-
- Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
baphomet
senior tag
Ejj, hát mindennek nekem kell utánajárni?
A Tote "turmoil"-ban van. Nincs elég CC-je a pacáknak a fenntartásához, ha így marad akkor következő ciklusban el is veszti. Ezek szerint ilyenkor már nem érvényesek az adott rendszerre vonatkozó powerplay bónuszok.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Gratula!!!
Nekem is sikerült 400 milliót összeszednem 3 nap alatt, az elite már "csak" 450 millióra van, szánt szándékom mihamarább letudni a maradékot. Vicces, hogy a statisztikánál nyoma sincs a csempészésnek, olyan, mintha 50 milliónyi trading profittal lennék 10% Tycoon.
-
-
duvi
Topikgazda
Paint Concept Art Slewer kollégától
Samsung Galaxy S8
-
baphomet
senior tag
Long range smuggling nerf.
(#16010) PhobioNN7
Igen azokkal. 20 millió/óra felett lehet keresni vele. Egy kínai boltos Conda 140 milla, az osztást rád hagyom. Hát erről szólt az elmúlt egy hét hozzászólásainak nagy része. Már olyanok vagyunk mint a horgászok: "-Képzeljétek! Ekkora utat fogtam ki."
A csempész Asp, egy olyan Asp, ami a leginkább alkalmas csempészésre.Én ilyennel repülök, de jó lehet más összeállítás is, kinek-kinek ízlése szerint.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Találkoztam ma Takurua állomáson egy player T9-el, nekem kellett neki elmondanom, hogy nem fog vele tudni leaszállni sok helyen. A nagyobb nem mindig jobb. Ő azt hitte. Szerintem azóta is a veri a fejét annak a szép nagy szélvédőnek.
VitoSagi, nemsokkal feljebb linkeltem a harci pythonom, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
A fórumot tanulmányozva látom, hogy a szombat estét/éjjelt mindegyikőtök 40 fokos aranylázban a takuruai Klondike-ban töltötte, nyakig merülve a kapzsi mohóság fertelmes posványában.
Hiába, kiveszőben az emberi jóság.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
VitoSagi
tag
Ez valami gyönyörű lett Slewer kolléga! Jöhetne egy egész pakk erre a koncepcióra, több hajótípusra egységesen. Hátha sikerül meggyőzni a Frontiert, tegyék elérhetővé majd később nekünk. Nekem nagyon tetszik!
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
Micsurin
veterán
Mennyiben van a játék ha valaki most venné meg ? (Kinguin , g2a stb mind játszik)
egy F.L.Y.5 elég hozzá ? vagy valami jóval komolyabb bot is elkél ? (Freelancert nagyon szeretem , hasonlít , sok helye lehúzzák , miért ?... SG-be is bele olvastam és ott is csak picsognak csak ezért kérdezem.)
Mennyi benne a kisebb "vadász" ? Mert a monstrumok nem jönnek be .
[ Szerkesztve ]
"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: Pümpe Nexus 9, Huawei P8 > Honor 8 > Huawei P20
-
VitoSagi
tag
Így van, mindenki fél, hogy elvész a lehetőség. Ez mondjuk ártalmas a frakciónk szempontjából, de én bizakodó vagyok, hogy mindenki kellően megtollasodik és visszatér Tawiloba hamarosan.
A hajódat néztem az előbb, hát bitang rendesen. Chaff hiánya nem szokott zavarni egyébként? 3A ID elég a gyakorlatban?
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
rtitusz
őstag
Eddig semmit nem ért NPC ellen, a játékosok zöme meg fix fegyverekkel megy, így jobb volt a SB a helyén. Az ID-nél meg csak az a különbség, hogy milyen messziről meg milyen szögben is használható már, az hogy mennyire könnyű kirángatni valakit a két hajó súlyától függ, de most totál bugos.
-
_Kondor_
tag
Nem tudom, pontosan mit értesz rendfenntartó hajón, ha PVE-re gondolsz, akkor az én setupom, amit bárkinek ajánlok, ilyen: PVE Python
-
tikshow
addikt
40 font. Elég a FLY 5, később lehet HOTAS-ra váltani, ha megtetszik.
Ilyen kisebb vadász elég sok féle van, az elején relatíve gyorsan összeszedhető egy Eagle - ez a legalapabb vadászgép, később pedig szép lassan össze lehet szedni egy közepes Viperre majd egy nehéz Vulture-ra. Ezek a kisebb gyilkológépek.
-
baphomet
senior tag
Kapzsiság mi? Ki is töltötte fel ezt a képet, Dagobert bácsi?
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/533983_egymilliard.jpg -
orientcx
őstag
"Kapzsiság mi? Ki is töltötte fel ezt a képet, Dagobert bácsi?"
-
Khmmm....őőőő....izé....azt én csak véletlenül nyertem a galaktikus lottón, és az a kép nem is az enyém, csak úgy találtam az e-mail fiókomban, és különben is azt a pénzt én nem aljas csempészkedéssel szereztem, hanem becsületes panamával, és amúgy is mind a "Galaxis árváinak" alapítvány számlaszámára utaltam át.....hát...izé....arról a fatális véletlenről meg már igazán nem tehetek, hogy ez a számlaszám valamely megmagyarázhatatlan módon összekeveredett az én számlaszámommal....
Jut eszembe, ha valaki rovott csempészmúltján szépítendő adakozni akar a "Galaxis árváinak" alapítvány javára, akkor megadom a számlaszámom....akarom mondani a számlaszámotu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Jó hogy mondod, az egyik "ott ragadt" Pythonomban felejtettem a kedvenc napszemcsimet, légyszi szólj, ha a a kft munkatársai megtalálták valamelyik aszteroidán. Nem a fekete keretesre gondoltam(az a másik Pythonom lesz egy másik sziklán), hanem az ezüst keretesre
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
Ez most tényleg komoly? Azért még nehogy elkezd hordani a földet az ED koporsójára!
Én is játszom, és azon kívül, hogy néha valóban lassabb az ugrás, és lassabban jön be a bulletin board, ami valóban tud bosszantó lenni, attól az elite még tökéletesen játszható.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
CactuS
Arcképgyáros
Na az ilyenek miatt untam meg 4 meccs után a CQC-t. Azért mert az ember nem egyből a megjelenése után indul talán nem kéne 10+ szintűekkel összeraknia. Ha meg nincsenek tierek, akkor meg sikerült összehozniuk a jelenleg elérhető egyik legszarabb MM-et.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Hozzászólok Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- HP Pavilion 15, 15.6" HD, i5-8250U, MX130 - 4GB GDDR5, 16GB DDR4, 128GB SSD+1TB HDD, 6 hó. gar.
- Sony RX100
- Asus GTX 1060 3G Dual, OC. 2020.junius.24.ig Garanciális
- iPhone Xr 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN * Dobozos * Garancia * 98% akksi * BESZÁMÍTOK!!!
- MACBOOK PRO 2013 late 13" MAGYAR * i5 8GB 256 GB SSD * Garancia * BESZÁMÍTOK!!!