Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Hát csak nem bírtam magammal, és csak kipróbáltam a frissen takarított gépet egy kis Elite teszttel. Gondoltam, csak egy pár percet. Aztán pár tíz percet. Aztán pár órát. De persze nem szórakozásból, csakis szigorúan a teszt miatt. :K A gpu 79 foknál megállt, és az a furcsa, hogy a cpu se ment 62 fok fölé, pedig abban a bordában alig volt valami tisztítani való, mert azt pár hónapja csináltam. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy most jó lesz.
    -
    Urby66 - Á, szóval te is a Clipper bandérium tagja vagy! Csak remélni tudom, hogy az általad ajánlott program, amit letöltöttem, és gyanútlanul telepítettem is, nem valami aljas birodalmi vírussal fertőzött software, ami miatt mikor legközelebb belépek a játékba, akkor a gyönyörű Pythonom helyett az a Clippernek nevezett rút, kétágú locsolókanna fog terpeszkedni, mert azzal még a sarki ÁBC-be sem vagyok hajlandó leszaladni! :)
    -
    duvi - Ha akár csak egy képernyő illesztős beszólás is előjön, akkor a javaslatod haladéktalanul jogerőre emelkedik, és az eredeti, már kb 4 éves driverét pakolom fel próbaképp.
    -
    gigafun - Nálam a tápegység nem is a házban van, hanem mellette, mert így mindig látom, hogy jó-e a venti, mert régen jártam úgy egy méregdrága táppal, hogy nem forgott rendesen, és el is hunyt (RIP)
    Viszont még a HDD-ken is külön ventilátorok vannak
    -
    zolee0307 - Nincs tuningolva, és nem frissítettem biost, csak az nvidia által folyamatosan kiadott újabb és újabb drivereket raktam fel
    -
    Amúgy a Zaonce CG működik, de már nagyon a finisben van(lásd a csíkot), úgyhogy messziről már nem nagyon érdemes rámozdulni. Viszont nem ott érdemes keresgélni, ott csak snecik úszkálnak. Én pl a Reorte rendszerben kapirgáltam, mert ott kövérebbek a RES-ek. Szegény Zaonce mi pénzt ki nem fizetett már nekem, hogy a Reorte-ieknek biztonságosabb legyen az élet...
    -

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák