Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hoffman_ #12311 üzenetére
Nem tok szabadulni a fílingjétől.
Obli mellett minden más gáma csak egy játék. Tolod, elrakod, tolod, elrakod, aztán elfelejted. Mindig is - illetve hát az emútnyócévben
- szerettem, de amióta Gyps-szel megcsináltuk a TTT-t, és hónapokig túrtuk a lore-t, akkor megpecsételődött a dolog - most már mindig Oblizni fogok. Skyrim is jó-jó, de nincs meg benne az a fíling, mint Obliban. Az csak egy játék, jó grafikával, néhány jó quest-tel, de ennyi. Skyrim hegyeit nézve nem szoktam IRL sörözni, ellenben Obliban simán kiülök egy dombra a játékban, közben nyitok egy sört IRL, és megvárom, amíg rám esteledik - a játékban nyilván.
Katt: bocsánat, tegnap egész nap bringáztunk, aztán rom fáradtan a nagy ijedtségre megittam 3 sört, és beütött.
Már nemtom, így visszaolvasva, mit is szerettem volna mondani a tegnap esti postommal, főleg azzal a "régi BC"-s utalással (szerk.: talán azt, hogy legyen minden bepipálva, mint a régi BC-nél, nemtom), de a lényeg, hogy a BS-t látod a screenshotomon, az mind legyen bepipálva (esm, esp, full esp, meg amit még szeretnél). SI patch fent van? Blood&Mood integrálva van bele, ha jól olvastam, az nem kell külön.
Katt nekem mindig azt magyarázta, hogy ha megvan a működő, modolt gáma, akkor minden további módosítás előtt mentsük el a Data mappát, hogy ha bármi van, vissza tudjunk állni.
Mondjuk nekem sem kényelmes a közel 20GB-os mappát ide-oda másolni modolások előtt és között, ha kell, de még mindig hamarabb megvan, mintha újra kellene húzni az egészet.
-
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #9997 üzenetére
Ha 150 emberből (de akár csak 20-ból) te vagy az egyetlen, aki kp-ért kapálózik, akkor könnyedén el tudom képzelni, hogy a munkáltatónak megéri egyszerűen keresni egy munkatársat, aki kibékül az utalással is.
Igen, erre is gondoltam, mikor nem nagyon feszegettem a kérdést, hátha egyszerűen keresnek helyettem másikat. Bár - szerintem - elég jó vagyok abban, amit csinálok, de azt azért nem hiszem, hogy csak ezért megtartanának, ha nagyon fölrúgnám a bilit. Sőt...
A bank az egyház mellett az egyik legmocsokabb intézmény véleményem szerint.
Bár nem vagyok vallásos, de az egyház nyújt is valamit (lelki támaszt, közösséget) annak, akinek szüksége van rá, a pénzéért cserébe, amit ráadásul (most már) nem köteles odaadni. Egyszer próbálj meg nem fizetni a banknak...
Téma/Témák részemről OFF.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #9997 üzenetére
Lopott sztori (Babylon 5-ből), a társaknak semmi jelentőségük (elég kettőt vinni és tápolni), a mellékbolygók iszonytatóan rondák és igénytelenek, a 2. részről meg ne is szóljak, annak az irányítását nyilvánvalóan valami földönkívüli létformához igazították.
A váll fölötti nézetről, amit mindennél jobban rühellek, már nem is szólok. Hát mi vagyok én, vadászsólyom a gazdám nyakában ülve?
Tudom, hogy az utóbbi évek egyik játéka.
Hol van ez az egész a KotOR-tól, amelyből az egész indult? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #9993 üzenetére
Nincs hát.
Ahogy a régi amcsi mondás tartja: ha azt akarod, hogy a pénzed veszítsen az értékéből, tedd bankba!
Számold ki, mennyit kéne a számládon tartani, hogy annak a kamatai egyáltalán fedezzék a költségeket! A bankbetét, ahogy a hitel is, a banknak jó, nem neked, ez abból is látszik, hogy nem te jársz 25 millás autókkal, hanem a bankvezetők, pedig te dolgozol a pénzért, ők meg csak elteszik a tiédet.
Egyetlen bankból sem lehet kivenni feleannyi pénzt sem, mint amennyit az ügyfelek oda betettek.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #9981 üzenetére
Én azért megpróbálnám. Meg kellene próbálni keresni egy másik telepítőt, és azzal. Amúgy nem lehet, hogy rossz licencet adtak? Nem GOTY kiadáshoz, hanem csak sima alapjátékhoz való? Nem tudom, az Oblivionnál hogy működik, de ha a Win7-ből indulok ki, amely a licenchez kapott számból dönti el, hogy melyik verzióra vagy jogosult, nem tartom lehetetlennek.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #9978 üzenetére
Ezt a hozzáállást is megértem, és sok esetben osztom is. Ebben az esetben azonban nem haboznék: kifizettem, de nem működik jól, ellenben a régi igen, akkor használnám a régit. Végül is mikor kifizetted, nem mondták, hogy csak és kizárólag azt használhatod, amit tőlük letöltöttél, hanem vettél egy licencet, ami az Oblivion egy darab gépen való futtatásához érvényes. Vagy mondtak ilyesmit? Mert akkor nem szóltam.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #9934 üzenetére
Együtt raktuk össze, és telepítettük, tapasztaltam, hogy meglehetősen gyors darab. Az a hiba furcsa egy kicsit, nehéz dönteni, hogy hardver vagy szoftver okozhatja. Majd még agyalunk rajta egy sort, van 2-3 ötletem. Kicsit emlékeztet a Te géped régi problémájára, mikor állandóan belassult a HDD olvasás.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #9932 üzenetére
Nagyon szívesen. Egyetértek, ugyanakkor biztos nem kevés pénz volt fenntartani az oldalt, és nem hozott bevételt...
Először tolvajnak kell lenni, aztán bérgyilkolni (vagy a kettőt párhuzamosan csinálni), és csak utána kell elkezdeni a pozitív hős küldetéseket. Mikor a Ko9-t kezded, a zarándoklat törli a hírhedtség pontjaidat. Ezt a sorrendet ajánlom: tolvaj céh, bérgyilkos céh, Ko9, utána ahogy akarod, mindegy, nekem nagyon jól bevált. Ha nincs Frostcrag, akkor a mágust érdemesebb előbbre venni.
Steammel nincs tapasztalatom, de már a játék elején meg kellett volna jelenniük, mikor kiléptél a barlangból. Akkor elvileg kapsz egy csomó üzenetet, pl. örököltél egy mágustornyot, egy vámpírlakot, egy papírt, hogy bemutatásáért kapsz ingyen lópáncélt, stb.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #9882 üzenetére
Közben kerestem az itthoni gépemen is, de nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy valószínűleg azon a gépen van rajta, aminek a tápja éppen Gypsfulvusnál van... Ha tényleg így van, akkor haladékot kérek, mert nincs kedvem sokat szerelgetni azért, hogy egy file-t leszedjek arról a gépről. Ha viszont a notin is rajta van, akkor holnap küldöm.
-
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
hoffman_ #9575 üzenetére
Hát igen, ebben a topicban minden megtörténhet, hamár az ayleid mágusok is a skodájukat szerelik unalmas perceikben
Vagyis... próbáltam imádkozni, castoltam HengerfejRepedésMegszüntetés on Target-et, de ugy látszik a "mind over material" filozófia nem minden esetben működik
Hiába no, kiestem már a gyakorlatból...
GypsFulvus:
Nem jelöltél vissza, gondoltam pár nap eltelvétvel szólok, lehet vmi gáz lesz...
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #9565 üzenetére
Hát, akkor tutira nem a fraps a hunyó. De ti legalább tudtok játszani.
Az omodosdi sztem úgy, hogy ott egy újabb belenyúlással kitörlöd a régebbi dolgokat, míg a betöltési sorrenddel lehet játszani. Ráadásul conflictokat megnézve láthatod, hogy ha pl. a pajzsoknál jelennek meg a sárga, felkiáltójeles háromszögek, akkor mi zavar bele ebbe, vagy pl. ég textúra, stb. Azt tudom, hogy Jorusnak volt egy eredeti GOTYája, és az rózsaszínesedett + háromszögezett, és hetekig b.szakodott vele, mire feltett egy másik eredeti játékot (min. 3 db van neki, ha esetleg venni akarsz), azzal pedig minden jó lett. Ha jól rémlik, eladta, és vett egy másikat. Viszont tudtommal a GOTY nem működik együtt az unoff patchekkel, de ha már így van, akkor a hibákat sem javították ki benne.Varlaisaran: Olvastad, hogy a Skyrim-hez lesz vmi pályaszerkesztő/küldetésgenerátor-féle? Lehet, majd azzal hozod össze az Ayleid game-et? Persze, még ennél többet nem lehet tudni róla, és ha lesz is, nyilván mindent külön el kell készítened, hiszen másutt játszódik, v. esetleg átemelni Oblivionból.
Tök jó lenne egy olyan pályaszerkesztő, mint mondjuk a Stunts-ban volt, hogy magad összerakhatsz mindent, és sztem a SoF2 autó pályagenerátora sem rossz, bár nyilván nem RPG élmény. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
hoffman_ #9554 üzenetére
Sajnos nem tudok, mert a fraps egyáltalán nem hajlandó képeket készíteni. A Morrowindről a MGE segítségével csináltam képeket, de az OBGE nincs fenn, mert a vasam azt úgysem bírná el. Ha tudsz javasolni működő alternatív módszert a használhatatlan fraps helyett, akkor szívesen megcsinálom.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
hoffman_ #9547 üzenetére
"Qarl's Texture Pack III Full Version 1.3 OMODs
OMODs by BangsBoomstik
Kick Ass Texture Pack by Qarl"Nekem ez a release van meg belőle, de sose használom, egyszer próbáltam, felment, de lilabug, és megváltam tőle. Valszeg nem hibás release, én nem raktam fel/állitottam be jól vmit, vagy nem tudom. De akkoris OMOD
Nem tudom elsőnek felrakni mit érdemes, hisz a load order dönti el azt, hogy mikor fog betöltődni. Ellenben olyan mod, aminek az alapja lehet egy másik, harmadik, ott érdemesebb gondolkodni, pl COBL a COBL-t igénylő modok előtt, stb. A QTP alapvetően szétbarmolja a felállást, de én mégis utolsónak tenném. Mivel ugye aarchive invalidál, egy későbbi mod általi változtatás lehet elrontana valamit. Lehet fel is próbálom, ugyis hamarosan win reinstall jön. Ha belehal, belehal
-
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
hoffman_ #9543 üzenetére
Ez akkor van ha nem jó az audio beálitás. Ez az amikor néha nincs meg egykét hang, pl lépések hangja hol van hol nincs, viszont ha oldalazva mész előre akkor hallatszik. Nálam is szokott lenni friss vindóztelepitésnél.
Ugyanazok a modok vannak benne, ugyanavval a load orderrel? Amikor főmenü, és Continue-t nyomsz, akkor nem szól hogy hiányzik a mentéshez egykét plugin?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #9542 üzenetére
Most veszettül ég ám a pofám
Fura volt, hogy csak a párbeszédeket nem hallom, és amúgy is. Sztereo füles ill. hifi, de furcsán reagál a "térre", meg bizonyos hangok vannak, csak szarul. Megnéztem a realtek drivert, ahol is 5.1-re volt állítva a cumó, így már érthető. Jelenleg működik a dolog
Más kérdés, hogy az alapjáték+ko9+si+off patchek után sem szereti a régi mentéseim, kidobál a játékból hibaüzivel - amiben konkrétum persze nincs.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #9541 üzenetére
Beszélek össze-vissza. Uriel Septim a szóban forgó uralkodó, nem Tiber
De ettől függetlenül van bajom. Teljesen szűz, vanilla Obli alatt is adott a probléma. Amint megnyílik a párbeszéd, nem hallom a hangját. Sose volt még ilyen. Ahogy itt olvastam, ment ez W7 64bit alatt is. Ez mi a rák lehet?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
hoffman_ #9539 üzenetére
Én is ezt mondom hogy atyaég
Megy a szívás jó ideje, de akkorismeglesz, mindennap willpowerre potizom magam, és ayleidekkel álmodom
Már látom a fényt... de tényleg...
Ey, Auri-El! Naya Lae balalattaaaaaaaaa! imlae ae arpen balalattaaaaaaaaaaa!!! Bala av Oioe, Delle voyanga Slimori alata (heightmap) ae Tam-Rielle av angaeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Látod, tényleg mindent megteszek érte... imádkozom is akatoshoz, de még eddig nem válaszolt, majd ideirom ha üzent.
Na, tényleg megyek aludni...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #9537 üzenetére
Off/Unoff patchből elég, ha csak a legújabbakat teszem fel ugye? Valamint, ha nagyobb etapok után kimentem a Ratkárba az egész Obli könyvtára,t, akkor onnan elvileg, ha beütne a krach, minden további nélkül vissza tudnám állítani a még hibátlan könyvtárat ugye?
És még valami, GypsFulvus-on kívül hányan omodoztok?
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #9283 üzenetére
Érdekes.
Kassadin: Németet tanulni tényleg hiba, mert a német nyelven v. nyelvterületre kiadott játékok mind cenzúrázottak.
Varlaisaran: Na, nyertem, azt tényleg messziről lenyilaztam.
Antonius1978: A Borderlands egy ipari hulladék, ha már jó sci-fi RPG-re vágysz, akkor inkább ezt ajánlom.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #9263 üzenetére
Nem magyarítás, hanem magyar fordítás, vagy honosítás, ha már itt tartunk. Magyarosítás meg főleg nem!
Varlaisaran: Na, ez a Kathutet nem rémlik nekem. (Mi a f.sszal játszottam én anno?
Vagy kinyírtam, mielőtt kérdeztem volna tőle valamit?
) Viszont a történetfüggő karaktereket meg nem lehet megölni, ergo a lelküket sem megszerezni.
Vannak HUD-manipuláló modok (kicsinyítés, nagyítás, változtatás), és sztem lekapcsolni is lehet, TESNexus-on keress rá.
Egyetlen fronthajtásos gépjármű sem felel meg annak a fogalomnak, amit én "autó"-nak hívok. Ezek csak az öngyilkosság furmányos, és elég drága eszközei.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
hoffman_ #9271 üzenetére
Nekem sem volt. Aztán mostanság unalmamban Obli elindít, beülök a kis ayleid kastélyomba az iroasztalomhoz, és sorban olvasgatom a könyveket. A legnagyobb baj, hogy ami a könyvekben le van írva, az nincs a játékban. Pl amelyikben felsorolják a daedrikus cuccokat, és egyéb mágikus tárgyakat, 1-2 ha megszerezhető belőlük.
Nehrimet pl ezért szerettem meg időközben. Mert ott is van lore. Találtam egy könyvet, Treomar pusztulásáról, ami jó régen volt. Van egy legenda miszerint Treomar utolsó varázslói az "istenek" (akik elpusztitották a birodalmat) elleni utolsó tettük az erdő elpusztítása volt. Kihalt sötét erdő, annak a közepe táján laktak ezek a mágusok, de (szokás szerint) aki megpróbálta megtalálni, sose tért vissza, blablaLényeg, hogy unalmamban elkezdtem keresni ezt a házat. És ott volt! Jött is valami ghost rider, megértem megölni.
Oblira visszatérve, ez nem "szaknyelv"A fejlesztők a nyelv alkotásánál nyilván meritettek a Sindarinból (Tolkien féle), és a quenyából is (gyürük ura stbstb). Sok szó, kifejezés át van véve, igy lett az ayleid. Illetve a Daedra nyelve (Old tongue, ahogy Camoran mondta vala).
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #9237 üzenetére
Én SOSEM telepítek játékot rendszermeghajtóra (főleg, hogy úgy nehezen tudnék 2 rendszer alól is játszani ua. játékkal). Semmi furcsaságot nem tapasztaltam vele, legalábbis emiatt.
Antonius1978: A lélekkövek távolról sem csupán fegyvertöltésre jók.
lumpen_stex: Tudtommal a GOTY-hoz is kellenek az unoff patchek, mert az csak a sima (vanilla) végleges verzió.
-
Antonius1978
addikt
válasz
hoffman_ #8830 üzenetére
Ijesztoek a forditasok ? Miert mondod ezt ?
Habar nagyon jol ertek angolul, sokkal kedvesebb a szememnek a magyar szoveg, mert azt egybol ertem, es nem kell rajta ragodjak, hogy pontosan mit is akarnak mondani a szovegbe.
Es egy ilyen nagy szovegmennyisegu jateknal ez nem elhanyagolhato dolog.Ha csak kimondottan angolul lenne, szerintem en unnam vegigjatszani.A felszereles ablak meg minden mas is valoban jol nez ki ezzel a melybarna-lila vagy nem tudnam megmondani mifele szinnel
Nekem is jobban tetszik mint az a feher alap/sotet iras, asszem az van az eredeti jatekban.
Ez a mod a magyaritassal egyutt erkezett, de gondolom kulon modkent is meg lehet kapni.
Most igy kapasbol nem emlekszem a nevere, delutan otthon megnezem es leirom neked. -
kizcar
tag
válasz
hoffman_ #8626 üzenetére
Valamiért állandóan lefagy a játék. Pontosabban ha lemegyek egy szentélybe, majd újra felszínre jövök, akkor ahogy haladok eléggé szaggat. Nem lenne ez baj, ha nem fagyna le és nem kéne miatta állandóan kilépni.
Szerintem a csak 3 Gb RAM a baja. Amikor lefagy, akkor a feladatkezelő 2,2 Gb foglalt memóriát észlel.
Szerintetek is ez a gond? -
GypsFulvus2
őstag
válasz
hoffman_ #8607 üzenetére
Az ugráló fps-en ez esetleg segíthet: [link]
Teleszemeteli a RAM-ot? Vagy a cache-t? A streamline új verziója lehet hogy megoldaná:
"The 2.1 ESP is an updated version of the 2.0 ESP. More relaxed memory clearing and much faster purging code gives a more seamless gaming experience." - kiemelés tőlem. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #8604 üzenetére
Fent vannak a legújabb off ill. unoff patchek, minden gyári DLC, és már van fent egy pár apró textura mod és apróság. Soha nem volt még ilyen jó a játék, azt kell, hogy mondjam (kop-kop-kop). Ezek az unoff patchek és a BS eddig nagyon jól teszik a dolgukat
És közben szedem a Lost Spires-t is
Ehhez már csak egy még ütősebb vas kellene, és akkor mehetne a BC és a QTP is. És most végre nem felejtettem el, úgyhogy csinálok képet SI-ről, és megnézem, hogy mit is csinál az SI texture mod. Ha kész lesz, leközlöm ígérem
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #8366 üzenetére
Pedig de.
Nagyon is kompromisszumos értékek, amelyekkel HD4870 min 25 FPS-szel megbirkózik, de még ez alá is mehet ha rossz helyen vagy nagy tömegben, vagy gyorsan forogsz egy BC-ben.
A távoli hegy önmnagában a 115től még nem randa, csak ha valami mást elbarmoltál. Fa távolságot pl. érdemes a sűrűséggel együtt emelni, és akkor szép kis erdő lesz a távolban is, mint az a cikkben látható.
Bendőke: fűvel vigyázni kell, már ami a közelséget illeti, ugyanis könnyen teleszórhatod a az utat is vele. Egyébként lehet szaporítani a füvek variálhatóságát is pl, vagy remek móka (ATT) textúra LOD bias-szal szórakozni, amit maxra feltolva már egészen festményszerű lesz a kép, csak az elaprózott textúra miatt a legizmosabb VGA-t is beszopatja.
Betöltési sorrend nagyon fontos a zökkenőmentes és hibátlan futáshoz! Hunosítás legyen a végén.
UGrids-et NE TEDD 9 fölé, mert hibás megjelenítést fogsz kapni! 9 bőven elég még a látóhatáron a fákhoz is!
Bocs, a többit most nincs időm elolvasni.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #8368 üzenetére
Nem igazán látótávolságnak mondanám, inkább az objektumok betöltésének a távolságot adja meg, de egyébként az, amire gondolsz
Én is 9-en használom, mert a 11-es érték hibás, pontosan olyan jelenségeket csinált, mint ami a fotókon látszik, amiket betettél. Amúgy nem éreztem, hogy különösebben megfogta volna a vasat, inkább csak a hibák miatt nem lehet használni, ami egyébként igazán nagy kár. A 10-es értéket is megpróbáltam, ugyanazok a hibajelenségek voltak, mint 11-nél, de nagyobb megdöbbenésemre, mikor vissza akartam írni 9-re az iniben, 11 szerepelt. Megpróbáltam még egyszer, és akkor is, szóval valamiért átírta a program a 10-et 11-re. Érdekes...
Szegény most otthon van egyedül, bár esélyes, hogy éppen húzza a lóbőrt. Fantasztikus, hogy a macskák mennyit tudnak aludni. Mondjuk persze rosszkor, mert nappal alszik, hajnalban meg rajtam ugrált, ugyanis azt játszotta, hogy megtámadta a paplan ráncait. Aztán felkeltem, megmutattam a labdáját, nekiállt focizni, utána nyugtom volt.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #8366 üzenetére
Igen, én is találkoztam egy hibával: ha pl. egy rák van a vízben, a parton, akkor sötét folt van körülötte (mármint a fenéken). Gondolom, valami árnyéktextúrázási hiba lehet, de amúgy általában nagyon tetszik. Közben megint játszottam egy kicsit az inivel (a víz kapcsán, valamint megnéztem, mit csinál, ha az uGridsToLoad-ot 11-re állítom), és rájöttem, hogy amit a múltkor írtam érték (115), az nem a fűre, hanem a fák megjelenítésére vonatkozó érték volt, de a lényeget akkor is jól tükrözte: ez a gép nem bírja az ilyen magas beállításokat. Viszont megállapítottam, hogy tök jó lenne, ha az uGridsToLoad 11 hibamentesen működne, ugyanis még a 9-es értékhez képest is meggyőző a különbség. De sajnos egészen érdekes hibákat okozott, főleg a víz megjelenítésénél.
Azt hiszem, végigvittem a Lost Spirest, legalábbis én lettem a Headmaster, és miután a többi guild-es küldetésnek is úgy van vége, hogy te leszel a főnök, logikusnak látszik ez a következtetés. Összesen 25 órát játszottam vele. Jövő héten megint töltök fel pár képet, mert most megint van rendelkezésre álló tárhelyem.
Van itt a szobában egy nagyon kicsi khajit, de amilyen pici, olyan rendetlen, most is azt nézegeti, hogy melyik kábellel lehetne játszani. Amúgy jobban focizik, mint egyik-másik csapat a VB-n
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #8361 üzenetére
Le nem rohasztotta, de néha kb. 10-re (vagy az alá) csökken a képek száma másodpercenként, úgyhogy visszaraktam az eredetit, kivéve a távoli objektumok betöltését, azt 9-en hagytam. Valamelyik nap, mikor egyedül leszek otthon, nekiállok kísérletezni alacsonyabb értékekkel, nem látom ugyanis olyan rossznak a helyzetet. Meg pl. a vizet feljavítom külön is, mert az nagyon tetszett, és megnézem, hogy bírja-e. Remélem, igen. A fű megjelenítésénél Katt nagyon nagy távolságot adott meg (azt hiszem 15 helyett 115), én ott eleve kisebb értéket adtam meg (75), majd megpróbálom lentről felfele is (pl. 30). Amúgy tetszett így feljavítva, azt az ini file-t is megtartottam, legközelebb fotózáshoz majd azt fogom betölteni.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #8309 üzenetére
Nem tudom, miért ómodobégatsz, mindegyiknek van telepíthető verziója. Spec. azt a SI texture pack-et belinkelhetted volna, ahogy a többit is.
QAL-t hiába nézed, mert ha eleve fent van, folyamatosan szintez (ha csak nem arra gondoltál). Hatását igazán akkor látni, ha mondjuk a 20. szintnél teszed fel, akkor szépen módosítja a cumókat, mármint amelyek szintfüggőek. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
hoffman_ #8309 üzenetére
Neked nem a fizika érettségire kéne tanulnod???
Kiegészítés:
Silgrad Tower-t valszeg összekevered a Lost Spires-szel. Előbbi segítségével át lehet menni Morrowindbe egy barlangon keresztül. Nem a Vardenfell-i területre, hanem a partvidékre, ahol egy Reich Parkeep nevű város is van. Amikor utoljára fenn volt, még nem volt teljesen kész a mod, sok üres terület volt benne, de azért eléggé látványos volt a Morrowindi táj és flóra Oblivion grafikával. A Lost Spires az, ami a játtszható Archeologist Guild-et rakja be a világba, saját Guild Hall-al (nagyon látványos) és egy igen érdekes háttértörténettel. Alighanem a legnagyobb szabású quest mod amelyet ismerek.
A Beautiful People segítségével lehet új arcokat és hajviseleteket alkotni a karakterednek.
A Kwatch Rebuild helyett pedig inkább a Kwatch Aftermath-t ajánlom.
A Deadly Reflex alkalmazásához pedig OBSE (Oblivion Script Extender) futtatása szükséges. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #8309 üzenetére
Mára ennyi, az érettségik felén túl vagyok, ennek örömére vetettem bele magam. Igaz még tegnap, az omod-gyártásba, hogy készüljek az angol írásbelire
Nem jött be a mod része, úgyhogy hagyom a francba, dobálok a Data-ba oszt csók. Majd neki kell essek OMM-el, hátha lehet eből a mixből valami használhatót csinálni. Még QTP-t és BC-t akarom felrakni, de azzal szerintem meghalna teljesen. Most megy 30-50 fps-t, de random leesik 15-20ra. Már most. Ezeken kívül egyenlőre ennyi, quest-eket nem akarok felrakni külön, van még elég befejezetlen. Meg talán okosságokat, fegyverek, páncél, új Race. De csak ha találok valamit. Meg a Frostcrag Reborn-t akarom megszerezni jól, az ütős.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #8294 üzenetére
Komplementer? Megvan, a legjobb barátom. Ketten együtt vagyunk csak igazán veszélyesek, és ezt mások mondták.
) A disputáink nagyon érdekesek, és inspirálóak.
Tényleg csinálnál egy olyan karit? Sztem most elkezdett rád vadászni az nV és az AMD is, nehogy elrontsd a boltjukat, hiszen ha valaki csinál egy jó VGA-t, nekik befellegzett
) Kerüld a sötét sikátorokat (vagy csak megvelelő varázsitalokkal járj arrafelé)!
Jorus: Ki mondta, hogy törpe vagyok?
Nem tudom, mit kellene tenned. Nem tettél fel vmi "lassított halál" modot? Némelyik játékban van ilyen, Oblivion-ban én nem láttam. Csak azt tudom, hogy feltelepítettem a játékot, beállítottam a BS-t, és szépen ment, akár XP, akár W7 alól toltam (csak át kell tenni a reg-eket). Bizonyos W7 driverrel akadtak problémák, ahogy XP-vel is, pl. kényszarított mód nem működött.
W7 hotfixek vannak fent? Mert azok már csesztek bele nálam játékokba. Annak a híve vagyok, hogy csak SP-ket tegyen fel az ember, a többi több kárt okoz, mint amennyi hasznot hajtanak.
Esetleg RAM/cache-kezelési hiba? Nálam 8MB cache és 6GB RAM (lapozófájl nélkül!) nem produkált ilyen hibát.ollie: Háhá, a bűnbakkeresés! Az emberiség nagy része nap mint nap igazolja, mennyire semmi köze a "sapiens"-hez, még ha duplán mondja is magára, aztán az a rossz, aki ezzel szembesíti. Gratula! De OK, hagyom, nem sokan bírnak a hibáikkal szembenézni. Én ugyan nem nézek le senkit, és neked is fölösleges baráti csevejbe beleszólnod (inkább szólj az emberiségnek, hogy kollektíve adja jelét az értelemnek
- ), ismernek a többiek engem már régóta, és a szarkazmusra való hajlamomat is, ami csak részben tükröz valamiféle véleményt, inkább elgondolkodásra sarkallna, már ha van kit (látod, azért akad ilyen). Modi-léted előtt egészen normális voltál, nem izomból próbáltad megmondani a frankót (és akkor még az adatlapomba sem nyúlkáltál bele, de ez más tészta). Majd tartózkodom a túlzásoktól az egyszerűbbek kedvéért, akik a szavak jelentésén túl már egy mondatot sem képesek átlátni, nemhogy a mögöttes tartalmat (és észérvek híján mennek besúgni, emígy bizonyítván megállapításom helyességét). Ha elgondolkodás helyett a fentieken megsértődsz, csak sajnálom, hogy igazoltál. És legközelebb küldj pü-t, akkor én is válaszolhatok oly módon. Részemről itt befejeztem, inkább az Oblis haverokkal akarok csevegni.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #8290 üzenetére
Jah, közben beugrott.
HeheheÉn is mindig utáltam az irodalmat, nyelvtant, meg ilyesmit... Sosem szerettem különösebben tanulni (értsd: seggelni), a mat/fiz az könnyű, mert logikus, csak gondolkodni kell. (Vicces, hogy ez az emberek jelentős részének nem megy, pedig szerintem sokkal könnyebb, mint beseggelni pl. egy verset
. Pedig az sem egy nagy kunszt, csak unalmas egymás után többször ugyanazt elolvasni...)
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #8202 üzenetére
Csak 1x tettem fel, a elején, így nem gáz, ha 20. szint előtt szerzek meg valamit. Ez a "leszintezés" szerintem ritka nagy baromság a játékban.
Részemről csak az a vonzó fegyver, amelyiknek a jobbik végén állok.Az is főleg akkor, ha nagyobb a lőtávolsága, mint az ellenségének.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #8125 üzenetére
A gépelésbe is.
Persze, hogy hagyjuk. De ha pl. egy trainer-t nem talál az ember, megteheti, hogy trainel magának vmiből 5-öt, és levonja a pénzéből. Én megtettem már max. szinteken, ahol sehol nem képez már senki, a szintlépéshez meg mégis kéne. Most mondjuk nincs ilyen gondom, mert egyetlen fő képességem sem igazán fejlődik, ami még nincs 100-on, hiába használom őket.
Hát ritka uncsi pl. 44. szinten szintlépésnyi self-varázst végigcsinálni, így inkább sz.rok rá, osz't irtom, aki szembe jön.
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #8111 üzenetére
Ez ugyanaz a kártya, megvettem tőle, mikor újat vett... de van köztünk egy nagy különbség, az, hogy neki van türelme addig vackolni a beállításokkal, míg kihozza belőle a maximumot, én meg alig várom, hogy játszhassak, ezért aztán gyorsan beállítok valamit, ami jól megy, és hajrá!
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #8095 üzenetére
Akkor legközelebb nem teszem föl a Living Economy-t!
Bár még megpróbálhatok 9db +20% kereskedős cuccot csinálni, + varázslást hozzá...
teeem: Á, hívtad a 911-et...
icons: Csak bemásolni kell a megfelelő helyre, és aktiváln, aztán játékból Mount Selection varázzsal választhatsz sárkányt, Command ... Drake-kel meg használhatod. Málhásnak nagyon jó, de harcban, sárkány létére, kicsit gyenge, legalábbis nálam pár troll megfektette az egyiket. Mondjuk lehet, hogy azért, mert Frost Drake volt, a fagy támadásra meg immunisak voltak, vagy mi... Rég volt már, hogy csatába vittem kedvenc hátasomat. (A másik meg jól elvan a DB erődben, tojok rá, ahányszor leszállok a Shadowmere paciról, mindig odamegy.
)
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #8093 üzenetére
Na, ugye, hogy nem tudod!
Tényleg, ha páncélban vered a melled, erősödik az ökölharc és a páncél képzettséged?Sőt, ha sérülést okoznál magadnak, öngyógyíthatnál is...
Nekem amúgy vmi. kereskedelmi "páncélzat" után 141-en (v. akörül) maradt a skillem, most alapból is annyi. Ennek ellenére a legjobb esetben is csak 67%-os bótot tudok csinálni. Igaz, fent van a Living Economy mod Cuthroat Merchants-szel. Talán emiatt tudok csak normálisan Thoronirral üzletelni.
Tényleg, hogyan lehet hasznot húzni a boltokból? Egy csomó helyre befektettem aranyat, de mindig csak azt mondják, amikor a pénzért megyek, hogy lássam el őket áruval, pedig van nekik. Hogyan adjak nekik (el, v. ajándékba), vagy maffia-módszerekkel valahogy ki lehet verni belőlük a lét?
Nem mintha az a pár 1000 arany sokat jelentene a 3M-ból, de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- RAM topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest