Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katt777 #4699 üzenetére
Faelianra gondolsz?
SPOLIER ON!
Szal, Ocheeva azt tanácsolja, amikor odaadja a küldetést, hogy a kollégáidtól érdeklődj Faelian holléte felől. (Értsd: DB-s páncélban rohangáló ürgéktől és csajoktól.) De beszélhetsz bármeik IC-s Elffel is, a lényeg, hogy csipázzanak (50+-os diszpozíció), és elköpik, hogy a Tiber Septim Hotelben szokott lenni a gyilkolandó ürge. Ott nem találod meg, de ott a csaja, felnyomod neki a diszpozíciójátés elköpi, hogy hol van az ipse. Odamész, nyakon vágod, kiheréled, lefejezed, ahogy tetszik, lényeg, hogy indoor killing legyen.
SPOILER OFF!
Mit mond, miért nem tudod felvenni?
-
katt777
félisten
'zki! Sehol nem találom ezt a Faenlint, vagy hogy híjják, le kéne gyilkolni IC-ben. Kereskedő negyedben jelzi, de ott eltűnik a nyíl, és hiába kérdezgetek körbe, nincs ilyen lehetőség.
A másik bibi: Nem tudom felvenni a DB-s rucit.Miért?
Idéztem magamra fegyvert és pajzsot előző nap, de eddig nem volt ilyen bibi, és nem mágikus cuccot tudok.
Mérgemben kirámoltam Rindirt, legyaktam a banditákat a csatornában, közben szereztem jó cuccokat, köztük egy franyó tünde mellvértet. 13kg, és 7-es a védelme, a döbbi cuccom még mithrill. Viszont ebben jóval zajosabb vagyok, mint a DB-s cuccban, amit meg nem tudok felvenni!!! -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4692 üzenetére
Persze, hogy mászkálok, még ha uncsi is, bár most úgy futottam el Cheydinhalba Chorrolból, hogy ha gáz volt, idéztem egy koboldot, és rohantam tovább. Majdnem meghaltam egy oroszlántól, amelybe beleküldtem vagy 10 nyilat, és alig sebződött, nem értem, ez mitől van. Egyszer ilyen, másszor meg normálisan lehet harcolni. Természetben futkosás közben meg néha olyat csinál, hogy talajt vesztek, és csak föl-le ugrálok, ahogy megyek előre, amíg végre talajt nem fog megint.
Kínlódom a szar ATI driverekkel is. XG minimális VGA tuninggal is kidobál, DNA meg alapból, most éppen a régebbi drivereket töltöm lefele.
Csináltam egy lélekcsapdás kardot, de elcsesztem, mert strike-ra tettem, és minden sebzésnél aktiválódik, így secperc lemerül, gyorsan eladom, mihelyst visszaértem Chdh-ba, a DB-s cicamica a legjobb kereskedő egész Cyrodiil-ben.Már 79%-on adom el neki a cuccokat. Az mondjuk mulatságos, amikor közli, milyen jó üzletet csinál, mert 5x áron adja tovább.
Hát, ennek egy kicsit bug íze van, mert annyiért tuti nem passzolja el a cuccot.
A régi karimmal csak lvl40 fölött, de most már lvl15-ön is beszólogatnak úton-útfélen, hogy érzik rajtam a miszticizmust, az átváltoztatás képességét, asszem még az akrobatikát is "látják", és a többit, meg tanulnának tőlem, de azt nem lehet. Pedig tök jó lenne, ha jó pénzért én is oktathatnék. Ez kimaradt a játékból. -
hoffman_
nagyúr
Jorus!! Ezt csak neked!!!
(nahjó, a többiek is megnézhetik
)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4690 üzenetére
Végső soron lehet, hogy az Obli könyvtárral jobban jövök majd ki
Amúgy gondolom(a hsz-id alapján), hogy nem FastTravel-olsz, hanem érdemben játszol...
Amennyiben igen, respect, mert az nagyon komoly meló, a játék legtökölősebb része. Nem is a távok miatt, hanem mert úton-útfélen belefutok valamibe, vagy valakibeA szintlépésekre meg tojok magasról. Sosem megy úgy, ahogy szeretném. Ezért is kukáztam az új kari(ai)m. A mostani veterán, pedig szintén nincs kimaxolva, de pont azon a szinten van, amikor a játék még nehéz, és van hovafejleszteni, de már képes mindenre, ami lehetséges. Innen már csak a "God-szindróma" 100-as, vagy afölötti Skill-ekkel, és Attribute-okkal...
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4689 üzenetére
Dehogy fogok rákapni az ízére! Folyton ezt csináltam már az előző karival is, aztán éppen ezért nem tettem fő képességekhez, mert hogy úgyis felnyomom majd, csak paffra lestem, hogy 25 alatt nem tudom használni, mert erről az apróságról megfeledkeztem. De ez most már a múlté, közben bevásároltam pár megfelelő varázst is (daedrák még nincsenek). Target-es lélekcsapdát kéne még beszereznem, mert a touch-os eléggé önveszélyes.
Chorrol pajzsa nálam lvl9 maradt anno QAL-rel is.
Igazán ésszerű az lenne, ha minden szintnél sikerülne mindent +5-ös lehetőségre tenni, de ez úgysem jön össze, mert közben mást is csinálsz, és eléred a szint határát, utána meg már hiába van vagy 10 szintlépési lehetőséged összegyűjtve. Nekem is van még a 6 után pár, és még nem raboltam barlangokat, és alig pár városban jártam küldetéseket csinálni.
Ja, Chorrolban nincsen elrabolva a gyíklány.Régen el volt.
Vagy majd jöjjek vissza ezért? Persze a részeges faszi miatt úgyis Chdh-ba kell mennem (megint), akkor már leadom a gyilok-küldit, csak azzal még meg kell várnom a holnap reggelt, addig beszerzem Eranának (vagy Teseusnak) a könyvet, szóval azért figyelek a lehető legtöbb küldi teljesítésére is. Azt azért kétlem, hogy megint felmennék +15-20-ra, de most nem is ez a lényeg.
Olvasd az Oblivion-könyvtárat, és írj esszét a játékról.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4688 üzenetére
Ezek elég jó értékek lvl9en, így kell úgy játszani, hogy nem bele a világba, élvezni, de ésszerűen fejlődve is. Mondom ezt így látatlanban
A pajzs? Háát az tudtommal fullos cumó és ennél fogva lvl35ig bizony fel lehet tolni...
A Conjuration ízére majd rákapsz. Nem holmi szaros késeket meg kalapácsokat fogsz idézni...
Mikor betolsz a cave-ben egy daedra pókot és nézed, hogy zúzza le a macikat meg az ogrékat, tégem meg észre sem vesznek, nagyon poén
Személyes kedvencem a Daedroth, bár vele ketten küzdünk, ő(k....) kellemes segítő(k)Az a kár, hogy az SI-n beszerzett lényeket nem lehet Cyrodilban használni. Hogy fordítva hogy működik, nem emléxem. Nem tudom hogy próbáltam-e, és amióta Sheogorath eltávozott közülünk, otthagytam a Reszkető Szigeteket
szerk.:fuck! utálom ezt a topic-ot(nem igaz), mert ha írok, mindig kedvem támad Oblizni.. és nincs rá időm(
), olvasnom kéne egy csomót, aztán esszét írnom. ehelyett egy vacak dobozt(pardon, lapot) bámulok és kattogok
(
)
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4687 üzenetére
Add ki Fucking Weather Mod néven.
Spec. lekapcsolhatnád az éppen aktuálisat. Mellesleg a következő hajnalban megint gyönyörű, napfényes időm lett, szép minden. És még szerencsém is van:
Eddig ugye a Bruma - IC - Cheydinhal háromszögben jártam csak a DB küldik miatt, ill. tettem egy kitérőt Bravilba a lopóscéh miatt, de oda még nem tértem vissza, amíg nem vezet oda más. Most DB elküldtek Chorrolba, hát, mit találok: hárítás és megidézés oktatókat!
Reggeltől kora délutánig felfejlesztettem magam a 9.-ről a 15. szintre.
Most használható a megidézésem végre (25), és ahogy magam ismerem, ez gyorsan fog fejlődni, a hárítás meg 49 lett (ez is mellékképesség), szóval 1-2 harc, és már támadok is a hárítással. Vettem fejsze idézést, hogy ne kelljen a harmatgyönge elf csajszival 50kg-os fejszéket suhogtatni, szóval lassan az is elindul 6-ról fölfelé, mert kard már 50 fölött van, meg sztem az íjászat is mintha meglenne. Na szóval, jó kis kitérő volt ez. +2 szint, aztán a többi küldi között nekiállok kapukat csukogatni, hogy ne legyen uncsi a játék. Egész jó így újrajátszani, némileg kiokosodva. Igaz, most napi 1 küldivel állok, nincs 15+ előnyöm, viszont szépen fejlesztem a karaktert. Sztem nem rossz pár mágikus képesség már 85-90-en 9. szinten, persze, most a zaklatott 1 órás alvások miatt már 15.-en. Meg amúgy is elég szépen fejlődnek a tulajdonságaim, bár csak párszor sikerült +5 pontokat tennem, és volt, hogy csak 2 pontos lehetőségeim voltak.
Na de végre játszom, nem csak tesztelgetek, meg cikkeket írok.
15. szinten már a Chorroli pajzs is teljes értékű? (Azért még nem mentem a grófhoz, de most már kialudtam magam.) Mindegy, QAL fent van. -
katt777
félisten
Akkor az EPU-m zakkant meg, mert újrakalibrálás után nekem is full OK.
Amúgy visszaloptam az akaviri nyakéket a brumai grófnőtől, és ellejmoltam az aranyát egy lovas őrszemtől.
Még valami: untam az akadozást, és lekapcsoltam a HDR+kényszerítést, játékból alkalmaztam az élelmosást és a Bloom-ot. És most csodaszép minden, tagyogó a napsütés, nem mint anno, talán az XtremeG driver (vagy csak a 8.8) miatt. ATI-sok megnézhetnék ezt. Natural Weather azért be tudja szürkíteni az időt.Asszem megnézem AW moddal, ha ez így marad, csak sütne ki már a nap, hogy lássam!
-
katt777
félisten
Ja, tényleg! Csak ott még nem tartok a 9. szintű karakterrel, ráadásul touch-os lélekcsapda varázslatot vettem oda nem figyeltemben jó pénzért!
Az íjad majdnem olyan jó, mint az én multifunkci daedra íjam (ill. a régi, vinyóval veszett karakteremé). Az is hasonlovat tudott, csak még egészség sebzés is volt benne.
Na, ezt még megmérgezi az ember, aztán pazarolja az energiát.
Sokk: Palpatine villája.
Mert mégsem az én villám, ugye...
Nézted, hogyan harcol a sárkány? Sajna lemaradt a hang a hülye TV-tuner miatt, mert elfelejtettem visszatenni, az meg mindig lekapcsolja.
Továbbiak:
Út Pale Pass-ból Brumába (ha valaki nem találná, visszakövetheti)
CliffhangerMég töltődnek!
-
válasz
katt777 #4677 üzenetére
Amikor csinákolsz enchantolt motyót lélekkővel, (megfigyelted, hogy a játékban 'incsönt'-nek ejtik?
) akkor elnevezheted, ugyanúgy, mint a sigil köves cuccokat, spelleket, potionokat, stb. Más kérdés, hogy csak azokat szoktam elnevezni, amiket tartós, saját használatra készítek. A kedvencem az íjam a Zadrack's Superior Bow, ami Daedric Bow-ból Grand-dal töltött GSG-vel készült, 20 pont tűzsebzés 2 mp-ig, 20 pont fagysebzés, 20 pont sokk sebzés. (Sokk, erre ki kéne vmi találni, elég gányul hangzik.
)
-
katt777
félisten
A program alaposan igénybe veszi monitorvezérlőnket, sajnálatos viszont, hogy képtelen 1 magnál többet kihasználni processzorunkból, így még egy erősebb processzorral is könnyen CPU-limitesek lehetünk, mint azt az alábbi ábra mutatja.
Lényegében az általunk használt felbontás és összetettség függvényében komoly szükségünk lehet CPU-tuningra!
-
katt777
félisten
És hogy írta a nevedre a cuccot? Már tökre nem emléxem, hogy ez automatikus-e, mert a mostani karakterrel mindig valami más cuccot használok, /pill a DB-osat.
Az alábbi hsz érdemes lehet 1. hsz-ba? Talán így érthetőbb, hogy miért nincs drasztikus gyorsulás komolyabb VGA-kkal is.
-
-
katt777
félisten
Kösz.
Remélem, a Pale Pass is jó lesz, erősen hullik a hó.
Érdekes, én is egyből kiszúrtam, hogy most szépek az élek. Persze, itt nincsen háztető...nem mintha ez bármit jelentene.
Nálam Kvatchban volt, hogy a daedrapók a falban volt, és onnan potyogtatta a piciket, és csak akkor tudtam megsebezni, ha valamelyik lába éppen kilógott.De akkor te nagy falba vágtad a fejszédet.
-
-
katt777
félisten
Akkor amíg följebb ébredsz, töltődnek a következők.
Út Brumába
Út Brumába BC mod
Bruma ködben
Bruma ködben BC modMost jutottam át Pale Pass-ba, innen majd filmezek. Amit nem értek: mitől lett hirtelen barom erős minden ellenség a farkastól a medvén át a trollokig, amikor sem szintet nem léptem, sem a csúszkát nem babráltam. De csak győzöm mérgezni a fegyvereimet, meg folyamatosan gyógyítgatni magam. Lehet, hogy attól is erősebbek, ha csak pár képességem jó? Mert misztika, átváltoztatás 70 fölött van, íj és penge viszont csak 40 felett jár.
-
katt777
félisten
Erről vélemény?
-
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4659 üzenetére
Most hirtelen nem t'om, de ha jól rémlik, tuning is van benne. Vissza kéne keresni, de már 8 karral nyúl utánam az ágy, ideje szintet lépnem.
Igen, van AVIVO-d, és az nagyon jó. Inkább a Fraps-szel gyakorolj sztem.
Fogadok, hogy pl. Doom 3 motoros játékokkal nem hajtotta volna ki PH tesztben sem, nálam még 3.8GHz-en is procilimit volt. Nyilván amúgy úgy válogatták a játékokat, hogy a prekoncepciót igazolják (a "napjaink leggyakoribb játékai" maszlag mögé bújva olyanokkal, amelyekre igényes gamer jobbára csak legyint), ált. minden teszt úgy készül. Ezért szeretem a saját tesztjeimet.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4658 üzenetére
És neki milyen prockója van? Amúgy a PH! tesztben egy 3ghz körüli c2d legalább 90-95%-osan kihajtotta ezt a kártyát. És tegyük hozzá, hogy ultra beállításon, magas felbontáson játszom. És tegyük hozzá, hogy a gts jobban vitte. Szóval driver
A dejavu miatt bocsi, nem olvastam vissza... De thx. Ezt az AVIVO-t vagy mit majd megnézem, elvégre nekem is van...
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4657 üzenetére
Köszi! Leginkább én is az 5x megszakadó és csigalassúságú feltöltéssel kínlódok, de addig tobzódom a topicokban.
Olyan déja vu érzésem van...
Szóval +1x:
Fraps-et használok, auto hangeszköz-érzékeléssel. 4GB-ra tördeli a fájlokat, de olyan hosszúakat nem szoktam csinálni, meg mostanában azt találta ki, hogy lefagy az egész gépem a 2. fájlnál, pedig tegnap még jó volt. Aztán ATI AVIVO-val pár perc alatt DivX-be kódolom az egészet, és már kész is. 1280x800-ban veszek fel, ezt 640x400-ba kódolja az AVIVO, de sztem így is elég jó. Szóval kb. 10-15 p alatt kész egy ilyen kis filmecske.
Más kódoló progival lehet nagyobb felbontással is, de akkor nagyobb a méret, és rosszabb a minőség. 1680-ban elég szaggatott lenne a videó a szerény kis 3870-emmel.Ne a kártyát szidd, hanem a lassú procidat a kevés cache-sel. A 3870-em csak városban és 1680-ban esik 20FPS alá.
De neked még mindig jobb, mint azoknak, akik 4200+ mellé vettek 4850-et, aztán keményen verik az 6000+ 1950XT kombóm 3D eredményeit.
Az ATI-t ismerve persze driver-hiba is lehet, de tudtommal Skizz-nek nagyon szépen szaladt a 4850-nel fullosan, modokkal. -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4655 üzenetére
Enyém nagyon tuti darab, tud ilyet is
Amúgy csináltam pár képet, de nincs időm feltölteni őket...(lusta vagyok...) És egyébként is. Fáj a szívem. Ma jáccottam egy kicsit, és megint nagyon csúnyán elkapott a fíling. Jól feltekertem a hifit, és ez is rátett egy lapáttal. Nameg gyönyörű is volt. Csak ugye kb nincs időm játszani
Meg ez a buzi kártya is leesik(gyakran!) ilyen 20fps-ekre...Néztem a vidiket, nagyon jók. Én is csinálnék, de frap-szal brutális a méret(1perc~1giga) és nincs hang se. Mit használsz? Vagy ha fraps-et, akkor hogyan?
-
katt777
félisten
Na, már 4x ledobott a szarver, majd még próbálkozom a feltöltéssel. Úgyis észreveszitek, ha rákattintotok a képre.
-
katt777
félisten
Na, leöltem a kalózt, de nem volt 1szerű, aztán megjelent 2 dinka, azokkal is küzdeni kellett, aztán lementem a raktérbe, ott is volt 2 extrém erős kalóz. Mindez azok után, hogy a játék elején már könnyedén levágtam őket. Roppant érdekes.
Más: Délről Chdh felé haladtomban leestem a térképről, egy futballpályányi felület hiányzott a talajból. Nem t'om mé', újraindítva a játékot szerencsére már nem volt ott. Talán elvarázsoltam. Egyébként észrevettem, hogy eltűnik körülöttem, és a rákok körül is a víz, ha valamelyik varázst használom, asszem a világítást.
Amúgy itt egy esős, borongós reggel Cheydinhalból, ha feltöltődött (elméletileg hsz idő + 9-15p):
hoffman_: De beszélgetsz a tököddel? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4653 üzenetére
Azt hittem, kártyáztál...
Most ami bosszant, az a Warmonger hihetetlen csalása az nV-nak. Többi a 3870 topicban.
Nézted a videókat?Jorus: Mi újság az élelmosással? Megoldható nV-n is az ATI-s minőség? Csak mert (főleg PhysX miatt) gondolkodom 260GTX-ben is csereügyileg, ha majd.
-
katt777
félisten
De hát, vazze, szépen felment, hiba nélkül! Most megint min. fél óra, mire felcsorog. Vagy lenyúlta a CIA?
Már ilyen sokat? Basszus, nézem, tényleg, pedig DivX-be van kódolva minden. De olyan szar minőséget nem akarok, mint a jútyúbos filmek.
Amúgy, mint láthatod, gyűjtöm a játékosokat! -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4648 üzenetére
Hát, a proci-limitnek is lehet örülni eszerint.
38xx karikhoz 6 hónap múltán jött használható driver, szóval légy türelmes.Más játékokban (GTRE) is vacakol információim szerint. Visz mindent még kényszarított módban is, de egyszer-egyszer beakad. Miaz, hogy az Obli "ulta nem"?
Tettem egy éjszakai sétát IC körül:
(még töltődik, de ez a linkje)
Jut eszembe: 2. feladatnak azt kaptam DB-ban, hogy lopakodjak a hajóra a kikötőben (valami dobozba rejtve), és öljem meg a kalózkapitányt. De hogyan lopakodjak be, amikor a játék elején rutinból levágtam minden arra járó kalózt? És ha megöltem a kapitányt is? Vagy azt nem lehet előre? Még nem tudom, mert most a szép kis éjszakai, holdakvilágos sétát töltögetem felfele.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4647 üzenetére
Hát ebben igazad lehet.(csak azért hagyom rád,mert azt monnya közmóndás
)
Amúgy jó ez a 4850. De.... Vagy a driver nem a tuti, vagy valami. Közel sem hozza, amit vártam. Ez a 9800GTX+ amivel kb egy szinten van, nem tudom milyen, de elég hihetetlen, hogy így alázza ez a kari. Meg úgy elég sok dolog hihetetlen.
TDU mondjuk átlag 30ról átlag 45-50re ugrott. HDR nélkül 60-70re. Crysis is reális. De Obli? Nah az nem. Ulta nemNameg a hibák. Crysis 1x már totál meghalt tőle. Képmetszetek és átlátszó-összeolvadt táj... Kuka... Obli lag... TDU-ban meg azért tudom ilyen jól a HDR nélküli fps-t, mert HDR-rel rendszeresen meghülyül. Ultra világos lesz. Alig látom mi, mi. Túlspilázza az effektet
Ez többnyire megoldódik, ha kiugrom az asztalra párszor, vagy ki- be kapcsolom a HDR-t. De hosszútávon fasznak sincs kedve ezzel foglalkozni...
De még így is übereli a kedvenc őserő kártyám a megboldogult G80GTS640em. Jajj, de szerettem
Sőt még porci-limitem is van -
katt777
félisten
Ahogy elnéztem 38xx topicban, másokat is erre csábítottam.
Most tolom fel a videókat ugyanarról az útról, ahonnan a képek készültek. Remélem, az is tetszeni fog mindenkinek. Majd nézd meg a dombról lefelé jövet (már nem a filmet egy laptopon séta közben, hanem a videóban), hogy teremnek elő a kis félszigeten a romok egyik pillanatról a másikra még 9-es uGrids-szel is.
hoffman_: Azért egy kihajtatlan VGA nem 2-7 FPS-t jelent, annál sokkal többet is. Lásd pl. 4850-verő 3870-ek és társaik. De csak piszkálódj, majd odatartom a fogam ebéd után, konformatíve.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #4642 üzenetére
Nem néztem utána, de a szívem mélyén tudtam.
Katt? Kihagyni egy ilyet? Neem
katt: Tisztában vagyok vele, hogyan működik a fogalom. Csak azért raktam be, hogy piszkáljalak
Amúgy meg az egész téma értelmetlen, hisz nyüves 2-7 fps-ekről beszélünk. Ami komoly kártyák esetén bolhafing. Gyengébb kariknál meg kevésbé vszínű a limit.
Tény, hogy a jelenség él, és úgy is működik, ahogy te vélekedsz róla. Csak fölösleges. Meg lovagolni is rajtaDe szót se többet, büntetést érdemlek az über-OFF miatt
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4641 üzenetére
Valójában vacak teszt, de tényleg leírtam ott, ahová való. Te meg tudhatnád, hogy nincs önmagában kihajtás, csak valaminek a függvényében. 5000-es felbontáson egy X2 4200+ is kihajt egy 4870-et...
ollie: Hogy már ?X leírtam...
De a honlapomon a letöltéseknél megtalálod a Betöltési sorrenddel együtt. A lényeg röviden: Qarl's Texture Pack 3, Better Cities, Natural Enhancements, Illumination Within. Emellett HDR + 8XAA 24XEdgeDetect + Temporal AI + 16XAF, Catalyst AI low (máskülönben nem műxik a kényszerítés. És persze játék és driver full maxom. FPS városban átlag 20FPS, kint átlag 35 FPS, 3870-nel 850/1250-en.
-
hoffman_
nagyúr
katt: Csakhogy ne legyen igazad, az így húzd a proccit, hogy úgy hajcsa ki a végát ...témában
Habár nem kizárt, hogy már láttad...
És tegyük hozzá, hogy nem egy utolsó, vacak teszt...
-
katt777
félisten
Filmet majd OS visszaállítás után, mert nincs hangja sehogy sem. Vsz. codec csomag miatt, amellyel kísérleteztem, hátha elindul az Empty.
-
katt777
félisten
A dinnyés az stabilitás teszt volt, nekem különösen a vége tetszett, amikor szétrobbantgatta őket, a la PhysX demó.
Na, én anno valahogy úgy halásztam, ahogy a csaj városnézett.
Ezexerint estére képeskönyvet csinálunk a topicból?
A képeket már a galériából linkelted? Mert lehet, hogy akkor én is oda töltök... Ha még emléxem, hogy kell... -
katt777
félisten
De az közel van.
Nálam egyébként a magas Catalyst AI csinál olyat, hogy kiüti az élelmosást. Nálad vsz. nem ez a probléma. De majd visszamegyek Cheydinhalba háztetőnézőbe, most az van a legközelebb, és csinálok képet onnan.
Milyenek a robbantott dinnyék (10.000db), meg a tangás csaj a buzogánnyal IC-ben? -
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #4625 üzenetére
Megnéztem: a Fallout 3 az Oblivion rég elavult motorján fog futni, szóval no para, mivel ehhez nincsenek ilyen szupi graf. modok, bizonyára lazán fut majd egy 3870-en. Ha csak eleve nem valami irdatlan szöveges kirándulást (textúra) tesznek bele.
Hang nélkül max. Tetrist játszom. Egyébként eléggé Bioshock íze van a videókat megnézve, de ezzel tudok élni. -
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #4623 üzenetére
Én már le is töltöttem az összes (6) HD videót!
Nagyon jónak ígérkezik, de a grafikát nézve buktathatja a 3870-et.
Még a Far Cry 2 trailert nézzétek meg, nagyon ász!
ATI-sok: Nálatok is brutál gyönyörű képe lett az Oblivionnak 8.8-as Catalyst-tel? Mert sztem nem csak a 7900GT-nél nagyságrendekkel szebb. Este csinálok egy videót Cheydinhalból IC felé, mert valami hihetetlen. Crysis még mindig bekaphatja, hóóó!
Egyébiránt 1 valamit fogadnék el CEngine-ből: a vizet, főleg a partokon.
hoffman_: 1szerű mod szerkesztő. Kivették IC 3D modelljeit Oblivionból, gondolom 3DS-ba, aztán C szerkesztőbe meg betették. Sajna a környezet modelljét nem igazán sikerült, és szerintem túl fehéres is. Az éjszakás videó valamivel hangulatosabb.
-
--Disztroj--
senior tag
Nem akarok a Fallout 3-al offolgatni emitt, de van egy kis oblis vonatkozása (amellett hogy a felépítése is sokban hasonló) , mégpedig Mr. Burke hangja --->
...bevallom, én ennek annyira nem örülök...érdekelne a játék nagyonis, de igazán nem értem, miért nem kerestek más hangot
-
--Disztroj--
senior tag
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #4616 üzenetére
És ezt hogyan lehet működésre bírni? Amúgy mintha IC környéke nem egészen olyan lett volna, mint a játékban... A Crysis motor amúgy is nagyon jól jönne, mivel túl magas FPS-ekkel szalad most a játék full feljavítva a 3870-emen, olykor akár a 40FPS-t is eléri, városban meg a 25-öt.
-
--Disztroj--
senior tag
-
-
katt777
félisten
Rájöttem, mi lehetett a bibi: a múltkoriban szerkesztgettük az ini fájlt a magok kihasználása végett, és akkor átokosítottam még pár beállítást. Na, majd meglátom, helyrepofozódik-e a régi ini visszaállításával...
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #4612 üzenetére
Nem függ össze a kettő, nem is állítottam ilyet. Csak furcsa volt, hogy napok óta pang a topic.
Talán amúgy ez a 7900GT gondoskodott róla, hogy ha már eddig nem volt bajom, amióta a BS-et megcsináltam, most legyen. Asszem kitöltöm a beállítás-fájlt, aztán beállítok újra mindent, hátha... -
katt777
félisten
Zárható a topic...
-
SystemRoot
őstag
válasz
--Disztroj-- #4604 üzenetére
Meglepő de valójában a játék lehetőséget ad rá, csak nem dolgozták ki végül.
Az NPC-k nek van egy olyan tulajdonságfaktora hogy mennyire tartják be a törvényeket, és ez 0-100 között állítható. Ha ez olyan 50 alatt van akkor van esély rá hogy eltulajdonít valamit. Igazából csak egy embernél vehető ez észre gyakran, Ognarnál a brumai fencenél, ő gyakran beül kajálni és ellop egyet s mást. De amúgy Leyawinben is láttam már hogy valami csoró npc ellopott valamit. Csak persze ez ritka dolog, mert nem csinálták meg eléggé. -
válasz
--Disztroj-- #4604 üzenetére
Túl sok minden miatt nem lehetnek alacsonyak, csak úgy, hogy szintlépésekkor nem fejlődtem eleget major skillekben természetesen.
A varázscuccok ien 1-2 pontot adnak csak rá, szal az nem mérvadó, hogy ződek a számok.
Hagyjad a köpenyem, jobban csipázom a jedi-stílust, mint a böszme páncélokat.
-
--Disztroj--
senior tag
jah, nekem is van egy rabruhám amit chorrolban dobtam el kb olyan szinten mint te és valóban ott figyel azóta is...de ez milyen már...főleg hogy a tolvajoknak még guildje is van
Amúgy az fasza lenne, ha tőlünk lopnának(ha már van ház meg ilyenek, vagy akár alvás közben), és egy küldi keretein belül vissza kéne szerezni a cuccainkat....ez mondjuk véletlenszerű lenne, és nem túl gyakran, de előfordulna, és csak akkor lehetne véget vetni neki, ha a thiefs guildbe lépünk...hm hm
Amúgy neked 28-as szinten és varázscuccokkal miért ilyen alacsonyak a tulajdonságaid?
Ez a robe meg nagyon ótvar
-
válasz
--Disztroj-- #4601 üzenetére
Legeccerűbb, ha ledobod egyszerűen a földre akárhol, mondjuk egy boltban, simán nem nyúl hozzá senki. Még 3. szinten eldobtam egy kék ruhát a Best Defense-ben, és most, 28. szinten is pont ugyanott van.
-
Hogy én mien balga voltam...
Kevertem, vettem, loptam lötyiket, tanultam varázslatokat, vettem tekercseket, de semmi sem segített a kórságon. Szerencsére megkérdeztem a nagytekintélyű PH! Vének Tanácsát társaságát, mi a teendő, és lőn csoda!
Egyet imádkoztam, és megtisztultam, meggyógyultam, és minden egyéb. Thanksgivin' for Stendarr!
Megyek is, megtámogatom kicsit a Harcos Céhet.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SystemRoot #4599 üzenetére
Jah, igazad lehet, de nekem jó ha funkcióval bírnak a cuccok....és mint írtam is, ha nem lenne drake, akkor már lenne házam mindenhol
Tudom, te is írtad, drake egy nagy könnyítés/csalás és ezzel én is egytértek... csak azért tettem bele, mert korábban eltűntek a cuccaim a guild-ből
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest