Hirdetés
-
GAMEPOD
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #3298 üzenetére
Azta most néztem csak meg, hogy mi is pontosan ez a kaméleon armor. Baromi király
Nem is gondoltam volna, hogy full
láthatatlan vagy benne. Sajna én nem sok hasznát venném. de majd begyűjtök egyet, úgy is a fullos karakter kimaxolása a célom.
Majd jól jöhet egyszer.
Nem is értem te, hogy járhattál már Jamaica Plain-ban mikor nekem nemrég dobta csak be a questet. Random lenne a dolog? Kétlem. Vagy quest nélkül mentél oda?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest