Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Tegnap elott feltettem Win7-re, tegnap bekonfigoltam, sok sok moddal egyutt. Jelentem kivaloan fut 1920x1200ban
Bar ha a HDR-t is bekapcsolom az iniben, nem igazan megy 30 fps fole... Igaz epp monszun idojaras fogadott, de az is fogja le a legjobban a gepet ha jol tudom.
A lenyeg, hogy egesz hetvegen jatszhatok vele vegre. -
Pitterix
őstag
Köszi a gyors választ!!!
Feltettem a legújabb javítást, még amit katt javallott!
Próbáltam én már este, reggel, házban, templomban, de ez a rohadt csak elhajt...
A másik bajos küldim a vámpiroskás.....
Összeszedtem asszem minden szart a banyának, de még mindig nem enged tovább.
Nem is alszok azóta, se nem várok, mert mindig a legrosszabbkor leszek vámpír... -
válasz
--Disztroj-- #6795 üzenetére
Amint látod a képeken, van.
Én is WS-en nyomom.
-
válasz
--Disztroj-- #6793 üzenetére
Nem, ezek mod-mentes képek, mivel SI-re - tudtommal - nem készültek modok. QTP3, NE, Illu, stb. pedig nem működnek SI-n. Egyedül az ini-ben végzett módosítások játszanak, tehát tree distance, grass distance, water, view, stb.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Pitterix #6791 üzenetére
Lehet egyszerűbb lesz ha a [webforditas.hu] t használod.
Bár nyelvtanilag totál káosz a fordítás (elég mókás dolgok jönnek ki néha) , de ettől még könnyen össze lehet rakni a lényeget...emellett Jorust is megkíméled a feladattól...kivéve ha neki ez perverz módon örömet okoz :]
Amúgy Jorus, ezek a full modolt oblis képek?
-
válasz
Pitterix #6791 üzenetére
Skrivva elmondta, hogy nem bízik bennem eléggé, ezért nem ad újabb megbízást, míg Ongarnak vagy Dar Jeenek nem adok el 200 arany értékben lopott cuccokat.
Ha Dar Jee-nek nem tudsz eladni lopott motyókat, az két ok miatt lehetséges. Az egyik, hogy még nem érted el a céhben a Bandit rangot. Ha elérted már, de mégsem hajlandó veled üzletelni, akkor azt egy bug okozza, ami néha előjön a játék alapverziójánál (ha nem raktad fel a megfelelő patch-eket). Ienkor javasolt később visszamenni, megvárni, amíg visszatér a Five Clows Lodge-ba, ahol általában lenni szokott.
-
Pitterix
őstag
Skrivva told me that she won't have anothercommission on job for meuttil i sell more stolen property to Ongar or Dar Jee i'llneed about 200 gold worth of stolen goods before she will trust me sufficiently....
Na mármost odamentem ehhez a Dar Jeehez, de semmit se nem tudok csinálni, még a Skrivvanál sem, pedig van lopott cuccom is, amit el kéne mószerolni.....
Remélem jól írtam mindent!katt: Te gané, ennél lejjebb már nem tudtam csúszkát húzni......Még új vagyok ebben a játékstílusban, én stratégián nőttem fel.
Tegnap én is elméláztam a táj gyönyörűségében, marha jól néz ki!Akár még laknék is ott....
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #6789 üzenetére
Igenis mester
Bár még mindig nem egy a véleményünk
Az SR dolog meg... A modik nem így látják. Tény, és benne van, hogy SR bedurcizott, mert ugye bannak köze nincs a dologhoz, de szerintem jogosan azért. Emlékszel a sárga fejű tagra az mp3-as topicjaidban. 100x annyi volt a rovásán, és ehhez képest semmi... Mit lehet tenni. Szívod a fogad
-
katt777
félisten
Hát, azért, mert kevesebb a képpont. + még azért, mert az 512MB pont 1650x1080-as felbontásig elég a VGA-nak a megfelelő sebességhez, afölött már 1GB VRAM ajánlott. Nyilván érted, miért.
100%+ kaméleon!
Ugyan nem látják, mekkora az arcod, de lehet nyugodt szívvel gyakni.
hoffman_: Ügyifogyi.
Warhead jó (nem god módban nem is rövid), CoDWaW vacak, mint az előző rész, Far Cry 2 sehol nincs az 1. részhez, amúgy dögunalom, ráadásul a kinyírt ellenségek lényegében pár perc múlva respawnolnak, és mindig ugyanaz a hentelés két feladat között, ráadásul minél több havert mentesz meg (én hülye mindet), annál többen fognak a végén ellened fordulni, aztán lesheted, hogy oldod meg a problémát.
Ráadásul amíg a te fegyvered könnyű szinten is szanaszét szór közelről, addig az ellenségek 100m-ről is szétlőnek egy shotgunnal(!). FEAR 2 király, de látod, az aztán tényleg rövid, egy szombat du. végignyomhatod. Én a Dark Athena-t várom.
Jorus: Heretic? Az király játék volt! Még a 2. rész is, amely talán az egyetlen küső nézetes akciójáték, amelyet el bírok viselni.
Pitterix: Ott, ahol lejjebb veszed a nehézség-csúszkát!
Amúgy keress egy sziklát, amelyre felugorhatsz, az ellenség meg nem tud, aztán nyilazz le mindenkit. Ez mindig bejön, már ha legalábbis az ember tud ügyesen és nagyokat ugrálni.
Mi ez az SR kigolyózás dolog?
Nincs netem, és már nem is tudok semmiről! Mindenesetre őt ismerve nem a belé kötőknek adott igazat már látatlanban (azért beleolvasgattam a fórumba). Az egyik legsegítőkészebb, legnormálisabb ember volt itt a fórumon. Kár érte. Őt, és minket is.
-
Pitterix
őstag
Futottam én, mint egy őrült! Az volt a szerencsém, volt ott egy domb, amire nem tudtak utánam jönni.De ezek csak rám vadásztak....
Oké, majd visszamegyek az arénába, azt gyepálok 1000rel.
Mondjuk nagy segítség lenne, ha értenék rendesen angolul, mert legalább tudnám mit kell csinálni a küldikben....Ha nem zavarna a csalás, már utánanéztem volna a neten, de ahol egyszer ráakadtam, ott a megoldás is benn van, ahhoz meg nem fűlik a fogam.... -
-
Pitterix
őstag
Gyerekek, melyik városka környékén vannak kisebb szintű ellenfelek?
Mert ahogy barangoltam, egyszerre 3 ellen jött rám: farkas, minó és unikornis....ez azért nekem még kicsit erős volt....
Az a baj, még nem tudom javítani a médzsik cuccaimat és mindig há kell mennem...
Jó lenne ott küzdeni, ahol gyengébbek az ellenek....
Ezeken az íjazásom meg nem is tudom fejleszteni, mert legyaknak, mire lőnék..... -
válasz
hoffman_ #6781 üzenetére
Hmm... eddig még nem. Ez érdekes téma egyébként, több fórumon töltök be moderátori funkciót, és bizony vannak helyzetek, mikor egy-egy forróbb fejű moderátortárssal nem értek egyet, meg is kapja a magáét egy-egy elhamarkodott döntésért, postért, de ezt mindig egymást közt rendezzük, kifelé egységes képet kell mutatni, csak ez soxor úgy néz ki, mintha az egész gárda véleményét tükrözné az adott kolléga tette, szava, írása. Egen... szar ügy.
Akkor ezeket a képeket SR pajtásnak ajánlom, remélem rájuk néz majd!
-
válasz
hoffman_ #6776 üzenetére
Hogy keverecc ien szitukba?
Én is szeretnék már vmi szokatlant, de mindig mindenki ott van, ahol lennie kell, úgy, ahogy lennie kell.
Kis kitérőre megyek nemsokára, lenyomom a Crysis Warhead, Far Cry 2, FEAR 2-t, aztán térden csúszva visszatérek SI lidércnyomásos fái közé. Ja, persze mindezt a vizsgaidőszak sikeres teljesítése után, szal minimum (remélem maximum is) 1 hónap múlva... addig SI-n bolyongok, és menekülök mindenki elöl.
-
hoffman_
nagyúr
A Leyawin-i Caro Ring-es küldit csinálom, és Hlidara Mothril-al kellett beszélnem. Kajtatok utána napokig, hetekig Cyrodil-en, mire egyszer csak banditákba futok, akiket levágva megtalálom szegény nő hulláját... Még szerencs, hogy anno SR mester megmutatta(Mazogánál), hogyan kell életet lehelni a halottakba...
-
Bendőke
tag
válasz
CriticalHit #6769 üzenetére
Na ja, én is szeretnék egyet. Nézegetem időnként a vaterát és a hasonló oldalakat, de mindig csak olyankor van, mikor nincs pénzem (ami sajnos gyakran előfordul az utóbbi időben
)...
-
-
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #6760 üzenetére
Lángoló nyíl meg tűzvarázslat erősen javallott fa ellen. (Hogy hány ilyen faszerű csajszi van a való életben, arról most nem is regélek.
)
A VGA úgy jó, ha halk és hűvös. ATT orvosilag erősen javallt.
HD4870 beállítást találsz a honlaponom profilokkal, amelyeket persze feltétlenül szükséges tesztelni! Megj: a 4870-em 100/200MHz-en, 0.783V-on 30-33°C-os 30% ventivel, bár a Glaciator így kicsit hangos (már a csöndhöz képest, amit 15%-on produkál 37-39°C-os VGA-val), viszont kellemesen hűs az alaplap is (29-32°C). A letölthető profil nem egészen ugyanez, ezt azóta kísérleteztem ki, hogy már nincs netem.
Jorus: Maguk az eszközök nem feltétlenül érnek bármit is, viszont a zárnyitás gyakorlása sosem árt (kivéve pesze 100-as skill felett
). A kép valami ega monitoron készült? Nálam totál pixeles az egész. De ha egyből rávágnám, akkor vsz. élelmosás hiánya a gond. Széles vásznat meg már csináltál eddig is a kedvemért, ha jól rémlik.
hoffman_: Szerintem csoda is lenne a QTP3 és az NE mod SI-n, egyebekről nem is beszélve. De amúgy csak nélkülem is műxik a totyik, csak a videók nem potyognak, mint egykoron.
Bendőke: Tudom javasolni a nehézség-csúszkát, illetve Oscuro Overhaul modját, na, az majd betesz a nehézségnek. Bár kaméleonnal persze az is más. Én azt hanyagolom, hogy más képességek fejlődjenek, kivéve, ha szükséges. Anno pl. kaméleonnal futottam szintidőn belül a NMMP-nél (Nagy Mágikus Metrófúró Pajzs), nem tudom, anélkül meglett volna-e. Talán majd legközelebb kipróbálom, ha lesz időm az új karival befejezni a játékot.
CriticalHit: Jorus annak idején felvásárolta az összeset.
-
hoffman_
nagyúr
Akkor az eddigi képeidre nem emlékeztem kellőképpen. Ugye én is 16:10-ben játszom, és nekem ez volt a standard. Akkor nincs hiányérzetem
katt-ot pedig megpróbáltam kicsit életre hívni, kicsit üreskés a totyik... A képcsokraid ellenére sem tündököl egykori fényében
Az én ígért képeim pedig jönnének, de most nagy-nagy gondjaim akadtak/akadnak a vodafone-nal. 1 hete már, hogy nincs netem. Örülök, hogy PH! fórumot tudok nézni és betölti nagy nehezen. Az elméleti 7,2Mbit/s, azaz ~ 1Mbyte/s helyett van néhány kbyte/s j óesetben... Az egy hét alatt egyszer lódult meg annyira, pár órára csupán, hogy pár youtube-os vidit meg tudtam nézni, és betöltött minden általam lehívott oldalt...
CriticalHit:Ezzel a problémával nem vagy egyedül. Én sem találtam boltban és PH! aprón sem...
-
CriticalHit
addikt
Tud valaki elado Oblivion Game of the Year csomagot? PC-re teljesen eltunt a boltokbol.
-
hoffman_
nagyúr
-
Bendőke
tag
Üdv mindenkinek!
Mostanában kicsit hanyagoltam a topicot, de látom, semmi különös nem történt. Én közben megjártam Norvégiát, igen jó hely, mindenkinek ajánlom. Ha Stavanger környékén jártok, ne hagyjátok ki a Preikestolent, a Hold-vízesést (Månafoss norvég nyelven). Aki igazán szeret túrázni, annak a Kjerag-követ is ajánlom, bár most oda nem tudtunk felmenni a hó miatt.
Nemigen játszottam mostanában, egyszerűen ráuntam, hogy túl erős a karakterem. Részben ezért sem jelentkeztem, meg a változatosság kedvéért közben végigtoltam régi kedvencemet, a Far Cry-t is. Hát, az Oblivion után szánalmasan rövid a játékidő, viszont maga a játék ugyanannyira tetszik, mint régen. Feltettem a két kedvenc modomat is, a Matto3-at és 4-et, de azokkal még idő hiányában alig játszottam.
Lényeg a lényeg, hogy Oblivionban visszatértem a látható lények világába, és úgy tolom (eddig valami 120% chameleon varázs volt rajtam). Nem használom az íjamat, csak ha nagyon muszáj, mert a többi fegyver kezeléséhez nemigen értek, így van esélye az ellenfélnek is... Azt sajnálom egyedül, hogy ilyenkor a vadállatok is megtámadnak, és őket is le kell mészárolnom. Én szeretem a medvéket, a farkasokat, meg a pumákat, szóval nem szívesen teszem.
Nem értem viszont, miért nem lettem vámpír. Elég régen elkaptam a betegséget, az aktív hatások listáján rajta is van a Porphyric Hemophilia, de nincs Sun damage, vagy legalábbis még nem tűnt föl. Meg gondolom Vampirism lenne rajta, ha aktiválódott volna.Hogy hozzászóljak az íjas témához, én a SI-ból beszerzett unenchanted Perfect Amber Bow-t használom. Ha jól rémlik, van belőle még egy, azt alighanem megbűvölöm magamnak, csinálok belőle valami agresszív jószágot. Ebony nyílvesszőket szoktam kilőni vele, illetve egyéb 15-ös támadású nyílvesszőket (a daedra ugyan 16, de amíg ezekből a nem sokkal gyengébbekből van, azokat használom). Van jó néhány durva nyílvesszőm is, de erről volt már szó korábban itt, mint ahogy arról is, hogy nekem is igen nagy bánatom, hogy a nyílvesszőket nem lehet megbűvölni.
-
-
hoffman_
nagyúr
Milyen mérges is lettem.... Mikor először piszkáltam ki, tojáshéjas fenekű rookieként anno, alacsony szinten, hosszú percek árán, és sok lukpick árán... És kacat volt mind... bahhh
Bár lvl 1-en, iknább ilyenekben feszítene az ember, mondjuk Glass-ban, mint Further-ben. Pofásabb
Bár - személyes vélemény - Khajit + Further Armor, az egyik legjobban megkomponált, és legpasszentosabb cucc a játékban, én nagyon szeretem. Ha majd a világ(ok) ura leszek, akkot csak azt fogom hordani, valami finom enchant-al. Addig még picit gyúrok -
DZs
senior tag
A harcos guildekben vannak kiállított fegyverek, vértek. Azokat el lehet lopni?
-
hoffman_
nagyúr
Dehogynem, azok. Változó időtartammal és teherbírással "készülnek" de ha elfogy, egyszerűen csak betolod még egyszer. Alapból nem lesz, tehát vagy csinálsz(ez, hosszú, macerás, magasabb szint, stb...), vagy veszel. De arra figyelj, hogy milyet veszel, mert hiába veszed meg a Beast of Burden-t, ahhoz már Master Alteration kell... Szóval csak okosan
-
Pitterix
őstag
Na tegnap végre én is játszottam. Találkoztam egy olyan faszerű csajszival, az varázsolt medvét, meg minden szart, alig bírtam vele.Érdekes a minót könnyen kinyírtam....
katt:feltettem a 9.3 CAtit és a kártya ventije ment mint állat, ez most azt jelenti, hogy úgy lenne egészséges, vagy jó az, hogy leszedtem a ventit 30%-re és így csak 60fokos....
-
katt777
félisten
Én nem számolok, csak ölök.
Nehéz szinten tolod? Mert én nem szeretem a túlerősizált ellenségeket, szóval nálam a csuszak középen van.
Amúgy meg nem szégyen a könnyűléptű elf varázslovamnak máshoz is érteni (pl. lopás, kovácsolás, stb), szeretem minden elérhetőből maxra fejleszteni a karakteremet. NEhéz páncéllal persze nem vacakolok, meg más szükségtelenebbekkel. -
hoffman_
nagyúr
Én anno találtam, egy Sigil-el sityakot, asszem, Mithril, 105-ös Feather-rel. Nem volt rossz. GF még sosem volt meg
Bár a 700 már most meg van nekem is. Eléggé közép szinten van az Alteration, de használom sokat...DZs:
lvl 3 az még piskóta, lesz sokkal jobb, ne aggódj. Én igazából csalok néha, van egy mod, ami fegyvereket pakol a játékba, és azt egy varázsbatyuból lehet megidézni, amibe korlátlanul lehet pakolni...
Ha nagyon nagy a túra, akkor belerakom azt a 2-3 Warhammer-t, ami rám tesz 200+ kilót, és minden ok, a többi maradhat, 680 kilóba beleférnek. Ezt pedig Feather varázslatokkal érem el, ezeket nagyon sokat használom.
-
Lesz az még jobb is, ne aggódj!
SI-n az a jó, hogy nem mond nekik semmit GF neve, meg fizimiskája, így simán mászkálhatsz Nocturnal maszkjában, ami 200-as feather-t ad. Ehhez jön még vmi combosabb Erő, néhány talizmán, és hipp-hopp, máris közel 700 egységnyi cuccot tudsz magaddal cipelni, csak aztán győzd eladni.
-
válasz
hoffman_ #6753 üzenetére
Eleinte én is úgy voltam vele, de így a 6. karakterrel már az R-t domborítjuk az RPG-ből.
Külön finom dolog ugye, hogy enchantolni is csak oan spelleket tudsz a tárgyakba, fegyverekbe, amiket adott szinten ismersz...
No, hát csak toljad azokat a képeket, mert magamra maradtam a topic díszítgetésével.
Hejj, ha végre végük szakad a vizsgáknak, ismét tudok játszani rendesen!
-
hoffman_
nagyúr
Tisztellek, hogy így játszol. Én nem tudok meglenni a legtöbb skill-ből egy-egy varázslat nélkül, persze ezek többje közepes-magas szintű, szóval próbálok rágyúrni a role-ra, de többnyire csak a playing megy
Tolnám fel a képeket, ma is játszottam, csak szar a netem nagyon, és nem mennének fel. Franc essen belé
De jönnek -
válasz
hoffman_ #6751 üzenetére
Jaja, és amíg Cyrodiil-en, ha kóborolsz max Minotaur Lord-ok, ogre-k, meg mackók jönnek szembe, SI-n meg mindenféle undi és marha erős szörny. De tényleg marha sűrűn vannak.
Mondjuk nyílt terepen elmegyek mellettük sneak-ben, nincs probléma, de egyébként megfigyeltem, hogy ugyanaz a sneak skill szint kevesebbet jelent SI-n, szal simán észrevesznek pár méterről 140+-os sneak-kel, míg Cyrodiil-en akár fel is lökhettem őket anélkül, hogy észrevettek volna.
Ja, én nem fegyverkovács vagyok, hanem egy dunmer varázsló, szal nagyon nem passzolna a karim jelleméhez, ha rozsdás üllőn egyengetné a pici kalapácsokkal a fegyvereket, vérteket. Nem életszerű na. Ezért nem is fejlesztek ien jellegű skill-eket. Mivel csatamágus az ipse, így illusion, alteration, mysticism, restoration spellek nem játszanak, csak conjuration és destruction.
-
válasz
katt777 #6747 üzenetére
Az nagyon kevés, hogy sneak attack bónuszt kapok range fegyóra. 11-et sebez egy átlagos nyílvessző, akkor 3--as szorzóval 33-at, plusz van mondjuk egy GSG-ből származó enchant az íjon, ami ad egy plusz 41-es element sebzést. Ez 74 testvérek közt is. Egy Gnarl Eldernek meg van mondjuk 380 FP-je, szal nem fog tőle meghatódni.
Sneak-em 140 fölötti mindennel együtt, életérzékelés is megvan, elvégre GF volnék. Szal nem az a gond, hogy észrevesznek, vagy nem látom, esetleg nem találom el őket, hanem az, hogy marha erősek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #6748 üzenetére
Én is sokáig használtam Elven Bow-t, ha nagyon magas szinten leszek, és túlzottan erős, akkor szerintem visszatérek rá. A legszebb a játékban. A különböző enchantok meg nem olyan nagy kérdések számomra. Az alap mindig egy 2s-os Soultrap, és emellé 2s 100% Weaknes és a 2s-es Destruction akármi. Többnyire Shock, azt szeretik legkevésbé a Creature-ök. Ez már elég erős, de még nem annyira sok, hogy 5 lövés után kimerüljön egy 1600-os lélek. Azt hiszem 32 menetre elég.
Nekem ugye macsekom van, természetéből adódóan kevesebbet kardol, mint íjal, de azért az Umbra ott van, meg a tolvaj/gyilkos cumó mellett ott lapul egy teljes Ebony Armor, ha esetleg puccos helyekre kellene menni. A feka Redguardomnak mondjuk jobban állt.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #6744 üzenetére
Én elf íjat használok, begyűjtöttem már jó párat, különböző varázslatokkal, aztán majd csinálok talán ebből is multisebzőt. EGyébként az nagy gáz, hogy nyilakat nem lehet enchantolni, de hát amikor 3-féle 15-20%-os sebzést okoz egy íj egyetlen lövésből, kb. 10-15% egészség-elszívással, akkor az ember egyetlen ócska vasnyilat is pazarlásnak érez.
Draemora cuccok nehezek, az én elfem meg gyors, de nem nagy a teherbírása (arra ott a sárkánya).
Ja, a képek nem rosszak. Engem kimondottan a Shivering szigetekre emlékeztetnek.(Tényleg, ott hol van ez a ruhadarab?
)
-
katt777
félisten
Nem értem. Felveszem a 105%-os "védőfelszerelésemet", és a leggonoszabb ellenséget is anélkül gyakom le a halál völgyének mélyén, hogy egyáltalán észrevenné, honnan csapott le rá a végzet.
Egyébként anélkül is frankón lehet végezni mindenkivel, csak lopakodni kell, és lesből támadni (3X sebzés íjjal, 6X karddal, de az kockázatosabb), és ha túl is éli, még 1-2 nyíl, és vége, mire megközelítene. Még jobb egy nagy távolságú életérzékelő varázs, és már olyan messziről lenyilazok mindenkit, hogy csak nézegetnek, mi történt, mert engem nem látnak.
Amúgy direkt nem láthatatlanban mentem SI-ra, hogy fejlesszem a karakteremet.
Mire föl a kovács? Én spec. minden cuccot, még a mágikusakat is meg tudom javítani.
Nálam nem nagyon esett SI-on, vagy csak nem láttam a sok barlangban...Képzeljétek, most, hogy a következő 3 hónapra vettem egy HD4650-et, 1 hét alatt megjött a csere-4870! Hát, Murphy törvényeire tényleg lehet alapozni!
-
hoffman_
nagyúr
Egyezik az ízlésünk... Én is Ebony Bow-t használok, és Elven Arrow-val van megspékelve. Szép képek
Ha akad végre időm kockulni is, akkor feldobok pár képet, azért szépen sunyiban szaporodnak itt is.mod:
Látom SI-re már kevés a nem Dremora technology... szégyelld Magad!
Ezek is nagyon szép képek. Megy ez Neked, igen-igen jól
-
El vagyok én itt egyedül.
Képriport és jelentés a Szigetekről.
Vendégmarasztaló hely ez a Dementia... mocsarak, lápok, tiszta Dagobah
Gondolom egy hős grummite emlékére készült az installáció
Deepwallow a ködben
Beindult a rezonátor
Crucible sem tűnik bizalomgerjesztőnek, de egy profi henternek ez nem szempont
A közeli háztetők kiváló gyilokjárók az arra hivatottaknak
A palota szerencsére sokkal inkább hasonlít Bliss-re, mint Crucible-re
Végre egy kovácsműhely
Amber berakásos ablakok
Sunset
Árnyékból árnyékba
Innen elég messze esik az Anvil-e házikóm
-
Mondjuk azért jóval nehezebb SI-n kalandozni - azonos nehézségi szint mellett nyilván - mint Cyrodiil-en. Most végeztem egy barlanggal, szám szerint 29 gnarl-t végeztem ki, mindegyikbe minyimum 3 nyílvessző kell, néha egy-egy Wizard's Fury-val megtámogatva. Kénytelen leszek felkeresni a fővárosban valami kovácsembert, mert lassan mindenem a végét járja, páncél, fegyverek, szal totál legatyásodtam. Meg úgy egyáltalán, Dementia ködös, mocsaras földjei az állandó esővel nem tesznek jót a lelkivilágomnak.
-
Basszus, amióta a szigeteken vagyok, szakad az eső... szép kis nyaralás.
-
DZs
senior tag
A varázs nyilakat én készítem vagy kereskedőnél lehet kapni?
-
katt777
félisten
Nekem meg csüt. estig nem lesz netem megint, szóval én tuti nem kapok.
A 4650 viszont elég szépen visz mindent. Lehet, megnézem majd az Obliviont is, bár erre is igaz, hogy a többi 4xxx kártyához hasonlóan DX10-ben izmos inkább, DX9-ben kevésbé (lásd 3870X2 vs. 4870 cikkem). Majd írok erről is.
Kéne modolnod a játékot, sztem még jól jöhet: készítesz egy várost, tele oktatókkal, és a különböző házakba szépen beteszed a tananyagot könyvecskékben. Játszol és tanulsz egyszerre, miközben mind2 karaktered fejlődik.
Sztem sok lusta tanulót lehetne így okítani.
Oktatási miniszternek kéne mennem...
-
-
Pitterix
őstag
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #6725 üzenetére
36 hónap garom van a 4870-re. Most a 3 hónapos cserekártya van garban, mert a felpörgés után leállt a hűtője, miközben amúgy ráleheléstől is pörög (és semmi bios mod, meg egyéb nyalánkság, éppen az előző meghibásodása miatt, noha annál is visszaigazolta a gyár, hogy nem a hűtésszabályozás volt a hiba oka). Még 3 évig nem lesz gondom VGA-ra, asszem, ha az ATI így folytatja. Most attól vagyok boldog, hogy 22k-ért vehettem egy 4650-et, mert még cserekártyát sem kaptam. Kérdés, 3-adjára jó 4870-et kapok-e végre.
Ha nem, akkor jól fog még jönni a tartalék, főleg, ha megint hónapokig tart a gar.
DX11-nél egyre nagyobb esélyes lesz az nV, addig nem éri meg, mert a DX11 a 10.1-es VGA-kon csak hiányos lesz, de a 10.0-sokon még lassabb is.
Egyébként a 4650 DX10.1-ben alig butítva vitte a CS-t (befejeztem végre), amin magam is meglepődtem, mert tesztek szerint a 3870 sebességének felét, a 4870-ének meg kb. 35%-át tudja. Oblivion nincs fent, de az tuti nem menne fullban! -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #6724 üzenetére
Nem lehet, hogy Te nyomod túl gyengén a Clear Sky-t?!
Mostanában én sem voltam......
Még egyenlőre ülni sem tudok sokat a műtétem miatt, na meg mivel nincs tápom......
Jövő héten már talán lesz gépem végre, bár ki tudja......Azt ne mond nekem, hogy ennyire csalódtál már a 4870-ben!
Csak nem áttérsz dzsíforszra??!!!! -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #6723 üzenetére
Mert nem tetszett Racecamnek, hogy csúnyákat írtam a Sony-ról. Mintha én tehetnék róla...
De finomítottam rajta, holnaptól talán már kint lesz. Ha nem, akkor majd megint finomítok, de nem tudom, miért nekem kell finomkodnom, amikor más gyárt szart.
Á, az ASUS TOP nagyon tetszik, 950/4600MHz, 1.4V-on, kíváncsi vagyok, mennyire melegszik... 150°C?
De ha így eladják, jó alkatrészeknek kell lenniük rajta. Csak sajna még nem beszerezhető, ill. el kéne adni a 4870-et. Egyébiránt elkezdett visszalassulni a ventije, nem tudom, mi a franc baja lehet. De most már legalább elviselhető a hangja.
Nekem már semmi nem tetszik. Clear Sky-t szórtam ki most, hogy trainer nélkül nem lehet megcsinálni az utolsó szintet. 2 bekapott golyótól meghalok, az ellenségekbe meg 2 sorozat kell, mindezt újonc szinten! Ráadásul az utolsó pár szinten nincs javító, így minden fegyver folyton besül (pedig weight-cheat-tel jöttem el eddig is). Persze a programozó faszagyerekek biztos végignyomták god-módban, aztán röhögnek a markukban, hogy jól megszívatták a vásárlókat a pénzükért. Ma már ez van. Ha jót akarok játszani, felteszek valami régi gamát.
Nem nagyon pörög a topic, nem? Mi van veletek nélkülem?
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #6719 üzenetére
Nem tudom megnyitni az oldalt, amit linkeltél.........
Különben a tápom rizikós dolog lett, mert állítólag szétszedtem, sérült rajt a matrica, mait tavaly raktak rá szervizben....csak az a baj, hogy hozzá sem nyúltam.......
Most várok, hogy mi lesz, adnak egy árajánlatot, hogy mennyiért csinálnák meg, ha túl sok, kéne vennem egy újat, de milyent?! Gondolkodtam ugyanilyenen, mert végül is jó volt amíg jó volt, nincs semmi hangja sem...de nemtom mi legyen....
Sajnállak, hogy szarakodnak az ATI-id! Vegyél új 4890et!
Nekem most csak addig van netem, meg gépem, míg öcsém nincs itthon....Már nagyon Obliznék is! Nekikezdtem a Red Alert 3-nak de meglepő módon nem nagyon tetszik.....
Na mindegy, majd lesz valami.....
További kellemes estét mindenkinek!!! -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #6721 üzenetére
Micsoda asszociáció kérem
Nekem is csak a világ miatt kell. Nameg Morrowind az Morrowind. Obli is lesz, amint úgy lesz zseton. Abból beszerzek egy GotY-t. Tény, hogy továbbra sem arról fogok játszani...
Amúgy épp most spanoltam le Armand-dal, és megvicceltem Hieronimus-t, lenyúltam a kardját és a kulcsait
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #6720 üzenetére
Nekem eredeti Morrowindem van. Úgy sem tetszik a hülye rpg-s harcrendszere. Tudod, 5x hagytam már abba, amikor hiába kaszaboltam valakit vagy valamit, és az istennek sem sebződött. Persze ezek után megértem, amikor az anyósát szamurájkarddal lefejező vő azzal védekezik a bíróságon, hogy "nem gondoltam, hogy meghal"...
Hát ki gondolná?
-
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #6718 üzenetére
Nekem legalább gépem van (kop-kop). Valamiért 3 napja csak min. 80%-on pörög a VGA-m ventije (szal kissé zajos, de hűt, mint a Zállat, 36-39°C-os a kari). Nem nyúltam semmihez, nem állítottam semmit el rajta, de garba vinni félek... Kezd tele lenni a tököm az ATI-val.
Azért lásd be, te szerencsésebb vagy a tápjaiddal, mint én a VGA-immal...Az első 1 hónapot bírt ki, ez 3 után kezd el szarakodni.
04.17. reggeltől itt van neked egy jó médialejátszó. Ill. /sze csak a leírása.
Fallout 3-at töröltem, iszonyat unalmas és élethűtlen még modokkal is.
Clear Sky-jal küzdök, ehhez csak weight-trainer kell, és élvezhető (pár szívatást leszámítva - és ezt már könnyű szinten). Nem értem, miért nem lehet manapság egy élvezhető, normális játékot készíteni, ahol nem az a nehézség, hogy 5x kell fejbe lőni valakit, a godmódos balfasz programozókat verje fejbe a jóisten az aranylemezzel pás 1000x). Bioshock óta semmi, max. a FEAR 2, de hát az mégsem "új" játék.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #6647 üzenetére
A flac ingyenes veszteségmentes formátum. A SONY egy kupac szar (lásd cikkem), a flacot sem játssza le. Ellenben az ahelyett vett Sandisk iRiverem király, ha otthon leszek, majd feltöltöm a cikket. Ja, és az tudja a flac-ot is. Easy CD-DA Extractor-t használj, az mindenféle audiofájl-t tud mindenféle beállításokkal mindenféle formátumba konvertálni.
A nyuszi adott egy kis kölcsön-netet.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!Igényes zenemániás nem hallgat veszteségesen tömörített hangfájlokat.
-
Ma szentem végre befejezem a Harcos céhes küldetéseket, és akkor megvolt mind. Marad a főküldi, de azt majd csak SI után kezdem el. Szal most egy kis kóborlás, tanulás jön majd, fosztogatás, néhány daedra küldi, hogy ne jöjjek ki a formából.
22. szinten vagyok, lassan minden major skillem expert vagy Master. Minorokkal nem foglalkozom, mivel nem ért hozzájuk a karakterem, csak azért meg nem fogok alterationt, meg illusiont nyomni, hogy attrib pontokat kapjak. Nem életszerű na.
Hmm... jó lesz végre megint SI-n bolyongani!
Minyimum 40 játékórát szándéxom eltölteni Sheogorath földjén, így szép kerek 100 órás karival kezdem el nyomni, 35. szint környékén az obli kapukat. Hejj, az már izgalmas task lesz.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6713 üzenetére
Nagyon deglünk, de én remélem - inkább - hogy mindenki játszik
Lassan egy hete nem játszottam, engem megbolondít ez az idő, tojok én mindenre és mindenkire, csak meleg legyen, és kint legyek.
Oblivion powaaa, de azért menjetek napocskára inkább. Ez megvár télen is
-
SystemRoot
őstag
befejeztem thief-eket, most kezdtem a DB-t. Közben sorra gyilkolom meg a mythic dawnos álcázott ügynököket akik túlélték a háborút.
már csak egy van hátra.
-
SystemRoot
őstag
válasz
KilgoreTrout #6712 üzenetére
a natural weather nekem is anno elromlott párszor, nálam deactivate/activate megoldotta, mostanság pedig nem jelentkezi a probléma valamiért.
hoffman: +25 luck+personality. MQ végén van.
-
KilgoreTrout
senior tag
Üdv! Midas Magic-et használ valamelyikőtök? Nekem valamiért furcsán működik (bizonyos spellek egyszer működnek máskor nem, pl transmute-tal eddig egyszer sikerült arannyá változtatnom holttestet meg még élőt aranyszoborrá változtatni, azóta nem csinál semmit, csak egy sárga fényes gömb jelenik meg ott, ahova castoltam) Lehet, hogy az obse scriptjei nem tudnak olyan gyorsan lefutni és egyszerűen kimarad pár sor, ha nagyon le van terhelve a gép?
Illetve valamitől elromlott a natural weather plugin. Beszélgetés közben hirtelen átvált az időjárás esőre vagy havazásra. Deactivate/activate nem segített. Valami ötlet? -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6710 üzenetére
Meddig is? Nem rémlik az a cumó. Nem tudom mikor és mit csinál
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6708 üzenetére
Kicsit megváltozott a programjaim sora, szóval mégis csak akad idő Oblizni
hip-hip hurrá! És egy hét múlva szünetem is lesz.
Van rajtam valami überkirály Luck encsant
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6706 üzenetére
Ott kaptam kosarat
Ha van kedved nézz át a totyikba, amit linkeltem. De szigorúan semmi komolyság. Sőt, ilyen marhák, nem sokan vannak. Lassan kezdődik az ökör nap is...
Ilyet nem sűrűn látsz, tanulmányozd kicsit, most épp aktív -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6704 üzenetére
Nem végleges, no para
Csak a kyrabaybee topicba lettem invitálva, gondoltam beszállok hozzájuk én is
Elég aktív... 8 nap alatt 1700 hsz
Mondjuk már váltottam volna, csak a modik leszólták a kiszemelt avataromat, szóval most keresem a megfelelőt
-
hoffman_
nagyúr
Most végeztem vele, megint nem láttam a blökit
Pedig járogattam ki-be egész nap...
-
Bendőke
tag
válasz
SystemRoot #6699 üzenetére
Én sem találkoztam még vele, pedig ma reggel direkt megnéztem. Lehet, hogy meghalt, mikor megtámadták a kastélyt. Majd egyszer visszateszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest