-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Akiket érdekel a friss Galnet hírek és a lore, annak ajánlom figyelmébe Hamu kolléga topicját. Folyamatosan fordítja a frissen felkerült híreket. Többek között olvashattok a mostanában nagy érdeklődét kiváltó Mysterious Artefact-okról is
Akinek ilyen artefact-ra fáj a foga, az vegye figyelembe az alábbi sorokat:
"A leletek különös sugárzást bocsájtanak ki magukból, amelyek súlyosan károsítja bármelyik hajó rendszerét. Minden potenciális lelet vadásznak tanácsolja, hogy utazásaik során. Wingben (Csapatban) utazzanak, a modul meghibásodások miatt."[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
Hát sajnos igen. Én 15%-ig jutottam 12,5M leadott credittel. Az viszont meglepett, hogy T4-nél 2,5M, T5-nél pedig már 10M volt a 15% jutalma.
Ahogy néztem 2Mrd creditet kellett összegyűjteni T5-ig és a vége felé már percenként 3-4M credittel emelkedett a teljes leadott összeg. Az ilyen CG-k nem lesznek hosszú életűek. Eleve RES-ben bountyzol ami önmagában kifizetődő dolog és azért adnak egy rakás creditet.
A Clipper és a hozzávaló 1-2 modul ára már megvan. A Baron rangot kell még megcsinálnom (jelenleg Squire) és lassan tényleg összeáll a dolog.
-
ooooobi
senior tag
Jah, 11 millió körül álltam, tegnap este még elég volt az 5%hoz, de ma már 14 körülre írták redditen. Ha lett volna pár fölös órám nekiestem volna.
16% kedvezményt is kapunk a faulcon hajókra két hétig, ezt ilyenkor csak ebben a rendszerben kapjuk? Meg mikortól él, hogy vége lett a cknek, vagy amikortól én leadom? Lehet venni kéne egy phytont, bár felszerelésre nincs keret, de a Vulture megmaradna és lassan gyüjtögethetnék rá vele, gondolom az alap hajó nem annyira ütöképes.
Ja meg ha hinni lehet a redditeseknek, akkor a Quivira CG-t lehet folytatni.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
cunnir
tag
Nem hiszem el már megint vége ilyen hamar a Zaonce CG-nek
[ Szerkesztve ]
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
rtitusz
őstag
válasz Terrorista #9693 üzenetére
Már majdnem egy tucatot találtak tegnap óta, mindegyik FED területen, SSS-ben, Federal Navy Ship T-9 rakterében, Federal Navy Ship konvoly kísérettel.
Olvasd az NPC szövegét!
[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
válasz rtitusz #9656 üzenetére
Ez a cucc elég beteg ahogy kinéz és amilyen hangot kiad. Én arra tippelek, hogy valami szonda vagy scanner lesz. Ahogy nézem Alliance űrben találtak rá. Ha lerohanják őket, akkor nem kár értük!
#9679 A fed bugris jól beszél! Reorte rendszer nagyon zsírosan fizetett a RES-ekben. Magam is ott szedtem össze a kenyérre valót.
-
-
kozi71
senior tag
Köszöntem szépen duvi, a szokásos mindenre kiterjedő válaszod, egy kérdésem azért még most is maradt.
Az idő, egészpontosan ez a tényleges időt jelenti. Tehát ha másfél óra van írva akkor az annyi is?
Nem kavar be a fénysebesség, és egyébb ugra bugra az időben?high tech, low life
-
duvi
nagyúr
Bekerült a Galnet News-ba is az Unknown Artefact
Galnet News 04 May 3301 -
duvi
nagyúr
válasz Phobion #9686 üzenetére
Kiegészíteném tikshow kollégát egy fontos részlettel, mivel többen is belefutottak ebbe az "apróságba". Nem mindegy, hogy CG küldetés alatt hol adod le a feladatban szereplő árut, vagy hol váltod be a bountykat, combat bond-okat. Mindig ellenőrizd, hogy melyik állomás van kijelölve leadóhelynek!
-
duvi
nagyúr
1. Az elején főleg olyan szállítós küldetéseket vállalj el, ahol adják a szállítandó árut. Elvállaláskor két fontos tényező van. Az egyik a rendelkezésre álló idő. Amennyiben ez nagyon kevés, akkor csak abban az esetben vállald el, ha közeli rendszerbe kell ugranod. A másik tényező a felvett rakomány súlya. Lehetőleg a hajód ugrótávolságában legyen a célállomás! Különben nem tudod tejesíteni a feladatot és büntetést kapsz! Csak abban az esetben legyen nagyobb távolság, ha tudsz tankolni a közbülső rendszerekben (vagy veszel egy Fuel Scoopot, de ezzel még nem akarlak összezavarni) és nem futsz ki az időből.
Itt (is) tudod ellenőrizni, hogy milyen messzire tudsz ugrani a hajóddal, különböző terhelésekkel:
2. "Az npc-k rangja ténylegesen fedi a tudásukat?"
Igen Egy Novice NPC-t könnyebb kilőni, mint egy Elite-t. Azért egy kezdő Sidewinderrel ne menjél neki nagyobb hajóknak3. Induláskor fontos eldönteni, hogy mit szeretnél csinálni a hajóddal. Szállítás, felfedezés, harc, bányászat, esetleg többféle játékmód egyszerre? Minden esetben fontos a választott játékmódnak megfelelően felszerelni a hajót, hogy valóban hatékony legyen. A leírtak alapján Te nem szeretnél (egyelőre) harcolni. Ebből kifolyólag fejlesztésnél az FSD és a cargo méretének a növelése legyen az elsődleges szempont. Akár a kezdőhajónál is.
4. "Beválaltam egy olyan küldit amit meg is csináltam, felfedezni kellett egy közeli bolygót. Visszamentem a pénzért, erre azt írja vigyem 20 fényévnyivel arrébb,köszi..."
Minden felfedezett rendszer térképét, csak 20 fényév távolságban lehet eladni. Ebből is lehet pénzt csinálni, ha elindulsz és "egyenesen" távolodsz a kiindulópontodtól. Bárhova is mész, minden esetben figyelj az üzemanyagszintedre! Ahol csak tudsz, mindig tankoljál! Galaxy Mapon útvonaltervezéskor a folyamatos narancssárga vonal mutatja, hogy oda még elég az üzemanyagod. Ahol szaggatottá válik a narancssárga vonal, oda már csak közbeiktatott tankolással leszel képes eljutni![ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Az unkown artifact megtalálása óta milyen sokan rágerjedtek a témára, redditen próbálják megfejteni a hangot ami a videó alatt ment, hogy talán egy koordinátára utal. Pedig lehet nincs semmi értelme ilyen tekintetben mégis próbálkoznak vele.
-
tikshow
addikt
-
Phobion
őstag
Tulajdonképpen hogyan is működnek egy a Community Event-ek? A befektetett pénz alapján kapod vissza a befektetett pénzt + még valamennyit?
-
ooooobi
senior tag
Zaonce tényleg nagyon a végét járja, pedig szerettem volna top 5%ba bekerülni, de ma nem lesz időm játszani, estére ár kész lesz szerintem simán a küldetés. 11millával csak top 15%ban vagyok.
kozi71: elején fuvarozós küldetéseket vállalj, amihez ők adják azt is amit el kell szállítani, ha nem akarsz attól félni, hogy elpukkansz.
Vagy nem tudom van e értelme egy wingbe beszállni elején jobb hajó mellé, ha csak belelő az ellenbe akkor is kap pénzt? Így fel lehet húzni kicsit valakit?
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Még egy kérdés. Az npc-k rangja ténylegesen fedi a tudásukat? Vagy nekik lehet menni még ezzel a géppel is? Gyilkolni való kalóz küldit már tudnék vállalni, de gondolom ők sem a leggyengébb gépekkel nyomják az ipart. Bár végül is ahogy most állok anyagilag mindegy , hogy pukkanok vagy sem.
Beválaltam egy olyan küldit amit meg is csináltam, felfedezni kellett egy közeli bolygót. Visszamentem a pénzért, erre azt írja vigyem 20 fényévnyivel arrébb,köszi...[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
válasz orientcx #9679 üzenetére
Hütőbordákat nem tudod leszedni róla? Érdemes átpasztázni alatta újra. A gyári maszat általában két év után
kökeményre szárad. Lehet kapni jóféle pasztákat amik már tovább birják a meleget ragacs módban is.
Drága cucc de megéri. Cserében nem melegszik, és még a ventik is csöndesebbek lesznek.Tegnap felfedeztem egy törpe bolygót, kaptam érte lóvét. De valahogy nem jó ez a játék, mert ami bejön azt elviszi az üzemanyag. Harcolni meg nem biztos, hogy jó dolog ezzel az alap géppel.
Szóval mi az első milkó titka? Két órát játszottam, kétezer pénzem volt, mire végeztem már csak 450.
Ma asszem újra kezdem.high tech, low life
-
orientcx
őstag
Hát csak nem bírtam magammal, és csak kipróbáltam a frissen takarított gépet egy kis Elite teszttel. Gondoltam, csak egy pár percet. Aztán pár tíz percet. Aztán pár órát. De persze nem szórakozásból, csakis szigorúan a teszt miatt. A gpu 79 foknál megállt, és az a furcsa, hogy a cpu se ment 62 fok fölé, pedig abban a bordában alig volt valami tisztítani való, mert azt pár hónapja csináltam. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy most jó lesz.
-
Urby66 - Á, szóval te is a Clipper bandérium tagja vagy! Csak remélni tudom, hogy az általad ajánlott program, amit letöltöttem, és gyanútlanul telepítettem is, nem valami aljas birodalmi vírussal fertőzött software, ami miatt mikor legközelebb belépek a játékba, akkor a gyönyörű Pythonom helyett az a Clippernek nevezett rút, kétágú locsolókanna fog terpeszkedni, mert azzal még a sarki ÁBC-be sem vagyok hajlandó leszaladni!
-
duvi - Ha akár csak egy képernyő illesztős beszólás is előjön, akkor a javaslatod haladéktalanul jogerőre emelkedik, és az eredeti, már kb 4 éves driverét pakolom fel próbaképp.
-
gigafun - Nálam a tápegység nem is a házban van, hanem mellette, mert így mindig látom, hogy jó-e a venti, mert régen jártam úgy egy méregdrága táppal, hogy nem forgott rendesen, és el is hunyt (RIP)
Viszont még a HDD-ken is külön ventilátorok vannak
-
zolee0307 - Nincs tuningolva, és nem frissítettem biost, csak az nvidia által folyamatosan kiadott újabb és újabb drivereket raktam fel
-
Amúgy a Zaonce CG működik, de már nagyon a finisben van(lásd a csíkot), úgyhogy messziről már nem nagyon érdemes rámozdulni. Viszont nem ott érdemes keresgélni, ott csak snecik úszkálnak. Én pl a Reorte rendszerben kapirgáltam, mert ott kövérebbek a RES-ek. Szegény Zaonce mi pénzt ki nem fizetett már nekem, hogy a Reorte-ieknek biztonságosabb legyen az élet...
-[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
-
zolee0307
őstag
Zaonce-ban a CG-t lehet csinálni.
--------------------------------------------------Egyébként tudtok valami jó RES-t, ahol sok alliance bountyt lehet gyűjteni?
orientcx: Nincs tuningolva a VGA-d, esetleg nem frissítetted a biost? Akkor szokott ilyet csinálni, hogy a driver leáll, újraindul. Mondjuk hűtés szempontjából hasznos, ha a kábelek rendesen el vannak rendezve, úgy hogy ne akadályozzák a levegő áramlást.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Amúgy meg [HUN]*Localmester* vagyok.
Azért kérdeztem meg azt, hogy mi a helyzet conflit zónával, mert keresem a választ a kellő fórumokon, de még semmi érdemleges dolgot nem találtam !
Bosszantó mert fel vettem a küldetést, de nem tudom csinálni !
Üdvözletem mindenkinek !
Localmester
-
gigafun
senior tag
"Ha feltennéd a ház oldalát, akkor hosszútávon kinyírnád a VGA memóriákat"
Épp ellenkezőleg.
A PC-házak úgy vannak kitalálva, hogy a táp ventilátora hátul nyomja kifelé a meleg levegőt, ez által elöl szívja be a hidegebb levegőt. Erre lehet rásegíteni előlapi befúvó ventilátorral. A két pont között helyezkedik el a CPU és VGA is, amit hűt az állanó keresztáramlás. Az én házam oldalán is van egy 80mm-es ventilátor hely, ami pont a VGA-ra fújná a levegőt, de ez opcionális. De ez CSAK zárt házzal érvényesül. Ha kinyitod a ház oldalát megszűnik a megfelelő irányú légáram.
Képek[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz orientcx #9668 üzenetére
"a vga kártyánál viszont 90 fok volt a max." Nyitott házzal produkálta a 90 fokot? Ha feltennéd a ház oldalát, akkor hosszútávon kinyírnád a VGA memóriákat! Ráadásul még csak május van. Mit fogsz csinálni nyáron? Valahogy a végére kéne járni az ügynek, mielőtt beköszönt a kánikula. VGA-t kipucoltad, akkor mard a fesz szabályzó vagy szoftveres túlhajtás. Próbálj meg egy driver uninstallt és utána szűz telepítést. Ez gyorsan megvan. Van a közeledben másik gép, amiben letesztelheted a kártyádat?
[ Szerkesztve ]
-
-
orientcx
őstag
Sajnos ezeket a számokat levett oldallal produkáltam, az nálam pont ilyen okok miatt alapból nincs rajta
Most(igaz, csak Windows alatt) 42-45 fokon van minden, ami persze így nem sokat mondu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
válasz orientcx #9659 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a proci és a VGA is túlmelegszik. Amennyiben mindkét borda portalan, a ventik forognak, és feltételezem az alattuk lévő paszta is okés még, akkor a jelek a ház túlmelegedésére utalnak. Próbáld meg a játékot nyitott, leszerelt oldalú gépházzal amit vízszintesen elfektetsz, hogy a nyitott rész legyen felfelé.
Így a házban nem fog megrekedni a meleg és körülbelül 10 fokkal alacsonyabb hőmérsékleteket kell mérned mind a CPU-n mind a VGA-n.
Ha ez valóban így lesz el kell gondolkoznod hogyan javítsd a házad szellőzését.(Remélem van macska vagy kisgyerek ami / aki érdekesnek fogja találni ahogy apu a játék hevében nem figyel a számítógép érdekesen forgó, világító belsejére.... )
-
duvi
nagyúr
Szia!
Sajnos én nem tudok válaszolni, mert 2 napja nem voltam játékban Viszont ooooobi kolléga nemrég posztolt a témában. -
orientcx
őstag
Rendszeresen szoktam a ventilátorokat, hűtőbordákat tisztítani, mert ez nálunk egy kényes pont(sajnos a lakás olyan, hogy folyamatos a küzdelem a porral, és nem mindig állunk győzelemre) Viszont a vga kártyán lefelé vannak a ventik, ami így kevésbé érzékeny a témára, és ráadásul baromi komplikált kiszedni, mert az őserdei indák évszázadok alatt sem tudnak úgy benőni semmit, mint a kábelkötegek ezt a szerencsétlen panelt. De most kibányásztam. Nem mondom, hogy sok minden volt a bordák közt, de azért akadt.
Letesztelni az eredményt már csak pár nap múlva fogom tudni, mert ugye a Windows alatt az nem komoly terhelés, majd a játék közben kiderül
Még egyszer köszönöm mindenkinek, ha egyszer összefutunk egy terminálon, akkor lemosom a szélvédőtök(még ha Clipperrel jöttök is)
Ja, gigafun kolléga, arról azért ne is álmodj, hogy a kondádat is lemosom, hozzál inkább valami kissebbetu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
Galnetbe is bekerült a hír.
-
orientcx
őstag
Először is szeretném megköszönni a sok segítő választ, mindegyikben volt érdemi segítség. A gép ugyan nem lett jó, de játszható állapotba került. Visszavettem a 3D gyorsítót maxról optimumra, és azóta össz egyszer műsorozott a gép, de ott is kijött belőle
Remek tipp volt Urby66 javaslata, le is töltöttem a programot, és kiderült, hogy a proci rendben van(max 70 fok), a vga kártyánál viszont 90 fok volt a max.
És a legújabb produkció: olyat bírt kiírni, hogy "az elite dangerous számára nem engedélyezett illesztőprogram" (????) Aranyos. No meg persze természetesen a régi jól bevált "a képernyőillesztő nem válaszolt, de helyreállt" duma is bejátszott.
Ja, és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenkitől bocsánatot kérjek az offolásért, (gyenge)mentségemre szolgáljon, hogy ha a géppel, vagy a nettel gond van, attól megőrülök(naná, hogy orvosi eset vagyok)
És amilyen idegbeteg voltam, bizonyos kommentekre nem válaszoltam, némelyikre meg akkor is, ha nem is nekem szánták, és még azt is félreértve.
De ma ki tudtam jönni a Fed közkórház pszichiátriájáról(a kerítésen át, úgyhogy zárójelentés még nincs)
Persze a pilóta licencemet elvették, de már vettem másikat a tangón, és innentől kezdve csakis a Thargoidokra koncentrálok én isu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Ch0b
tag
Jó lenne, de én most pesszimista leszek ezzel kapcsolatban, mert eddig mindig optimista voltam és nem jöttek . Lassan már 1 éve várok rájuk.
Amennyiben esetleg tényleg bekerülnének, akkor a powerplay és a thargoidok nem kicsit megdobnák a játékélményt. De gondolom ezt minden épeszű ember sejti.
-
rtitusz
őstag
-
gigafun
senior tag
Jöjjenek csak.
Addig ezerrel gyűjtöm a lét.
Eddigi eredmény:
48 perc alatt 4 oda-vissza út, kerek 4 millió. Ez óránként 5 milla.
Pedig nem is egy csúcs szuper útvonal, csak 2230/tonna/kör.
Ennél még feljebb is mehet. Egy jó útvonalon lehet 5,5-6 milla között is.
Még két milla és megveszem a 6A FSD-t, azzal nyerek körönként másfél percet.
T9-cel kb 7 fuvart tudtam csinálni óránként ezzel tízet. És csak 10%-kal viszek kevesebb cargo-t, mint T9-cel. -
rtitusz
őstag
Videó is felkerült róla.
Elite Dangerous - genuine Unknown Artefact
One quick note: the artefact rotates slowly in space emitting an idle noise then will seemingly play an encoded message (could be the insectoid language mentioned by those looking at the files).
When it plays the message, which starts with a fog horn/whale type noise, some iconography on the side lights up (I think to indicate that the message is playing)[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Találtak még egyet!
- Adv. Scanner while 40 m in front of UA.. Nothing
- Cargo Scanned UA... Nothing
- UA spores or glitter does nothing.. I was in teh mist of the UA with shields off.
- UA does corrode ship modules while in Hold.. toxic corrosion.Visually:
- UA bleeds off a hazy yet glittery mist or fume.
- Lights.. we have all seen them in the other vid.Audible:
- 4 distinct types of sounds: 1. Whale Moaning, 2.Morse Code/electronic sounds, 3.pinging?, 4. very very faint radio chatter? could be noise pollution from my ship, as it wasn't completely shut down.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Valaki talált végre egy Unknown Artefact-et. Ezek a Thargoidok jönnek ám nagy sebességgel!
Having analysed it, and sped it up it sounds like its saying 'we are here', and I suspect the tones are perhaps code for its location - if it can be deciphered
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=101801&page=21&p=2188081&viewfull=1#post2188081
-
rtitusz
őstag
Alap Sidewindert sokan lebecsülik, de egy beam laser és egy multi cannon páros elég ahhoz, hogy wanted Cobrát meg Vipert leszedj. Mivel azok 10-30 ezer kredit között fizetnek (vérdíj), így gyorsan összejön a pénz egy Viperre, azzal meg bármilyen következő hajóra, legyen az T6, Vulture, vagy fullos felfedező Adder. Mivel a modulok árát ha eladod teljes egészében visszakapod, így nyugodtan lehet rá venni bármit. Ajánlott egy A-s Power Distributor, és A-s thruster, rengeteget segít harcban. Arra mindig figyelj, hogy legyen elég pénz a bankban, hogy ki tudd fizetni a hajó biztosítását. A leges leg eleéjén a játéknak, pár küldetést elvállalva ha összeszed az ember pár tízezer kreditet, abból már fejleszteni tudja annyira a hajóját, hogy elkezdhessen fejvadászkodni.
-
kozi71
senior tag
Megvolt első küldetésem, egy fickót kellett taxizni. Kemény 1500 pénzt kaptam a fuvarért.
Ég és föld ez a vezérlő, az egérhez képest. Köszönöm a tippeket érte Mindenkinek!
Ezen a alap sidewinderen érdemes valamit fejleszteni? Vagy gyűjtsem inkább a lóvét?
Eddig elkerültek a kalózok, szerencsémre.high tech, low life
-
Terrorista
senior tag
-
rtitusz
őstag
Igen, van egy gyári HotasX konfig. Érdemes azt saját ízlés szerint testre szabni. Mindenkinek más beállítás esik kézre. Én pl. szerintem azon kevesek egyike vagyok, akik a gázkart teljes tartományra állították, és külön gombbal állítom az előre és hátramenet közötti váltást. Nekem ez jött be jobban.
-
válasz orientcx #9636 üzenetére
A számítógép túlmelegedése okozhat ilyen problémákat. A hőmérőzés helyett próbáld ki ezt a programot. Folyamatosan futhat a háttérben és megjegyzi a maximális hőmérséklet étékeket.
A processzornál körülbelül 65-75 fok a határ, a videókártyánál 70-80 fok a maximális hőfok ami még egészséges.
Persze ezek típusonkánt változhatnak, ezért ha gondolod írd meg nekünk a maximális értékeidet.[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Itt van az enyém, nem tökéletes, de kiindullónak jó lehet.
Nálam most L1 hajószkennelés, R3 amolyan shift gomb nálam, R3+5ös a bal karon frame shift alapból az ötös csak turbó, R3+4 landing. jobb kis analóggal állítgatom harc közben a kis pöllyöket. L3 hajókiválasztás.SE behúzza a fegyvereket. A mozgás az a duvi féle kép szerint. Be lehetne több mindent is állítani, most nekem ennyi elég. A többi funkciót billentyűzettel csinálom. De amúgy magadnak kell belőni a dolgokat hogy kézre essen.
Ja a letöltő oldal nem tom milyen, ezt dobta a google elsőnek most filesharere
a users mappában keresd meg a helyét:
C:\Users\*******\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindingshttps://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
-
zolee0307
őstag
Amikor a landing pad fölött vagy, akkor a radar átvált négyzet alakúra, beállítod a hajót középre és szépen leereszkedsz. Automatikusan leáll a hajtómű.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
kozi71
senior tag
Tök ciki kérdés, zöld fülek közül. Tutorial leszállás, hogyan tudom leállítani a hajtóműveket? Hiába tekertem 1-nél nem ment alább. Így meg csak ott lebegtem a célpontban, igaz nem pont a közepén. Támasztó lábak kint voltak. Bemenetel simán sikerült a bázisra. Végül letelt az időm, aztán kampec.
[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
gigafun
senior tag
Nekem tetszik. Olyan, mint egy régi kétüléses, hosszú motorházzal. Na meg 88 milis ágyúkkal.
A többit később meglátjuk.(#9637) Terrorista
Ha az első percben nem jönnek nagyok, akkor már nem is nagyon fognak.
Sokszor segít az is, hogy kilépsz főmenübe, és átlépsz más játékmódba. (Open/Solo)[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
válasz zolee0307 #9611 üzenetére
Az hogy egy RES site vérszegény miből következik? Azt tudom, hogy a RES-ekben wanted hajók folyamatosan jönnek, de mennyi idő után érdemes másikat keresni?
Mi számít jónak? Ha mondjuk 10 perc után nem jönnek az python/anakonda méretű hajók, akkor már lépni kell?
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
-
gigafun
senior tag
válasz tikshow #9627 üzenetére
2500/t/kör.
Egy kör 12 perc. 5 kör/óra.
452*2500*5=5,65M.
Két és fél óra alatt 14,125M. Mínusz a benzin.
De majd beszámolok, mi a gyakorlat.
Most 6B FSD-m van, ezzel 16,7 fényévet tudok ugrani. Ha meg lesz a 6A(+11M), akkor 20,5 Ly, tehát gyorsan, elég messze lehet ugrani a jó haszonért. -
orientcx
őstag
válasz rtitusz #9620 üzenetére
Időnként eddig is csinálgatta, csak az még belefért, de amit ma művelt, hát sok ami sok
Amúgy is néha őrületbe kerget "a képernyőillesztő nem válaszolt" kezdetű strófáival.
A hőmérsékletet mérni meg legfeljebb a lázmérővel tudnám , mindenesetre a hűtés működik a VGA-n.
-
gigafun - de csak tiszta szeretetből, tudod
-
tikshow - még ezzel a rokkant géppel is összekapartam 14-et
-
baphomet - de csak a kondáknál? Egy Vipernél miért nem?
-[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
Nálam a kezdetektől fogva, de csak zsúfolt jelenetben (high intensity CZ multicannon használattal). Nekem ez a numworkerthreads átírása megoldotta. Lehet audio beállítás / driver az ok, vagy akár valami codecpackkal felkerült audio codec is bekavarhat.
De persze ne zárjuk ki a GPU hibát sem. -
gigafun
senior tag
válasz orientcx #9618 üzenetére
Bírom én, öntsétek csak.
Azt a 14 millát meg 2 és fél óra alatt összeszedem vele.(#9619) cunnir
Eddig csak egy próbakört mentem vele, de a méretéhez képest meglepően fürge, ha lehet ilyet mondani. Pedig még csak 7D Thruster van rajta.
Persze van némi tehetetlensége.
A méretét egész hamar megszoktam. Kifelé még jól odab....tam a kijárathoz, befelé viszont már csont nélkül ment.
452 tonnát lehet vele cibálni, és a T9-hez képest egy versenyautó.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz orientcx #9614 üzenetére
VGA vagy program (játék) hiba. Nekem volt hasonló valamikor az 1.1-es update környékén, kb. 15-20 percenként kifagyott pont ahogy írtad, csak RES-ben, de egy frissítés után megszűnt a jelenség. Viszont most nem volt update, és eddig nem jelezted, hogy baj lenne. Tudod monitorozni a VGA kihasználtságát és hőmérsékletét?
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Ja, bocs, összekevertem a sárkányokat
-
gigafun - ne is törődj senkivel, csak élvezd ki(persze a savat bírni kell)
és ha eladod, úgy 14 millánál nem buksz többet...[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Mintha túlmelegedne a VGA. Minden más program rendben műxik? Csak az ED-nél jelentkezik ez a hiba? Napokban volt driver csere vagy update? Milyen configod van?
(#9615) baphomet
Az említett audio bug minden előzmény nélkül jelentkezik? Eddig minden jó volt és egyik pillanatról a másikra elkezd szaggatni?[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
Nem biztos, hogy rajtad is segít, de egy próbát megérhet: (#9471)
A hang is akadozik? Erre a beszagattós hibára azt írták, hogy audio probléma, és az FPS csak azért esik le drasztikusan, mert szinkronizálná a képet a belassult hanghoz, így tök felesleges a grafikai beállításokkal kínlódnod, nem fog segíteni
-
orientcx
őstag
Megőrülök a gépemtől. Komolyan mondom, ha ez így megy tovább, holnap egy nagyon laposra kalapált PC-t fogok áruba bocsájtani. Simán be fog férni a vevő levélbedobóján egy borítékban.
Délután még tudtam tenni két kört a Zaonce CG ügyében, kerestem is némi Creditet, de amit utána művelt, az maga a téboly. Időnként átmegy a dolog rádió közvetítésbe - kimerevedik a kép, de hallani, hogy az események zavartalanul folytatódnak tovább.Szakértők szerint ez nem túl egészséges egy aszteroidamezőn(úgy látszik, hogy már hírem van a kisbolygók között, mert most mindig megúsztam, nyilván amint megláttak, rémült "már megint itt van az az idióta, meneküljünk" felkiáltással szaladtak szerteszét, ki merre látott)
Ilyenkor alt+shift+del, és visszatölt(kb 8 percenként). A következő fokozat az volt, hogy ha egy silány RES-t találtam(Sidewinder, Eagle, stb), akkor úgy ahogy, de ment. Viszont ha valamelyik sokadik próbálkozásra találtam egy gazdagabb mezőt, abban a pillanatban olyan szaggatást rendezett, mint amikor gyerekkoromban diavetítőn néztük az Egri csillagokat, vagy a Kis Mukk történetét. 2-3 másodpercenként kimerevedett a kép 4-5 másodpercre. De minden egyes nagyobb hajónál(nem túlzok). Próbaképp már újraindítottam a gépet, levetten a video beállításokat(szerintem így már egy C64-el is röci nélkül mennie kellett volna), de semmi eredmény
Holnap bemegyek a szerszámboltba, és veszek egy giga kalapácsot, meg egy mega üllőt, és sújtok.
-
gigafun - bárhol összepukkantgathatod a bountykat, én sem a Zaoncén bohóckodok(nék, ha lenne működő gépem)
Amúgy ezzel a nagyra nőtt micsodával akarsz RES-ezni? Az előző bountys CG-nél sikerült többször beszorítanom őket a kavicsok közé, és némelyik a fele hullját a köveken szórta el. Sajnos itt most nem nagyon akart összejönni, pedig igen látványos a jelenség[ Szerkesztve ]
-
-
baphomet
senior tag
válasz zolee0307 #9608 üzenetére
Bárhol összegyűjtött Alliance bounty jó.
Lehet, hogy szimplán élvezetből lőttek ki, de nem árt tudni, hogy a lakott űr legtöbb játékos kalóza a "Régi világok" területén operál, akiknek egyáltalán nem tetszik bárminemű próbálkozás az ottani káosz megfékezésére. Ott van pl. Leesti esete, ahol amikor kitört a polgárháború az irányító Allience frakció és Reinhard Intellisys között, akkor tömegesen a Reinhard oldalán harcolva sikeresen kiszakították a rendszert az Allience-ből, hogy a Leesti-ben elkövetett bűnökért nem legyenek wanted-ek az egész Alliance-ben.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
válasz rtitusz #9610 üzenetére
Zaonce Jet Gang-es bountyt ír a cg leírása. Ezért kérdezem, hogy csak ebben a rendszerben lehet ezeket megszerezni, vagy másik rendszerben is.
Zaonce-ban van egy res, dehát elég vérszegény.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz zolee0307 #9608 üzenetére
Mert azt hiszi, hogy ez a COD, és PVP-t akar minden áron. Ami a bounty-t illeti, szerintem bármilyen Alliance bounty-t elfogadnak.
Gigafun, ne hagyd, hogy elvegyék a kedved a hajótól, szuper felfedezőhajót lehet belőle csinálni 40 fényéves ugrótávval! a 7A Fuel Scoop tuti vétel, és mindössze 92 millió!
[ Szerkesztve ]
-
-
zolee0307
őstag
Ennél a Zaonce cg-nél csak ebben a rendszerben tudom összeszedni a bounty-kat, vagy más Alliance rendszerben is lehet?
Egyébként az igazi játékosoknak miért jó szétlőni a másikat csak úgy Nem voltam wanted, nem volt nálam semmi, csak mentem egy res fele.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Gratula az első killedhez
"Ha hátam mögé kerül nem tudok átfordulni" Hogyan tudsz a leggyorsabban a célpontra fordulni?1.Optimális forduláshoz vissza kell venni a sebességet a kék tartomány közepére.
2. Fordulásnál használd a thrustereket (oldalazás és le-fel mozgás) is, hogy rásegíts a gyorsabb fordulásra.
3. Ha közel jön az ellenfél, akkor kapcsolj hátramenetbe és közben fordulj rá.
4. Ezt az opciót CSAK akkor használd, ha már jól működnek az alapmanőverek:gyakorold a Flight Assist ki/be kapcsolását, mert nagyon sokat segít a fordulásban és célon tartásban.(#9599) freddirty
"Viszont jópárszor kiszedetek már (néhányszor sikerült csak elkerülni). Ilyenkor simán elkezd az npc lőni, elugrani nincs idő oszt kampec."
Két lehetőség van. Vagy ellenállunk az ID-nek, vagy hagyjuk magunkat kiszedni. Én az utóbbit javasolnám, mivel gyorsabban (+ biztonságosabban) szabadulsz és ha már megy a harc, akkor pénzt is szerzel a támadó kilövésével Amikor elkezdődik az interdiction, engedd el az irányítást (joyt, egeret, billentyűt) és egyből vedd vissza a sebességedet nullára. Ezek után nagyon gyorsan kiszednek SC-ből (supercruise), viszont nem ütik ki az FSD-det (frameshift drive)! Ahogy kiszedtek, minden energiát az enginere kell tenni, a maradékot pedig a systemre. (weaponra semmit ne tegyél ha szökni akarsz) Folyamatos boostolással távolodjál a támadódtól és amint újra él az FSD (pár másodperc) ugorhatsz is tovább[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Én december óta csak egér bill kombóval toltam, de csak kereskedelmet meg felfedezést, oda bőven elég volt. Sima alap beállítással játszva nekem jó volt, (awsd, x nulla sebesség, egér forgás) Igaz nekem nem volt semmi szimulátoros múltam. Na jó ős elittel próbálkoztam valamikor általánosban, de akkor az nekem bonyolult volt, inkább stunts, commanderkeen, meg prehistoric ment nálam
Ezért mert nem volt semmi berögzült irányítás a gyári jó volt. Most kezdtem el vagy egy hónapja harcolni is, vettem hozzá hotasx-et. Néha kevés a gomb, de engem nem zavar hogy hozzá kell yúlni a billhez. Harchoz meg ég és föld a különbség. Egérrel is el lehet bohóckodni de azzal nem élvezetes egyáltalán, hotassal viszont nagyon jó.https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9600 üzenetére
Én tanítsak, a Fed bugris? Hiszen én is csak annyit tudok, amit egy régi receptkönyvből olvastam: végy egy tojást....izé...akarom mondani egy Pythont. Fűszerezd meg C3/G lézerekkel, és akkora cannonokkal, amekkorát csak találsz, és mindezt keverd össze egy jó kövér RES-el. Azonnal tálalható(vigyázat, hízlal - mármint a pénztárcát )
Amúgy a RES vadászat elsősorban szerencse dolga, a zöme egy másfél órás kör alatt jött össze, és vagy + két órát meg csak szenvedtemu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
freddirty
senior tag
válasz Terrorista #9600 üzenetére
köszi, eddig csak a sys+eng-re tettem, ha menekültem, de megpróbálom a csak eng+boostot. Meg akkor egyből annyi pénzt szedek össze, hogy legyen +shield+hull. Ha így sem megy akkor béna vagyok és hagyom a csudába nem nekem való
fred
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest