Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
Üdv.
Lenne egy kérdés, hogy másnak is előfordul-e egy probléma. Nevezetesen az a "gond", ha egy bolygó felszínén vagyok a hajón kívül és elküldöm a hajót, az nem felszáll, hanem eltűnik a "föld" alá. Ez valamelyik utóbbi frissítés óta ilyen. A hangja is eltűnt, mikor távozik, vagy mikor visszahívom. Nincs hangja. Semmi. Csak, amikor leszáll. Ugyanaz a hang visszatéréskor, mint mikor lecövekelek egy rendszer Nav Beacon-nél és hallani, amikor a hajók oda, vagy elugranak. Nekem onnan is eltűnt ez a hang. Már újra is raktam az egész játékot, de ugyanaz.
A másik már csak felvetendő lenne majd a fejlesztők felé, bár nem tudom, ki mit gondol róla.
Ha ugye egy bolygó felszínén szeretnék genetikai mintákat gyűjteni, sokszor könnyebb a hajóval felderíteni, mint gyalog, vagy SRV-vel. Viszont nem sík felszínen elég nehéz leszállóhelyet találni, csak jóval arrébb, mint ahol mondjuk a növényt, vagy baktériumtelepet megtaláltam. Ha viszont végre leszállok, a felszínen elég nehéz gyalog, vagy SRV-vel visszatalálni a felfedezett növényzethez.
Nem tudom, mi a vélemény, de jó lenne, ha a hajóról ki lehetne lőni/ejteni valamiféle nyomjelzőt, hogy vissza lehessen találni a felfedezett helyszínre. -
mumtaz
senior tag
SRV-ztem én is eleget. Alkalmaztam is a külső nézetet madártávlatból. De beleuntam, amikor zsinorban már a sokadik olyan bolygó volt, hogy nagyon elszórtan voltak a telepek. Volt, amikor már elkezdtem inkább repülni és átfésülve is 10-15Km távolságban futottam bele egy másik telepbe. Biztos lett volna közelebbi is, de a kedvencem az olyan bolygó, ahol a szürkés felszínen épp csak árnyalattal világosabb, vagy sötétebb telepek vannak. Na ott aztán esik ki a szeme az embernek.
A jelölő kidobása meg tényleg jól jönne. Akár SRV-nél is, ha már a mintagyűjtő fejlesztését nem vezetik be.
Amúgy egy-egy ~5000 fényéves felderítő körúton, ha csak egy biológiai jel van, rá sem bagózok és megyek tovább. Talán csak akkor, ha ott még nem szállt le más és maximum 1000Ls-re van.
Ahogy meg Sztyepadzso írta, az is jó lenne, ha nem kellene az űrbe visszamenni. Már az is segítség lenne, ha a bolygótérképen meg lehetne nézni a pozíciónkhoz képest a biológiai területek elhelyezkedését. Meg egyéb esetekben is jól jönne, ha mondjuk a ugyanúgy jelzéseket lehetne elhelyezni, amit aztán a hajóban látni lehetne, mint navigációs pontot iránnyal és távolsággal.[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #48696 üzenetére
Ez így rendben. Lehet élni így is a játékkal, de eléggé romboló tud lenni, hogy amihez elég lenne jelölőt ledobni, ahhoz meg kell jegyezni a koordinátákat, majd kiugrani egy oldalra és beadni a jelenlegi és a célpozíciót, hogy oda találjak a tőlem elvileg pár száz méterre lévő pozícióhoz.
Tényleg jó lenne, ha implementálnának némi segítséget ehhez a játékba. -
mumtaz
senior tag
válasz Leslie33 #48710 üzenetére
Én most tértem vissza egy kis felfedező kiruccanásból Vaka-ra. 313 rendszert látogattam meg és lecsaptam szinte mindenre, ahol még nem járt előttem senki. Volt, ahol 390000Ls-et utaztam egyetlen mintáért.
A végösszeg a begyűjtött mintákból ~1.7 milliárd. De amennyit kajtattam, az után most egy darabig biztos nem ugrálgatok. Főleg, hogy az általánosan használatban lévő Pythonommal teljesítettem (max 39Ly) és nem a viszonylag hosszabb távú ugrásokra felszerelt ASP Exploreremmel (~56Ly). -
mumtaz
senior tag
válasz Sztyepadzso #48718 üzenetére
Fegyver azért van rajta, hogy mégse álljak ott letolt gatyával. Mert bár nem nagy tűzerő, de az ugrótávot nem nagyon befolyásolja és kerültem már olyan helyzetbe, hogy mindentől távol egyszer csak megjelent valaki egy ehhez hasonló hajóval, és TK-zta a hajómat. Nem volt nagy tűzereje, mert gondolom ő is inkább az ugrótávra volt berendezkedve. De nálam meg akkor semmi nem volt és meglépni sem sikerült.
Szóval azóta inkább minimum egy vízipisztolyt viszek magammal.A két SRV szintén biztonsági tartalék, mert érdemben szintén nem befolyásolja számottevően az ugrótávot, de sikerült már felszínen kivégeznem SRV-t.
Jó pár éve már, hogy nem használok segítséget sem felszínre leszálláshoz, sem állomásokon dokkoláshoz. Tök felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz Sztyepadzso #48722 üzenetére
Ez is szép ebben a játékban, hogy sokan sokféle módon tudnak játszani vele.
Persze az ötletek mindig jól jöhetnek. Meg el lehet diskurálni róla, hogy kinek mi vált be igazán. De ahányan vagyunk, annyiféle képpen játszunk. És szerencsére a játék sokféle eszközt és lehetőséget ad a kezünkbe. -
mumtaz
senior tag
válasz 4580693 #48833 üzenetére
Én egy mezei X-52-vel tolok minden szimet. Jelzem, hogy az ED-ben van 967 óra játékidőm, más játékokat meg ehhez az időhöz hozzá lehet számolni. És az X-52 2007 óta van meg (igen, 14 éve) és akkor is használtan vettem.
Persze azóta 2-3 alkalommal szét lett szedve újrakenés végett. Nem nyekereg, meg semmi ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest