-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD #49375 üzenetére
[HUN]NIMROD: köszi az infót, szép lassan rájövök a haladás mikéntjére.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Igen, csütörtök ennél is a fordulónap. Szinte bármilyen tevékenységgel órák alatt megvan, az egyetlen kivétel talán az amikor felfedezünk. Ahhoz hogy ott összejöjjön, különleges, értékes égitestekről kell adatokat gyűjteni. Csak a haladás és a "dudálás" átlagos rendszerekben nagyon keservesen adja.
-
buke
tag
Peppo: Köszi a reagálást, ez érdekes, a szokásos gyalogos küldetéseket végeztem nagy jutalmakkal, persze a legdurvábbakat és ezt folyamatosan ma is, úgy ahogy az elmúlt napokban tettem. -
Peppo
őstag
Csak az számít, amit az adott héten csinálsz, nem tudod átvinni a következőre.
Az ARX mennyiség elsősorban a tevékenységtől függ. Ha 2,6 óra alatt kihúztad maxra, az elég jó szerintem, akkor valami olyat csináltál, amit rendesen jutalmaz a játék.
Azt nem tudom, a mostani aktivitások mennyit érnek. A régi powerplayes szállításokkal a merit mellett elég gyorsan ki lehetett húzni maxra a heti ARX-ot is, így én , ha jól emlékszem, azt csináltam. És rémlik, hogy a kalózirtás is jól hozott.
-
buke
tag
Az ARX-ot hetente lehet növelni, de hány óra játékkal ? Szombaton meglett a 400, de azóta mindennap beléptem és kb. 2 órát játszottam. Most a csüt.-i karbantartás után belépve 2,6 órát játszottam és zölden kezdett jelezni, hogy megvan a heti adag, látszik is +400 adott.Ha nincs áthozatal az előző hétről a mostanira, akkor ennyi elég is, azaz 2,6 óra ?
Csütörtök a forduló, igaz ? -
[HUN]NIMROD
senior tag
Lehet, én ezt nem követtem. Ahogy az előttem szóló is mondja, én is mindig találkoztam 50%-os sziklákkal a duplában, triplában, és az átlag is magas, de nem tudom hogy ez a "herélés" időpontjához hogy viszonyul. Elvileg előfordulhat hogy volt még jobb a helyzet mielőtt én egyáltalán az első bányászatomat elvégeztem. Az meg a másik, hogy mivel szóló hotspotba meg sosem mentem, nem tudom hogy az milyen erős lenne.
-
5150head
senior tag
válasz
mumtaz #49367 üzenetére
Hol próbálod meg venni az arxot?
Steamen belül is lehet arxot venni nem csak a frontier storeban. Én megpróbálnám steamen keresztül ha eddig nem próbáltad.
A frontier elvileg UK, szóval a banknál is elakadhat a dolog.
Ha sehogy se megy írni kell a customer service-nek vagy ticketet nyitni.
Mivel pénzt akarsz költeni náluk szerintem pik-pak válaszolnak majd. -
mumtaz
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy most az ARX vásárlásnál mi lehet a probléma? Többször is próbáltam vásárolni az utóbbi időben, de a végére mindig "Transaction failed". Még akkor is, amikor már a banki alkalmazásomban ráböktem a jóváhagyásra.
Próbálkoztam azzal is, hogy megnéztem, hogy a Steam össze van-e kapcsolva. Szinte mindent megpróbáltam. -
42861
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #49362 üzenetére
Az átfedős dolgot már kiherélték rég, nem? Nem ad többet ilyen helyeken.
-
Leslie33
tag
Köszönöm a tanácsokat, válaszokat! Igazán hasznosak voltak.
-
Peppo
őstag
válasz
Leslie33 #49361 üzenetére
Pulse wave-et én csak core mining esetén használtam.
Prospector minden aszteroidába, aztán amiben van olyan, ami neked kell, azt lézerrel kinyalogatni belőle.
És ahogy feljebb írták, 20% alatt nem nagyon éri meg az időt pocsékolni rá. Hacsak nem valami ritkább cucc kell. És lehet prospector nélkül is, de akkor nagyon hamar kimerül az azsteroida, és alig jön belőle cucc.Az szerencse, mert miközben ozmiumot kerestem, összejött vagy 300 tonna platina is. Nem volt szívem otthagyni a sok 50-60%-os aszteroidát. Gondoltam, csak ér valamit.
Asszem, a Python elugrik a piacra hamarosan. -
5150head
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #49362 üzenetére
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Leslie33 #49361 üzenetére
Csak a prospector. Ennek van egy olyan hatása is hogy több kis anyagdarab fog kijönni belőle. Ha a pénz kell és nem konkrétan egy bizonyos fajta dolog, akkor metallic gyűrűben olyan kövekre szabad elkezdeni lőni a lézerrel, ahol a painite legalább 20%. Mondanom sem kell: többszörösen átfedő painite hotspotban.
-
Leslie33
tag
Hogy a legjobb a lézer bányászat? Válogatás nélkül nekiesni minden eléd kerülő sziklának, vagy pulse wave analyser és csak amelyik ragyog egy kicsit is, vagy még egy prospector limpettel is nézzem meg?
Most úgy gondolom, hogy összeszedek mindent, majd visszamegyek az állomásra és akkor fogadok el olyan küldit, amihez elegendő matériám van a raktérben.
Aztán persze lehet felvenni egy-egy jól fizető küldetést, amire specializáltan bányászik az ember. -
Peppo
őstag
válasz
Leslie33 #49358 üzenetére
Ha pakolsz rá tűzerőt, akár harcolni is lehet vele. Nekem egy hatos Prismatic Shield van rajta, és ha telepakolom shield boosterekkel, akkor simán kibírja, míg felaprítok pár kalózt. De ha valaki pajzs nélkül, plusz egy limpet controllerrel nyomja, az úgy kicsit veszélyesebb.
De láttam olyat is, aki állig felfegyvertett T10-essel bányászott Res Site-on, és a legfőbb problémája az volt a kalózokkal, hogy folyton szétlőtték a limpeteket. Magukra a kalózokra rá sem fordult, a lézertornyok szétszedték mindet.
Még ami esetleg megéri, mert jó harcos/bányász hajó tud lenni, az a Corvette vagy az Anaconda. Raktér tekintetében rosszabbak, de legalább tudnak fordulni, és fegyver is fér rájuk bőven.
De ha nem számíthatunk különösebb ellenállásra, szerintem a Cutter a legjobb. Tegnap összeszedtem vele annyi ozmiumot, hogy a tech brókertől megvehessem a mérnökölt bányászlézereket. Lehet, sosem lesznek használva, de ki tudja.
-
Peppo
őstag
Mert jól néz ki.
És mit tennék fel helyette? Harcra nem kerül sor, mert a gyűrűhöz érve egyszer szkennel le egy kalóz, aztán annyi. De lakatlanabb rendszerekben meg egyszer sem. Utána max. hazafelé kergethetnek meg, de a Cutter azért arra elég, hogy kivédjem vele az interdictiont. Egyébként is oda szoktam a közelbe parkolni a FC-t, szóval messze sem kell menni.
A múltkor azért egy Sidewindert szétlőttem ezekkel is. Eltartott egy darabig, mert hát a Cutter nem túl fordulékony jószág.
Gondolom, te kettes lézereket használsz. Azok elvileg gyorsabbak.
-
Leslie33
tag
Igen, próbálok stabilan maradni amíg begyűjtik a cuccot és úgy helyezkedni, hogy alattam legyenek, ne kelljen még a hajót is kerülgetni, amíg repkednek értük.
Tegnap sikerült elmérnem egy kicsit magam, érintőlegesen súroltam a hajó hasával egy aszteroidát és 8 limpetet kentem oda...Hiába, szokni kell még a hajó méreteit.
3 bányász lézert tettem fel, de igaza van Snoke-nak, elég lesz kettő. Ahogy mondtad Peppo, teszek fel az egyik helyett Sub Surface "fúrót" az Abbrasion Blaster mellé. Ha nagyon forog az aszteroida, akkor nem tudom lekövetni a Cutterrel, de ha áll, vagy alig forog, akkor ki lehet bányászni.
Ja és 3 Multi Cannon-t tettem fel, ne legyek fegyvertelen, ha valami kalóz megtámadna. Bár a Cutter fordulékonyságával harcolni... Inkább menekülni kell. -
Peppo
őstag
A régi material farmolós helyek, mint a HIP 36601 és az Outotz akármennyi működnek még? Próbálta valaki mostanában? A lezuhant Anaconda oké, sőt, buffolták is rendesen, de kéne még pár egyéb cucc, és úgy emlékszem, azok a helyek gyorsabbak voltak, mint az Anaconda-material trader párosnál futott sok-sok kör.
A helyezkedéssel tudsz szerintem a legtöbbet tenni az ellen, hogy elhulljanak. Ha nem akadnak bele semmibe, ill. nem turbózol bele, mikor még úton vannak, akkor azért elég jól bírják.
A Cutter nagyon jó lézeres bányászatra. Én is azt használom a powerplay bányászlézerekkel. (Bár azóta láttam, van pre-engineered verzió is, azokat még nem próbáltam. De biztos jók.) És igen, egy abbrasion blaster de akár egy sub surface missile is elfér rajta. Még akkor is marad hely öt lézernek, ami pont jó.
-
Leslie33
tag
Nekem sem tűnt fel semmi, hogy probléma lenne. Tegnap este is toltam a forma 1 közvetítésig. Meg lett végül a Cutter, fel is szereltem lézer bányászatra. Megtöltöttem 250 db limpettel és irány a legközelebbi jéggyűrű. Azt hittem sosem fogy el ennyi limpet, pedig hullanak rendesen. Ezen nem lehet javítani, mérnökölni, hogy tartósabbak legyenek?
Tetszik, hogy nem csak 3-4 limpet gyűjtöget hanem akár 8-10 is szorgoskodik.
Azért egy ambrasion blastert tettem rá, csak nem hagyom ott, ha van külszíni anyag.
Tényleg elég lomha a nagyvas, de azért kezelhető. -
5150head
senior tag
válasz
Submarine #49353 üzenetére
Nekem meg fel se tűnt, hogy volt valami gikszer, pedig tegnap du és este is játszottam, illetve ma reggel is. Ha nem írjátok be ide, hogy van valami para, nem is tudnék róla, engem mindig beengedett amikor ideültem a géphez.
Közben felhúztam a 4 Colonias mérnököt is, a kellő cuccokat be is pineltem náluk.
Az onfoot mérnököt hagyom a francba, mert nincs matim hozzájuk (csak az egyikhez) és nincs kedvem kínlódni most a settlement farmolással. Egy kört futottam, de amikor a másodikat futottam volna, akkor nem resetelődött a settlement, uh el is engedtem... Ruháim is maxosak, szvsz felesleges ezzel kínlódnom, meg nincs is kedvem hozzá.Uh du irány a SagA
-
Peppo
őstag
válasz
Submarine #49351 üzenetére
A vicc az, hogy tegnap este mikor megcsináltam az előzmények törlését (csak a letöltött képeket és ilyesmit, semmi cookie vagy elmentett jelszavak) hirtelen beengedett. El nem tudom képzelni, mi köze a kettőnek egymáshoz, de streamben is sokan mondták, hogy nekik ez segített. Ettől függetlenül nevetséges, hogy a usernek kell szarakodnia, hogy elindíthassa a játékot, ami egy órával korábban még ment.
Én is összeraktam tegnap a Mandalayt (meg az új Cobrat is). Szolídan mérnökölve, kisautóval a raktérben 84 körül ugrik. Lehetne feljebb is vinni, de egyelőre bőven elég. Az AspX nyugdíjba ment.
A Cobra meg az új material-farmoló hajó lett.
Most jön majd a T8 és a Python II.
-
Submarine
senior tag
-
Submarine
senior tag
Ma már simán elindult a kliens, nem kellett semmit mókolnom.
A win temp törlést, hogy csináltad meg accountonként? Nem egy windowsod van? Vagy mind külön gépen fut? Nekem a kettőt elbírja a gépem, de már ritkán játszok.Engem csak az bosszant, hogy a gui szín és fov beállításaim mindig törlődnek frissítéskor.
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD #49347 üzenetére
[HUN]NIMROD: elég sok, ahhoz, hogy változatos játékot generáljak magamnak, anélkül, hogy állandóan szopatna az elite logisztikája. Ezt untam meg, a folytonos ide-oda menést, modulok összevadászását, csak a játék rész elindításához. Én régebben csak szimulátorokkal játszottam, amiben tk. bármit meg lehetett tenni, beleértve a kísérletezgetéseket is. Ezért van nálam teleport is. A megszokott és kedvelt játék részekhez már így megyek. Amúgy ezek a profilok egy-két funkciót tudtak eleinte, mostmár lassan minden acc. univerzális szintre kezd fejlődni ; ez az irány. Mindegyiket valahogy másképp, más úton keresztül fejlesztem és ilyenkor kell elővennem a szaktudásomat, ami vagy van, vagy már kezdem elfelejteni. Nekem pl. a sima 3 Elite 1 acc.-on nagyon távoli még, mert az explorerkedéshez még egy kezdeti fő profilt készítettem rögtön az elején és nagyrészt csak ezzel exobios-ozok. Egymás segítése is cél, kb. 3 accunttal.
Nekem a rank növelés nem sürgős, sosem volt az, ha az elaprózásra gondolsz.
Nem elaprózom az időt, hanem nyerek rengeteget pl. a teleport megoldással. -
buke
tag
Fúú, sikerült, arra kell vigyázni a törlésnél, hogy a másik 3 pipával rendelkező négyzetből a törlés idejére ki kell venni a pipa jelet, nehogy az is törlődjön, aztán vissza tenni és a mégse gombra katt.
Így csak a szükséges Int.ideiglenes fájlok fognak törlődni, mások nem.
Na megyek a kövi acc.-ra, ott is ugyanez. -
buke
tag
Sajnos a 2 legfontosabb profilom nem akar indulni, azaz a PLAY felirat visszaugrik sárgára szürkéről.
Nyilván azok a acc.jaimat, amiket a probléma észlelése után most este indítottam először azok már nem kapták a hibával terhelt patchot meg, ezért ezeknél nincs gond. De hogy tudom kiszedni a kora este még a hibás paccsal indulni akaró acc-jaimból, vagy majd várjak arra hogy központilag felülírják a hibás launchereimet ?Mi a teendő ilyenkor ? Hiba jegyet kellene írnom ? Magyarul ?
Ezt írják: és ha valamit elrontok ki javítja ki nekem, légyszi szóljatok, ha már megy valami így köszi !
******************Greeting Commanders,
If you are currently stuck not being able to launch, please clear your Temporary Internet Files via the following steps.
Ensure your ED launcher is closed
Navigate to Windows Control Panel
Select Network and Internet
Select Internet Options
On the General tab, in the Browsing History section, click Delete...
In the Delete Browsing History window that has opened, ensure the "Temporary Internet Files" is selected
Click Delete
Reopen your ED launcher
This should now require your launcher to regenerate its cache when it opens, allowing you to launch the game. -
buke
tag
Epic-es beenged, de a steam-es accountok nem.
-
buke
tag
Azta leborult szivarvégit
Most látom mi történt itt, eddig 2 accounttal toltam miután megdícsértem őket
Nem kellett volna kilépnem. Nem tudok visszamenni.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
https://downdetector.com/status/elite-dangerous/
Nálam is, és úgy látszik általános...
-
Peppo
őstag
Pár hónap után beléptem megint, kicsit rendezgetni a hajókat, és délután minden rendben is volt. Vettem egy Mandalayt meg egy Cobra V-öst, ill. pár mérnökölt FSD-t.
Most akartam folytatni, de a launcher nem indítja el a játékot. Hiába nyomom, hogy play, beszürkül a gomb, de hamar vissza is vált, és nem történik semmi.Újraindítás megvolt, a gépen sem változott semmi délután óta.
Volt már ilyen valakinek?
-
buke
tag
Megnyugtató, hogy most kb. 2 hét után megint jött egy kis paccs, amitől helyre billent a launcher beléptetési ideje és a belassú egyéb minden is helyre állt. Érdekes a karbantartás ezen megoldása hmm.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Na ezt most megint nem értem: ahogy megépült egy kezdő Commercial Outpost egy leszállhatatlan jégvilág felett, azonnal Industrial Eco lett, több ezres tételekkel Machineryből, van még Liquor, Food C, fogyasztási cikkek, gyógyszer, computer c, personal weap... Nem mondom hogy nem örülök, csak ezt így hogy???
-
5150head
senior tag
Köszi! Kinyitom/felhúzom itt a mérnököket, aztán megyek tovább a SagA-hoz.
Ha az eddig megjelent hajók árából indulunk ki, akkor a Stellar verzió 33000, a standard 16520. Ha nem kell a sallang shipkit meg skin akkor elég a standard, aztán olyanra buildeli az ember amilyenre akarja. -
buke
tag
válasz
5150head #49331 üzenetére
5150head: Gratula ! Én 2018 óta játszom ezzel, de így normál hajós módon nem tettem meg ezt az utat soha. Persze máshová sokat ugrálgattam, de a koloniára csak saját FC, más FC és újabban a teleport megoldással megyek. Sok sikert a fényes csillagok között !
UI: mennyi lehet majd az ARX a sima alap Panther Clipper-hez ?A main acc-omon van 22 ezer. A többin még kevesebb sajna.
-
5150head
senior tag
Én közben átértem Coloniára.
1000 óra után ideje volt már átrepülnöm.
Shinrarta -> Colonia 22000 LY. Szinte az összes ugrás (95 db) neutron supercharge volt. A Mandalay FSD overcharge-al ugrik 314 LY-t.
Bár a Galaxy plotter 2 órát írt, nekem 3 órába telt. Nyilván a tankolás, javítás és 1-1 rendszer scannelése megdobta az időt. Nem világrekord, de én elsőre így is örülök neki.
-
Peppo
őstag
Ideje volt ennek már nagyon. Önmagában az is egy vicc, hogy raktér tekintetében egy Cutter, ami mégiscsak multifunkciós gép, verte a kifejezetten teherhajó T9-T10 párost. Még ha csak pár tonnával is. A T9-nek, a változatosságot leszámítva nem sok értelme van, ha az ember már meg tudta venni a Cuttert is. A T10 legalább mókás a rengeteg fegyverrel.
Arról meg már nem is beszélve, hogy 10 éve kérik a játékosok, hogy végre hozzák ki a Panthert. Nem siették el. De végre jön.
-
5150head
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #49327 üzenetére
Néda: Van galnet is több részlettel.
[link]
Olyan mint egy b@szott nagy chieftain. Asszem rip az arxaimnak
Zseni lett -
[HUN]NIMROD
senior tag
Ójessz, végre...
Amúgy stutter úgy tűnik tényleg megszűnt, viszont a FC piacon vásárlást még mindig nem sikerült megoldani... Ez valami félelmetes, biztos valami elképesztő bonyolultságú hibáról van szó... -
Leslie33
tag
Hoppá!
Mi jött velem szembe!
Tényleg durván jól néz ki! -
42861
senior tag
És itt is van..
[link]
-
Leslie33
tag
Én most húzom a birodalmi rangot, hogy megvehessem végre a Cuttert. Ez lesz a fő szállító hajóm. Jobban tetszik, mint a T9, vagy a T10. Amint meglesz, átépítem a Clippert laser mining -ra és a mindenes Pythonom pedig spec core mining hajó lesz. Eddig ezzel bányásztam mindent. Nekem nagyjából ez a hosszú hétvége terve. Aztán valamikor én is el szeretnék menni Coloniára, de oda egy jó nagy felfedező úttal egybekötve a Mandalay lesz a vas. Viszont előtte ki kellene szedni a Guadian FSD booster, meg a többi jóságot...
Annyi mindent lehet még és szeretnék még csinálni, azt se tudom hova kapjak. Egy darabig elleszek ezzel a játékkal. -
5150head
senior tag
Cruise assist meg autodock azt' csá.
A kettő között meg csak a gázt kell felnyomni, és/vagy boostolni.
Mondjuk én pl vagyok annyira perverz, hogy a T9-el is ilyen úri huncutságok nélkül repültem.Cutterra is most tettem fel ezeket, mert sok volt a tiki-taki cucc hordás a kolonizáció alatt. Én szeretek repülni a game-ben. Ha egy nagy lassú tohonya gépet kapunk engem az se zavar különösebben. A spacetruckerkedés amúgy is chilles, minek rohanjak?
Ahogy Peppo írja, én is inkább az autodock ai-ja miatt aggódnék, bár az utóbbi időben nekem nem szarakodott. Mondjuk egy ideje Orcával hordom a celebeket, meg persze kihúztam az utsó CG-t is, de a Phyton mk2-n nincs autodock se.
Az utóbbi 1-1,5 hétben nem volt időm játszani, de a hosszú hétvégén az a terv, hogy elugrok Coloniára. -
Peppo
őstag
És túl magas sem lehet, mert akkor meg a levélnyíláson nem fér be. (Képzelem, mit fog vele művelni az autodokkoló, ami már a T9-T10 párossal is nehezen boldogult.
)
De tényleg, nagyon kellene már régóta egy igazi nehéz teherhajó. Már a FC feltankolása is kabaré volt a 20-30 forduló a Cutterrel, de most, hogy kolonizálni is lehet, és egy fél bolygót kell odahordani, az a max. 800 tonna egy vicc.
És talán végre lenne értelme a normál kereskedelemnek is. A profit/tonna nyilván nem lenne több, de azért ha már 2,5-3x annyi cucc szállítható lenne egy fuvarral, esetleg meggondolnám. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
5150head
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #49317 üzenetére
Nyilván modernizálják egy kicsit a designt, mert az eredeti tényleg egy tégla
Ha megnézed a képet, akkor ez a lába, a lábból balra jön még egy tartó rész szerintem (a kép közepe felé), a kép bal oldalán van a hajótest, hátrébb látszik egy másik láb is.
Időszerű és aktuális lenne a panther. Ha ez lesz a kövi hajó, akkor is még nyárig várnunk kell. Holnap lesz stream is, uh lehet ott is lesz valami plusz info.
Wikin ilyen a régebbi concept art
-
-
Leslie33
tag
válasz
[HUN]NIMROD #49314 üzenetére
Az jó lesz végre, ha a "dadogást"
, akadozást kijavítják. Már tényleg kezdtem azt hinni, hogy a hiba az én készülékemben van.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
buke
tag
Lesz valami update jövőhéten, lesz benne valami lényeges változtatás ?
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD #49310 üzenetére
[HUN]NIMROD: nem ígértek meg ilyet, a feltett kérdésre nem válaszoltak decemberben, gondolom a béta alakulását is várják még. Kár, hogy nem lehet szanálni
, javítani. Pl. a felszíni bázisoknál túlságosan leradírozza a környező domborzatot, tehát pont azt tünteti el, amiért éppen oda telepíti az ember.
-
buke
tag
Jó kis fizetős, végtelen grindelős kieg.
Nekem az volt izgalmas, ahogy a saját elképzelésem szerinti rendszereket megtaláltam.(dupla szűrés után) Egyet viszont elvesztettem, mert más lefoglalta, amíg az aktuális acc.-ommal oda értem. Napokba telt mire kihevertem
Nemtudom ki volt, de olyan is volt aki eladott nekem kb. 4500 unit mindenféle anyagot, a kolonizációs hajóra, aztán elment.Gondolom nem tudott vele mit kezdeni,mert láttam a rendszerét és oda nem kellett.
Kérdés: mikor indul a buboréktól független telepítések időszaka a csillag ködöknél ? Én már erre is elvileg felkészültem, de egy mérnökölt szállító cutter kelleni fog a koloniai körzetekbe is.
Az akadozás még mindig van,de inkább a betöltéseknél új helyeken jelentkezik rövid ideig. A homokórázás megszünt. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Elméláztam azon, hogy ez a kolonizálós kiegészítő elég nagy falat ahhoz, hogy lehetett volna fizetős. Ezek szerint az ARX biznisz elég jól megy ahhoz, hogy többé nem fognak pénzért árulni DLC-ket. És ezzel az induló Lifetime Pass is kifújt. Azért megérte.
-
mumtaz
senior tag
válasz
5150head #49304 üzenetére
Bakter. Ezt nem hagyhatom ki meglepődés nélkül.
65-öt tud FSD booster nélkül? Az nem semmi.Nekem némi felszereléssel, meg FSD Boosterrel tud 68-at maximum
Jó. mondjuk annyira nem fejlesztgettem agyon. -
5150head
senior tag
válasz
Leslie33 #49303 üzenetére
Ha megnézed ship builderben:
Ha csak az FSD-t mérnökölöd maxra, és leveszed a felesleges modulokat, a core modulokat kisebbre veszed, akkor is 65 felett ugrik a Mandalay, guardian booster nélkül, szóval ezért sem érdemes arxért venni, ha van ingame credited.
Az más, ha az ember nem akar várni 3 hónapot és mire megjelenik creditért az új hajó, mint most a Corsair. -
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD #49299 üzenetére
[HUN]NIMROD: megnéztem, maradt ugyanaz nagyrészt.
-
buke
tag
[link] primary port téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest