, néhol meg-megreccsent.
-
micafighter
nagyúr
válasz
gyimger #3376 üzenetére
Ezt kifejted kicsit? FPS lock-ot kikapcsoltad és próbáltad szépitő modokkal levinni 60FPS-ig a teljesitményt? (aki esetleg ráncolná a szemöldökét ennek lenne értelme mert pl a lockpick animáció FPS-hez kötött, 120 FPS-en kétszer gyorsabban mozog a lockpicknél minden mint 60FPS-en, vagyis nehezebb zárat törni. Továbbá a terminálba való beakadást is valoszinüleg a baromi magas FPS okozza.)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3379 üzenetére
Szintén MSI Afterburner. Nagyon egyszerü beállitani: [link]
-
hszilard666
veterán
válasz
micafighter #3374 üzenetére
Köszöntem!
-
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem volna:
Ha a Minutemanek vezetoje kuldetest elfogadom, akkor utana csatlakozhatok az Acel testveriseghez? -
mivel monitorozzátok ingame a teljesítményt? Valamiért 10 perc után feleződik az fps szám.
Köszi! -
Hunbeast87
senior tag
válasz
micafighter #3377 üzenetére
Never Ending - Sets ammo capacity equal to the amount you are carrying.
Betölti a tárba az összes ammot, amit cipelsz az adott fegyverhez, sosem kell újratölteni. (persze míg tart az ammo)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #3373 üzenetére
És azok mit adnak ?
Ha hazaértem megnézem de nem biztos hogy meg fogom tudni mondani mert minden fegyvert meg páncélt átnevezek a könnyebb csoportosítás miatt.
-
gyimger
őstag
Pár moddal most sikerült lemennem 60 FPS alá, gyorsan csináltam egy képet, amin több mod változtatása is látszik.
-
.LnB
titán
Nagyon szépen halad a magyarítás, már kész a játék eleje (majdnem) teljesen.
[link] -
micafighter
nagyúr
válasz
hszilard666 #3366 üzenetére
Adhesivet tudsz gyártani cooking stationnél, tato, mutfruit meg gourd kell hozzá, ezek mind zöldségek. Vegetable vmi a neve amit csinálnod kell, 5 adhesivet ad. A másik alkatrészt meg vegyes kereskedők junk szekciójából tudod a legegyszerűbben beszerezni
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
micafighter #3367 üzenetére
Milyen előneve van?
Nekem is kellene egy ilyen, nekem eddig csak Never Ending legendaryk estek.[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Felvettem egy nyomozós küldetést Nick-nél, az orvosnál lemegyek a pincébe Diamond Cytiben, és azóta nem veszi elő a fegyvert a karakterem... most ilyenkor mi van?
-
-
gyimger
őstag
válasz
Plazmacucci #3357 üzenetére
Értem a problémát, de ahol lehetett (volt mit), ott felhasználtam a Fallout 3 hivatalos fordítását (Intézet, Vasút, stb.). Ami nem volt lefordítva, az azért nem, mert nem éreztem magam elégnek ahhoz, hogy saját fordításokkal álljak elő. De írtam, hogy nekem a készülő magyarítással kapcsolatban is csak annyi bajom van, hogy dacból sem használják fel a FO3-at.
De azért kijavítottam a javaslatok alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz
micafighter #3367 üzenetére
Ez a tolteny nelkuliseg valami legendary modifier?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #3365 üzenetére
Nekem pipe revolverem van ami nem használ töltényt, kapott long recon scopeot, hangtompitot, 42öt sebez 180 rangeel. Nem a legerősebb de nyengébb ellenfelek sneakböl 1 headshot bármiféle offenzív perk nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Turbóznám én az enclave armoromat, de állandóan elfogy a nyersanyagomAdhesive et és kerámiát hol tudok venni nagy mennyiségben?
Köszi! -
Hunbeast87
senior tag
válasz
micafighter #3362 üzenetére
Nem használ töltényt? Az nem lenne kicsit túlságosan is OP?
Bár igazad van, nekem van jópár olyan legendary fegyverem, ami nem használ töltényt. Bézbózütő, csavarkulcs, sétapálca stb... -
brumi1024
veterán
válasz
KERESZTAPA9 #3361 üzenetére
Volt róla többször szó, csak moddal lehet. Illetve a Syringer nevű fegyverbe gyártható alapból lőszer.
Szerk.: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
KERESZTAPA9 #3361 üzenetére
2es luck és Scrounger perkel jóval több lőszert fogsz találni. Na meg érdemes cipelni egy jó közelharci fegyvert meg bajonett fegyver fejlesztést alkalmazni , fegyvert tartva ALTal jokat szurkál a bajonett. Ezeket használd ha tudod és sok lőszert spórolhatsz. Alapbol nem lehet lőszert gyártani, de van rá mod nexusmodon. Nagyon egyszerű modolni a játékot btw.
Van amúgy olyan legendary fegyver aminek a spec képessége hogy nem használ töltényt
[ Szerkesztve ]
-
KERESZTAPA9
tag
Lőszert lehet gyártani valahol,mert állandóan hiány van belőle?! Már mindenhol néztem,de nem találtam hogy hol lehet....már ha lehet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3357 üzenetére
Teljesen egyet értek, +1. Szerintem angol nyelven kéne nevezni hogy megtalálják a játékban az emberek, utána zárójelben meg a fordítás
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Integrator #3356 üzenetére
Bármit bele tehetsz , de automatikusan csak a junkot bontja le amikor kraftolsz. Páncélt meg fegyvert a saját workbenchükben tudod lebontani (scrap) és akkor nyersanyag "junk" lesz belöle amit remove all junk-al egy gombal a workbenchbe tudsz pakolni.
-
.LnB
titán
Diamond City hirdetőtábláján lévő questek is ismétlődőek? Vagy vezetnek valahova?
-
kérdés:
Ha a játék nem jelent meg magyarul, és nincs hozzá magyar fordítás, az összefoglalóban miért kell magyarítani a főneveket? De ha már ezen az ösvényen indult el a szerző, ne csak a felét fordítsa le. Aki meg nem tud angolul, nem fogja tudni melyik frakció leírás melyik a játékban, mert nincs mindegyik mellett zárójelben az eredeti megnevezés. Ez így szerintem nem jó.
Mindazonáltal a megfogalmazás és a leírások találóak, tetszenek. Valahogy egyezzünk meg a fordításban, azt javaslom. -
Integrator
aktív tag
1. Red Menace mini game-et érdemes kijátszani?
2. workbenchbe nem csak a junkot, hanem minden más nem használt ruhát, stb. berakhatok, hogy használja automatikusan alkatrésznek? Végtelen mennyiségben? -
PhilBrick
őstag
válasz
macilaci23 #3353 üzenetére
Ha Vault81-ben szedted ossze,
akkor semmi. Vagy a fiút gyógyítod meg vagy önmagad. -
micafighter
nagyúr
válasz
macilaci23 #3353 üzenetére
Szerintem steam pak meggyógyítja
csinálj előtte mentést és próbáld ki. Írj majd hogy jobban érzi e magát tőle
-
macilaci23
csendes tag
válasz
micafighter #3352 üzenetére
Sima betegséget hol lehet gyógyítani? Mole rat disease-em van. Diamond cityben próbáltam a dokit,de ő csak a HP-t töltötte fel.
-
Eagl3
veterán
válasz
micafighter #3350 üzenetére
És mi van akkor ha függő vagy?
-
micafighter
nagyúr
Valaki kérdezte miért van - statja, igy lehet megnézni hogy ha van, és ha igen akkor miből:
Pip Boy-ban a Stat - Special alatt látni hogy - az Agilitym:
Visszalépve a Stat - Status oldalra látni, hogy valami tabletta hatása alatt vagyok, a karakterem is lógatja a nyelvét, ez valamit jelent.
Lent látjuk hogy Q) Show Effects, erre van szükségünk, igy egyből kiderül, hogy mi okozza:
Mivel keményebb harcokban mindig a med-x- el kezdtem, igy függöség alakult ki rá. Van perk ami megakadályozza a függőség kialakulását (Charisma ágon), de Addictol vagy orvos is meg tudja oldani
-
james001
veterán
válasz
micafighter #3343 üzenetére
Köszi.
(#3347) laposonly11: Neked is
-
MK VII
veterán
válasz
micafighter #3346 üzenetére
Igen.. Azt észrevettem, hogy építgetésekre meg barkácsolásra ad xp-t..
Most léptem egy szintet.. 8-as szinten vagyok. Valami rendőrségre mentem és nagyon sok xp-t adott. -
laposonly11
senior tag
válasz
james001 #3342 üzenetére
Lényegében bárhová mehetsz farmolni, de Parsons State Insane Asylum(térkép jobb felső része), 10 es intelligenciával ott egy őrért kapok kb. 30-60 XP-t kb. 2-3 fejlövés egy 100 as sebzésű sniperrel(egyedül a full felszerelt katonák keményebbek, oda kb. 6-10 lövés kell, minden egyes alkalommal van egy tucat belőlük az épület körül, (ja igen azért mielőtt kinyírnál egyett, hagyd hogy rádiózzon erősítésért és akkor elkezdenek kijönni az épületből)! Ill. eleve az épület udvaránál ott szoktak ácsorogni többed magukkal, oda 1-2 gránát kezdetnek kiszedi őket, és náluk is találsz gránátot, molotovot, viszonylag jó katonai felszerelést lehet felszedni tőlük, én abba öltöztetem a parasztjaimat!
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Nem biztos hogy kiderült belőle, de azt akartam mondani az elején hogy a barkácsolásra is kapsz XP-t
Fegyver/páncél modolására szintén.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz
Köszönöm kipróbálom.
-
micafighter
nagyúr
Én kb lvl20-ig csak mellékküldetéseket csináltam, föleg a Minuteman-est, vagyis mentem segiteni településeknek, meg barkácsoltam a településekre védelmet, ágyakat stb, elég gyorsan léptem a szinteket
Általában ha megcsináltál egy küldetést, utána vissza kell menni ahhoz, aki adta, és "jelenteni" hogy kész a küldetés, akkor kapsz XP-t meg jutalmat a küldetésért. Ilyenkor mindig érdemes aludni előtte egyet 1 órát, mert akkor a hősöd megkapja a Well rested bónuszt, amivel rövid ideig bonusz XP-t kap
Szóval minden küldetés befejezése után mielőtt "jelentek", alszok egyet
A Well rested bónuszt csak saját vagy bérelt ágyban való alvásnál kapod meg, tehát mondjuk ha ellenséges épületet pucolsz éppen és találsz egy ágyat, akkor is le tudsz feküdni HP-t tölteni ha nincs ellenség a közelben, de nem kapsz Well rested bónuszt.
és (#3342) james001 neked is: XP farmolásához: http://prohardver.hu/tema/fallout_4/hsz_3001-3001.html
Gránátot asszem tudtok barkácsolni is valamelyik workbenchnél, én azt még nem csináltam de lehet célszerü ráspecializálódni és egy zsák gránáttal eljárni oda célbadobást gyakorolni
Vannak olyan sidequestek amik nem fogynak el, ismétlődnek és akármennyiszer tudod csinálni szóval ugy is lehet farmolni XP-t
pl a rendőr örsös BoS küldetések is ilyenek amit az ideges gyerek meg a csaj adnak.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Valami jó XP farmolós helyet tudtok? Eddig a BoS rendőr örsös küldetéseket nyomtam amit a csaj meg csávó ad,de gondolom ezek elfogynak egy idő után. Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #3332 üzenetére
Ha már feljutottál a hajóra csak dumálnod kell azokkal az emberekkel akiket a BoS quest is mond és megkapod a páncélt ingyen és bérmentve ajándékba, még lopni sem kell
(#3338) kp59 ahogy felettem irták, gránát pl hosszan ALT. Még visszajelző hangot is hallasz hogy ebből bizony gránát lesz
Köszi a tippeket a világitáshoz, kipróbálom
(#3339) HáGé én is igy tudom. Original guájdba se láttam róla szót hogy számitana hanyas szinten találod. Van olyan játék ahol tényleg számit még a legendary fegyvereknél is, de szerintem ez nem olyan
[ Szerkesztve ]
-
kp59
aktív tag
válasz
4264adam #3335 üzenetére
Végigjátszottam a Fallout 3-at meg a New Vegast-is minden gond nélkül mert azoknál részletesen be lehetett állítani az irányítást ennél meg a több funkciót meg sem lehet változtatni. Az ember gránátot akar dobni és vagy sikerül vagy nem . Elő akarom hívni a Pip-Boyt és bekapcsol a lámpa (és így tovább hadd ne soroljam tovább). Elég szomorú ha ezt nevezi valaki normális irányításnak.
-
.LnB
titán
Elmentem az Alien Blaster-ért. 96dmg-s mindenféle mod nélkül. Az nem is rossz!
Egyébként érdemesebb ezekért magasabb szinten elmenni mert akkor nagyobbat sebeznek. Múltkor a baseball ütő, most meg ez. -
4264adam
veterán
válasz
micafighter #3331 üzenetére
a fal külsejét pakold tele vezetékkel és a vezeték mentén belül a lémpa világítani fog, nem kell a kábelt bevezetni az épületbe.
kp59: Érdekes kérdés, mert rajtad kívül senki nem panaszkodott. Ez az irányitás a szokásos RPG-s irányítás.
[ Szerkesztve ]
-
kp59
aktív tag
Nem tudja esetleg valaki hogy várható a játék irányításához valami javítás?
Ez amit összebarkácsoltak irányítás néven egy szégyen (és még ezért mernek pénzt kérni).
-
brumi1024
veterán
válasz
micafighter #3331 üzenetére
Kívülre rakj fali kábelvezetőket körbe, azok egy bizonyos körzetében világítani fognak a lámpák. Így bentre nem kell kábel.
-
varadigabor
senior tag
válasz
micafighter #3330 üzenetére
Kérdeztem hogy adnak-e de azt mondta hogy nem mert nem vagyok még lovag. De loptam tőlük ,remélem tudok még
Játékokban szeretek lopni , Rust is azért jó
-
micafighter
nagyúr
Tudna valaki segíteni hogy tudok egy általam tákolt raktárépületbe belső világítást varázsolni? Lehetöleg kábel nélkül kéne ha lehet
-
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #3329 üzenetére
Sőt T60t is lehet szerezni ingyen jópárat, de én inkább nem loptam semmit mert így az igazi a hajó, inkább a boltostól megvettem az alkatrészeket hogy tudjak építeni magamnak egy második BoS T60 Power Armort.
-
varadigabor
senior tag
Nekem olyan lvl 5-7 körül adta be Big Diges küldit. Tenpines Bluff mellett van egy vasúti sín, van ott egy bezárt power armor. Azt nézegettem 2-3 percig hogy lehet kiszedni, és oda jött egy ember hogy menjek el a Bobihoz. Lassan sétált szóval lehet idő kell mire oda megy. Nem spoileres szerintem.
Ma voltam Brotherhood hajón, elég kemény hely. Felszedtem vagy 10 fusion coret rajta
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
-
sheep
addikt
válasz
micafighter #3313 üzenetére
Pontosan, a kaméleon páncélban láthatatlan vagy ha guggolsz mozdulatlanul. Amint megmozdulsz megint látható vagy.
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci #3322 üzenetére
Miután beszélsz Shaun-nal, utána tanácsolja, hogy beszélgess a különböző részlegek vezetőivel. Akkor majd az egyik tudós, tesz chipet a Pip-Boyodba és akkor majd már tudsz fast trevelelni. [ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz
Plazmacucci #3322 üzenetére
Csak a "középső" helyről lehet fast travelelni, a különböző részlegekből nem.
Más: Ha valaki végzett továbbra is kíváncsi vagyok melyik véget választotta, miért, és hogy tetszett neki!
(#3321) Eagl3: Na ja, pont azok kellenek. A küldetést nem néztem még, hogy jelöli-e merre kellene keresni, én még a barangolások közepette nem találkoztam velük.
[ Szerkesztve ]
-
Institute telephelyről, hogy lehet visszamenni a rendes map-ra? A végigjátszásokban simán engedi pipboy-ból, de nekem kiírja, hogy innen nem lehet fast travel-ezni. -
.LnB
titán
válasz
micafighter #3313 üzenetére
Oké. Sose próbáltam. De legalább most már tudom.
(#3315) Plazmacucci
Azt megjegyezném, hogy Fallout-ban segített az a Shader Chace opció a betöltésen. Ellenben GTA V-ben egy csomó fps-t buktam a bekapcsolásával. És valamiért hiába kapcsolom ki az fps nem áll vissza a régire. Majd még megnézem mi van, tegnap nem volt erre időm. Csak írom, hogy nem fenékig tejfel az azért. Lehet az okozta neked is az fps vesztést.
(#3316) micafighter Na akkor a mai feladat megkeresni a lezuhant
.UFO-t [ Szerkesztve ]
-
-
Eagl3
veterán
A dedikalt baseball cuccok miee jok? Kuldetestargyak lesznek vagy ki lehet rakni vitrinbe?
-
micafighter
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #3309 üzenetére
Igen ilyen lehet. Nálam is előfordult már. Bár én úgy csinálom ha már le tudok ülni játszani, hogy pip-boy-ban az összes küldit bejelölöm, hogy lássam a térképen. Aztán szépen megtervezem, hogy honnan fogok hova haladni. Legtöbbször fast travel a küldetéshez, vagy legközelebb hozzá. Aztán megcsinálom, és megcsinálok sokat egymás után, néha hazamegyek kipakolni. És mikor megvan az összes küldi amit akartam. Akkor leadogatom őket. Majd megyek tentézni IRL
Másnap meg nem tudok felkelni.meg iszom a hülye energiaitalokat, hogy beinduljak reggel itt melóba.
(#3311) Plazmacucci
Windows 10? Energia s(h)éma teljesítménycentrikusra van állítva?(#3310) Mans20 A fősztori szerintem király eddig. Mellékküldik 95% menj oda, pucold ki, hozd el. De van pár detektíves és mókás. Nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
Légyszi valaki segítsen megfejleni, hogy 1-2 quickload után miért áll vissza a videokártya órajele nyugalmi állapotba és kezd el akadozni a játék? Ilyenkor újra kell indítanom a játékot, hogy megint j legyen.
Köszönöm. -
.LnB
titán
válasz
4264adam #3304 üzenetére
Azt hogy? Belépsz a játékba kinézel magadnak egy helyet aztán elsétálgatsz oda?
És ezt napi rendszerességgel 35órája?
Mert nem azt mondom, hogy ne érteném meg, csak én ezt nem tudnám csinálni akármennyire is imádom a játék világát.
(#3305) varadigabor
Ezt a Big Dig küldetést emlegetitek annyiszor. Ez kb mikor van. Leírom én hol tartok. Spoilermentesen válaszolj pls, hogy nagyjából az után van e vagy már rég kellett volna lennie.
Szóval én most jutottam
le az Institute bázisra, jelenleg ott tevékenykedek és a Railroad-nak. BoS küldetésem és más nincs is. A kameéleon armor pedig nekem is volt
Kellogg-on, de nem lehetett felvenni nekem sem. (#3307) Ptech Akkor tuti nem tartok ott a szotiban még.
Úgy tudom valamelyik Vault felfedezése után triggel. Én meg a 111-es VAulton kívül csak Valentine kimentésekor voltam másikban eddig. [ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
Kaméleon armor volt nekem az egyik enemyn. De mikor meg halt nem bírtam fel venni.....
Big Dig küldetés. Kiszállok a power armorból, erre nem beleszállt a Bobbi..... Küldi végén
El lehet dönteni hogy ellene fordulsz vagy meg győzöd vagy mellé állsz. Ellene fordulásnál egyből kinyírt mert alig sebeztem. Mikor meg győztem hogy menjen el, akkor el vitte az egész armort. Mikor mellé álltam meg kiszúrta a szemem kevés pénzzel, Szóval mellé álltam és utána kinyírtam mikor kiszállt az armorból [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #3302 üzenetére
Értem köszi.
Az nem semmi akkor. 50óra. Jó sokat barangolhattál.
Már csak azért is mert én most eljutottam egy pontra a fősztoriban, ahol tegnap a pip-boy-ban nem volt már más csak a settlement küldi és a főküldi. Annyira jó volt nézni, hogy nincs több. Mondjuk lehet kimaradt pár amit rádióból vehettem volna fel, de nem hallgattam. És én még csak 30óra felett vagyok kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- LEGO klub
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Irodai Laptop I i5-3210M I 60GB SSD I 8GB DDR3 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Gaming PC , i5 9600KF , RTX 2060 , 24GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest