Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #8361 üzenetére
Le nem rohasztotta, de néha kb. 10-re (vagy az alá) csökken a képek száma másodpercenként, úgyhogy visszaraktam az eredetit, kivéve a távoli objektumok betöltését, azt 9-en hagytam. Valamelyik nap, mikor egyedül leszek otthon, nekiállok kísérletezni alacsonyabb értékekkel, nem látom ugyanis olyan rossznak a helyzetet. Meg pl. a vizet feljavítom külön is, mert az nagyon tetszett, és megnézem, hogy bírja-e. Remélem, igen. A fű megjelenítésénél Katt nagyon nagy távolságot adott meg (azt hiszem 15 helyett 115), én ott eleve kisebb értéket adtam meg (75), majd megpróbálom lentről felfele is (pl. 30). Amúgy tetszett így feljavítva, azt az ini file-t is megtartottam, legközelebb fotózáshoz majd azt fogom betölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest